GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Έχει μεγαλώσει σήμερα η διαφθορά στο χώρο της Υγείας!..

Διαπίστωση-σοκ από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και καθηγητή της Ιατρικής Λεωνίδα Γρηγοράκο Από τον Γιάννη Πετρίδη Ακουσα σήμερα το πρωί το...

Διαπίστωση-σοκ από
τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
και καθηγητή της Ιατρικής
Λεωνίδα Γρηγοράκο

Από τον Γιάννη Πετρίδη

Ακουσα σήμερα το πρωί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο μιλώντας στην ΝΕΤ να κάνει μια πολύ σημαντική καταγγελία-διαπίστωση. Είπε ότι η διαφθορά στο χώρο της υγείας σήμερα έχει μεγαλώσει!..
Ο κ. Γρηγοράκος δεν είναι μόνο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Είναι κορυφαίος γιατρός, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ που παρακολουθεί και ασχολείται με τα θέματα του υπουργείου Υγείας και διακρίνεται για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητά του.
Επομένως έχει... ιδιαίτερη βαρύτητα αυτό που λέει. Και σίγουρα για να το λέει έτσι θα είναι.

15 σχόλια

  1. Και στη Γαλλία του 1787 η ζωή ακολουθούσε τον κανονικό της ρυθμό, αλλά οι διαδοχικοί υπουργοί Οικονομικών του Λουδοβίκου 16ου αγωνιούσαν γιατί το χρέος της Γαλλίας την έπνιγε και τα ταμεία ήταν άδεια και οι “αγορές” – οι τότε διεθνείς πιστωτικοί οίκοι – δέχονταν να τη δανείσουν μόνο με εξωφρενικά επιτόκια…

    Επεσε και η πρωτοφανής κακοκαιρία του 1788-89 – παγετός που έκανε τα πουλιά να παγωνουν στα κλαδιά, χαλάζι που σκότωνε λαγούς και πέρδικες, στη συνέχεια πλημμύρες φοβερές και η αναπόφευκτη σιτοδεία

    Μία εμπορική συμφωνία με την Αγγλία, το 1787, επέτρεπε να κατακλυσθεί η Γαλλία με φθηνότερα αγγλικά προϊόντα, που εκτόπιζαν τα αντίστοιχα γαλλικά και οι γαλλικές επιχειρήσεις έκλειναν ή συρρικνώνονταν.

    Το 1788 ήταν χρονιά απολύσεων και μείωσης μισθών.

    Ηρθε τελικά το φοβερό καλοκαίρι του 1789 και σαρώθηκαν όλα τα διλήμματα, για να γεννηθούν νέα…

    Εγώ βλέπω πολλές ομοιότητες με τη σημερινή Ελλάδα.
    Και να θυμίσω ότι ένα κύριο ζήτημα διένεξης στην προεπαναστατική Γαλλία ήταν αν η αγορά έπρεπε να είναι απόλυτα ελεύθεροι (οι “Φυσιοκράτες”) ή θα έπρεπε να ισχύει προστατευτισμός και διατίμηση.

    Άντε ή ΑΝΤΑ να διαβάσει στο ΓΙΩΡΓΟ το τρελό αγόρι στην Πάρο, την ιστορία.....
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    Να γλυτώσουμε και τα αιματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομάδες καθαρισμού ζωντανών σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα ζωντανά σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα ζωντανά σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατηστε εδω να διαβασετε ολο το δημοσιευμα... και δεν υπαρχει λεξη παραπανω. ΡΕ ΠΡΕΣΣ εισαστε 5 χρονια πισω, βγαλτε επιτελους αυτο το ηλιθιο παλιο τεμπλατε, το νεο μπλογκερ designer σας δινει την δυνατοτητα με ενα απλο πατημα σε ενα κουμπι να χωρισετε μεγαλα αρθρα στα δυο, και οχι αυτη τη μαλακια που εχετε εδω, μικρα μεγαλα να γραφουν πατηστε εδω...

    πατηστε εσεις τον πουτσο μου ρε καριοληδες να δειτε τη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΣΣ, ΓΛΕΙΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχος ο Χασαπόπουλος,υπέροχο και το χτένισμα της κας Χριστοφάκη

    Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Mega για λογαριασμό της κας Χριστοφάκη Παγκάλου, για τον Δήμο Σαρωνικού με κύρια επιχειρήματα:
    1) οι γονείς μου ήταν από τους πρώτους κατοίκους του Λαγονησίου
    2) επισκέφθηκα το υπουργείο υγείας
    3)θέλω να κάνω ποδηλατόδρομο.

    Οι ερωτήσεις του κ. Χασαπόπουλου όπως πάντα αιχμηρές και σκληρές «πως θα τα καταφέρετε με τρία παιδιά;»
    Εννοείται ότι στην συζήτηση προπαγάνδα δεν συμμετείχαν άλλοι συνυποψήφιοι

    Πολιτικό συμπέρασμα: εξαιρετικό το χτένισμα της κυρίας , μάλλον κακοντυμένη, ύφος 38 καρδιναλίων (δυο λιγότερων από τον κ.κ. Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως και σύζυγο της)
    ---------------------------------
    Δε γνωρίζω το διανοητικό επίπεδο της κυρίας. Καθόλου, ούτε την είδα ούτε την άκουσα. Πάντα όμως αναρωτιόμουν, ως γυναίκα, τι βρίσκει στον Πάγκαλο!!!
    Πόσο πια εγκεφαλικά μπορεί να την καλύπτει; Για τα υπόλοιπα δεν θα κάνω λόγο εδώ και γιατί δε γνωρίζω αλλά και γιατί δεν με αφορά.
    Οκ είναι έξυπνος άνθρωπος, αναμφισβήτητα, αλλά κι η μεγάλη ευστροφία δημιουργεί προβλήματα και κενά.
    Τι να πω!!
    Άβυσσος η ψυχή του κάθε ανθρώπου ανδρός και γυναικός!!
    Πιστεύω όμως πως παρόλη την υποστήριξη των ΜΜΕ θα αποτύχει η κυρία. Βέβαια μετά μπορεί να διεκδικήσει βουλευτική έδρα.
    Πολύ πιθανό!!
    Ωχ Θε μου σώσε μας από τους σωτήρες!!!!!
    Μέρα που ναι σήμερα!!
    Της μεταμορφώσεως!
    Που παραφράζεται και σε παραμορφώσεως!
    Είναι ένα είδος μεταμόρφωσης κι αυτό..αλλά ΓΑΠ!!
    __________________________________
    Εάν οι Έλληνες πολίτες,ψηφίσουμε και εκλέξουμε δήμαρχο αυτό το πράμα υπακούοντας στα ΜΜΕ,
    ότι και να μας κάνει το ΔΝΤ μας αξίζει.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για αυτό καθιερώνεται
    με Προεδρικό Διάταγμα.

    Από φέτος του Σωτήρος γιορτάζει και ο Γιώργος, ο σωτήρ της χώρας.
    Μαζί με τον ανθυποσωτήρα τον ΥΠΟΙΚ.

    Μετά απο την διαβούλευση και τα open.gov.....
    ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Η ΓΙΟΡΤΗ απο την άλλη.
    Ο Γκιοργκάκις να γιορτάζει στις 6 Αυγούστου όχι επειδή είναι του Σωτήρος αλλά επειδή αυτή την ημερομηνία έριξαν οι συμπατριώτες του τη βόμβα της Χιροσίμα.

    ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ......ΚΑΘΟΤΙ ΘΕΟΣ !!
    ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
    ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΩΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρεπει να ιδρυθει υπουργειο ελενχου
    για την διαφθορα, την ανασφαλιστη εργασια, κατασπαταλιση δημοσιου χρηματος, εαν καποιος εξετασει που διδονται τα χρηματα του ελληνα φορολογουμενου και κατα ποσον αυτό ειναι απαραιτητο πυστευω οτι θα εχουμε πολυ μεγαλη μειωση των δημοσιων δαπανων αλλα καποιος πρεπει να ξεκινισει απο μηδενικη βαση και να κανει μονο αυτη τη δουλειά .
    Ολοι θελουμε ενα ποιο συγχρονο και αποτελεσματικο κρατος η κυβερνηση πρεπει να προχωρισει σε αυτην την κατευθυνση θαεχει πολλους συμπαραστατες και βοηθους.
    Μονο τοτε θα εχουμε χρηματα για καλυτερη παιδεια,υγεια καιλιγοτερη εξαρτηση απο ξενα κεφαλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΑΚΑ να σε πω ? ή ΒΛΑΚΑ !

    7,51.
    ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1.00ΟΑΔΕΣ
    ΠΡΑΣΙΝΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ
    ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

    ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 100ΑΔΕΣ
    ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ (ΟΜΑΔΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...
    ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΑΚΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΤΙ ΜΠΑΖΕΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΝ ΔΗΛ ΟΣΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ.ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 06 Αυγ 2010 8:15:00 μ.μ.

    μαλλον πρεπει να τα παιρνεις χοντρα γι αυτο τρομοκρατηθηκες τοσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς βρε ηλίθιε το "σημερα" του ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ δεν αφορα το ΤΩΡΑ.
    Αλλα εισαι τοσο κολλημενος με τη Νεα Δημοκρατία, που σε λίγο θα ζητας και εσυ επανασταση για εξοδο από το μνημονιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γρηγορακος ενας απο τους μεγαλυτερους Ελληνες πολιτικους "ρουσφετολογους". Και μιλαει για διαφθορα. Θεε και Κυριε το θρασος του. Ειναι πραγματι επιστημονας, αλλα επιστημονας του ρουσφετιου. Απλα αγοραζει ψηφους παιζοντας με το πονο ασθενων τους οποιους βολευει με σημειωματακια στα διαφορα νοσοκομεια. Και επειδη αγοραζει τον πονο του ασθενους, ειναι απο τα γλοιωδεστερα πολιτικα ζομπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μην ασχοληθει με τιποτα,να παει σπιτι του,απο την ωρα που ο μεγας αυτος σοσιαλιστης,ψηφισε το Μνυμοσηνο,και μετα την καταργηση των εργασιακων σχεσεων και του ΟΜΕΔ,το μονο που του μενει ειναι το σπιτι του.Εδωσε συνεντευξη και στον Φελουρη ,λεγοντας για την Λεσχη Μπιντελμπεργκ,μα η μιση κυβερνηση ειναι περιπου μονιμα μελη,της εξαιρετικης αυτης λεσχης,και για την οικογενειοκρατια στην χωρα μας ,αμα δεν σ αρεσει φυγε,εσυ υπηρετεις ενα κληρονομικα αποκτηθεν κομμα.Μετα εγραψε ενα κομματι στοΠΑΡΟΝ,γλυγωντας τον Προεδρο της Σοσιαλιστικης Διεθνους Γιωργακη ,οτι με το κυρος του θα τα κατφερει η Ελλαδα να αποκαταστησει το ονομα της,και οτι η Σεγκολεν τον εκτιμα ,ποια η τρελη του χωριου της οπως την λενε οι γαλλοι,αφου ετρωγε τζαμπα καλα λογια θα ελεγε.
    Λοιπον οταν με σημειωματα,βολευεις ασθενεις ,και εχεις και γραφειο στο ΚΑΤ,για εξυπηρετηση πελατων,οταν εχεις τρεις μισθους ,οταν διοριζεις και την γυναικα σου στην βουλη,μονιμο υπαλληλο αρα τεσσερεις μισθους,αει παραταμας,και ψηφιζεις βολεμενε ,την μειωση των συνταξεων,την μειωση των μισθων,την εξαφανιση της αγροτικης παραγωγης με την πωληση της Αγροτικης,την εξαφανιση της ιδιας της περιοχης που εκπροσωπεις στο κοινοβουλιο,αφου η ανεργια στην Λακωνια καλπαζει,την διαλυση της χωρας και το ξεπουλημα της ,εξαφανισουμε η σκασε και μην μιλας.Τεσερεις συνταξεις θα παρεις στο μελλον,πανω απο 20000 ευρω,βολεμενοι,πουλημενοι στο Γιωργακη ,για μια θεσουλα,και στο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατι δεν περνανε ολα τα σχολια και ειδικα ,για τον συγκεκριμενο λακωνα βουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διορίσθηκα, ως Πτυχιούχος Μόνιμος Υπάλληλος, μετά από επιτυχία μου στον Πανελλήνιο Δημόσιο Διαγωνισμό σε Ν.Π.Δ.Δ.
    Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να απολυθώ και να εξομοιωθώ, ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία, με προσλήψεις που έγιναν, τα τελευταία 13 έτη, χωρίς διαγωνισμό, κάτω από το καθεστώς γενικευμένης οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει το Ν.Π.Δ.Δ., και ως εκ τούτου με ενδεχόμενες παράνομες προσλήψεις, διότι κάτι τέτοιο και άδικο θα ήταν (συγκρίνοντας εντελώς ανόμοιες περιπτώσεις) και σε κάθε περίπτωση αντισυνταγματικό. Σε αντίθετη περίπτωση θα νομιμοποιηθούν οι ενδεχόμενες παράνομες προσλήψεις και θα λειτουργήσει κάτι τέτοιο ως άλλη «κολυμβήθρα του Σιλωάμ».
    Το όποιο, τυχόν πλεονάζον προσωπικό, προήλθε τα τελευταία 13 έτη από αυτές τις γενικευμένες προσλήψεις, κάτω από το καθεστώς οικογενειοκρατίας (συγγενείς υπαλλήλων, καθηγητών κ.λπ. εν ενεργεία ή συνταξιούχων), χωρίς διαγωνισμό και οι οποίοι κυρίως είναι υπάλληλοι αορίστου χρόνου, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μειωμένα προσόντα. Δεν είναι δυνατόν να θυσιαστώ, για να σωθεί η οικογενειοκρατία και ενδεχομένως οι κομματικοί στρατοί και οι ως εκ τούτου ενδεχόμενες παράνομες προσλήψεις.
    Φυσικό είναι τα μέλη της οικογενειοκρατίας και τα κόμματα που έκαναν αυτές τις προσλήψεις να χαρακτηρίζουν δήθεν ικανούς τα μέλη τους και τους εκτός οικογενειοκρατίας δήθεν ακατάλληλους.
    Ποιοι θα με αξιολογήσουν, για να απολυθώ; Τα μέλη της οικογενειοκρατίας; Τα υπηρεσιακά συμβούλια ή άλλα όργανα που βγαίνουν με τις ψήφους της οικογενειοκρατίας, αφού αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία; Οι «φαμίλιες»; Το κομματικό κράτος που επέτρεψε να προσληφθούν, με αυτόν τον τρόπο; Μήπως ιδιωτικές εταιρείες, με εργοδότη το κομματικό κράτος; Μήπως η όλη προσπάθεια είναι να σωθούν η οικογενειοκρατία, οι αορίστου χρόνου, κυρίως δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μειωμένα προσόντα, που μπήκαν από το παράθυρο, χωρίς διαγωνισμό τα τελευταία 13 χρόνια;
    Θέλουν να απολύσουν με τεχνάσματα ικανούς υπαλλήλους, με εμπειρία, πτυχιούχους, οι οποίοι προσλήφθηκαν μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό, για να σωθούν οι ημέτεροι;
    Μήπως η οικογενειοκρατία οδηγεί και σε φαινόμενα διαφθοράς;
    Πρέπει να διαλυθεί η οικογενειοκρατία από τις Δημόσιες υπηρεσίες.
    Να διωχθούν οι επίορκοι αρμόδιοι, που προέβησαν σε αυτές τις προσλήψεις.
    Ναι στην εξυγίανση του Δημοσίου, αλλά με διαφάνεια και αξιοκρατία.
    Σε ένα καθεστώς οικογενειοκρατίας, οι έξω από αυτήν, δέχονται διαρκή ηθική παρενόχληση (mobbing) και έναν επαναλαμβανόμενο εκφοβισμό και συστηματική εργασιακή ψυχολογική κακομεταχείριση (bullying).
    Επομένως επιβάλλεται άμεσα η Νομοθετική ρύθμιση για την προστασία του εργαζόμενου από: Την ηθική παρενόχληση (mobbing) & τον εκφοβισμό και την εργασιακή ψυχολογική κακομεταχείριση (bullying), το οποίο ζητά και η Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει νομοθετηθεί σε άλλες Χώρες.
    Ανεξάρτητα από τα πιο πάνω, θα πρέπει άμεσα να γίνει νομοθετική ρύθμιση, για την προστασία των μαρτύρων για την διαφθορά. Τούτο εξάλλου ζητά και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνον έτσι θα αποκαλυφθούν οι επίορκοι, ώστε να διωχθούν. Όλα τα άλλα είναι τεχνάσματα και μεθοδεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση