GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη...

Από τον Χρήστο Γιασκουλίδη Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ λέει όχι στην υποψηφιότητα Μπουτάρη Την έντονη αντίδραση μελών του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και Γραμματέω...

Από τον Χρήστο Γιασκουλίδη
Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ λέει όχι στην υποψηφιότητα Μπουτάρη
Την έντονη αντίδραση μελών του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και Γραμματέων Οργανώσεων, στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που φέρουν τον Γιάννη Μπουτάρη, ως πιθανό υποψήφιο που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στη συμπρωτεύουσα.
Ο Γ. Μπουτάρης αποτελεί το κόκκινο πανί για την πλειοψηφία των μελών και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, τόσο για την στάση του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, όσο και για τη στάση του, απέναντι στη δικαστική μάχη της Χρύσας Αράπογλου με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, μια που ο Γ. Μπουτάρης, είχε ζητήσει εγγραφως συγνώμη από τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μην τον αντιμετωπίσει δικαστικά. Ένας ακόμη λόγος, που στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, δεν θέλουν να...
 ακούνε για τον Γ. Μπουτάρη, είναι η αλαζονική συμπεριφορά που έδειξε στη διαπαραταξιακή επιτροπή πριν από λίγες ημέρες.
Η κόντρα του Γ. Μπουτάρη με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε την παραμονή της δεύτερης Κυριακής, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, με την φράση του αποκλεισμένου από τον δεύτερο γύρο Γ. Μπουτάρη, να λέει "τα ίδια σκατά είναι όλοι τους". Αυτό το "όλοι τους", χτύπησε πολύ άσχημα στους υποψήφιους του συνδυασμού της Χρύσας Αράπογλου, που ακούγοντας αυτή την γενίκευση, δηλώνουν σήμερα ότι, "δεν έχουμε κανένα λόγο και καμία διάθεση, να στηρίξουμε τον Μπουτάρη, όταν ο ίδιος μας είχε αποκαλέσει όλους μας σκατά".
Δεύτερος και πολύ σημαντικός λόγος, που ο Γ. Μπουτάρης είναι το κόκκινο πανί για τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, είναι η στάση που κράτησε, στη δικαστική μάχη του Β. Παπαγεωργόπουλου με την Χρύσα Αράπογλου, που κατέληξε σε θρίαμβο της επικεφαλής της αντιπολίτευσης και σε παταγώδη ήτα, του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης. Με μία κοινή δήλωσή τους, η οποία κατατέθηκε στο πολυμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στις 9 Δεκεμβρίου 2008, οι Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και Γιάννης Μπουτάρης έθεσαν τέλος στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη, η οποία άρχισε, όταν ο δήμαρχος είχε καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ σε βάρος του πολιτικού αντιπάλου του. Η προσέγγιση των δύο πλευρών έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μπουτάρη, ο οποίος στις 4 Δεκεμβρίου 2008, λίγο πριν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, επισκέφθηκε τον κ. Παπαγεωργόπουλο στο γραφείο του. Εκεί εξήγησε στο δήμαρχο ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να τον θίξει προσωπικά με τις δηλώσεις του, εξήγηση την οποία απεδέχθη ο κ. Παπαγεωργόπουλος. Του ζήτησε όμως όλα αυτά να τα διατυπώσει και εγγράφως. Ο κ. Μπουτάρης έσπευσε να ικανοποιήσει την επιθυμία του δημάρχου και την επομένη απέστειλε πράγματι επιστολή. Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες για το περιεχόμενο της επιστολής-μεταμέλειας υπήρξε συνεργασία των δύο πλευρών, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σωτήρη Καπετανόπουλου εκ μέρους του δημάρχου και κορυφαίου στελέχους της δημοτικής παράταξης του κ. Μπουτάρη.
Την ώρα δηλαδή, που η Χρύσα Αράπογλου και το ΠΑΣΟΚ, έδιναν τη δικαστική μάχη για την Θεσσαλονίκη, την οποία και κέρδισαν, ο κ.  Μπουτάρης δήλωνε γραπτός προς τον κ. Παπαγεωργόπουλο "Καμία δήλωση ή ενέργειά μου, ακόμη και η πιο οξεία κριτική μου, δεν είχε ούτε έχει ως στόχο το πρόσωπό σου. Έχεις ‘δικονομικά’ τη δυνατότητα να ανακαλέσεις την αγωγή που εκκρεμεί και σου ζητώ να το κάνεις. Γιατί τιμώ και υπολήπτομαι απερίφραστα τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ως πολιτικό και ως άνθρωπο. Ως καταξιωμένο επαγγελματία και αθλητή. Ως άξιο πολίτη της Θεσσαλονίκης".
Τρίτος λόγος που το ΠΑΣΟΚ της Θεσσαλονίκης αντιδρά, είναι η αλαζονική συμπεριφορά του κ.  Μπουτάρη στη διαπαραταξιακή επιτροπή που συστήθηκε για την ανεύρεση κοινά αποδεκτού υποψηφίου Δημάρχου, στην οποία πήγε και ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε "ή στηρίζετε όλοι εμένα, ή δεν συμμετέχω στη διαπαραταξιακή". Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, φέρονται να είπαν ότι, "εάν κάποιος επιλέξει και μας επιβάλει τον Μπουτάρη, ας έρθει ο ίδιος να τον βγάλει Δήμαρχο", ενώ απέναντι στην υποψηφιότητα Μπουτάρη, είναι και οι επικεφαλείς άλλων παρατάξεων του δήμου, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι εάν το ΠΑΣΟΚ κάνει το λάθος να τον στηρίξει και πάει στο δεύτερο γύρο, δυστυχώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον στηρίξουμε εμείς, μια που προτιμότερο θα είναι ρίξουμε λευκό, παρά να στηρίξουμε το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να πάρει άμεσα θέση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μια που στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, επικρατεί αγωνία και αναβρασμός, για το ποιον θα στηρίξουν, ενώ μιλάνε και για δυσάρεστες εκπλήξεις, εάν το ΠΑΣΟΚ στηρίξει λάθος άνθρωπο.

13 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΖΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ......

    ΤΟ 1% ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΑΚΗ ΕΦΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα, ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ….
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΑΤΩ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!ΟΔΟΣ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.... ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ....ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ!!!!!ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ!!!!ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περα απο τον μπουταρη γνωστο για τις θεσεις του μηπως θυμαστε την
    Χρυσα αραπογλου και τις παρανομες ελληνοποιησεις τσετσενων γεωργιανων
    κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οδοσ αγιου Δημητριου να γινει Κεμαλ Ατατουρκ.....απαιτηση μπουταρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ!!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΗΧΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΟΝΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ηταν ο Σαπιοκοιλιασ που στισ προηγουμενεσ δημοτηκεσ πλευριζε τον ΜΠΟΥΤΑΡΗ για να τον αναδειξει το ΠΑΣΟΚ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....δεν πήγε διακοπούλες αυτο το Σ/Β
    το απαιδί με το κανο.
    ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
    ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ
    ΣΤΟΝ ΑΝΕΕΓΚΕΦΑΛΟΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλο εθνομηδενιστη δεν εχετε να κατεβασετε πρασινα σκουληκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπουρδαρολόγος30 Αυγ 2010, 8:20:00 μ.μ.

    Κάτσε στ΄αυγά σου δεν σου πάει ο δημαρχιακός θώκος.
    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξια οπίσθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον περιμένουμε τον Μπουτάρη στη γωνία να του ανταποδώσουμε τα σκατά της δεύτερης Κυριακής. Με τέτοιες επιλογές δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι μάλλον δεν το ενδιαφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Μήπως μπορεί να μας εξηγήσει και γιατί; Εμείς ζούμε στην Θεσσαλονίκη και υπομένουμε επι χρόνια τους Παπα-ψωμο-άνθιμους. Μια φορά δημιούργησε ελπίδα η Χρύσα και φοβήθηκαν μην την κανει πράξη. Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΥΣΤ ΑΠΟΔΩ ΡΕ. ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΔΕΟΣ.. Κ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ...? ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση