GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αγία Επίδαυρος‏...

1,5 ναΐδριο ανά χιλιόμετρο! Φωτογραφική αποτύπωση μιάς τριτοκοσμικής κατάστασης Από την Ευγενία Φυλακτού Ώρα 2 το μεσημέρι . Αναχώρηση α...

1,5 ναΐδριο ανά χιλιόμετρο!
Φωτογραφική αποτύπωση
μιάς τριτοκοσμικής κατάστασης

Από την Ευγενία Φυλακτού

Ώρα 2 το μεσημέρι. Αναχώρηση από Αθήνα προς Επίδαυρο. Επηρεασμένοι από τα επιτεύγματα των αρχαίων κατοίκων τής περιοχής ξεκινήσαμε για μια ωραία (όπως νομίζαμε) ημερήσια εκδρομή. Θέλαμε να θαυμάσουμε το μικρό αρχαίο θέατρο τής Επιδαύρου, να περπατήσουμε στο μεγάλο θέατρο, να δούμε την πυραμίδα τού Λυγουριού, να κολυμπήσουμε στα όμορφα νερά τής Αργολίδας και να...
 θαυμάσουμε την ομορφιά τού τοπίου της…
Περάσαμε τον Ισθμό, αλλά καθώς το αυτοκίνητο άφηνε την εθνική και μείωνε την απόσταση μεταξύ ημών και τής όμορφης και πλούσιας σε αρχαίο κάλλος, Επιδαύρου, τα σχέδιά μας άλλαξαν. Η εικόνα, που βλέπαμε συνεχώς στο δρόμο μας δεν ήταν πολιτισμένης ευρωπαϊκής χώρας, αλλά μιά τρισάθλια εικόνα τριτοκοσμικής χώρας, πνιγμένης στη θεοκρατία.
Σε όλη την Ελλάδα διάφοροι ευσεβείς πιστοί συνηθίζουν να κατασκευάζουν και να τοποθετούν στις άκρες τού δρόμου αυτοσχέδια ναϊδρια (είτε γιατί σε ατύχημα σκοτώθηκε προσφιλές τους πρόσωπο, είτε γιατί σε ατύχημα γλύτωσαν, οπότε το απέδωσαν σε θαύμα, είτε γιατί είναι απλά πιστοί). Στο δρόμο Κορίνθου - Επιδαύρου όμως, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Κάθε λίγα μέτρα αριστερά και δεξιά τού δρόμου υπάρχουν πλείστες κακόγουστες εκκλησιοκατασκευές όλων των τύπων και των σχεδίων, από τις πολύ φθηνές (σιδερένιες) μέχρι μεγάλες και κτιστές. Εξ άλλου, ενώ για τεράστιας αρχαιολογικής αξίας χώρους (π.χ. πυραμίδα Λυγουριού), δεν υπάρχει καμμία ενημερωτική πινακίδα στο δρόμο, αντιθέτως υπάρχουν πλείστες πινακίδες, που ενημερώνουν τον ταξιδιώτη για την κάθε εκκλησία και μοναστήρι τής περιοχής.
Τελικά σταματήσαμε κι αποφασίσαμε να γυρίσουμε από την αρχή τού δρόμου και να αποτυπώσουμε φωτογραφικά την κατάσταση. Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα τής τεσσάρων ωρών και τριάντα λεπτών (πάει το κολύμπι …) καταμέτρησης:
Διαβάστε τη συνέχεια στην «Ελεύθερη Έρευνα»:

http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1502 

21 σχόλια

  1. Ειδηση

    Ο δικτατωρ Ιωαννιδης νεκρος.

    Ο Ανθρωπος των Εβραιων που εδωσε την Κυπρο στους τουρκους πεθανε, αλλα δεν ηταν και ο μονος προδοτης.

    Βεβαια τον εκμεταλευτηκαν και τον δουλεψαν οι αμερικανο-εβραιοπρακτορες γιατι του πουλαγαν οτι θα κανει ενωση με την Ελλαδα και θα γινει "εθναρχης"!!

    Βεβαια το ιδιο παραμυθι του "εθναρχη" πουλησαν και μετα στον Καραμνλη για να μην κανει αντισταση στους Τουρκους και να τους αφησει να μπουν στον Β΄ Αττιλλα

    Οι εντολες απο Αθηνα ηταν "μην πυροβολειτε τους Τουρκους"!!

    Μονος του ενας Ταγματαρχης προς τιμην του και θα επρεπε να γραφεται το ονομα του με χρυσα γραμματα διεταξε πυρ εναντιον των Τουρκων, παρα τις εντολες προδοσιας!!

    Η προδοσια της Κυπρου συνεχιστηκε μεχρι σημερα.

    Ερχεται και μια μελλοντκη προδοσια: της Κρητης με το δηθεν δημοψηφισμα ανεξαρτησιας το 2012.

    Οι κρητες θα την πατησουν σαν τους κυπριους αν αποσχιστουν απο την Ελλαδα. τοτε καποιος νεος εθναρχης ...κλπ..

    Ποσους προδοτες ευφηλιτους και ρουfιανους εχει αυτος ο τοπος?

    Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να μαθετε να μην χλευαζετε τον αθρωπινο πονο...στο καθε ναιδριο υπαρχει και απο ενας ατελειτος πονος.Ενα παληκαρι που "ταξιδευσε"μια οικογενεια που ξεκληριστηκε,ενα κοριτσι που εγινε αγγελος...
    Αν ολα αυτα σαν ενοχλησαν αγαπητη κυρια,απλα μην τα κοιταγατε.δεν εχετε ομως κανενα δικαιωμα να ειρωνευεστε αυτους που "εφυγαν"και περισσοτερο αυτους που εμειναν πισω και που πεθαινουν καθε μερα απο το μαραζι..
    Θα μπορουσα να σας μιλησω ασχημα..δηλαδη να φτασω στο δικο σας επιπεδο..ειδατε ομως οτι και κυρια σας αποκαλω και στον πληθυντικο σας μιλαω...
    Να μην ξανακανετε λοιπον τον κοπο να κατηφορισετε προς τα μερη μας..Ανθρωποι σαν και εσας μας ειναι παντελως αδιαφοροι και μη αποδεκτοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπαθέστατε αρχαιολάτρη, τυφλωμένε απ'το μίσος,


    αυτά που λες "ναϊδρια" φιλαράκο είναι μόνον εικονοστάσια. Ούτε λειτουργίες κάνουνε μέσα ούτε τίποτε άλλο για να τα πεις "ναούς".


    Επίσης πρώτη φορά ακούω ότι βάζουν τέτοια εικονοστάσια ΚΑΙ όσοι σώθηκαν ή ΚΑΙ άνθρωποι που "απλά πιστεύουν". Αντίθετα είμαι πεπεισμένος πως τα βάζουν ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.


    Να υποθέσω πως αν αντί για "ναϊδρια" () έβλεπες "Ερμήδες" του Πραξιτέλου" με την ίδια συχνότητα, δεν θα παραπονιόσουν έτσι;

    Επίσης γιατί εγώ βλέπω παντού τις χαρακτηριστικές καφέ ταμπελίτσες που παραπέμπουν και σε εκκλησιαστικά μνημεία, ΑΛΛΑ ΚΑΙ σε αρχαιολογικούς χώρους και σε αρχαία μνημεία;

    Μήπως εσύ πρόσεχες μόνο τους "ναούς";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.

    ΑΝ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

    Η, ΑΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΣΑΠΦΟΥΣ / ΤΟΥ ΓΑΝΥΜΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα πρόβατα του χριστιανικού ποιμνίου έχουν την ανάγκη να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και, για πείτε, οι υπερασπιζόμενοι τα εκκλησάκια, σε τι ακριβώς εξυπηρετούν, τουλάχιστον σύμφωνα με τα θρησκευτικά πιστεύω σας;
    Ποια είναι άραγε η σύνδεση του ανθρώπινου πόνου με τα εκκλησάκια;
    Ούτε άθεος, ούτε αρχαιολάτρης είμαι, αλλά αυτή η μοιρολατρική, επιφανειακή και ακαλαίσθητη αντιμετώπιση του Μεγάλου Μυστηρίου του Θανάτου, εμένα προσωπικά με προσβάλει.
    (Και βεβαίως, αντιπαρέρχομαι την κενότητα και την ιταμότητα των απαντήσεων "Ανθρωποι σαν και εσας μας ειναι παντελως αδιαφοροι και μη αποδεκτοι...." ή "ΑΝ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αααα... και κάτι άλλο. Ο Ιωαννίδης τι σχέση έχει με το άρθρο;
    Η δε αναφορά στην Κρήτη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. META ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΔΙΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΌΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ-ΕΙΚΟΝΩΝ-ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΩΝ.

    ΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ...

    ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

    ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ,ΚΑΜΜΙΑ ΛΙΤΑΝΕΙΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΑ,ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΕΙΔΩΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πιστεύω. Στην επιστήμη και στην έρευνα. Μπορείτε άνετα να με πείτε άθεο. Δέν με κόφτει ο χαρακτηρισμός, κοινώς χέστηκα. Όσον αφορά τους νεκρούς, νομίζω όλοι τους σέβονται- και για τους χριστανούς: Από ΑΡΧΑΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!! Προς γνώση αυτό. όσον αφορά τα ναϊδρια, ή εκκλησάκια ή καντηλάκια νομίζω ξεκάθαρα ότι είναι αυθαιρεσία. Για τους νεκρούς όλων μας υπάρχουν τα κοιμητήρια-κοινώς και λίγο άκομψα νεκροταφεία. Για την κατάληψη της ζώνης στις εθνικές ή επαρχιακές οδούς υπάρχει νόμος. Και μιλάω για την ζώνη απαλλοτρίωσης αυτών των οδών. Οποιαδήποτε λοιπόν κατάληψή του με οποιοδήποτε αντικείμενο ή κτίσμα ή μικρή κατασκευή, είναι παράνομη. Και νομίζω ότι ούτε η θρησκεία, ούτε ο οποιοσδήποτε είναι πιό πάνω από τους νόμους του Κράτους! Ειδικά όταν ψηφίζονται με γνώμονα το συμφέρον και το καλό του πολίτη!! Τώρα Χριστινοί, βρίστε ελεύθερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Blogger

    Push-Button Publishing
    Al Theo

    * Κλάδος: Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί
    * Τόπος: Ελλάδα
    ------------------------------------
    ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΑΧΤΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΕ ΜΟΥ
    ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΔΩ ...Ο άφωνος Αρχιεπίσκοπος συζητάει... με τη Νέα Τάξη..
    ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ !!

    Για τα φιλετάκια στη Γλυφάδα ρε Τζερόνυμο θα πείς τίποτα;
    Επί Χριστόδουλου ούρλιαζες μαζί με τους φίλους σου τον Ζακύνθου κ Ιωαννίνων για κάθαρση της Εκκλησίας…

    Αυτό εννοούσε μαλλον η νεοταξική συμμορία του Θηβών,offshore εταιρίες,ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ πλήρης υποταγή στις ορέξεις του γιωργάκη….
    Κουβέντα ο μουγγός αρχιεπίσκοπος για το σχέδιο εξαθλίωσης του λαού,πήγε κ στο υπουργικό συμβούλιο να παραστήσει τη μαιμού στον Πάγκαλο..
    Πόσο ελάχιστος είσαι ρε τζερώνυμο,δεν φτάνεις ούτε την τρίχα του Χριστόδουλου…
    Καλά τα λεφτά,οι μάσες κ τα παιχνίδια με την κυβέρνηση των πασοκοτσολιάδων,όμως η ιστορία γράφει μουγγέ κ εσύ θα είσαι μια μαύρη σελίδα στην πιο μαύρη περίοδο της ελληνικής ιστορίας….

    Τα φιλετάκια ηταν αριστερά της Γλυφάδας και καταπνίγηκε η όποια φωνή από τα πασοκοκρατούμενα ΜΜΕ αν ήταν ο Χριστόδουλος να δεις τι θα του έκοβαν.

    Και ένα μικρό tip:
    ο ανηψιός του κ.κ. Ιερωνύμου (σύζυγος της κόρης του αδερφού του) σε ποιον δήμο είναι δήμαρχος, με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές, ποιός τον έχει στηρίξει (σπρώξει) μέχρι σήμερα και τέλος σε ποιό κόμμα είναι τοπικός παράγοντας? ?????

    Επίσης πολλοί αναρωτιούντε ακόμη αν ο μισθός του από τράπεζα δικαιολογεί το επίπεδο διαβίωσης συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού που συντηρεί καθώς και μιας πισίνας….

    Η αριστερά του Κυρίου είναι πάντα ευπρόσδεκτη με την δεξιά είναι που υπάρχει το πρόβλημα.

    - καλόν ύπνο Έλληνες!--------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο ανθρωπινος πονος υπαρχει μεσα μας και οχι στους δρομους εκει συνηθως εκδιδονται πορνες και πορνοι κατα τ αλλα η ανυπαρκτη αισθητικη ειναι χαρακτηριστικο των υποαναπτηκτων πιστων και αυτο το επιβεβαιωνει ο κυριος-α που αναφερεται στους "ερμηδες"σε σχεση με τα κακογουστα κατασκευασματα που μας υποχρεωνουν να "τα τρωμε στη μαπα" τη στιγμη πουφανταζομαι ολοι αυτοι οι πιστοι θα ξεσηκωναν επανασταση (θυμηθειται τη μακαριστη χουντοδουλο) εαν εβλεπαν ενα ......ναιδριο ! αλλου θρησκευματος ...τι ελεγαν π.χ. αν εβλεπαν στους δρομους τους φαλλους της δηλου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς στον τόπο που δίδαξε ο Αριστοτέλης επικατεί η θεοκρατία ο μεασαίωνας και οι μάγοι............

    Τι να πείς όμως όταν βλέπεις παπάδες να εγκαινειάζουν έργα αντάμα με τους πολιτικούς και έξω από κάθε εκκλησία σημαίες...............

    Κρίμα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΔΗΓΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ (ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΠΕΣ ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΕΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
    ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή κα Φυλακτού

    Σας διαβεβαιώ ότι τις απόψεις σας τις συμμερίζονται πλήρως πολλοί. Οι πολεοδομικώς αυθαίρετες και κακόγουστες 'προσομοιώσεις ναών' είναι όντως τριτοκοσμικό φαινόμενο ανεκτό από τους κατά τόπους ψηφοθήρες προύχοντες. Ο πόνος, η οδύνη είναι πρωτίστως εσωτερικές καταστάσεις και η καλλιέργεια ενός λαού του υπαγορεύει τους τρόπους αντίδρασης του στο θάνατο. Τουρίστας στη Ρόδο ων, προ δύο ημερών έμεινα 'κάγκελο' από το πλήθος των 'ναϊδίων' στο δρόμο που οδηγεί προς Λίνδο. Μάλιστα, μία από τις κατασκευές έφερε ελληνική ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΚΗ σημαία. Εδώ, οι τεθλιμμένοι συγγενείς προφανώς έκαναν ένα βήμα παραπάνω και ... κατέλαβαν κομμάτι της ελληνικής επικράτειας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α ρε κατακαημένη Ελλαδοταλιμπάν της Ευρώπης...

    Α ρε κατακαημένοι ΕΛΛΗΝΕΣ Ήρωες που ποτίσατε με αίμα και Δόξα αυτά τα Ελληνικά Ιερά χώματα, ευτυχώς δεν βλέπετε την κατάντια των νεοελλήνων οσφυοκαμπτών και γονυσερνούμενων νεοελλήνων θεοφοβούμενων...

    Α ρε παλικάρια του '21 που δεν προλάβατε να τελειώσετε την επανάσταση, διώξατε μόνο τον ένα κατακτητή...

    Α ρε θράσος που έχουν κι οι χριστιανοί που κατέστρεψαν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ Πολιτισμό και ζητάνε και τα ρέστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βρε ουστ απο εδω, ερχεται ο καθε πικραμενος να μας αλλαξει τροπους ζωης και τα πιστευω μας επειδη ετσι γουσταρουν...ρε θα ερθει η ωρα που δεν θα σας σωζει τιποτα εσας τους προοδευτικοεκσυγχρονιστεςαναρχοαριστερους του ΚΩΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι λετε μωρε προοδευτικα πιθικια που χαρακτηριζετε τριτικοσμική καθε αυθόρμητη εκδηλωση θρησκευτικής πίστης του απλου λαού επειδή δεν εχετε παρει τι αντιπροσωπευει η ορθοδοξια και συνχεεται με οτι κλουβιο υπάρχει στο μυαλό σας. Κομπλεξικοι "ευρωΠΕΟΙ", η απλη θρησκευτικοι πιστη σας πειραξε. Στο βαθος ειστε θλιβερα φασιστοιδή που με καλυμενο μανδυα προοδευτικότητας δεν εχετε το γνησιο δημοκρατικο φρονημα να ανεχτειτε αυτους που πιστευουν. Αν ζουσαν καποιοι αγωνιστες του 21 που δωσαν τη ζωη τους για να λετε εσεις τωρα ανοησιες, πρωτα θα καθαριζαν η θα πηδουσαν εσας και μετα θα στρεφονταν στους Τουρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε τι διαφέρετε ρε απο το Χομεϊνί;

    Το ίδιο θεοκρατικό καθεστώς επικρατεί και εδώ.

    Οταν τα...σκατά ανακατεύονται "ποικιλοτρόπως" με την πολιτική και έχουν κολλήσει για τα καλά,πως περιμένετε να γίνει ο διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας;

    Η τριτοκοσμική χώρα της Ευρώπης-Ελλάδα περνάει οικονομική κρίση αδέλφια...

    Η Παναγία να βάλει το χέρι της..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι αποθαμένοι ανήκουν στα νεκροταφεία κι όχι στους δημόσιους δρόμους. Δε γουστάρω να οδηγώ και να βλέπω 'μνήματα'. Έλεος. Και γιατί ο δικός σας ο νεκρός πρέπει να ειναι ... ''πρώτο τραπέζι πίστα" κι ο δικός μου χωμένος στο πουθενά σε κάποιο οστεοφυλάκιο και μόνον; Ε; Φαντάσου αν όλοι κάνανε αυθαίρετα δήθεν εκκλησάκια όπου γουστάρουνε! Άντε, να αρχίζουμε να χτίζουμε και στις εντατικές των νοσοκομείων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση