GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι πραγματικά συνέβη με τον Δ. Σιούφα στην Πάρο...

Από το http://fileleutheros.pblogs.gr/ Μεγάλες εφημερίδες και ειδησεογραφικοί ιστότοποι καταγράφουν σήμερα 12/7 λεπτομέρειες του περιστατι...

Από το http://fileleutheros.pblogs.gr/
Μεγάλες εφημερίδες και ειδησεογραφικοί ιστότοποι καταγράφουν σήμερα 12/7 λεπτομέρειες του περιστατικού της 10/7 με τον τ. πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, οι οποίες όμως διαμορφώνουν στους αναγνώστες εικόνα που δεν είναι αντικειμενική.
Θυμίζουμε ότι ένας άνδρας γύρω στα 40 με 50 χρόνων το βράδυ της 10/7 πλησίασε το τραπέζι της παρέας που έτρωγε ο Δ. Σιούφας σε ταβέρνα της παραλίας Αλυκής, τον...
 έβρισε και τον έφτυσε. Ο Δ. Σιούφας αποχώρησε αμέσως και ακολούθησε η παρέα του τμηματικά.
Μεγάλο ψέμα είναι ότι η παρέα Σιούφα συμπεριελάμβανε άνδρες ασφάλειας. Ο κ. Σιούφας δεν κυκλοφορούσε στην Πάρο με άνδρες της ασφάλειας του μέχρι και εχτές 11/7.
Μεγάλο ψέμα είναι ότι ο ταραχοποιός, ένας φίλος του που έλαβε μέρος στο επεισόδιο και οι γυναίκες τους ήταν φιλήσυχοι οικογενειάρχες που έτρωγαν στην ίδια ταβέρνα με τον Δ. Σιούφα. Βρίσκονταν σε άλλο κατάστημα αρκετά μέτρα μακριά από τον πολιτικό και έπιναν μπόλικα μπουκαλάκια ούζα.
Κανένας από εκείνους που έτρωγαν στην ταβέρνα που έτρωγε και ο Δ. Σιούφας δεν είχε εκδηλώσει έστω και τη δυσφορία του για τον πολιτικό, πριν το επεισόδιο, και είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το επεισόδιο οι οικογένειες της ίδιας ταβέρνας διαμαρτυρήθηκαν εναντίον των ταραχοποιών - όχι επειδή ενδεχομένως συμπαθούν τον πολιτικό - αλλά επειδή αναστατώθηκαν από την «δραστηριότητα» των θερμόαιμων.
Μεγάλο ψέμα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε σπρέι πιπεριού από οποιονδήποτε εναντίον των ταραχοποιών. Μόνο αντεγκλήσεις υπήρξαν και σπρωξίματα.
Οι «αγανακτισμένοι πολίτες» που επιτέθηκαν στον Δ. Σιούφα αποτελούνταν από τον «πρωταγωνιστή» που δήλωσε συνταξιούχος της πολεμικής αεροπορίας, την σύζυγο του που δήλωσε δικηγόρος και το άλλο ζευγάρι που δήλωσαν ιδιωτικοί υπάλληλοι.
Ο Δ. Σιούφας δεν κάλεσε την αστυνομία, δεν κατέθεσε μήνυση.
Παραδόξως, αυτός που προκάλεσε το επεισόδιο, αρκετή ώρα μετά βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πάρου με την παρέα του, ο οποίος ήθελε να καταθέσει καταγγελία γιατί κατά το επεισόδιο τον εξύβρισαν!!! Η αστυνομία, εφόσον δεν είχε μήνυση εναντίον του, δεν μπορούσε να τον συλλάβει, όποτε μπήκε στον κόπο να ακούσει την ιστορία του...

28 σχόλια

  1. Ασυγκράτητος ο κόσμος, δεν παύει να αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά στελέχη, όπου τα βρίσκει.

    Την οργή των πολιτών και μάλιστα στην “πασοκοκρατούμενη” Κρήτη, δοκίμασε εις διπλούν ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος.

    Τα κανάλια για άλλη μια φορά δεν έπαιξαν τίποτα, αναδεικνύοντας την απόλυτη ταύτισή τους με την κυβέρνηση του μνημονίου! Αρχικά, την οργή του κόσμου εισέπραξε ο υπουργός στο χωριό Κουνάβος του Ηρακλείου, όπου παραδόθηκαν είκοσι εργατικές κατοικίες.

    Εκεί, εκατοντάδες παριστάμενοι γιούχαραν τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Γιώργος Σκουλατάκης του τα “έψαλλε” δημοσίως, εκφράζοντάς του την αγανάκτησή του για τα μέτρα της κυβέρνησης.

    Αργότερα, νέο κτήριο του ΙΚΑ στο Ηράκλειο (περιοχή Εσταυρωμένου), ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια (κομματικού χαρακτήρα) φιέστας για την υποδοχή του, τα άκουσε από κόσμο που έτυχε να βρίσκεται εκεί και αντιλήφθηκε την παρουσία του.

    Αποτέλεσμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε, ήταν ο κ. Λοβέρδος να εγκαταλείψει το κτίριο από την πίσω πόρτα. Μάλιστα, κάποιος εκτόξευσε κατά του υπουργού ένα αναψυκτικό.

    Κι όλα αυτά στο “πράσινο” Ηράκλειο! Φανταστείτε αλλού…

    Παντού τους κράζουν!

    Όμως, την οργή του κόσμου γνώρισε από πρώτο χέρι και ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης (γνωστός για τη ρητορική του κατά του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αλλά και τον έντονο αντικληρικαλισμό του γενικότερα), στην Ερεσό της Λέσβου, όταν αποφάσισε να εμφανιστεί στη ΝΔ Λέσβο.

    Αποτέλεσμα, να εγκαταλείψει άρον-άρον την κωμόπολη, πριν πάρουν μεγάλη έκταση οι καθ’ όλα αυθόρμητες αποδοκιμασίες. Την προηγούμενη Πέμπτη, έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από πολίτες ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να εμφανιστεί στο θέατρο του Λυκαβηττού σε εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του Μίκη Θεοδωράκη. Όταν ο Αλέξης Κωστάλας ανακοίνωσε στους θεατές την παρουσία του υφυπουργού, ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς οι αποδοκιμασίες ήταν καθολικές.

    “Τελειώνει” το ΠΑΣΟΚ

    Στο ΠΑΣΟΚ, όσοι δεν πετούν στα σύννεφα, γνωρίζουν ότι το πολιτικό τέλος του μεταλλαγμένου κόμματός τους είναι πολύ κοντά.

    Εξάλλου, κορυφαίοι υπουργοί έχουν με δηλώσεις τους προειδοποιήσει ότι η πτώση του ΠΑΣΟΚ, θα σηματοδοτήσει και την οριστική περιθωριοποίησή του.

    Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα σημάνουν την απαρχή της απαλλαγής μας από την κυβέρνηση της Νέας Τάξης, που από την πρώτη μέρα της εκλογής της και στο όνομα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν έχει παύσει να συσσωρεύει φρικτά δεινά στον τόπο, υπονομεύοντας την εθνική μας κυριαρχία (αλήθεια, πόσο γρήγορα ξεχάστηκε το σύνθημα “Η Ελλάδα στους Έλληνες”…) και βυθίζοντας τον μέσο πολίτη στην απόγνωση και στη δυστυχία.

    Την οργή του κόσμου, που βλέπει σε καθημερινή βάση να του στερούν όλα όσα αγωνίστηκε επί δεκαετίες για να κατακτήσει, δεν είναι εύκολο να την σταματήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ : "ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ"
    Τώρα μας «παίζει στα δάχτυλα» η ξένη χούντα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xestike i Fatme sto Geni Tzami,
    kai ti mas niazei ti egine re megale?
    pios tha plirosei ton logariasmo?
    ayto prepei na mas niazei!
    otan o Sioufas efyge, pios plirose?
    pali o makakas Ellinas politis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΟΣΤΙΣΕ 250 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚ.... ΤΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ;;
    TO MONO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    Φροντιστήριο για επίδοξους ηγέτες δέχθηκαν χθες ορισμένοι από τους υπουργούς που συμφώνησαν να καθήσουν στα θρανία που στήθηκαν στην Ιπποκράτους με καθηγητή τον κ. Ρόναλντ Χάιφετζ του Χάρβαρντ και επιθεωρητή τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου . Στο σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων είχαν κληθεί όλοι οι υπουργοί, αλλά οι περισσότεροι την έκαναν... κοπάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το επεισοδιο με το Σιουφα ηταν στημενο με φουσκωτους πρασινους ΜΠΡΑΒΟΥΣ που εχουν κατακλυσει την παρο για προστασια του παιντιου.

    Ο Σιούφας πρόεδρος της Βουλής δεν ήταν;;;
    Δηλαδή σε 5 χρόνια το ξύλο για το ΓΑΠ θα το φάει ο Πετσάλνικος;;;

    Θα μου πεις εδώ δεν ξέρουν ποιον ψηφίζουν, θα ξέρουν ποιον να δείρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά στην πάρο αποθεώνουν το Γιωργάκη και τους πήραξε ο Σιούφας;


    Εσυ σταθερα πρωτο θεμα διαβαζεις ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=z5rfaKP7Mis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια καλη μα πολυ καλη αποψη των πραγματων αν ηταν πρωθυπουργός ο Κωστας Καραμανλης. _______________

    “Αν ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής, τα νταβατζοΜΜΕ με τις ειδήσεις των 8, οι εφημερίδες, και τα πράσινα μπλογκς:

    Θα είχαν κεντρικό θέμα τον πρωθυπουργό των διακοπών και των ελληνικών νησιών, που ξεκουράζεται, ενώ η ελλάδα καίγεται (ύφεση, κλείσμο επιχειρήσεων, ιός του Δυτικού Νείλου, διακοπές ΔΕΗ κα.)…

    Θα έδειχναν κάθε μέρα υποτιμητικές φωτογραφίες με τον Καραμανλή να περπατάει ή να κολυμπάει στην Πάρο…

    Θα μιλούσαν με ξεφτιλιστικά σχόλια για το υπουργικό συμβούλιο της Πάρου….

    Θα αναφέρονταν σε τσαγκαροδευτέρες, σε κανώ, και άλλα σχετικά….

    Θα έπαιρναν καθημερινά δηλώσεις απ’ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης….

    Είπαμε αν ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής…

    Τώρα μπορούμε να ακούμε στις 8 απ’ τους υπεύθυνους τύπου της πράσινης χούντας ότι ο ΓΑΠ σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μαζί με τους βασικούς του συνεργάτες από το κυκλαδίτικο νησί.”

    χεστα ο 4ος δρόμος ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12 Αυγ 2010 7:20:00 μ.μ.

    ετσι φιλε ετσι ειναι.

    3 μηνες κανο,ποδηλατο και ταβερνες κλεινει το καθαρμα σε λιγο.

    και τα κωλοΜΜΕ τους
    οπως το MEGA και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    δειχνουν τον σιχαμερο λαοκτονο σαν να κουραζεται κιολας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν αληθευει (που δεν το πιστευω) οτι οι υπολοιποι πελατες σηκωθηκαν υπερ του σιουφα αυτο τοτε ειναι πολυ μα παρα πολυ μεγαλο προβλημα για την ελληνικη κοινωνια, αυτο σημαινει οτι οχι μονο καλα μας κανουν και μας γαμανε και θα συνεχισουν να το κανουν αλλα οτι το επικροτουμε μαλιστα!!!! καταντια μας κοινωνιας που τουλαχιστον ετσι με τις φτυσιες και τις βρωμιες ξεσπα, ενα ειδος αμυνας απεναντι στους δολοφονους των ονειρων μας, στους βιαστες της ελευθεριας μας........σκεψου ποσο αρρωστια κουβαλαει αυτη οι κοινωνια που καποιοιο (που δεν το πιστευω ξαναλεω) υπερασπιστηκαν τον σιουφα, ενα απο τους πρωτεργατες της εσχατης προδοσιας, το νουμερο 4 στη πολιτικη και πολιτειακη ιεραρχια.....
    μηπωας και αυτοι οι νεαροι (ταραχοποιοι) ηταν στημενοι??? μηπως τοσα και τοσα που γινονται οπου βλεπει ο κοσμος πολιτικοδημοσιογραφους ειναι ολα αυτα στημενα?????? που ασφαλως δεν τα αναφερει κανενας...."δημοσιογραφος"
    σε οποιδηποτε αλλη χωρα του πλανητη να ηταν αυτα τα ρεμαλια οι πολιτικοι αφενος θα ειχαν σαπισει στη φυλακη και αφετερου οπου τους εβλεπε ο κοσμος οχι μονο θα τους εφτυνε αλλα να ειστε σιγουροι οτι θα γινοταν πολυ χειροτερα πραγματα....και εδω για κανα δυο ροχαλες ξεσηκωθηκαν οι θαμωνες υπερ του πολιτικου!!!! αν ειναι αληθεια (που δεν ειναι, δεν μπορει να ειναι αληθεια οτι πηραν το μερος του πολιτικου, απλοι πολιτες) χαλασαμε το κοσμο......σκεψου τι εχει να γινει στα επομενα δυο χρονια που αυτα τα φαινομενα θα ειναι δεκαδες καθημερινα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ.
    Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΓΟΝΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ,ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ, ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ, ΤΑ ΓΛΥΨΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ –ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΦΙΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά αυτό το λαμόγιο ο Σιουφας έχει μούτρα να εμφανίζεται ακόμα λίγη ντροπή δεν υπάρχει?
    Καλά του κάνανε και λίγα ήτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 45.000 ευρώ το μήνα ο μισθός του Σκιόπα..........................
    Μετα τα golden boys της wall street το καινουριο ειδος ονομαζεται golden grandpa.

    Την ωρα που “δεν υπαρχει σαλιο” αλλα ουτε και τσακιστο ευρω εστω για τους εκατομμυρια(20% συμφωνα με στατιστικες)νεο-εξαθλιωμενους Ελληνες,η κυβερνηση ψωνιζει απο τα “καλαθια” της διεθνους κρεαταγορας των golden boys.

    Μερικες φορες βεβαια οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος και ενιοτε αποκτα και ενα σκατι χρωμα.

    * Και να σκεφτείς ότι ένας υπάλληλος των 900 ευρώ “κοστίζει” σε μια επιχείρηση μαζί με εισφορές και δώρα γύρω στα 22-23.000 ευρώ το χρόνο. Ένας μήνας του, όπως σίγουρα θα αποδειχθεί, άχρηστου αυτού σαλτιμπάγκου θα χρηματοδοτούσε για 2 χρόνια μια θέση εργασίας ενός παραγωγικού ανθρώπου, ενός οικογενειάρχη, ενός νέου με όνειρα…

    - Ε σάμπως τα δίνουν από τις τσέπες τους οι σοσιαλησταράδες;
    Τι και αν με αυτά τα χρήματα τι βράζουν 60 εποχιακοί υπάλληλοι; ..και είναι και ευχαριστημένοι που δεν είναι ανεργοι!
    Όσο για τα κριτήρια κοινώς τόπος η λέσχη μπιντελμπεργκ και διεθνιστικός νεοταξικός παγκοσμιοποιημένος «σοσιαλισμός».

    + Νταβατζιλικι,σου περνω το τιμονι και με πληρωνεις απο επανω.
    Φυσικα οποιος το ανεχεται εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση.

    ΚΑΙ Ο NIKOS ..δεν τον έχει σε καμία εκτίμηση τον Μεγάλο Αδελφο. Όλο άχρηστε και άχρηστε τον έχει
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΄ΑΛΗΤ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημητράκης Σιουφας.
    ( ο εξ απορρήτων του ολετήρα Κωστάκη του ανιψιού.)

    Ο αχρείος πολιτευόμενος ,
    ο επαρχιώτης πολιτικάντης ,
    ο πρωθιερέας του παρασκήνιου ,
    ο οσφυοκάμπτης των ανίκανων .

    Αυτή η σιχαμερή ποντικομαμμή
    (ίσως η πιο εμετική λέρα που πέρασε ποτέ από την βουλή )
    δεν πρέπει να κυκλοφορεί ανενόχλητα ακόμη.

    Τώρα…

    Πέφτει γιαούρτι στην μάπα μου
    και ο κόσμος μ’έχει γράψει
    για τα ασυγχώρητα τα λάθη μου
    μονό ο Κωστάκης θα με κλάψει...


    Το προσωπικό κράξιμο, τα κλούβια αυγά, οι σάπιες ντομάτες, τα νερωμένα γιαούρτια, θα πρέπει να εκτοξεύονται κατ΄απάνω του ,σε κάθε δημοσιά παρουσία του...

    Άριστη δημοκρατία είναι εκείνη που δεν επιτρέπεται στους πονηρούς
    (άπληστους)να άρχουν.

    Οφείλουμε να δαχτυλοδείχνουμε να φτύνουμε και να φασκελώνουμε, τους κακούς , τους αδιάφορους, τους διεφθαρμένους πολιτικούς και όχι μόνον.

    Τώρα σκερβελέδες,τενεκέδες ξεγάνωτοι,άπληστοι και αχόρταγοι...
    ο αγανακτισμένος λαός θα σας περιμένει παντου …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το έχω ξαναπεί και πάλι το ξανα-μανα-ματα λέω. Ο κόσμος κι ο λαός είναι αγανακτησμένος με την πολιτική ανικανότητα και την ηθική ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης και όπου δει κι όπου σταθεί κράζει και προπιλακίζει όσους ήταν στην ηγετική ομάδα.
    Αν θα συμβούν τα ίδια και με τους ΠΑΣΟΚους όταν παραδώσουν την εξουσία ...., δεν το γνωρίζω. Συνίθως όμως οι ΠΑΣΟΚοι εμφανίζουν τις πομπές τους 2 με 3 τετραετίες μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. afoy den efage xylo o mpines, pali kala na leei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγινε φιλοσοφος ο ανθρωπος στα 60 του !!!
    - Ο ανθρωπος που φοιτησε στην Ελλαδα αλλα δεν εμαθε Ελληνικα.
    -Ο ανθρωπος που εζησε στον Καναδα αλλα δεν εμαθε Γαλλικα.

    -Ο Πρωτοκλασατος για πολλα χρονια υπουργος του ΠΑΣΟΚ που δεν καταλαβε οτι γινοταν παρτυ με τις μιζες που επαιρναν οι συναδελφοι του υπουργοι.
    -Ο ανθρωπος ΚΥΣΕΑ που υπεγραφε μαζι με τους αλλους τις προμηθειες των αεροπλανων, των τανκς, των υποβρυχιων, των ελικοπτερων "απατσι".

    -Ο ανθρωπος που λογω πατερα και ονοματος εγινε βουλευτης, αρχηγος κομματος και Πρωθυπουργος χωρις να εχει δουλεψει στην ανταγωνιστικη αγορα ποτε του. Αληθεια ποσα ενσημα εχει?
    -Ο ανθρωπος που χαθηκε με το κανο του εξω απο τις ακτες της Αττικης και που ετρεχε το Λιμενικο να τον μαζεψει πως θα βρει το 4ο δρομο για τον Σοσιαλισμο ?????????

    Εγω ΕΝΑ πραγμα ξερω.
    Οτι το πασοκ παει για 4ο κομμα τον Οκτωβρη..
    Εθνικοι μειοδοτες με Σοσιαλιστικο ακροδεξιο μανδυα….
    Ο Ολιγιστος Οσφυοκαμπτης διχειριστης της Ελλαδος με τον ακροδεξιο κωλοτουμπα…..
    Και ο Αδωνις με τη Ντορα αγκαζε….

    Να τι ειναι το ΠΑΣΟΚ το κομμα που ποτε δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια και ειναι νεοφιλελευθερα σοσιαλιστικα ακροαριστεροδεξιο….
    Καημενοι ΠΑΣΟΚΟΙ καλυτερα να σκεφτεστε πριν ειρωνευτειτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άραγε τι είναι πιο αποτελεσματικό; Το γιαούρτωμα ή το φτύσιμο; (Με το φτύσιμο ίσως να νομίζουν ότι απλώς ψιχαλίζει;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡ’ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ !!!

    Πρέπει η ιστορία να επιστρέψει στην οικογένεια Παπανδρέου αυτό που έκανε στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’60. Ο Μητσοτάκης, οι Παπανδρέου, ο Καραμανλής παίζανε πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μας και το μόνο που καταφέρανε ήταν να μας βάλουν στο γύψο.
    Και τώρα και πάλι τα ίδια.
    Οι ίδιες τρεις οικογένειες με τα λάθη τους και τις παραλείψεις τους κατάφεραν και πάλι να μας βάλουν στο γύψο!
    Ο Καραμανλής δεν αποκαλύπτει το παρασκήνιο, η Μητσοτάκη πάσχει από αρχηγισμό και ο Παπανδρέου καταστρέφει τα πάντα μόνο και μόνο για να επιβιώσει πολιτικά!

    Όπως πάντα όμως ένας Παπανδρέου με εμπρηστική διάθεση τα τελευταία χρόνια οδήγησε την πατρίδα στην ξενοκρατία!!
    Ένα είναι το σύνθημα λοιπόν!
    Το ίδιο που οι παπανδρεϊστές φώναζαν στην καμένη Αθήνα το 1965 εναντίον της Φρειδερίκης.

    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΠΑΡ’ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!!!!!!!!

    ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΔΕΣ.
    Πασόκοι λεχρίτες ταγματασφαλίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΑΣΕΠ? ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ?
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΑΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ STAGE ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΦΤΗΝΟ AIRCODITION. ΕΙΧΕΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΜΟΝΟ 120 ΔΙΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΛΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ........ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ , ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ?????? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΙΟΥΦΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ.Α ,ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΤΗΛ. Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ . ΡΕ ΣΙΟΥΦΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η θάλασσα δίπλα ήταν.
    Δεν τον πνίγανε καλύτερα να ησυχάσει ο ντουνιάς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι «ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΕΙΣ», οι πολυπληθείς διάττοντες αστέρες, για λίγες μόνο εμφανίσεις στον νυχτερινό ουρανό.

    Κάποια εγχώρια κυβερνητικά «αστέρια» θα πέσουν τώρα κοντά, όσο κι αν αυτό διαψεύδεται. Απλά επιδιώκουν τα μέγιστα επικοινωνιακά οφέλη από την κίνηση της αναδιανομής ρόλων. Όμως σε κάθε περίπτωση τα όποια οφέλη θα είναι πρόσκαιρα, γιατί η κατάσταση στην οικονομία και την κοινωνία είναι πλέον hard rock.
    Δεν είναι μόνο οι αριθμοί (3,5 % αρνητικοί ρυθμοί ανάπτυξης και 12% ανεργία) αλλά η συνολική «μεγάλη εικόνα» που αποκομίζει κάποιος, όταν διαβιεί στη χώρα.
    Και πράσινα γυαλιά να φοράς, δεν μπορεί, κάτι θα βλέπεις.
    Εκτός αν έχεις κατεβάσει ρολά, τις γνωστές και ως περσίδες.

    Εν τω μεταξύ εμείς, δεν βλέπουμε την ώρα να δημοπρατηθεί «ο τέταρτος δρόμος» για να ανασάνουμε.
    Όσοι δεν έχετε παραγγείλει χρυσά κουτάλια σπεύσατε, έχει και εκπτώσεις

    Ερώτηση: ο τέταρτος δρόμος προς τα πάνω από την Ιπποκράτους είναι η Αμερικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οταν διαβάζω τα σχόλια στα blogs καταλαβαίνω που μας πατάνε οι ξένοι .
    Είμαστε βαθιά διχασμένοι σαν λαός.
    Οταν καταλάβουμε ότι είμαστε το χανουμάκι που το πηδάει μία ο ένας πασάς και μετα απο μία τετραετία ο άλλος και θα πρέπει να αντιδρά για το πήδημα, αγανακτεί μόνο όταν το πηδάει ο πασάς που δεν γουστάρει , ενω με τον άλλον είναι μιά χαρά .
    Με αυτή την νοοτροπία φίλοι μου, καψούριδες ,τα κόμματα θα μας πηδάνε μεχρι να πεθάνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Ο 4ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ""

    Ο τέταρτος δρόμος προς τα πάνω από την Ιπποκράτους, Ηταν η Αμερικής.

    Η οποία, μαζί με την ομώνυμη πλατεία, έχουν μετονομασθεί σε “Αφρικής”.

    Εκεί, όπου τις νύκτες οι σφαίρες σφυρίζουν σαν τα τραίνα.

    Εκεί, όπου γίνεται πλέον, το “Δουλεμπόριο Μαύρης Σαρκός.”

    Εκεί, όπου έχει αναπτυχθεί η πολύ χοντρή μπίζνα της Μαύρης “χαύνας”.

    Εκεί όπου η πολυπολιτισμική αστυνομία Χουντοχοϊδη είναι ηχηρά απούσα.
    Ως είθισται.

    Kαι με το Νοσοκομείο Αφροδισίων Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός», να μη
    προλαβαίνει τις νοσηλείες ασθενών με AIDS, Κονδυλώματα και κάθε
    λογής αφροδίσια.

    Η νεοταξική αποδόμηση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας είναι στοχευμένη,
    συντονισμένη, συστηματική, πολυμορφική, πολυεπίπεδη Και, Θανατηφόρα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. “χρειαζόμαστε τον τέταρτο δρόμο προς τον αυνανισμό” ???
    -Θα μου πεις, με τέτοια προπόνηση, μπορεί να έχει ανακαλύψει μέχρι και 4 τρόπους…

    Απόλυτα δεικτική, μετά από την εικοσιπενταετή περιδιάβαση στον τρίτο δρόνο, ο ποδηλάτης του κανό χαράσσει τον τέταρτο.
    Σε 25 χρόνια θα τολμήσουν να ανακαλύψουν τα λάθη και θα χαράξουν τον επόμενο.
    Οι άνθρωποι δεν είναι πολιτικοί αλλά ο Μπόμπ ο μάστορας.

    ΥΓ
    …έτσι πρέπει να είναι ο σχολιασμός των βαρύγδουπων δηλώσεων: απαξιωτικά, δεν μπορείς να συζητάς με τον άνεμο παρά μόνο αν θες να κυνηγάς την σκούφια σου…


    Κάθε φορά που το καθεστώς του πασόκ ζορίζεται, δημιουργεί γεγονότα και υπερβολές.
    Όταν ζορίζονται θυμούνται τον παπανδρέου πατέρα.
    Χαρακτηριστικά, ο α.παπανρέου ευφηύρε τον τρίτο δρόμο και το παιντί ντεν είχε τι να πεί και μίλησε για τον 4ο.
    Ο 4ος όμως είναι ο κατήφορός του. Χαίρε κατήφορε, τα παλούκια σε περιμένουν στο τελείωμα του 4ου δρόμου……………

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση