GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Π.Ψωμιάδης στα εγκαίνια ναού του Δωδεκαθέου...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Στο Site της Ομάδας “Ε” Θεσσαλονίκης μαθαίνουμε ότι πραγματοποίηθηκε Τελετή θυρανοιξίων του 1ου Ναού των Ελλήνων...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
Στο Site της Ομάδας “Ε” Θεσσαλονίκης μαθαίνουμε ότι πραγματοποίηθηκε Τελετή θυρανοιξίων του 1ου Ναού των Ελλήνων μετά από 2.177 χρόνια. Αντιγράφω λοιπόν:
“Oλα αυτά τα υφιστάμενα γεγονότα και πράξεις που έλαβαν χώρα στο διάστημα των δύο χιλιάδων ετών, όπως και ο διωγμός των Ελλήνων αλλά κυρίως η μετάλλαξη της ελληνικής συνείδησης μας ώθησαν να προβούμε σε αυτό το τολμηρό διάβημα στήνοντας ένα...
 απλό οικοδόμημα ως τον ”ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” δηλαδή ”ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ο οποίος κοσμείται από ελληνικά πρότυπα και μηνύει ελληνικά ινδάλματα τιμώντας τις υπέρτατες αξίες του Ελληνισμού.
Την πρωτοβουλία μας αυτή όφειλαν να την στηρίξουν οι εν Ελλάδι κρατικές και πνευματικές υπηρεσίες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και κανένας δεν χειροκρότησε αυτή την τόσο αγνή ενέργεια και πράξη. Τρία πρόσωπα μόνο από κρατικούς φορείς τίμησαν την εκδήλωση των εγκαινίων. Eνας ήταν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Τουλίκας και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου κύριος Πολιχρονίδης Ανέστης".
Επίσης στο ίδιο Site βρίσκουμε φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό και το εξωτερικό του Ναού όπως παρακάτω:

Δωδεκάθεο
- Watch more Videos at Vodpod.
υλικό το οποίο είναι πλαισιωμένο με το παρακάτω κείμενο.
“Ο Ναός των Ελλήνων χτίστηκε από την ομάδα ‘Εψιλον προς την δόξα όλων των Ελλήνων , ενδόξων ή ανωνύμων, θεών και ηρώων και σκοπό έχει να στεγάζει τις τελετές και τα δρώμενα της Ελληνικής Θρησκείας . Είναι ο πρώτος ‘Ελληνικός Ναός που χτίζεται στην σύγχρονη εποχή κι ανοίγει την πόρτα καλωσορίζοντας όλους τους αναζητητές της Σοφίας του Ελληνικού Πνεύματος.”
Σχόλιο: Πολύ ενδιαφέρον αν μη τι άλλο… Τόσο για την ύπαρξη λατρευτικού χώρου για τελέτες όσο και για την παρουσία του Π. Ψωμιάδη.

20 σχόλια

  1. Π.ΟΡ.ΔΗ.Κ. - Παναγιώτης Ψωμιάδης

    Πανελλήνιο Ορθόδοξο Δημοκρατικό Κίνημα

    Π.ΟΡ.ΔΗ.Κ. - Παναγιώτης Ψωμιάδης

    Με σήμα το Ζ του Ζορό και ύμνο τη μουσική από τον καραγκιόζη.

    Π.ΟΡ.ΔΗ.Κ. - Παναγιώτης Ψωμιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΕΦΤΕΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΦΟΥ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΥΡΤΕΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ερθει και η ωρα των παλιοκουμουνιστων που θα υποστουν τα χειροτερα,τσεκουρι και φωτια στους αναρχοκουμουνιστες και καθε προδοτη της ελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να στείλουν τον Μπόγια, να τους μαζέψει όλους και να τους ξεφορτώσει στο Δημόσιο Ψυχιατρείο, μαζί κι ο Ψωμιάδης για να κάνει παρέλαση, στο προαύλιο, μαζί τους!!!!!!!!!.

    Και να μην διαμαρτυρηθεί κανείς, γιατί κανένας τρελλός δεν αντιλαμβάνεται οτι είναι τρελός,μαζί κι ο Ψωμιάδης!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ;;;;;;;;;

    Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ
    ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΛΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον ψωμιάδη λυπάμαι που είμαι Έλληνας και περισσότερο Θεσσαλονικιός.Για τους άλλους εδώ τα λένε καλύτερα από μένα:

    ΑΠΟ ΤΟ: “EΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ XΡΙΣΤΙΑΝΩΝ”
    ΣΤΟ... “EΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ”!

    http://freeinquiry.gr/pro.php?id=850

    ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΣ: ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ

    http://freeinquiry.gr/pro.php?id=704

    ΠΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ

    http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=235

    Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΟΜΥΡΙΩΝ

    http://www.freeinquiry.gr/prod.php?id=53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ;

    ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ: ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ,ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ,ΕΧΕΙ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΤΟ ''Ζ'';
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΖΟΥΠΕΡΜΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα ειναι δυνατον να φυεται στη μανα τη Θεσσαλονικη τετοιο σαπροφυτο;
    Και συ ρε Καραμπελα,τι σκουζεις για τον μαλακοπιτουρα τον Δια-ΠΑΝ-ΨΩΜ;
    ΔΕΝ καταλαβαινεις οτι το νουμερο εχει τελειωσει και παει για ανακυκλωση;(Η ΡΟΥΧΛΑ απο το Ασβεστοχωρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τριζουν τα κοκκαλα του Ικτινου και του Καλλικρατη, θα αναστηθει ο Φειδιας με αυτα τα "αγαλματα" διακοσμουν το καρακιτσαριο που το ονομασαν και ναο....οπου και να πας στο εξωτερικο βλεπεις χιλιες φορες καλυτερα κτιρια χτισμενα με στυλ αρχαιων ελληνικων ναων. Εμεις χτισαμε μια παραγκα και την ονομασαμε ναο, αρε ξεφτιλα Ελληνα συνεχιζεις να βουλιαζεις στα σκατα με γοργο ρυθμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα έχει πολλές ομοιότητες με αυτές της κατοχικής Ελλάδας όπου η 'επίσημη' επιτετραμένη κυβέρνηση ήταν προμετωπίδα των κατακτητών ναζί αλλά κανείς (εκτός των δοσιλόγων και μισελλήνων) δεν την αποδεχόταν ούτε την λογάριαζε σαν Ελληνική.

    Ο Λαός αντιδρούσε (παθητικά, ενεργητικά, κλπ) όπως μπορούσε ο καθένας και τελικά μαζικά μέσω του ΕΑΜ (αν και εκεί παρεισέφρυσαν εγκάθετοι προδότες ιδίως από τις άρχουσες τάξεις, οι οποίοι αργότερα το εισέπραξαν με αξιώματα σε πολιτική, τράπεζες, οργανισμούς, γράμματα, ακαδημία, πανεπιστήμιο, επιχειρήσεις, κλπ)έφτιαξαν την δική τους κατά βάση δημοκρατική κυβέρνηση σε ένα ικανό μέρος της Γερμανοκρατούμενης Ελλάδας όπου οι ναζί δεν τολμούσαν να πάνε ούτε και με τάνκς.

    Και σήμερα ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο γράφει στα παπάρια του τον ΓΑΠ και το σινάφι του (όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς) αλλά και δεν διστάζει να το δείξει.

    Είμαστε στην φάση που οι γνωστοί 'επώνυμοι'(πολιτικοί,δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, κλπ)δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στις τάξεις του Λαού ακόμα και με την πάνοπλη και πολυάριθμη κομπανία των σωματοφυλάκων και των κομματόσκυλων που 'παίζουν' τον λαό και κάνουν κλάκα.

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΣΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΈΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕς ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ (ΜΕ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ) ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΛΑΒΕΙ Ο,ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.

    για αρχή..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    Π Ο Υ Θ Ε Ν Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ TO ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η΄ΟΧΙ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ.....

    Περιμένω λοιπόν την Μπιρμπίλη να διορθώσει την αδικία της ληστείας των τελών κυκλοφορίας του 2010 … ο ΓΑΠ το είπε.

    Περιμένω την κα Γεννηματά να μας πει πως φεύγει από το Υγείας …ως πετυχημένη ή αποτυχημένη κύριε ΓΑΠ;

    Περιμένω την κα Κατσέλλη να μας ξαναπεί για τον πληθωρισμό του 6% και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες …της ύφεσης και την απορρόφηση του ΕΣΠΑ …μάλλον αναρρόφηση είναι θα μας εξηγήσει ο ΓΑΠ

    Περιμένω τον κύριο Αρναουτάκη να μας πει για την επιτυχία του 4% του ΠΔΕ να γίνει 36% περικοπή …ο ΓΑΠ θα μας μιλήσει για οικονομικές επιτυχίες.

    Μας δουλεύουν για άλλη μια φορά …για αυτό πρέπει όλοι οι υποψήφιοι του μνημονίου να μαυριστούν στις περιφέρειες.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε καμμένε που μου έμαθες και τον γκαιμπελ άσχετε ποιους χτυπάνε ρε τους τελειωμένους? και ποιος τους χτυπάει επειδή λένε τα γεγονότα ??
    Αντε ρε ψυχάκια κοίτα να πάρεις τα χάπια σου που βλέπεις παντού χτυπήματα.
    Υποστήριξε τον καραγκιοζάκο γιατί μέχρι εκεί σου κόβει , άντε ανόητε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλαξοκωλιά με όλους και όλα, από Δία ως Ανθιμο.
    Κρίμα αν μας χαρακτηρίζει η γελοιότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χθες το βραδι στο Ν Κιλκις παλι βλακιες ελεγε...... π.χ. Και του χρονου να ειμαστε παλι μαζι, αν θελει ο Θεός να παρει αλους απο την κατο Ελλάδα........ Τι λες ρε σαχλαμάρα, ανοητε , βλακα, ηλιθιε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οπου γαμος και χαρα και η βασιλω πρωτη.
    Ο ανθρωπος ΟΛΑ τα παντα ΟΛΑ ειναι δεξιος με χρισταινικες αντιληψεις και δωδεκαθειστικες θεσεις. Ειναι αριστερος με δεξιες αποψεις.Ειναι ΠΑΣΟΚ αντιπολιτευομενος τις θεσεις του.
    Τωρα αν κανενας απο ολους εσας βγαζει ακρη με αυτο το ατομο με γεια του και χαρα του καποιοι σαν εμενα εχουμε χασει την μπαλλα μαζιτου.
    Θελει να βλεπει τον εαυτο του ανεξαρτητο και παιδι του λαου παλιο κουσουρι των ποντιων αλλα ειναι τοσο ενταγμενο κομματοσκυλο οσο κανενας αλλος.
    Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παει για ξεκουραση τρωγοντας γλυκα απο τις επιχειρησεις του μια και ειναι επιχειρηματιας- τραγουδιστης - πολιτικος- παλιος αθλητης και δεν ξερω τι αλλο ειναι εκεινο που δεν λεει οτι ηταν ο καρπαζοεισπρακτορας στην πλατεια Διοικητηριου.
    ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΜΕΓΑΛΗ η πλακα ειναι οτι οχι εχουνε αποψη... αλλα το γαμωτο ειναι οτι οι πιο πολλοι απο αυτους, για να μην πω ΟΛΟΙ, που εχουνε αποψη ειναι ευνουχισμενοι. Δεν εχουνε τα παπαρια ουτε το σθενος να βαλουνε κατω το ονομα τους. Ολοι στην ανωνυμια ειναι.

    Ολα τα εξτρεμιστικα στοιχεια που για δεκαετιες υπονομευουνε οτι καλο παει να γινει σε αυτον τον τοπο, κι οταν λεω «καλό» αναφερομαι στην ελευθερια της εκφρασης, στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πεταγονται και αρχιζουνε να ασκουνε κριτικη.

    Μαγγια, κλανια και κωλοφιλιστρινι. Φουσκες και νταηλικια. Μου θυμιζουνε κατι κουκουλοφορους που πανε και τα βαζουνε με τις βιτρινες, κι οχι στην πρωτη γραμμη να χτυπηθουνε με τα ΜΑΤ.

    ΕΧΕΤΕ τιποτε καλο να προτεινετε κυριοι... Δημιουργηστε την ΘΕΣΗ σας.
    Απο κριτικες και μαλιστα αβασιμες ειμαστε χορτατοι.
    Αντε να σας δω εξυπνακιδες, τι «παραγωγικο εχετε να προτεινετε?
    Αλλα απο οτι καταλαβαινω, μαλλον τιποτε μονον φουσκες και νταηλικια ειστε.

    Καταλαβετε ομως ενα πραγμα. Στην ΕΛΛΑΔΑ υπαρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να μπορει ο καθενας να εκφραζεται ελευθερα και με τον τροπο που θελει.
    Εκτιμηστε τουλαχιστον αυτο και σεβαστητε το.
    Θα ηθελα ομως να κανω εναν διαχωρισμο η ελυθερια της εκφρασης και η ασκηση κριτικης (μαλιστα κακοβουλης και αβασιμης) ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα.
    UncleGeorge
    Melbourne Australia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι ιδιαίτερο έχει η σχέση Τατούλη Ντόρας και Καρατζαφερη ;

    1.Είναι όλοι υπέρ των μέτρων εξαθλίωσης της μεσαίας αστικής τάξης , δηλαδή του Mνημονίου της Τρόικας

    2.Στις 10/3/2009 στην ιστοσελίδα του ο κ. Τατούλης αναφέρει : «Ποιος αγνοεί ότι όλο και πιο έντονα γίνεται σήμερα κουβέντα για την κατάσταση της τουρκικής και μακεδονικής μειονότητας στις βόρειες περιοχές της χώρας μας; Εννοείται ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να εξηγήσω αν υπάρχει ή δεν υπάρχει τέτοιου είδους μειονότητα »

    Ο κ.Γεωργίου το 2007 ως Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ ειχε αποκαλέσει τα Σκόπια , «Μακεδονία» στην Ε.Ε.. Παρότι επίσημα του ζητήθηκε από στελέχη του κόμματος να ανακαλέσει , ποτέ δεν ανακάλεσε

    Μήπως λοιπόν από τα εξαπτέρυγα , βλέπουμε τις ίδιες πολιτικές σε όλα τα θέματα ;
    Τα συμπεράσματα δικά σας .........

    Στενότατη σχέση!!!
    Οι δύο άρρενες ήταν στην υπηρεσία του θήλεος εργαζόμενοι σκληρά, υπονομεύοντας τη Ν.Δ. ο ένας από μέσα και ο άλλος απ’ έξω!
    Ο ένας έμεινε για να τροχίζει από μέσα και κατάπιε τη γλώσσα του όταν έκατσε στην καρέκλα και ο άλλος προκάλεσε πολύ νωρίς τη διαγραφή του για να στήσει μητσοτακικό κόμμα, εκτός Ν.Δ.

    Το αστείο στην όλη ιστορία είναι, ότι καπηλευόμενος Εθνικά ζητήματα κατάφερε και εγκλώβισε στο απόκομμά του και πατριώτες ψηφοφόρους, που αν ήξεραν ότι πριμοδοτούν την προίκα της Ντόρας, θα έκοβαν το χέρι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΛΟΥΓΚΡΕΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση