GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση για τα μπόνους στην ΕΡΤ...

Από τον Χρήστο Παναγόπουλο Διευθ. Σύμβουλο Ομίλου ΣΚΑΪ Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία συστηματική προσπάθεια απαξίωσης του έργου π...

Από τον Χρήστο Παναγόπουλο
Διευθ. Σύμβουλο Ομίλου ΣΚΑΪ

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία συστηματική προσπάθεια απαξίωσης του έργου που συντελέστηκε την πενταετία 2004-2009 στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Η απαξίωση που υποκρύπτει σαφώς πολιτικές σκοπιμότητες, έφτασε σήμερα στην χυδαιότερη μορφή της.
Με απόφαση του σημερινού Δ.Σ .της ΕΡΤ αναρτήθηκαν στο Ραδιομέγαρο πίνακες με καθ’ όλα νόμιμες πρόσθετες αμοιβές 170 εργαζομένων της ΕΡΤ, δημοσιογράφων, τεχνικών, στελεχών διοίκησης, μάρκετινγκ, κτλ.
Η ενέργεια αυτή πέραν του ότι παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα επαγγελματιών, όσων έχουν εργαστεί ή συνεχίζουν να εργάζονται στην ΕΡΤ, παραποιεί την αλήθεια και...
καλλιεργεί καθεστώς προγραφών, προσβάλλει προσωπικότητες και τον επαγγελματισμό ανθρώπων υπονομεύοντας την δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Επί της ουσίας των δημοσιοποιηθέντων, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
α) η δυνατότητα χορήγησης πρόσθετων αμοιβών έχει ερευνηθεί και κριθεί το 2007 από την εισαγγελική αρχή -κατόπιν καταγγελιών και πάλι τότε- ως απολύτως νόμιμη διαδικασία. Εξεδόθη μάλιστα απαλλακτικό βούλευμα αποδεικνύοντας περίτρανα το ανυπόστατο των σχετικώς καταγγελλομένων.
β) ορισμένες από τις πρόσθετες αμοιβές που δόθηκαν στην προαναφερθείσα περίοδο προβλέπονταν σε συμβάσεις στελεχών της ΕΡΤ επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ το 2002.
γ) Είναι πεποίθηση μου ότι αν το Δημόσιο θέλει στελέχη ισάξια με αυτά του ιδιωτικού τομέα, θα πρέπει να τα ανταμείβει τουλάχιστον αντιστοίχως.
Επί πολλούς μήνες παρέμεινα σιωπηλός όχι επειδή δεν είχα επιχειρήματα, αλλά διότι ανέμενα ότι οι επιθέσεις εντάσσονταν στο πλαίσιο των εντυπώσεων μιας κυβερνητικής αλλαγής. Ξεπεράστηκαν όμως όλα τα όρια. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη.
Την πενταετία που είχα την τιμή να υπηρετήσω ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν νόμιμα και με απόλυτη διαφάνεια.
Η στρατηγική που χαράχτηκε και ακολουθήθηκε αυτά τα 5 χρόνια βοήθησε δραστικά τη δημόσια ραδιοτηλεόραση να γίνει ανταγωνιστική και αξιόπιστη σε επιδόσεις και έσοδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα εμπορικά έσοδα από 23 εκατ. ευρώ που ήταν ως τότε, ανήλθαν σε 50 εκατ. ευρώ κατ’ έτος, ενώ οι ισολογισμοί ήταν θετικοί ως προς τη λειτουργική τους χρήση, που σημαίνει ότι δεν σωρεύτηκε εκ νέου ζημία για την εταιρία. Και μόνον αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η ΕΡΤ, κατά την διάρκεια της θητείας μου, πέτυχε αυτούς τους στόχους.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι μας κατηγόρησαν για τις συμβάσεις και τις εκπομπές που έγιναν την 5ετια αυτή στην ΕΡΤ τις οποίες όμως ανανέωσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Τους τελευταίους μήνες εκτός της άθλιας πολιτικής προγραφών παρατηρείται μια διαρκής υποβάθμιση όλων των μεγεθών της ΕΡΤ με αποκορύφωμα την αποχώρηση πολλών σημαντικών στελεχών. Οι σημερινές πρακτικές είναι εκείνες που πασιφανώς αποβαίνουν εις βάρος της δημοσίας Ραδιοτηλεόρασης και του Έλληνα πολίτη.

27 σχόλια

  1. Για να σωθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς από την χρεωκοπία αλλά ……. ολυμπιακή
    Ηλεκτρικός , μετρό , τραμ , λεωφορεία, τρόλεϊ , προαστιακός .
    Πρέπει να έχουν μόνιμους ελεγκτές μέσα στα βαγόνια τα λεωφορεία στα τραμ .
    Να γίνονται συνέχεια έλεγχοι μέσα και έξω από τα βαγόνια του ΗΣΑΠ του ΜΕΤΡΟ μέσα στα τρόλεϊ , στα λεωφορεία και το ΤΡΑΜ .
    Το πρόστιμο να γίνει 100 ΕΥΡΩ να πληρώνεται επί τόπου .
    Το 80 % των αλλοδαπών που χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς δεν πληρώνουν εισιτήριο .
    Επίσης και ένα 15 % έλληνες .
    Και φτάνουμε στο σημείο ,να κληρώνουν το 5 % των επιβατών να πληρώνουν εισιτήριο , το 95 % δεν πληρώνει εισιτήριο .
    Αυτός είναι ο λόγος που χρεοκοπούν οι αστικές συγκοινωνίες , αφού δεν εχει έσοδα και έχει μόνο έξοδα .
    Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κάποιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ;
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΛΗΣΤΑΡΧΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουστ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    Εμείς ζούμε με 800 € και εσύ μου θέλεις 25.000 € το μήνα.
    Ουστ και πάλι. Τολμάς και μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφόσον δουλεύουν στη ΔΗΜΟΣΙΑ Ραδιοτηλεόραση, άρα πληρώνονται από τους φόρους όλων μας, δε νοείται "προσωπικό απόρρητο" των αμοιβών τους.

    Πληρώνομαι από το Δημόσιο, και όλοι μπορούν να γνωρίζουν πόσα παίρνω κάθε μήνα. Οι κκ. της Ραδιοτηλεόρασης γιατί όχι;

    Καλά έκαναν και τα δημοσιοποίησαν. Ελπίζω να συνεχίσουν. Να ξέρουμε τι πληρώνει το Δημόσιο και σε ποιούς, μέχρι τελευταίο ευρω. Καλό κάνει - κακό δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εσείς, λοιπόν, διώκεσθε πολιτικά, κ. (τ.) Γενικέ; Η εύκολη κουβέντα για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.
    Ωστόσο, όταν μιλούν οι αριθμοι κι όταν οι σκοπιμότητες είναι προφανείς και οι στόχοι (σας) ορατοί...
    Και, βέβαια, η σημερινή Κυβέρνηση ηλιθίως ανανέωσε συμβόλαια "δικών" σας και σκανδαλωδώς ευνοηθέντων-καραγκιόζηδων τύπου Παπαδόπουλου (στην υγειά μας...), αλλά κάποιους Λυριτζήδες τους έστειλε στην ελεύθερη αγορά, για αναζήτηση τύχης. Με το παραφδάκι τους, βέβαια, που τσέπωσαν επί των ημερών σας.
    Όταν αντί αιδήμονος σιωπής αυθαδιάζετε και προκαλείτε...
    Ντροπή σας, κύριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ, ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΕ ΡΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ...


    ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ...

    ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ...ΕΣΥ ΜΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...

    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ....

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρωην ντουτσε της ΕΡΤ,εξακολουθει να ασχημονει με τον πλεον προκλητικο τροπο.
    Ο ασημος δημοσιογραφισκος που βρεθηκε στην ΕΡΤ,ελεω Αλαφουζου και Ρουσοπουλου υπεραμυνεται προκλητικοτατα,οτι μοιραζε ..νομιμα μπονους χιλιαδων ευρω σε παρακεντεδες παραγοντισκους!
    ΔΕν εχει τον θεο του το υποκειμενον!
    93000 ευρω στον Χουλιαρα,80 τοσες χιλιαδες στον Ανδρικακη,αλλα τοσα στον Λουκακο τον κουμπαρο του Ρουσοπουλου,στον κολλητο !του Υφαντη που κουβαλησε απο το πουθενα για να κανει κουμαντο στο ταμειο του κωλομαγαζου της εκαστοτε κυβερνησης!Και ναταν μονο αυτοι οι χρυσοφοροι μισθοφοροι του να παει στο διαολο.Εδω τα ερριχνε χοντρα και σε δεκαδες αλλα ρεταλια,με καθαρα κομματικα κριτηρια,κι ερχεται με υφος ντουτσε να ζηταει και τα ρεστα.
    Τυχαιο;δεν νομιζω.Ας οψεται ο Ρουσοπουλος,που δεν μπορεσε να μοιρασει δυο γαιδουριων αχυρο και που πηγε φια μαλλι και βγηκε κουρεμενος!Τουλαχιστον αυτος τωρα σιωπα αιδημονως,δεν λεει και σ αυτον τον ασχετοπουλο να μη βγαζει γλωσσα γιατι οσο ανακατευει τα σκατα βρωμαει ο κοσμος ολος!
    Ακουτε ρε μαγκες μπονους τα ρεταλια και οι λοχαγοι τους,γιατι δεν τους εφταναν οι παχυλοι μισθοι που πληρωνε ο κοσμακης απο το υστερημα του!ΞΕΦΤΙΛΕΣ....
    Ο ΧΑΜΠΑΡΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ.

    ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν Κε Παναγόπουλε ότι είναι μόμιμο είναι και ηθικό? Αυτό δε μας λες και συ?
    ΡΕ δεν ντρέπεστε ο ελληνικός λαός έχει μπει στο γύψο των περικοπών και της χωρίς τέλος λιτότητας αναρωτιέται ο κοσμάκης πως θα τα βγάλουν πέρα πώς θα πληρώσουν ένα απλό λογαριασμό και σεις παχύδερμα συνεχίζετε το ίδιο βιολί.Πόσο θα ξεζουμίσετε το κόσμο ακόμα χρυσοκάνθαροι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ
    ΔΙΚΑ ΜΑς ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η χρυσοκάνθαρη μετριότητα που λυμαίνονταν την κρατική τηλεόραση προκαλεί πάλι. Η παρουσία του στο SKY είναι ισχυρό επιχείρημα για να ανακαλύψουμε πάλι το διάβασμα, τη συζήτηση με τα παιδιά μας, την αληθινή ψυχαγωγία, κλείνοντας τα βοθροκάναλα και αποδοκιμάζοντας έμπρακτα τους υπομείοντες της δημοσιογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ Ο ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ! ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιμένουμε, τί θα κάνει η ΕΡΤ με τον Καλφαγιάννη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ,ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΚΛΕΨΑΤΕ,ΑΡΠΑΞΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ , ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ????? ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,OI ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ , OI ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ OI ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ.

    ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ KOMMATIKHΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ , ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΛΟΥΚΑΚΟΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ) ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΨΑΝ ΤΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ,ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ...

    ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ,ΕΥΡΟΒΙΣΙΟΝ,ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΤΛ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ KAI ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΙΖΕΣ.

    ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ. ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Η ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ , ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ , ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΤΑ ΕΧΤΡΑ, ΤΑ BONUS, ΟΙ ΜΙΖΕΣ , ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ KAI ΥΨΟΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.

    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.

    ΝΑ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ,ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .

    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ,
    ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ,ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.

    ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΑΧΡΕΙΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .

    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. RE PANAGOPOYLE GIA DOSE AN SOY BASTAEI O KOLOS MPONOYS EKEI POY DOYLEVEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @@@@@@@@@@@@@@@@


    ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .

    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ...

    13 Αυγ 2010 1:43:00 π.μ.

    .....................


    Θά ενημερωθής,από τήν δικαστικήν απόφασιν,τής αγωγής-μηνύσεώς του,κατά τών δημοσιοκάφρων ΑΥΤΙΑ καί ΒΛΑΧΟΥ.
    Νά τούς ζητήσης τά πρακτικά,διά πλήρην ενημέρωσιν!!!!!

    Υπομονή σάν τό μουνί πού τό γαμούν οί Γερμανοί (αυτό τό τελευταίο είναι Πειραιώτικο).


    Υ.Γ.

    Τά ""πρακτικά"" όμως από τίς δίκες,τών ΑΚΗ,ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ,ΜΑΝΤΕΛΗ & ΣΙΑ,θά τά μάθουμε ποτέ??????


    Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @@@@@@@@@@@@@

    13 Αυγ 2010 1:39:00 π.μ

    ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΒΛΑΧΟΑΥΤΙΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ!!!!!


    Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @@@@@@@@@


    ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .

    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ...

    13 Αυγ 2010 1:43:00 π.μ.


    .........................


    ΒΛΑΧΟΑΥΤΙΆΔΕΣ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΙΝ ΠΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ?????

    ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!

    Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Αντίστροφη μέτρηση για τον ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ..."
    Χρειαζόμαστε τον τέταρτο δρόμο προς τον αυνανισμό... ???

    -Θα μου πεις, με τέτοια προπόνηση, μπορεί να έχει ανακαλύψει μέχρι και 4 τρόπους…

    Απόλυτα δεικτική, μετά από την εικοσιπενταετή περιδιάβαση στον τρίτο δρόνο, ο ποδηλάτης του κανό χαράσσει τον τέταρτο.
    Σε 25 χρόνια θα τολμήσουν να ανακαλύψουν τα λάθη και θα χαράξουν τον επόμενο.
    Οι άνθρωποι δεν είναι πολιτικοί αλλά ο Μπόμπ ο μάστορας.

    ΥΓ
    …έτσι πρέπει να είναι ο σχολιασμός των βαρύγδουπων δηλώσεων: απαξιωτικά, δεν μπορείς να συζητάς με τον άνεμο παρά μόνο αν θες να κυνηγάς την σκούφια σου…


    Κάθε φορά που το καθεστώς του πασόκ ζορίζεται, δημιουργεί γεγονότα και υπερβολές.
    Όταν ζορίζονται θυμούνται τον παπανδρέου πατέρα.

    Χαρακτηριστικά, ο α.παπανρέου ευφηύρε τον τρίτο δρόμο και το παιντί ντεν είχε τι να πεί και μίλησε για τον 4ο.
    Ο 4ος όμως είναι ο κατήφορός του. Χαίρε κατήφορε,
    τα παλούκια σε περιμένουν στο τελείωμα του 4ου δρόμου……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ...
    ( Ανωνυμον 13-08-10 9,15πμ)

    <<< Θά ενημερωθής,από τήν δικαστικήν απόφασιν,τής αγωγής-μηνύσεώς του,κατά τών δημοσιοκάφρων ΑΥΤΙΑ καί ΒΛΑΧΟΥ.
    Νά τούς ζητήσης τά πρακτικά,διά πλήρην ενημέρωσιν!!!!!

    Υπομονή σάν τό μουνί πού τό γαμούν οί Γερμανοί (αυτό τό τελευταίο είναι Πειραιώτικο).
    Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!!!!! >>>


    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ !!!
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ (κωλο-πατρινους και κρυφο-συκιες μεσσηνιακες) ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ...

    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ. ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ!ΜΟΥΓΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ!
    Ο..ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση