GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα είναι η ευκαιρία...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός    Επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο   Σεβασμιότατε πέρα από την επίκληση μέσω της προσευχής για βοήθεια εξ ουραν...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
  
Επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο
 Σεβασμιότατε πέρα από την επίκληση μέσω της προσευχής για βοήθεια εξ ουρανού, σημασία για πολλούς από εμάς έχει η δράση για να προσδοκούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο προσδιορίζεται σε ένα καλύτερο και ανθρωπινότερο τρόπο ζωής για όλους μας αλλά το κυριότερο ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Πολλοί λένε και όχι άδικα ότι ο θεός μας έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια και μας έχει αφήσει στο έλεος της ανθρώπινης ματαιοδοξίας και απληστίας η οποία είναι κατεξοχήν η αιτία των ζοφερών καταστάσεων που βιώνουμε.
Ξέρω ότι η επίσημη Εκκλησία δεν μπορεί να πάρει θέση και να εκφέρει άποψη για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αλλά θα μπορούσε να δράσει και να μαζέψει γύρω της τώρα, αλλά πολύ περισσότερο αργότερα (μια και τα πράγματα οδεύουν προς το χειρότερο) πολλούς από τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας οι οποίοι πραγματικά έχουν περιέλθει σε δύσκολη κατάσταση.
Στην εποχή της Τουρκοκρατίας όλοι γνωρίζουμε ότι απλοί και ρακένδυτοι κληρικοί κράτησαν ζεστή την φλόγα του Ελληνισμού μέσα σε πολλές γενιές Ελλήνων και...
στο τέλος έγινε φωτιά και λαύρα που κατέκαψε τους δυνάστες μας.
Αντιθέτως τώρα βλέπουμε κληρικούς να κάνουν μπίζνες, να εμπλέκονται σε σκάνδαλα και γενικά να παρακολουθούν απαθείς τα τεκταινόμενα κλεισμένοι στον δικό τους χλιδάτο πολλές φορές κόσμο.
Σεβασμιότατε βγείτε στον λαό, μιλήστε του και ξοδέψτε κάτι παραπάνω για την ανακούφιση του.
Νομίζω ότι τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσει, η μάλλον να ανακτήσει η Εκκλησία τον πραγματικό της ρόλο στην κοινωνία ... και καλό είναι .. να μη χαθεί και αυτή η ευκαιρία!!!
Με όλο τον σεβασμό μου
Γιάννης Πρεβενιός

28 σχόλια

  1. Υπουργείο του πολίτη , προειδοποιεί :
    Όσοι ανατρέφετε κινούμενα σκουπίδια , από άλλη χώρα ,
    θα μολυνθείτε και εσείς .
    Μην περιμένετε να σας τα μαζέψει το κράτος ,
    Εξαποστείλετετα , στη χωματερή , στο πυρ το εξώτερον .
    Πριν είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα ζουσε σημερα ο χριστοδουλος τι θα τον εκανε τον γιωργακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Πρεβιανέ σωστά γράφετε για εκείνο τον καιρό : "ότι απλοί και ρακένδυτοι κληρικοί κράτησαν ζεστή την φλόγα του Ελληνισμού μέσα σε πολλές γενιές Ελλήνων και...
    στο τέλος έγινε φωτιά και λαύρα που κατέκαψε τους δυνάστες μας."
    ΣΗΜΕΡΑ θα γίνει φωτιά και θα κάψει τους δεσποτάδες και τους παπαδες που εκμεταλεύονται τον κόσμο! Μάθατε για τις ποινικές διώξεις για τα οικόπεδα φιλέτα στην Βουλιαγμένη;
    Μάθατε για τα καταπατημένα στον Παρνασσσό που το σκεπάσανε το θέμα αμέσως; Θα δώσουν το 1 και θα έχουν πάρει τα 10! Αυτό κάνανε και αυτό κάνουν μέχρι και σήμερα! Ο ένας πουλά τον άλλο! Ευτυχώς υπάρχει Θεός και βέβαια μετά θάνατον ζωή! Θα τα πάρουν μαζί τους; Η υστεροφημία δεν τους νοιάζει γιατί και το σήμερα δεν τους νοιάζει, μόνο το τώρα και η στιγμή τους νοιάζει!
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας χεζεις ρε νταλαρα πρωι πρωι με το ανθρωπινο προσωπο της συμμοριας ας παρετιθουν απο την τσαμπα μηνιαια αμακα και μετα βλεπουμε ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ.Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΕΤΟΣ .ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΥΤΗΞΕ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ.ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΣΚΟΥΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΤΟΕΙΔΕΣ .Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ.ΤΟΣΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ .ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΜΕ ΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητείται ελληνικός λαός…
    Tη φταίει που οι έλληνες εμφανίζονται διαρκώς εγκλωβισμένοι στους μονόδρομους που κατασκευάζει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ;

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12 Αυγ 2010 11:50:00 π.μ.


    Bloop


    ΠΑΛΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ κ. Πρεβενιέ συμφωνώ με τα όσα γράφετε, έχω μια ένσταση σε ότι αφορά το αν ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί ή όχι να πάρει θέση για τα δεινά που υποφέρει ο λαός. Η φτωχή μου γνώμη είναι πως οφείλει να πάρει θέση και να καταδικάσει τα κακώς κείμενα στην πολιτική ζωή όπως και κάθε Έλληνας πολίτης. Η παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου δεν έχει να κάνει με τη στήριξη του ενός ή του άλλου πολιτικού κόμματος αλλά με την καταδίκη των φαινομένων σήψης που υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ


    ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΎΝ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ .


    ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ .

    ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΕ .

    ΚΙ ΕΔΩ ΧΩΡΑ Η ΡΗΣΗ

    "ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ "


    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ .


    ΟΧΙ ΛΕΗΛΑΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ .


    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΑ .

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.........

    ΟΤΙ.
    Εφυγαν 20.000 παραθεριστές απο την Αίγινα..Στο μεταξύ, ερισσότεροι από 20.000 παραθεριστές εκτιμάται ότι εγκατέλειψαν τις τελευταίες ημέρες την Αίγινα, ενώ οι ζημιές σε καταστήματα υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν συνολικά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Τα παραπάνω στοιχεία αποκάλυψε στο “Εθνος” ο πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, Νίκος Γιαννούλης, τονίζοντας ότι “μιλάμε πλέον για οικονομική καταστροφή του νησιού”.

    ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ !!
    Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ... !
    Ο ΞΕΣΚΟΥΦΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤΝ... !
    Ή Η ΕΛΕΝΗ ΤΗΣ ..ΑΝΤΑΣ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

    Μου λείπει ο Χριστόδουλος. Αναντικατάστατος. Κρίμα, γιατί, τουλάχιστον η εκκλησία θα έπρεπε να βγάζει άξιους αντικαταστάτες. Πλέον, μόνο οι στρατιωτικοί απέμειναν, στους οποίους μπορούμε να δείξουμε κάποια πίστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι παπάδες βρομάνε, όλοι μέσα στη γλίτσα είναι, δεν πλένοντε ποτέ. Ρίξτε τους ένα κουβά νερό, μπουγελώστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12 Αυγ 2010 1:45:00 μ.μ.


    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΜΠΟΧΑ ΟΜΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΙΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί όταν χειροτονούνται δεσποτάδες, αρχιμανδίτες, δεν τους ευνουχίζουν; Τι τους χρειάζονται; Μουνουχίστε τους σαν τα γουρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ θα έλεγα να μουνουχίζουν και τους παπάδες για να μη κωλομπαρεύουνε τα παιδάκια στο ιερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Θεός γιατί μας πήρε τον Χριστόδουλο , αυτόν τον άγιο; Μήπως είναι τουρκόφιλος; Η Παναγία πώς το επέτρεψε, με τους βόρειους πήγε κι αυτή; Όλοι μας εγκατέληψαν μόνο το ΝΔΤ μας προσέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να τα βάζετε συνέχεια με τους παπάδες. Εγώ τους έβριζα και ο Θεός μου έδωσε καρκίνο. Σε ευχαριστώ Θεέ μου που θα με γλιτώσεις από το παπαδαριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ; Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ).ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΑΣ ΨΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΤΙ ΓΚΑΤΝΤΑΡΟΜΠΑ ΑΦΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρες τους αίτιους, χώστους όλους μέσα, πάρε και από τον κόσμο τον πολύ εκείνα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έκλεψε καλύπτοντας τους εισφοροφυγάδες και φοροφυγάδες επωφελούμενος και ο ίδιος και άσε τον κλήρο να σώσει τον εαυτό του από τους δικούς του!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ;

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Χριστός ποτέ δεν φώναξε "Έξω οι Ρωμαίοι κατακτητές" ενώ η χώρα του ήταν υπο κατοχή, ούτε "να φύγουν οι αλλόθρησκοι, όταν υπήρχαν πολλοί ειδωλολάτρες.
    Να το θυμάστε αυτό, εσείς οι νοσταλγοί του Χριστόδουλου, οτι ο Χριστός δεν ασχολιόταν με την πολιτική, αλλά με τη σωτηρία της ψυχής. αυτός πρέπει να είναι και ο ρόλος των παπάδων και όχι ο σχολιασμός της εξωτερικής πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν ασχοληθεί ο Ιερώνυμος ας το κανει και με τακαταπατημένα του Παρνασού που του έβγαλε ο Χ"νικολάου, αλλά σκεπάστηκε το θέμα!
    Βρώμα και δυσωδία, μέχρι να του κλείσουν το καπάκι και αυτουνού όπως και όλων μας!
    Μην περιμένετε ουσιώδη πράγματα γιατί θα πρέπει πρώτα τον εαυτό του να καθαιρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. βγες μπροστα μακαριωτατε, βγες να μιλησεις, αξιοποιησε τη θεση σου, εχεις ιστορικες ευθυνες, αν δεν βγεις τωρα να μιλησεις ποτε θα βγεις????????? τωρα σε χρειαζεται ο ελληνας, τωρα που αυτα τα ρεμαλια ξεπουλουν τη χωρα μας, τωρα που προσπαθουν να μας σβησουν απο το χαρτη, τωρα που τρομοκρατουν και εκφιβιζουν τον ελληνα, τωρα που βιαζουν τη ελευθεριας μας.....
    αλλα εσυ καθεσαι πανω στη χλιδη σου και στους τεραστιες και προκλητικες σου αμοιβες και δεν υπαρχεις πουθενα!!!!
    το μονο που.....ψελισες ηταν οτι αυτοι οι ξυπολητοι πιθηκοι που μας κουβαλησαν εδω απο ολα τα μερη του κοσμου για να μας τρομοκρατουν και να μας βιαζουν τη καθημερηνοτητα μας, ειναι σαν κι εμας!!!! ειναι ιδιοι με εμας!!!! ειναι ιδιοι με τον Σωκρατη, τον Πλατωνα, τον Ευριπιδη, τον Αριστοτελη και τοσους αλλους!!! αυτο σκεφτηκες να πεις!!! απο ολα αυτα που τραβαει ο ελληνας εσενα μακαριωτατε αυτο σου εκανε εντυπωση!!!!!
    α ρε μεγα τιμονιερη του εθνους χριστοδουλε που εισαι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12 Αυγ 2010 2:46:00 μ.μ.


    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμε: 12 Αυγ 2010 3:37:00 μ.μ.

    Και ο Χριστόδουλος με τη Σωτηρία της Ψυχής ασχολούνταν και πολύ έκδηλα μάλιστα. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός, ότι, ασχολούνταν με τη Σωτηρία της Ψυχής του Έλληνα.

    Ειδοποιός διαφορά η οποία ανάγκασε πολλά σκυλιά να... σκυλιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση