GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελείωσαν τον Λίνεν φέρνουν Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Τέλος εποχής για τον Έβαλντ Λίνεν μόλις 53 ημέρες από τότε που προσλήφθηκε στον πάγκο...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/

Τέλος εποχής για τον Έβαλντ Λίνεν μόλις 53 ημέρες από τότε που προσλήφθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός κόουτς δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες, αφού ο Ευάγγελος Μαρινάκης του ξεκαθάρισε ότι τερματίζεται άμεσα η συνεργασία τους και ότι δεν μπορούν να πορευτούν μαζί ύστερα από τον αποκλεισμό από την Μακάμπι.
Αυτό βέβαια το περίμεναν όλοι, αφού ουδείς πίστευε ότι θα τον κρατούσε ο 43χρονος εφοπλιστής. Πλέον, από Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για πρόσληψη νέου προπονητή. Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε είανι το πιο επικρατέσερο, καθώς η...
 πλευρά του Ολυμπιακού έχει επικοινωνήσει με τον Βάσκο τεχνικό, όπως είχαμε γράψει στα μπαλάκια μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μακάμπι στο Ισραήλ, αλλά φυσικά και παικτών που χρειάζονται σε συγκεκριμένες θέσεις.
Όσον αφορά τον Ντιόγκο Λουίς Σάντο, ο Μαρινάκης μίλησε στον Βραζιλιάνο με πολύ σκληρά λόγια και του ξεκαθάρισε ότι θα δεχτεί την πιο σκληρή ποινή που έχει φάει παίκτης του Ολυμπιακού. Παράλληλα, του κατέστησε σαφές ότι αν δεν αλλάξει άμεσα μυαλά, να βρει ομάδα και να φύγει από το μεγάλο λιμάνι.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για τιμωρία με αναστολή στο νεαρό φορ, που βρίσκεται στην "μπούκα" και θα πρέπει να αλλάξει άρδην, για να έχει μέλλον στους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, όταν αποχώρησε από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας γύρω στη 1 το μεσημέρι, αποδοκιμάστηκε από καμιά 15αριά φίλους της ομάδας.
Το χρονικό των συναντήσεων στα γραφεία της ΠΑΕ
Ο Έβαλντ Λίνεν δεν έχει μέλλον στον Πειραιά και για τον λόγο αυτό θα συζητήσει με τον Ευάγγελο Μαρινάκη το θέμα της αποζημίωσής του και το οριστικό τέλος του από τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Ο 57χρονος Γερμανός τεχνικός απέτυχε να πετύχει το αυτονόητο στο κομμάτι της Ευρώπης, έτσι και αλλιώς δεν έπειθε τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ και έτσι θα μπουν πολύ νωρίς οι τίτλοι τέλους. Μάλιστα, ο Λίνεν τα άκουσε για τις επιλογές του στο ματς με τη Μακάμπι από καμιά 10αριά φίλους των Πειραιωτών, που βρίσκονται στα γραφεία.
Όσον αφορά τον Ντιόγκο, η απαράδεκτη ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε με τα δευτερόλεπτα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Μαρινάκης δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του, ούτε φυσικά με τη ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ντιόγκο τα άκουσε επίσης από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους και αναμένεται να ακούσει την απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

5 σχόλια

  1. Αντε παλι. Ειπαμε, ο Βαλβερδε δεν ερχεται, εχει οικογενειακο προβλημα. Τι κολλημα ειναι αυτο? Δεν μπορειτε να το καταλαβετε επιτελους? Αξιοπρεπεια εκει στη διοικηση του Ολυμπιακου δεν υπαρχει, να κανουν απανωτες προτασεις στον ιδιο ανθρωπο και να τρωνε πορτα συνεχεια? Εδω γκομενα σου ριχνει χυλοπιτα και αν εχεις λιγη αξιοπρεπεια δεν της ξαναμιλας. Οχι αυτο το πραγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ΛEΠO ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ,ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΕΧΑΣΕΣ ,ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ,ΜΕΝΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ Η ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΕΣ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝ ΘΕΡΜΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΓΕΟ.ΜΑΚ.ΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ, ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΗ ΝΑ ΕΛΘΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ.ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διαμαχη Κοκκαλη Μαρινακη,εφαγε τον Λινεν.Ο Μαρινακης τον εδιωξε για να δειξει στον Κοκκαλη ποιος ειναι το αφεντικο.Αρχισαν τα οργανα.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΟΒΑΛΒΕΡΔΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΑΣ. ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΧΕΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΜΦΙΚΑ. ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΑΣ ΦΩΡΤΟΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση