GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Μην με παρεξηγείτε... Ήρθα να εμπνευστώ για τις νέες παραστάσεις που θα δώσω το χειμώνα υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων . Γιατί κι εγώ τ...

-Μην με παρεξηγείτε... Ήρθα να εμπνευστώ για τις νέες παραστάσεις που θα δώσω το χειμώνα υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων. Γιατί κι εγώ τι νομίζετε ότι έχω; Ένα φτωχικό βαρκάκι και τίποτε άλλο...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

21 σχόλια

  1. Με απόφαση του πρωτοδικείου, η κυβέρνηση εεεε.... η απεργία στο μετρό έχει κηρυχτεί παράνομη και καταχρηστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε καλως τον αεριτζη παπαρολογο. Παρε δυναμεις να πεις και αλλες μαλακιες υπερ των φτωχων και αδυνατων. Αρε κοπριτη σκατοβλαχε κατι τετοιοι σαν και σενα παλιομπηνε ξεσκισανε την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΊΖ: ΄Ενα πουλάκι μας σφύριξε στο αυτί και ρωτάμε .Υπάρχει τέως Διευθύνων Σύμβουλος ,των ΕΛΤΑ, που έλαβε ΠΑΧΥΛΩΤΑΤΗ,αποζημίωση 150.000 €, δουλέψτε κορόιδα Ταχυδρομικοί, για να τα κονομάνε τα γιαπάκια χοντρά,και πρέπει να επιστρέψει μέρος από την παχυλώτατη αποζημίωση διότι εν τω μεταξύ, πριν παρέλθει το 18μηνο της ΑΝΕΡΓΙΑΣ του, προσελήφθη σε άλλη Κρατική Εταιρεία, με πολλαπλάσιο μάλιστα μισθό.

    Ρωτάμε τις Νομικές Υπηρεσίες του ΕΛΤΑ, τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, το γνωρίζουν δεν το γνωρίζουν ή κάποιοι σφυρίζουν κλέφτικα;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά, όταν βλέπω το Λαζόπουλο να δίνει ρέστα κι από κάτω να χειροκροτούν τόσοι και τόσοι και καλά ευσυνείδητοι έλληνες, νομίζω ότι ζω σε άλλη χώρα.
    Μετά όμως είμαι σίγουρος ότι όταν όλοι αυτοί οι χειροκροτητές φεύγουν, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ακριβώς όσο κατάπτυστα το έκαναν και πριν.
    Το συμπέρασμά μου είναι ότι όλοι αυτοί ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από τους ειλικρινείς νεοδημοκράτες και λοιπούς δεξιούς που ευθύς εξ αρχής ξέρεις με ποιούς έχεις να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Ρομπεν της δεξιας τσεπης. Ο βλαχος που μεχρι χθες τις κουραδες της κατσικας της εβλεπε για ελιες τωρα εχει και σκαφος ο τσομπανης. Τι λαμογιο εισαι ρε κοπρια!!!!! κανενα λυκειο ειναι εκει μαζι σου να κανει διακοπες; μηπως η ανθουλα να γελαει με το φοβερο βλαχικο χιουμορ σου; Α ξεχασα εσυ εισαι σαν τον Αριστοφανη στη σατυρα!!!! μαλλον για ΑΡΙΣΤΟΚΛΑΝΗ σε κοβω εκλασε ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ και βγηκες εσυ.
    Δυστυχως για τον τοπο ισχυει η εξης παροιμια : μαθανε οτι γαμιομαστε πλακωσαν και οι μυλωναδες. Γαντι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτιάδες, Πρεντεντέρηδες, Χατζηνικολάοιδες, Τριανταφυλλοπουλαίοι, Παπαδάκηδες, Λάκηδες και όλο αυτό το συνάφι με μισθούς ΑΠΟ 50,000 ευρώ ΚΙΑ ΒΑΛΕ μας το παίζουν (ζήτω οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί) ΡΕ!!!! δεν πάτε να...... γαργαληθήτε!!!!

    γαμώ την Ελληνική τηλεόραση, έχει καταντήσει ένα απέραντο κουζινάδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεχιστε αλητες να προκαλειτε. Καθομαστε ανεργοι μεσα στην καψα χωρις να εχουμε να πληρωσουμε ουτε ενοικιο ουτε τιποτε.Απο μερα σε μερα περιμενουμε να μας κοψουν και το ρευμα. Ζουμε μεσα στην καταθλιψη και την μελαγχολια και εμεις και τα παιδια μας. Συνεχιστε να προκαλειτε θα ερθει η ωρα που θα σας βγει απο την μυτη ξυνο.
    ΤΠΟΚΡΙΤΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πείτε τα,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
    Έλεος πια με τον Λαλάκη,που όλοι σπεύδουν να δουν διότι κάνει "σάτιρα" και κρίνει τους πάντες και τα πάντα,εκτός από τον εαυτό του.
    Συριζαίος με σκάφος,υπερπολυτελή BMW, ανείπωτο μισθό και τεράστιες καταθέσεις - κατά τα άλλα "για το λαό", όπως και ο Νταλάρας.
    Για να μη μιλήσουμε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις..
    Εμετικός τύπος,για πολλές σφαλιάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το “περίεργο” είναι τα τσουτσέκια που παρουσιάζονται ως “αναρχικοί” αναρχοκομμουνιστές, οι διάφοροι “αυθορμητιστές”, οι “μπάχαλοι”, αυτοί που έσπαγαν 2,3,5 τράπεζες την ημέρα σε όλη την επικράτεια τώρα με το ΔΝΤ που πήγανε ?

    Αμ, οι “φεμινίστριες” ?

    Οι δασύτριχες πασοκογιούφτισες
    που έσερνε μαζύ της η Μάργκαρετ, οι “κουμουνίστριες”, οι μαινάδες του ψυχογενούς εξτρεμισμού, δεν “παθαίνουν” ?
    Τόση πιά παραίτηση ως κοινωνία, τόση αφασία ?
    Θα μου πεις 30 χρόνια βομβαρδισμού τα 20 με τα βαρέα όπλα των κουρελοκάναλων έχουν τρομοκρατήσει μέχρι και το εθνικό μας κύταρο..

    Α σε παρακαλώ, οι φεμινίστριες κυνηγάνε τις “1000 και μία νύχτες” στον Αντέννα, μην τυχόν και εμφανιστεί κανένας αρσενικός χωρίς ανταύγεια. Δες το ανάλογο θέμα. Προτιμάνε να γίνουν οι κόρες τους Τζούλιες, ανεξάρτητες και απελευθερωμένες, μην τυχόν και, ω τι όνειδος, μεγαλώσουν κανά παιδί…

    Για τους δε μπάχαλους, καλά, είναι σα τα πανεπιστήμια, που έρχεται ο άλλος να σου κάνει αριστερική πλύση εγκεφάλου για τον κακό καπιταλισμό και τους άθλιους αμερικάνους και διακόπτει τη συζήτηση γιατί έχει δεχτεί κλήση στο iPhone του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην ασχολείσθε ρε παιδιά με τέτοια κατακάθια.
    Έχουμε ένα σωρό προβλήματα που μας ταλανίζουν και μας βάζετε τον κάθε σάπιο/ κοιλιά φωτογραφία;

    Να τον κάνουμε τι;;

    Τι έχουμε να μάθουμε εμείς και τα παιδιά μας, από το κάθε λαμόγιο- περίοικο της διεφθαρμένης εξουσίας;;

    Είναι και… για λύπηση!


    Μαγαζάτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού..ΤΗΣ
    ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!
    Ζωή να΄χουν.
    ΝΑ ..ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    1. Κέβιν Φέδερστοουν, καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στην «Εδρα Ελευθέριος Βενιζέλος» και διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE
    2. Ρίτσαρντ Πάρκερ, λέκτορας στη Σχολή Διακυβέρνησης του Χάρβαρντ
    3. Ρότζερ Ουίλκινς, ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της Αυστραλίας
    4. Λεφ Παγκρότσκι, πρώην υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου της Σουηδίας
    5. Τζεφ Μάλγκαν τέως επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τ. Μπλερ
    6. Ρον Χάιφετς καθηγητής του Χάρβαρντ
    7. Γιοακίμ Πάλμε (γιος του δολοφονηθέντος σουηδού πρωθυπουργού, Ολαφ Πάλμε),
    8. Tz. Στίγκλιτς, επικεφαλής της Οικονομικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
    9. Τομάσο Σκιόπα, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Warwick.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πεταλωτής και Κόκλα για ποτά και για ουίσκια..........

    Η Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Θεοδώρα Κόκλα “παραδέχεται” πως εκείνη ήταν που …ήπιε τα ουίσκι σε μπαρ του Κολωνακίου!

    Το σκηνικό
    Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Φωνή της Ροδόπης” Λευτέρης Γλερίδης ρωτά την Θεοδώρα Κόκλα για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας του σχετικά με φαγοπότια στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ σε μπαρ στο Κολωνάκι, το λογαριασμό των οποίων χρέωσαν στην υπηρεσία τους με τιμολόγιο που κόπηκε στης 1 τα ξημερώματα.
    Ούτε λίγο – ούτε πολύ παραδέχτηκε πως η ίδια επισκέφτηκε μπαρ στο Κολωνάκι και κατανάλωσε προϊόντα (μεταξύ των οποίων και ουίσκι) αξίας 210 ευρώ!

    Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι τι είδους ποτά και ξηρούς καρπούς προτιμά κάποιο δημόσιο πρόσωπο (αιρετό ή μη) στις νυχτερινές ή ημερήσιες εξόδους του αλλά το γεγονός πως δημόσιοι λειτουργοί έχουν το δικαίωμα να χρεώνουν τέτοιου είδους δραστηριότητές τους στο Ελληνικό Δημόσιο και να τα πληρώνει ο ελληνικός λαός!

    Τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν άνθρωποι που λαμβάνουν ακόμη και μικρότερη σύνταξη από τα 210 ευρώ του γεύματος και των ουισκίων της Θεοδώρας Κόκλα!

    Μάλιστα τίθεται ακόμη ένα θέμα, αυτό της ώρας κατά την οποία σύμφωνα με την εφημερίδα κόπηκε το συγκεκριμένο τιμολόγιο, δηλαδή στις 1 τα ξημερώματα.
    Εφ όσον κατά την Περιφερειάρχη ΑΜΘ επρόκειτο για “γεύμα εργασίας” δε θα πρέπει αυτό να αποδειχτεί κι από άλλα στοιχεία;
    Οπως τον χώρο στον οποίο έλαβε χώρα αυτό το “γεύμα εργασίας”,
    αν οι …εργαζόμενοι του “γεύματος” στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα είχαν στη διάθεσή τους άνετο χώρο ή “συνεργάστηκαν” στα όρθια (η εφημερίδα μιλά για μπαρ κι όχι για εστιατόριο) κι αν για την εργασία τους αυτή τα συγκεκριμένα στελέχη της Περιφέρειας λόγω του προχωρημένου της ώρας χρέωναν στην υπηρεσία τους και …υπερωρίες!

    Η αρχή είχε γίνει με δημοσίευμα της εφημερίδας “Φωνή της Ροδόπης” το οποίο κατήγγειλε “ξενύχτια και γλέντια” στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ τα οποία χρέωναν στον ελληνικό λαό:

    http://rodopinews.gr/?p=10302

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι σκατοσκεμπές είναι αυτός ρε Λάκη ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. “Πεταλωτής και Κόκλα για ποτά και για ουίσκια”.
    Το αγωνιστικό- σοσιαλιστικό κορμί στη φωτογραφία επάνω σμιλεύτηκε σε μπαρ του Κολωνακίου, για να είναι έτοιμο να αγωνιστεί για την πραγμάτωση του σοσιαλισμού όταν φτάσει η ώρα.
    Αυτό εννοεί η Κόκλα λέγοντας “γεύμα εργασίας”.

    Πρώτος ο Γιάννος δεν το είχε πει; “Για το Σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι!”.

    Πάντως, από γούστα σκίζει η κυρία. Κάθε μέρα νομίζετε ότι κατεβαίνει από την Κομοτηνή στην Αθήνα ώστε να έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα θέλγητρα του Κολωνακίου;
    Ουστ “λαϊκιστές”… μη δείτε έναν άνθρωπο να χαίρεται και να προκόβει, πέφτετε πάνω του να τον φάτε… χιχιχιχιιιι..

    Πήγε η μαντάμ σε μπαρ του Κολωνακίου για το γεύμα εργασίας, γιατί τη “Φαντασία” την είχε μόλις κατεδαφίσει η Μπιρμπίλη παρουσία του ΓΑΠ.

    Πάλι καλά που δεν πήγε για γεύμα εργασίας σε κανένα “πολιτιστικό κέντρο” που έλεγε ο συγχωρεμένος ο Γιαννόπουλος.
    Εκεί θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερο λογαριασμό…

    Αφού η ίδια δεν ντρέπεται καθόλου, τουλάχιστον ας ζητήσει ο “αδιάφθορος” “πρωθυπουργός” μας την παραίτησή της.
    Υπάρχουν εργαζόμενοι που κερδίζουν τόσα τον μήνα.

    Το πιθανότερο ΟΜΩΣ είναι να την επιβραβεύσει, γιατί “εργαζόταν” μέχρι το πρωϊ…
    Τέτοιο φιλότιμο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΧΑΧΑ...
    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑΤΟ ΤΟΥ ...
    ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

    Το δημοσιευμα στα ΝΕΑ βγηκε για να καθησυχάσουν τον Γερουλάνο που δεν τον θελει ο Νίκος Παπανδρέου;

    Ο Γερουλάνος, σε δημόσιες ομιλίες του ως ΥΠ.ΠΟ., έχει αφήσει κάποιες “πινελιές” πατριωτισμού. Οι γονείς του άλλωστε προέρχονται από τον παραδοσιακό δεξιό αστικό χώρο.
    Μήπως αυτές οι “πινελιές” ήταν το κόκκινο πανί για τον εθνομηδενιστή Νίκο, που μαζί με τον Βαλλιανάτο είναι οι πραγματικοί ιδεολογικοί κηδεμόνες του ΓΑΠ;

    Φερετζές είναι αυτές οι διαφοροποιήσεις, για να μας κάνουν να νομίσουμε ότι όντως υπάρχουν και “πατριωτικές” φωνές μέσα στο νέο ΠΑΣΟΚ των γυμναστηρίων, των ΜΚΟ και του ΔΝΤ.
    Ας μην “τσιμπάμε”.

    Ότι επικοινωνιακό κόλπο και να χρησιμοποιήσουν δεν μπορούν να σώσουν με τίποτα την κατρακύλα τους.
    Ήδη στις διακοπές ο κόσμος διαβουλεύεται και το αποτέλεσμα είναι ζοφερό για την κυβέρνηση του τουρίστα GAP.

    Άκου εκεί υπουργικό συμβούλιο στην Πάρο! Τόσο τεμπέλης είναι το GAP, που ούτε τον κόλο του δεν μπορεί να πάρει και να έρθει στην Αθήνα, αφού πρόκειται για κάτι σημαντικό?
    Τουριστικό Υπουργικό συμβούλιο θα κάνει. Να βγάλετε τον χοντρό με μαγιό να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    Τέτοια άχρηστη κυβέρνηση είναι ζήτημα αν έχει ξαναδεί ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KAΛΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΦΑΡΑ..!

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟ 1 ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 'ΚΟΝΟΜΑΕΙ...

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;

    MOY ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:"NA ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ"..!

    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pados i thalasa ke to bouno kanoun mpam oti ine modaz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνω με τον σημερινο ανωνυμο.τι σας πειραζει ολους εσας αν ο Λαζοπουλος εχει σκαφος?(το ποιο παρεπιπτοντως μπορει να μην ειναι καν δικο του αλλα αυτο μαλλον ουτε που το σκεφτηκατε ε??)Μαλλον σας πειραζει που εσεις Δεν εχετε σκαφος. Ακριβως σας το ανεκδοτο με την κατσικα...Το οτι εχει σκαφος δεν παει να πει ουτε οτι δεν κανει σωστα την δουλεια του(μαλλον το αντιθετο) ουτε οτι οι ιδεες που προβαλει δεν τον αντιπροσωπευουν. Περα απο κραξιμο εχετε μηπως και κανενα επειχηρημα γιατι ειναι μεμπτο το να εχει σκαφος (η το να παει διακοπες με σκαφος)ο Λαζοπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε το μπούστη τον Λυμπερόπουλο clone brush!

    Ρε τον απατεώνα φωτοσοπιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν δεν δω καμμία αυτοκριτική δεν πρόκειται να αλάξει τίποτα.
    Και γίνομαι πιο σαφής, ρε καλόπαιδα ποιός τον έφερε τον Γιώργο, μόνος του ήρθε? εσείς δεν τον φέρατε με ένα 10% διαφορά? τη παραπονιέστε τώρα? ο Καραμανλής σας τον ''ακουμπούσε'' και δεν τον θέλατε τώρα ο Γιώργος σας τον έχωσε όλο, έτσι πάντα κάνατε, μια ζωή δεν τρέχατε στις συγκεντρώσεις μα τα λάβαρα του ΠΑΣΟΚ να φέρετε την αλλαγή? ε φάτε αλλαγή τώρα, έστω μια φορά να ακούσω κάποιον να λέει ,έκανα τη μεγαλύτερη μαλακία να φέρω πάλι το ΠΑΣΟΚ στη εξουσία, τώρα πρέπει να επανορθώσω, το πως? βρέστο μόνος σου εσύ το έφερες το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο και διλύει τα πάντα, δεν τον έφερα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση