GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντέμης Ρούσσος: «Είμαι μαζί σας. Συνεχίστε!...»

Από το http://www.otoposmou.gr/    "Είναι χαρά μου να συμβάλλω κι εγώ στην προστασία του βουνού των θεών. Ο εθνικός αυτός πλούτος, ο μ...

Από το http://www.otoposmou.gr/  
"Είναι χαρά μου να συμβάλλω κι εγώ στην προστασία του βουνού των θεών. Ο εθνικός αυτός πλούτος, ο μυθικός Όλυμπος, πρέπει να παραμείνει και να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ακέραιος!"
Ο μεγάλος έλληνας καλλιτέχνης με την ιδιότυπη χαρακτηριστική φωνή, συνεχίζοντας την παγκόσμια περιοδεία του, το Σάββατο 7 Αυγούστου 2010 έκανε στάση στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, στο Φεστιβάλ Ολύμπου και παρουσίασε τη μουσική του παράσταση «Being Demis». Γιορτάζοντας 40 χρόνια καριέρας, ο ζωντανός θρύλος της...
μουσικής, είχε μια ευχάριστη έκπληξη για τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.
Μαγεμένος από το επιβλητικό βουνό των θεών, εκεί στους πρόποδές του στο αρχαίο Δίον, το πρωί του Σαββάτου πριν τη συναυλία, συζητώντας με τον Δήμαρχο Δίου κ. Παπαχρήστο, πληροφορήθηκε για τις πολύπλευρες δράσεις των ενεργών πολιτών της Πιερίας, όπως το «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» και τη διεθνή καμπάνια συλλογής ψηφιακών υπογραφών με κεντρικό αίτημα την «Επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου».
Ο κ. Ρούσσος ζήτησε αμέσως να ενημερωθεί από τους υπεύθυνους της ομάδας και δέχτηκε πρόθυμα να επισκεφθεί το παρατηρητήριο των Ν. Πόρων, από όπου καθημερινά, από την 1η Ιουνίου έως την 10η Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως 20:00, εθελόντριες και εθελοντές (280 οικογένειες με μικρά παιδιά) παρακολουθούν το βουνό και μεταφέρουν τηλεφωνικά πολύτιμες πληροφορίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Δυστυχώς, τεχνικές δυσκολίες της τελευταίας στιγμής κατά τη διάρκεια του απογευματινού Soundcheck ανάγκασαν τον έλληνα καλλιτέχνη να ακυρώσει την επίσκεψη στο παρατηρητήριο των εθελοντών του Ολύμπου.

4 σχόλια

  1. ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ?????????

    γιατι αν κρίνουμε απο τα πολύ νότια της Ελλάδας....χέστα καλύτερα, σε Τούρκικο χαλέ.

    von Droutsas,
    ο ατσαλάκωτος με το ψεύτικο βιογραφικό και το ανάποδο χαμόγελο.
    Κάποιος να πει στον von ότι τα προβλήματα των ακριτικών νησιών (Ρω, Στρογγυλή και Καστελόριζο) είναι αρμοδιότητα του Αλ-Ραγκούση (υπουργού Εσωτερικών τρομάρα μας).

    Εκτός φυσικά αν τα εν λόγω νησιά έπαψαν να ανήκουν στο Ελληνικό κράτος, οπότε δικαιολογείται η ανάμιξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

    Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λίγο παραπάνω τόλμησε να πάει;
    στο αυθαίρετο του ορειβατικού που γεμίζει τα σαββατοκύριακα με τα θηριώδη τετρακινητα των νεόπλουτων που αναζητούν λίγη περιπέτεια μέσα από τη σιγουριά του κτήνους που οδηγούν.
    εχουμε πήξει στους ψευτοπλούσιους
    που με μια δυο λαμογιές πήραν ένα τζιποειδες και πουλάνε μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ;

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση