GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαθεμελή για τη Θεσσαλονίκη σκέπτεται ο Καρατζαφέρης...

Μια από τις προτάσεις που εξετάζει για το δήμο της Θεσσαλονίκης  ο Γιώργος. Καρατζαφέρης είναι,  σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΛΑΟΣ να μην κατε...

Μια από τις προτάσεις που εξετάζει για το δήμο της Θεσσαλονίκης  ο Γιώργος. Καρατζαφέρης είναι,  σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΛΑΟΣ να μην κατεβάσει δικό του υποψήφιο αλλά να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Στέλιου Παπαθεμελή ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει τον δήμο.
Ο Αυτοδιοικητικός

9 σχόλια

  1. Φτάνει πια με τους παλιόγερους η θεσσαλονίκη θέλει νέο αίμα να τη βοηθήσει όχι παπούδες ας πάνε σε κάνα καπί να διοικήσουν ψηφίζω νομάρχη και δήμαρχω κάτω των 40 αρκετά με τα καποί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΡΟ Η ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΑΤΥΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΖΕΙ.ΔΟΞΑΣΤΕΤΟΝ ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΕΝΟ .........ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    Η ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ PRESS !!!

    ΕΕΕΕ...ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΑΣΠΡΟ ΥΓΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι δουλειά κάνει ο κύριος είπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΗ , ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΚΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ" ΠΛΑΖ.Ή ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , Ή Η ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ.Κε ΜΙΧΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ? ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί υπέγραψαν συμβόλαιο με τον λαό να παίρνουν την ψήφο μας ως τα βαθιά γεράματα. Είναι τόσο άξιοι πολιτικοί που δεν υπάρχει αντάξιος στην χώρα τούτη. Με πολύ ενδιαφέρον και ζήλο για τα προβλήματα του τόπου και του πολίτη μας ξελάσπωσαν! Ντροπή τους γιατί είναι κλέφτες και παρέδωσαν την χώρα στο DNT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΤΕΛΙΟ


    ΚΑΗΚΕΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡΠΟΥΣΤΑΡΑ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ""ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ"" ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ?????
    ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΘΙΑΣΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση