GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα γλυπτό φτιαγμένο από ...ανθρώπινα δόντια!...

Από το http://clopyandpaste.blogspot.com/    Στο Πεκίνο, ένας οδοντίατρος αποφάσισε να αξιοποιήσει τα δόντια που αφαίρεσε από τους ασθενεί...


Στο Πεκίνο, ένας οδοντίατρος αποφάσισε να αξιοποιήσει τα δόντια που αφαίρεσε από τους ασθενείς του, δημιουργώντας με αυτά ένα γλυπτό!!!
Αυτό αποτελείται από 28000 ανθρώπινα δόντια και έχει ύψος 8 πόδια και 4 ίντσες.
Βρίσκεται τοποθετημένο στην αίθουσα αναμονής του οδοντιατρείου του για να τονίζει στους ασθενείς την υγεία των δοντιών.
Για την κατασκευή αυτού χρειάστηκαν αρκετά χρόνια καθώς και η...
βοήθεια των 6 μαθητών του.

2 σχόλια

  1. ΤΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΧΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ.ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ...ΚΤΛ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΞΕΠΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ .ΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.ΜΕ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ .ΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΜΕ ΜΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ .Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GNVRIZEI TO KRATOS ANΕΚΑΘΕΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΚΑΛΩΣ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΡΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ.ΛΕΙΠΩ 30, 40,50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΘΕΛΩ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ.ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΕΤΟΝΥΧΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση