GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόστιμο στη Μονή Μεγίστης Λαύρας για τις επιδοτήσεις...

Από το http://www.c-magnesia.gr/ 150 χιλιάδες πρόστιμο της Νομαρχίας στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας Πρόστιμο συνολικού ύψους 152.460 ευρώ (διακο...

Από το http://www.c-magnesia.gr/
150 χιλιάδες πρόστιμο της Νομαρχίας στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας
Πρόστιμο συνολικού ύψους 152.460 ευρώ (διακοπή καταβολής επιδότησης 2009) επέβαλε η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, καθώς σε πρόσφατο έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο υπαλλήλων στη νήσο Κυρά Παναγιά, διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούνται οι όροι του προγράμματος αγρανάπαυσης, στο σημείο που...
 αφορά τη βόσκηση. Παρόμοιος έλεγχος πραγματοποιήθηκε και στη νήσο Σκάντζουρα, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση στους όρους του ιδίου προγράμματος.
Να αναφερθεί ότι τα νησάκια Κυρά Παναγιά και Σκάντζουρα είναι ενταγμένα από το 1997 στο πρόγραμμα «Μακροχρόνιας Παύσης Γεωργικών Γαιών», με αποτέλεσμα η Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας να λαμβάνει σχετικές επιδοτήσεις.

5 σχόλια

  1. Καλό θα είναι να μπει μια τάξη σε όλα τα θέματα!
    Αραγε θα μπει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=IYalWdsMAzY
    καιρός να στείλουμε ένα μήνυμα στους προδότες της ζω΄ς μας, σε αυτούς που μας ξεπουλήσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα φιλετάκια στη Γλυφάδα ρε Τζερόνυμο θα πείς τίποτα;Επί Χριστόδουλου ούρλιαζες μαζί με τους φίλους σου τον Ζακύνθου κ Ιωαννίνων για κάθαρση της Εκκλησίας…Αυτό εννοούσε μαλλον η νεοταξική συμμορία του Θηβών,offshore εταιρίες,ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ πλήρης υποταγή στις ορέξεις του γιωργάκη….Κουβέντα ο μουγγός αρχιεπίσκοπος για το σχέδιο εξαθλίωσης του λαού,πήγε κ στο υπουργικό συμβούλιο να παραστήσει τη μαιμού στον Πάγκαλο..Πόσο ελάχιστος είσαι ρε τζερώνυμο,δεν φτάνεις ούτε την τρίχα του Χριστόδουλου…Καλά τα λεφτά,οι μάσες κ τα παιχνίδια με την κυβέρνηση των πασοκοτσολιάδων,όμως η ιστορία γράφει μουγγέ κ εσύ θα είσαι μια μαύρη σελίδα στην πιο μαύρη περίοδο της ελληνικής ιστορίας….
    Τα φιλετάκια ηταν αριστερά της Γλυφάδας και καταπνίγηκε η όποια φωνή από τα πασοκοκρατούμενα ΜΜΕ αν ήταν ο Χριστόδουλος να δεις τι θα του έκοβαν.

    και ένα μικρό tip:
    ο ανηψιός του κ.κ. Ιερωνύμου (σύζυγος της κόρης του αδερφού του) σε ποιον δήμο είναι δήμαρχος, με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές, ποιός τον έχει στηρίξει (σπρώξει) μέχρι σήμερα και τέλος σε ποιό κόμμα είναι τοπικός παράγοντας??????
    επίσης πολλοί αναρωτιούντε ακόμη αν ο μισθός του από τράπεζα δικαιολογεί το επίπεδο διαβίωσης συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού που συντηρεί καθώς και μιας πισίνας….

    ΓΙΑΤΙ..Η αριστερά του Κυρίου είναι πάντα ευπρόσδεκτη με την δεξιά είναι που υπάρχει το πρόβλημα.

    καλόν ύπνο Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ¨""
    ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ,ΑΙΡΕΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ.Ο.Κ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΠΟΥ ΔΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφονώ απόλυτα με τον 16 Αυγ 2010 9:48:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση