GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από αύριο πτώση της θερμοκρασίας...

Στους 38-39 βαθμούς σκαρφαλωσε ο υδράργυρος και σήμερα κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά της χώρας. Στην δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία δεν  ξεπ...

Στους 38-39 βαθμούς σκαρφαλωσε ο υδράργυρος και σήμερα κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά της χώρας. Στην δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία δεν  ξεπέρασε τους 34 βαθμούς. Νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα βροχής κυρίως μετά τις απογευματινές ώρες.
Από αύριο αρχίζει σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα όπου μέχρι την Πέμπτη θα έχει φτάσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για 24000 σημεία σε...
 όλη την Ελλάδα στο http://www.k24.gr/

1 σχόλιο

  1. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα, ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ….
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση