GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεεες‏....

3 σχόλια

  1. ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!!!!
    ΕΝΩ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ(!!!!!!!) ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (80% Plus)ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ""ΘΥΣΙΕΣ"" ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ (65%)!!!!!!

    ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παρούσα κυβέρνηση είναι κατοχική κυβέρνηση δοσίλογων εντολοδόχων. Μοναδική υποχρέωση αυτές οι κυβερνήσεις έχουν, να υλοποιούν πάσει θυσία τις εντολές του κατακτητή-εντολοδότη τους.
    Μοναδικό καθήκον του λαού της χώρας που της έτυχε τέτοια συμφορά, είναι να αντιδρά δυναμικά για να αποτινάξει, πάσει θυσία, το ζυγό του.
    Πολύ σωστά ο Καραθανασόπουλος υποστήριξε, ότι η αγωνία της κυβέρνησης, δεν είναι η σωτηρία της χώρας, αλλά της πλουτοκρατίας, προς την οποία μάλιστα δίνουν και εξετάσεις. Για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η χώρα και ο λαός της, είναι ευτελές αναλώσιμο.

    Θα παρεκτραπώ, και θα γίνω Αριστοφανικός…
    Ζούμε το μακροβιότερο προγαμιαίο χάδι στην ιστορία της συνεύρεσης.
    Ακολουθεί το μεγάλο π……δημα.
    Όχι άλλες θωπείες.
    Μήπως να δηλώσουμε ανήλικοι και να αποχωρήσουμε;;;

    Όλες αυτές οι κατάπτυστες, χουντικές διατάξεις θα καταπέσουν στις προσφυγές που εκκρεμούν στο ΣτΕ και θα εκδικαστούν τον Οκτώβριο.
    Τις οποίες τρέμει η κατοχική ληστοσυμμορία του ΓΑΠ των Τ10 και του «λεφτά υπάρχουν»...

    AN KAI TΩΡΑ... ΤΩΡΑ αρχίζει και τρομάζει η πιθανότητα ένας αγριεμένος πατέρας να κυνηγάει έναν κυβερνητικό με μια κατσαρόλα παραμάσχαλα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΠΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…!!!!
    Γιατί τώρα βλέπουν ότι το τίμημα της προδοσίας είναι τελικά πολύ ακριβότερο από ότι υπολόγιζαν ότι θα “πλήρωναν” για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

    Γιατί το εγχώριο σύστημα προπαγάνδας δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να πουλήσει και τη μάνα του ακόμα προκειμένου να σώσει το τομάρι του από τους αγριεμένους ιθαγενείς.
    Γιατί όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και την εθελοδουλεία αυτών που είπαν ψέμματα για να οδηγήσουν την χώρα σε σκλαβιά και κατοχή…κι αυτό από μόνο του είναι τρομακτική σκέψη.

    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ....ΚΑΛΟ
    ΣΦΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΙΑ
    ΡΩΣΟΠΑΣΟΚΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ...ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα!
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση