GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κερδίζει έδαφος η Μπιρμπίλη...

Αν και η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ θα καθυστερήσει μερικές μέρες και πολλά ονόματα θα μετρηθούν ακόμη, για ...

Αν και η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ θα καθυστερήσει μερικές μέρες και πολλά ονόματα θα μετρηθούν ακόμη, για την Αττική φαίνεται να κερδίζει επί του παρόντος έδαφος (έναντι και της Λ. Κατσέλη) το όνομα της νυν υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, όπως έχει γράψει εγκαίρως ο Αδιάκριτος.
Ένα από τα "συν" για την περίπτωση της κ. Μπιρμπίλη είναι ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής θα χειριστεί και το κρίσιμο από πολλές πλευρές θέμα των απορριμάτων, αντικείμενο με το οποίο ήδη...
 ασχολείται στο υπουργείο. Η ίδια άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή της αυτοτοποθετήθηκε στην "αριστερά του ΠΑΣΟΚ", ένας χώρος που φοβίζει για τις διαρροές, λόγω του ΔΝΤ, το κυβερνών κόμμα...
Ο Αυτοδιοικητικός

22 σχόλια

  1. Ελα τώρα που θα ψηφίσουμε την Μπιρμπίλω !!!
    Ούτε και τον δεξιό παρατρεχάμενο βεβαίως !

    Νέα πρόσωπα ρε ! Μακριά και από τίς αγκυλώσεις του ΚΚΕ , την αοριστία του Συνασπισμού και πολύ περισσότερο του ..όψιμου δοτού Καρατζαφέρη...

    Αλλοιώς πραγματικά χαθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ -ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ !!!!

    ΓΙΑΤΙ..Η αριστερά του Κυρίου είναι πάντα ευπρόσδεκτη με την δεξιά είναι που υπάρχει το πρόβλημα.

    Για τα φιλετάκια στη Γλυφάδα ρε Τζερόνυμο θα πείς τίποτα;Επί Χριστόδουλου ούρλιαζες μαζί με τους φίλους σου τον Ζακύνθου κ Ιωαννίνων για κάθαρση της Εκκλησίας…Αυτό εννοούσε μαλλον η νεοταξική συμμορία του Θηβών,offshore εταιρίες,ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ πλήρης υποταγή στις ορέξεις του γιωργάκη….Κουβέντα ο μουγγός αρχιεπίσκοπος για το σχέδιο εξαθλίωσης του λαού,πήγε κ στο υπουργικό συμβούλιο να παραστήσει τη μαιμού στον Πάγκαλο..Πόσο ελάχιστος είσαι ρε τζερώνυμο,δεν φτάνεις ούτε την τρίχα του Χριστόδουλου…Καλά τα λεφτά,οι μάσες κ τα παιχνίδια με την κυβέρνηση των πασοκοτσολιάδων,όμως η ιστορία γράφει μουγγέ κ εσύ θα είσαι μια μαύρη σελίδα στην πιο μαύρη περίοδο της ελληνικής ιστορίας….
    Τα φιλετάκια ηταν αριστερά της Γλυφάδας και καταπνίγηκε η όποια φωνή από τα πασοκοκρατούμενα ΜΜΕ αν ήταν ο Χριστόδουλος να δεις τι θα του έκοβαν.

    και ένα μικρό tip:
    ο ανηψιός του κ.κ. Ιερωνύμου (σύζυγος της κόρης του αδερφού του) σε ποιον δήμο είναι δήμαρχος, με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές, ποιός τον έχει στηρίξει (σπρώξει) μέχρι σήμερα και τέλος σε ποιό κόμμα είναι τοπικός παράγοντας??????
    επίσης πολλοί αναρωτιούντε ακόμη αν ο μισθός του από τράπεζα δικαιολογεί το επίπεδο διαβίωσης συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού που συντηρεί καθώς και μιας πισίνας….

    καλόν ύπνο Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καράβι της κυβέρνησης βουλιάζει και οι ναυαγοί ψάχνουν βάρκες στην τοπική αυτοδιοίκηση.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ.....
    Περιμένω λοιπόν την Μπιρμπίλη να διορθώσει την αδικία της ληστείας των τελών κυκλοφορίας του 2010 … ο ΓΑΠ το είπε.

    Περιμένω την κα Γεννηματά να μας πει πως φεύγει από το Υγείας …ως πετυχημένη ή αποτυχημένη κύριε ΓΑΠ;

    Περιμένω την κα Κατσέλλη να μας ξαναπεί για τον πληθωρισμό του 6% και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες …της ύφεσης και την απορρόφηση του ΕΣΠΑ …μάλλον αναρρόφηση είναι θα μας εξηγήσει ο ΓΑΠ

    Περιμένω τον κύριο Αρναουτάκη να μας πει για την επιτυχία του 4% του ΠΔΕ να γίνει 36% περικοπή …ο ΓΑΠ θα μας μιλήσει για οικονομικές επιτυχίες.

    Μας δουλεύουν για άλλη μια φορά …για αυτό πρέπει όλοι οι υποψήφιοι του μνημονίου να μαυριστούν στις περιφέρειες.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ .......................

    ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΡΕ ,ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΜΑΖΩΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ,ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΟΡΡΟΣ_ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να παει στο διαλο η βλαμμενη που παει να κατατσρεψει τις πειουσιες του κοσμακη με τα μετρα που θα παρει για τα οικοπεδα και αλλα πολλα. Ο Γιωργακης εχει μαζεψει ολες τις πλυστρες και τις εκανε υπουργους και υφυπουργους και δεν ξερουν παρα μονο να εχουν λογοδιαρροια στα διαφορα παραθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλετάκι στη Γλυφάδα ζητά ο γιατρός στην Αλεξανδρούπολη μπιρμπίλης,αδελφός της αγαπητής τίνας! άντε κορίτσι μου,δώστου κανένα κομματάκι,για να φύγει ο αθηνορουμανογουρουνογερμανός,(έτσι τον λένε εδώ στην Αλεξανδρούπολη)που όπως πάει,πάλι ξύλο θα του δώσουν! Δεν είναι καλά ο ΄΄άνθρωπος΄΄ θέλει να πάρει και έδρα!!! να τους χαιρόμαστε τέτοιους καθηγητές,που έχασαν κάθε μέτρο ανθρωπιάς!! Αχώρταγος ο Μπιρμπίλης μας,και γιατρός με βρομόστωμα,και βαρύ πολύ βαρύ πορτοφώλι!!!
    Να τον πάρεις στην Αθήνα τινούλα μας,εδώ μας τα έπρηξε,θα
    τον λιτσάρουν πάλι οι ασθενείς του!!δεν τον αντέχουμε πλέον!
    ΜΑ ΤΙ ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ!!
    για όλους τους συναδέλφους του,κάτι έχει να πεί!! Μη φανταστείται κάτι το καλό, θα του πρηστεί η γλώσσα !!
    Η κακία είναι το χαρακτηριστικό του,άν δαγκώσει τη γλώσσα του κατά λάθος,θα δηλητηριαστεί !!
    Και μετά αναρωτιέται,γιατί έχει μόνο εχθρούς στην Αλεξανδρούπολη!!
    εύγε,εύγε γιατρέ,περίμενε να σε ψηφίσουν οι συνάδελφοί σου,θα περάσεις καλά,πολύ καλά απ΄ότι ακούγεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..... δηλαδη για όποιο βαρυδι κυκλοφορεί στη κυβερνηση σκάνε και ένα παραμύθι για περιφεριάρχη ή δημαρχο....!!!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειδικα αν περασει και τον νομο για τα 4 στρεμματα για τα εκτος σχεδιου, ουτε την ψηφο της δεν προκειται να βρει!!
    δεν πανε καλα οι ανθρωποι!τι διαολο? σε αλλο κοσμο ζουμε εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν, ξεκάθαρα πράγματα:
    Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στους δήμους και τις περιφέρειες και ιδιαίτερα οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ για περιφερειάρχες και δήμαρχοι,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ (έδωσαν την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!!!…) ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ…,

    -που ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την απόβαση των δυνάμεων κατοχής στην ελληνική γη…
    - που ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την εξευτελιστική μείωση μισθών και συντάξεων…
    που ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την απελευθέρωση των απολύσεων…
    - που ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την σφαγιαστική αύξηση του ΦΠΑ
    (του πλέον άδικου κοινωνικά φόρου)
    που ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την ανατροπή του ασφαλιστικού συστήματος
    - που ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την εκτέλεση της Δημόσιας Υγείας
    - που ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την εκτέλεση της Δημόσιας Παιδείας,

    που ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους που χτίστηκε λιθαράκι – λιθαράκι με αγώνες και αίμα δεκαετιών…
    - που δημιούργησαν το «πλαίσιο» για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, αντί πινακίου φακής… καθώς και οι σύντροφοί τους που στηρίζουν αυτή την κατοχή (!)
    …πρέπει να είναι έτοιμοι για «φούμο» (μαύρισμα) ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!…

    Γατί οι άνεργοι και οι πτωχευμένοι, όσοι δεν θα έχουν αυτοκτονήσει μέχρι τον Νοέμβρη δεν θα είναι πια ψύχραιμοι… Δεν θα θυμούνται πια το savoir vivre… Θα έχουν -πιστέψτε με- πολύ αυθόρμητες αντιδράσεις!…

    Επειδή οι παραπάνω σκέψεις είναι απλή πολιτική λογική, και μάλλον (;) στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Ιπποκράτους, θα έχουν λάβει υπ’ όψιν τους αυτά τα δεδομένα, πιθανότατα θα επεξεργάζονται σχέδια, μερικής -έστω- αναστροφής αυτού του κλίματος…

    Υποχρέωσή μας, να μην παγιδευτούμε!
    Χρέος μας, η ανάγκη μας!
    Και ανάγκη μας είναι να εκφράσουμε με την δράση και την ψήφο μας την πολιτική μας αντίθεση σε ένα ολόκληρο καθεστώς!

    Κι επειδή οι εξαιρέσεις φωτισμένων και αποδεδειγμένα επαρκέστατων δημάρχων ή υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών, που θα γλιτώσουν την αποδοκιμασία είναι ελάχιστες…


    Είναι υπόθεση πολιτικής τιμής και πολιτικής αξιοπρέπειας το να δράσουμε με κεντρικό μας σύνθημα να μην υπάρξει
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά γι' αυτό δεν πάει μπροστά το ρωμαίικο, κι όλο πίσω πάει!!!!!
    Γιατί μόλις κάποιοι γίνουν πολιτικοί παίρνουν απ τη σημαία το "κολλάει", αυτοχρίζονται φωστήρες, και νομίζουν πια ότι είναι ικανοί για όλα!!!!!
    Με τον τρόπο αυτό, και για ιδιοτελείς λόγους κονόμας, θέτουν εκτός δράσης τους πιστοποιημένους από την επιστήμη αρμόδιους και ικανούς, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους ικανούς τεχνοκράτες, οι οποίοι είναι και οι μόνοι (ως ικανοί και αρμόδιοι) να δώσουν λύσεις στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα.

    Το πρόβλημα λοιπόν της αθλιότητας και της μιζέριας στην Ελλάδα, συνίσταται στον παρατηρούμενο ευνουχισμό των ικανών τεχνοκρατών, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά του Ελληνικού λαού δηλαδή που κάνανε λαμπρές σπουδές στην Ελλάδα και ακόμη λαμπρότερες στο εξωτερικό, αλλά παραμένουν άνεργα γιατί τα λαμόγια οι πολιτικοί και τα, κατά τεκμήριο άεργα και ανεπάγγελτα, κομματικά στελέχη, λυμαίνονται τις κρατικές θέσεις μόλις το κόμμα τους καταλάβει την εξουσία οπότε τότε αυτοί καταλαμβάνουν το κράτος και το αρμέγουν ως φέουδο, γενόμενοι τάχιστα ζάπλουτοι.

    Τι μποπρεί να προσφέρει το κατά τα άλλα συμπαθές αυτό κοριτσάκι που λέγεται Μπιρμπίλη, στην Περιφέρεια Αττικής?? Ξέρει τι σημαίνει «Οικονομική αρχή», έχει γνώσεις οικονομίας, management, διοίκησης επιχειρήσεων, διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και διαχείρησης ανθρωπίνων πόρων , παραγωγής έργων κλπ??
    Εκτός κι αν μου πείτε ότι θα επετύχει ότι πέτυχε η Ξενογιαννακοπούλου και η Φώφη στο υπουργείο υγείας, δηλ. τίποτε.

    Όσο για την άλλη, την γνωστή χοντροκώλα, παρότι τυπικά τεχνοκράτησα (αυτό συζητιέται), έ! αυτή ας μας φέρει πρώτα την πολυπόθητη ανάπτυξη ως αρμόδια υπουργός, και μετά ας δραπετεύσει στην Περιφέρεια, να μας κάνει και εκεί νοικοκύρηδες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμπτωματικό θα είναι ότι μαζί με την περίοδο του κυνηγιού ανοίγει και η …υπόθεση του ανασχηματισμού!

    Θεωρητικώς δεν απειλείται η κ. Μπιρμπίλη αφού εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση για το κυνήγι αγριοκούνελου( …που νομίζει πως είναι γάτα με πέταλα!)

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ
    ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
    ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    θα πεθαίναμε απο τα γέλια, για τα χάλια τους..
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ απο τα χάλια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατι ρε σκατομαλακα υποκριτη γιωργακη δεν μειωνεις τους βουλευτες στους 100?

    λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν για 300 ΑΧΡΗΣΤΑ και ΔΑΠΑΝΗΡΑ τομαρια ακους ρε βλητο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νεα

    Αδιάκριτος.
    Ένα από τα "συν" για την περίπτωση της κ. Μπιρμπίλη είναι ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής θα χειριστεί και το κρίσιμο από πολλές πλευρές θέμα των απορριμάτων σπέρματος, αντικείμενο με το οποίο ήδη...έχει ασχοληθεί στο παερθόν!!!

    Ρε δεν ντρέπεστε να στηρίζετε το τσόλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΙΣΧΟΣ
    ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ
    ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νεα

    Αδιάκριτος.
    Ένα από τα "συν" για την περίπτωση της κ. Μπιρμπίλη είναι ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής θα χειριστεί και το κρίσιμο από πολλές πλευρές θέμα των απορριμάτων σπέρματος, αντικείμενο με το οποίο ήδη...έχει ασχοληθεί στο παρελθόν!!!

    Ρε δεν ντρέπεστε να στηρίζετε το τσόλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΓΟΥΡΟ
    ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νεα

    Αδιάκριτος.
    Ένα από τα "συν" για την περίπτωση της κ. Μπιρμπίλη είναι ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής θα χειριστεί και το κρίσιμο από πολλές πλευρές θέμα των απορριμάτων σπέρματος, αντικείμενο με το οποίο ήδη...έχει ασχοληθεί στο παρελθόν!!!

    Ρε δεν ντρέπεστε να στηρίζετε το τσόλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΙ
    ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΙΔΩΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ!!
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!

    ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νεα

    Αδιάκριτος.
    Ένα από τα "συν" για την περίπτωση της κ. Μπιρμπίλη είναι ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής θα χειριστεί και το κρίσιμο από πολλές πλευρές θέμα των απορριμάτων σπέρματος, αντικείμενο με το οποίο ήδη...έχει ασχοληθεί στο παρελθόν!!!

    Ρε δεν ντρέπεστε να στηρίζετε το τσόλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση