GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν απαντά σε μπλόγκερ για τις πυρκαγιές...

Από το   http://totefteri.blogspot.com/ Ο Αλεξάντρ Πατσκόφ, ένας νέος blogger με το ψευδώνυμο top_lap, ήταν ο ήρωας των ημερών και ο πρώτο...

Από το  http://totefteri.blogspot.com/
Ο Αλεξάντρ Πατσκόφ, ένας νέος blogger με το ψευδώνυμο top_lap, ήταν ο ήρωας των ημερών και ο πρώτος άνθρωπος, με ονοματεπώνυμο πλέον, που «έλουσε» με πρωτοφανές βρισίδι την τοπική ηγεσία της περιφέρειάς του και ξώφαλτσα και την κεντρική πολιτική ηγεσία, ενοχοποιώντας τους για τις φωτιές.
«Εχω την ντάτσα μου (σ.σ. τα παραδοσιακά ρωσικά εξοχικά) σε χωριό, 153 χλμ. από τη Μόσχα, στην περιφέρεια του Τβερ...
Με τους παλιαρχ... τους κομμουνιστές, που όλοι τους βρίζουν, υπήρχαν στο χωριό τρεις λιμνοδεξαμενές πυρόσβεσης, ήταν κρεμασμένη μια ρίντα (σ.σ. καμπανάκι κινδύνου ναυτικού τύπου) που χτυπούσε όταν ξεσπούσε πυρκαγιά και, ω θαύμα, ένα πυροσβεστικό όχημα, ένα για τρία χωριά, αλλά υπήρχε. Και να λοιπόν που ήρθαν οι κύριοι δημοκράτες και άρχισε το μπουρδ... Το πρώτο που έκαναν ήταν να...
 παραχώσουν τις λιμνούλες και να πουλήσουν τη γη για να χτιστεί, το πυροσβεστικό όχημα κάπου κι αυτό το εξαφάνισαν, μπορεί να το σούφρωσαν εξωγήινοι και τη ρίντα την αντικατέστησαν με τηλέφωνο (εκσυγχρονισμός του ψ...), μόνο που αρχ... δεν δουλεύει, γιατί ξέχασαν να το συνδέσουν... Θέλω να ρωτήσω. Πού πάνε τα λεφτά μας; Γιατί χρόνο με το χρόνο κατρακυλάμε στην πρωτόγονη κοινωνία; Στ' αρχ... μας κάποιο κέντρο νέων τεχνολογιών στο Σκαλκόβο (σ.σ. η ρωσική Silicon Valley κατά τον πρόεδρο Μεντβιέντεφ), όταν δεν έχουμε στοιχειώδη πυροσβεστικά οχήματα. Γιατί άλλοτε υπήρχαν οι δασικοί, που προέβλεπαν τις αναφλέξεις και έγκαιρα ειδοποιούσαν την πυροσβεστική, χωρίς να αφήσουν τη φωτιά να φτάσει σε κατοικημένες περιοχές; Δεν θέλω τηλέφωνο στο χωριό, θέλω αντιπυρικές λίμνες και δώστε μου πίσω γαμ...ένοι τη ρίντα μου...
Εάν, κύριοι γραφειοκράτες και βουλευτές, στ' αρχ... σας για μας, εμείς δεν γράφουμε στ' αρχ... μας τους εαυτούς μας και τους γείτονές μας... Δεν ελπίζουμε τίποτε σ' εσάς, καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι αρχή της ζωής σας είναι ότι όλοι σας χρωστάνε, αλλά κάνετε λάθος, εσείς μας χρωστάτε και πολλά μάλιστα...».
Το μήνυμα του blogger έδειξε στον Βλαντίμιρ Πούτιν ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Ηχώ της Μόσχας» Αλεξέι Βενεντίκτοφ ως απόδειξη ότι το ρωσικό Διαδίκτυο βοά από κριτική εναντίον του και της ρωσικής ηγεσίας εν γένει.
Κι εκείνος έκατσε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Ντμίτρι Πεσκόφ, κι έγραψε με το χέρι του την απάντηση: «Στο τέλος της ημέρας, αναπνέοντας κι εγώ, όπως κι όλοι οι Μοσχοβίτες, τον καπνό από τα φλεγόμενα δάση στα περίχωρα της Μόσχας, είδα το μήνυμά σας με ενδιαφέρον και για λόγους δικαιοσύνης θα ήθελα να σημειώσω ότι τέτοιες θερμοκρασίες η Ρωσία δεν είχε για 140 χρόνια, άρα και επί των κομμουνιστών. Κι αυτό εν μέρει δικαιολογεί την εξουσία, που για πρώτη φορά αντιμετώπισε τέτοιου μεγέθους καταστροφή. Εν γένει, πάντως, με τις παρατηρήσεις συμφωνώ. Είστε βέβαια εντυπωσιακά ειλικρινής και ευθύς άνθρωπος. Αληθινός λεβέντης, μπράβο σας. Επίσης αναμφίβολα και προικισμένος συγγραφέας. Εάν ζούσατε από τα γραπτά σας, θα μπορούσατε, όπως και ο αγαπημένος συγγραφέας του Β. Λένιν, ο Μαξίμ Γκόρκι, να την περνάτε στο Κάπρι. Αλλά κι εκεί δεν ξέρω αν θα αισθανόσασταν ασφαλής, γιατί και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν παρόμοιους φυσικούς κατακλυσμούς. Εφόσον υπάρχει η διεύθυνσή σας, να πάρετε αμέσως από τον κυβερνήτη της περιοχής την πολυπόθητη ρίντα σας».
Η συζήτηση συνεχίζεται στη ρωσική μπλογκόσφαιρα με τον Πατσκόφ να δηλώνει ότι νικήθηκε και γελοιοποιήθηκε κι ότι φοβάται ότι θα απολυθεί και δεν θα βρίσκει δουλειά τώρα που αποκαλύφθηκε, άλλους να εκφράζουν τον θαυμασμό τους στον Β. Πούτιν, που μπήκε στην κουβέντα, και ορισμένους κάφρους γραφειοκράτες να ετοιμάζονται να ασκήσουν μήνυση για συκοφαντία εναντίον του blogger. Οπως λέει και το ρητό, η Ρωσία είχε ανέκαθεν πρόβλημα με τους δρόμους και τους βλάκες. (enet.gr)

5 σχόλια

  1. Υπουργείο του πολίτη , προειδοποιεί :
    Όσοι ανατρέφετε κινούμενα σκουπίδια , από άλλη χώρα ,
    θα μολυνθείτε και εσείς .
    Μην περιμένετε να σας τα μαζέψει το κράτος ,
    Εξαποστείλετετα , στη χωματερή , στο πυρ το εξώτερον .
    Πριν είναι αργά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρυσι,άν θυμάμαι καλά,τόν είχαν στίς ειδήσεις (TV),όπου είχε καλέσει,όλους τούς μεγαλο-επιχειρηματίες τής Ρωσίας κι απαιτούσε από αυτούς νά συνεισφέρουν,μεγάλα χρηματικά ποσά,διά νά βοηθήσουν,ώστε νά ξεπερασθή ή κρίσις.
    Τού υποχρέωσε δέ,στήν συγκεκριμένην ""συγκέντρωσιν"" νά δεσμευθούν διά επισήμου εγγράφου,διότι σέ περίπτωσιν πού εξέφραζον άρνησιν,θά ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ!!!
    (Μεταξύ τών επιχειρηματιών κι ό πολύς ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ!!!!).
    Κάποιος επιχειρηματίας δέ,έκ τών παρευρισκομένων,τό '''επαιζε δύσκολη πουτάνα'' καί απέφευγε νά υπογράψη.
    Ό Πούτιν τότε,τού είπε αυστηρότατα :

    "" Δέν βλέπω νά υπογράφης!!!
    Σήκω τώρα καί υπόγραψε αμέσως!!!""

    Σάν σκυλάκι πού τό ""μαλώνουν"" ή ""δύσκολη πουτάνα-μεγαλο-επιχειρηματίας"" μέ τήν ουρά στά βρωμοσκέλια του,σάν κουταβάκι υπέγραψε τό σχετικό έγγραφο,όπως φυσικά κι οί υπόλοιποι!!!!!

    Τόν θεωρώ έναν από τούς μεγαλύτερους σύγχρονους πολιτικούς ηγέτες καί κυρίως τόν ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!!!!!

    Συγκρίνατε τίς πρακτικές/πολιτικήν Πούτιν μέ τούς ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ-ΗΛΙΘΙΟΥΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΄ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!

    Αλλά τί νά συγκρίνουμε τώρα!!!!
    ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ""ΒΟΥΛΗΣ"", ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα σκουπίδια συμπεριλαμβάνεται και ο Παπανδρέου η Ντόρα και ο καρατζαφέρης με το σκυλολόι του;
    Εκτός και αν τα πολιτικά σκουπίδια θα πρέπει να εκτοξευτούν σαν πυρηνικά απόβλητα στο διάστημα..

    Πολύ ευχαρίστως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφέρεται στήν απάντηση ο αγαπητός
    στόν Λένιν Μαξίμ Γκόρκι.
    Διαβάστε "Τό Αφεντικό",καί θά δείτε
    ανάλυση χαρακτήρων,πού δύσκολα
    βρίσκεις.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΟΣΗ ΜΠΟΡΕΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ..
    Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΓΥΦΤΟΥΛΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΔΑΛΙΣΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση