GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καλή» διασκέδαση στους θανατολάτρες κυνηγούς...

Από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ    ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ  ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011 Η θανάτωση συναισθανό...

Από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ  
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ
 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011
Η θανάτωση συναισθανόμενων όντων για ψυχαγωγικούς και αθλητικούς λόγους αποτελεί στυγνή δολοφονία
Η ετήσια ρυθμιστική απόφαση του Υπουργείου ΠΕΚΑ σχετικά με την κυνηγετική περίοδο 2010-2011 όχι μόνο δεν δικαιώνει την «πράσινη» πολιτική που ευαγγελίζεται, αλλά και αποτελεί για άλλη μια χρονιά όργανο της ρουσφετολαγνίας και των κυνηγετικών συμφερόντων εις βάρος της προστασίας της πανίδας.
Όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έτσι και η τωρινή σφραγίζει προκλητικά μάτια και αυτιά τόσο στις οικολογικές και φιλοζωικές φωνές της χώρας, όσο και στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να ικανοποιήσει τα συμφέροντα μιας μειοψηφίας πολιτών που όμως είναι αρκετή για να σπείρει στο διάβα της τον τρόμο, τον πανικό και το θάνατο στη πανίδα της χώρας. Η αιτία; Για να καρπωθεί το υπουργείο περίπου ένα...
εκατ. ευρώ, όπως ισχυρίζεται. Εκείνο όμως που δεν εξετάζει το Υπουργείο είναι ότι αυτά τα λεφτά στάζουν αίμα. Λίγο τους νοιάζει την κυρία Μπιρμπίλη και τον κύριο Μωραίτη αν αυτά τα λεφτά που θα εισπράξει ο εθνικός μας κορβανάς είναι από το αίμα των ζώων που χάνονται στο κυνήγι.
Εμείς θεωρούμε ως σύμπτωμα μιας νοσηρής κοινωνίας τη «λογική» που τοποθετεί τα οικονομικά συμφέροντα πάνω από το βασικό δικαίωμα στη ζωή που θα έπρεπε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι κάτοικοι του πλανήτη να απολαμβάνουμε. Είναι αδιανόητο και παράλογο να αιματοκυλούνται και να διαμελίζονται οι φυσικές ομορφιές του τόπου μας επειδή μια μειοψηφία ψηφοφόρων θέλουν να κάνουν το κέφι τους σκορπώντας το θάνατο.
Το ΠΟΦΥΖΩ έχει τονίσει πολλάκις κατά το παρελθόν ότι το κυνήγι δε συνάδει ούτε με την οικολογία, ούτε με την πράσινη ανάπτυξη, αλλά ούτε και την αρχή της διατήρησης της βιοποικιλότητας, γιατί όχι μόνο θανατώνει χιλιάδες ζώα και πτηνά και προκαλεί όχληση σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά και επειδή σε συνδυασμό με τις άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες όπως είναι η ρύπανση των βιότοπων και η οικιστική ανάπτυξη, προκαλεί τη σταδιακή αλλά σταθερή εξόντωση της πανίδας.
Προκαλούμε την κα Μπιρμπίλη και τον κο Μωραϊτη να μας απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: «Αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ζωή, τότε γιατί τη σπαταλάτε και τη χαρίζετε τόσο απλόχερα στους δήμιους της;»
«Καλή» διασκέδαση λοιπόν στους θανατολάτρες κυνηγούς μας!

20 σχόλια

  1. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα να πάω στο χωριό μου που έχω ένα αμπέλι. Στο δρόμο συνάντησα έναν "κυνηγό" ο οποίος είχε αφήσει το αυτοκίνητό του μέσα σε χωράφι 50 μέτρα μακρυά από την άσφαλτο ενώ αυτός περίμενε δίπλα ακριβώς από το δρόμο, καμουφλαρισμένος στα βάτα του αυλακιού να "κυνηγήσει" τα τρυγόνια που θα είχαν την ατυχία να πετάξουν δίπλα του. Αυτό δεν λέγετε κυνήγι αλλά καθαρή δολοφονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥ...Ο ΤΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα, ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ….
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ , ΕΠΙΣΗΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
    1. ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.
    2. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΜΠΑΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΑΣΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΓΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ.
    3. ΣΤΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ.
    4. ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.

    ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για να συμπληρωσω τον Αγαπητο ανωνυμο 12:32.... οι <> οικολγοι, καμια προβατινα στα καρβουνα, κανα παιδακι, στη σχαρα & κανα γουρουνοπουλακι (οπως & να ειναι) δεν το τρωνε??? Μη μας πουν ΟΧΙ !!!!

    Ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αύριο πρωί πιάνω δουλιά σάν σφαγέας
    κοτόπουλων.
    Τό μεσημέρι σφαγέας μοσχαριών καί
    υπερωρία σφαγέας γουρουνιών.
    Άν μέ απολύσουν από σφαγέα ζωντανών
    πού δέν μπορούσαν νά ξεφύγουν,αφού
    δέν είναι όλα τά ζώα ίδια (φάρμα
    τών ζώων Όργουελ),θά γίνω σερβιτό-
    ρος στά λουκούλια γεύματα τού 80%
    τής ΠΕ.ΦΥ.ΖΩ.
    Πιάνονται από τούς λαθροκυνηγούς
    καί καταδικάζουν τούς πάντες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΥΠΕΡΣΠΙΣΤΑ ΖΩΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπον, ο τροπος που ζουμε ειναι copy/paste του τροπου των προηγουμενων. Γνωστον. Υπαρχει όμως το φιλτραρισμα του μυαλου μας αναλογα με το τι το εχομε φορτωσει. Ετσι εχομε μια πιθανοτητα αν το ζουπιξομε το γαμημενο, να περασομε σε μια καλυτερη φαση ζωης απο αυτην που κληρονομησαμε. Εχω την εντυπωση οτι πλησιαζομε στην εποχη οπου θα σιχαινομαστε τους προγονους μας, για την κρεοφαγια και την εκμεταλλευση των ζωων γενικως. Εχω την εντυπωση οτι πλησιαζομε στην πολιτισμικη εποχη, που η λεξη κρεοφαγια θα ειναι συνωνυμη με την ανθρωποφαγια. Εχω την αισθηση οτι συντομα ο κρεοφαγος ανθρωπος θα αντιμετωπιζεται εμετικα απο τον πολυ κοσμο, εχω την εντυπωση οτι συντομα η ανθρωποτητα θα βγει απο τα σκατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙ Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ".....Εχω την αισθηση οτι συντομα ο κρεοφαγος ανθρωπος θα αντιμετωπιζεται εμετικα απο τον πολυ κοσμο, εχω την εντυπωση οτι συντομα η ανθρωποτητα θα βγει απο τα σκατα.."
    Για ποιά εταιρεία δουλεύεις ? Σε πληρώνει καλά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "....το δρόμο, καμουφλαρισμένος στα βάτα του αυλακιού να "κυνηγήσει" τα τρυγόνια που θα είχαν την ατυχία να πετάξουν δίπλα του. Αυτό δεν λέγετε κυνήγι αλλά καθαρή δολοφονία."

    ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ !!!!!! ΔΕΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΠΕΤΏΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. " Εχω την εντυπωση οτι πλησιαζομε στην εποχη οπου θα σιχαινομαστε τους προγονους μας, για την κρεοφαγια και την εκμεταλλευση των ζωων γενικως. Εχω την εντυπωση οτι πλησιαζομε στην πολιτισμικη εποχη, "

    ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΛΕΣ ΟΧΙ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟ , ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕΙ. ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΝΗΣΤΕΙΑΑΑΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.
    ΑΝ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΌΤΕΡΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 29 Αυγ 2010 11:34:00 μ.μ
    Συνηθως ο στομας βγαζει λογο, ενιοτε ομως χεζει οταν η ομοιοτητα στοματος και κωλου, δημιουργησει παλινδρομηση...
    Βρωμιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς 29 Αυγ 2010 6:36:00 μ.μ.
    Οι εταιρειες πληρωνουν για το αντιθετο ανοητε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιό χόμπυ βρε ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 30 Αυγ 2010 8:08:00 π.μ.
    ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ......ΠΡΟΣΤΥΧΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να απαγορευτεί το ψάρεμα σε κάθε μορφή του.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση