GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα...

Από το http://borioipirotis.blogspot.com/ Πριν από λίγες ώρες (7.30 ώρα Αλβανίας) παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση της Αυλώνας ο Ilir ...

Από το http://borioipirotis.blogspot.com/
Πριν από λίγες ώρες (7.30 ώρα Αλβανίας) παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση της Αυλώνας ο Ilir Muka δράστης – οδηγός του αυτοκινήτου που δολοφόνησε τον 35 χρονο Χιμαριώτη Αριστοτέλη Γκούμα.
Για τη σύλληψη του είχαν ανακοινωθεί ρήτρα 20,000 δολάρια.
 Συμφωνα με τα αλβανικά μέσα, ο δράστης κρύβονταν στα Τίρανα.

3 σχόλια

  1. Και τι έγινε ; Δεν θα του κάνουν τίποτα...Ειδικά εδώ στην Ελλάδα ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs και μαθαίνουμε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο.
    Για να πειράξουμε εμείς κανένα βρωμιάρη απο την κωλοφάρα τους να δεις τι έχει να γίνει...θα καεί η Αθήνα με μπροστάριδες τους Τσιπρομπαχαλάκηδες και θα μιλάνε όλοι για ρατσισμό και ένα σωρό μαλακίες.τώρα που είναι όλοι αυτοί να βγούν να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονία ενός Ελληνα;
    Αλλά τι λέω τώρα; Ηταν Ελληνας το παλληκάρι όχι Τσιπρομπαχαλάκιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως πρόκειται για παραμύθι τύπου Αίσωπου ή σκηνοθεσία τύπου πρώην ΕΣΣΔ & λιγότερο νυν Ρωσίας. Άντε να εξιχνιάσεις και να τεκμηριώσεις την πραγματική αλήθεια...

    Δε λέω, παίζει να δούμε και την αλήθεια... αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τρεις Αλβανοί από την Αυλώνα απαίτησαν από τον 37χρονο Έλληνα ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα να μη μιλάει ελληνικά μέσα στο μαγαζί του. Μετά τη λογομαχία ακολούθησε ξυλοδαρμός. Ο ομογενής αναγκάστηκε φύγει και να κρυφτεί. Οι τρεις Αλβανοί, όμως, τον εντόπισαν ύστερα από αρκετές ώρες, ενώ επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, όρμησαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στο νεαρό άνδρα, τον καταπλάκωσαν και τον σκότωσαν, ισχυριζόμενοι κατόπιν ότι ήταν δυστύχημα.
    Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΈΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ:
    «Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που παρείχαν οι αλβανικές αστυνομικές αρχές στην Πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα, ο Αριστοτέλης Γκούμας, 35 ετών, Έλληνας ομογενής, κάτοικος Χειμάρρας Αλβανίας ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ χθες το βράδυ μέσα στην πόλη της χειμαρρας. Το γεγονός αυτό και οι πληροφορίες ότι οι δράστες είχαν εθνοτικά κίνητρα έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία.
    Απαράδεκτες εγκληματικές ενέργειες όπως αυτή, έχουν σκοπό να διεγείρουν εθνοτική ένταση με απρόβλεπτες συνέπειες και να υπονομεύσουν τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας. Πρέπει να είναι καταδικαστέες από το σύνολο της αλβανικής κοινωνίας και τους πολιτικούς εκπροσώπους της. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί την ορθή και ταχεία απονομή δικαιοσύνης, η οποία θα αποτελέσει και τη μοναδική έμπρακτη απάντηση στις εύλογες ανησυχίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.
    Η πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα ζήτησε από τις αλβανικές αρχές την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών, υπό τις οποίες έλαβε χώρα η εγκληματική ενέργεια, τη σύλληψη των δραστών και την προσαγωγή τους στη δικαιοσύνη. Στους οικείους του θανόντος εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια.
    Το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί στενά και αδιάλειπτα όλα τα θέματα που αφορούν στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα στην Αλβανία και υπογραμμίζει ότι ο σεβασμός και η προστασία των δικαιωμάτων και της ασφάλειας των μελών της μειονότητας, πέραν από αυτονόητη υποχρέωση της Κυβέρνησης της Αλβανίας προς τους πολίτες της, απορρέει τόσο από το διεθνές συμβατικό δίκαιο, όσο και από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, την ενσωμάτωση στο οποίο επιδιώκει η Αλβανία.»
    ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ «ΑΥΤΟΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ».

    Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ!!!!!!!!!

    Και άϊντε να δεχθούμε ότι ο Πρωθυπουργός, κάνει από καιρού διακοπές στην Πάρο και κούρα «για να θρέψει μάγουλο».

    Αμ, εκεί στο επί της Βασ. Σοφίας, ελληνικό department του «STATE DEPARTMENT», δεν μπορεί να βρεθεί ένας εκ των πολλών Αγγλόφωνων τεμπέληδων φίλων του Πρωθυπουργού, των σιτιζομένων από καιρού «δημοσία δαπάνη», να κάνει ΔΙΑΒΗΜΑ στις Αλβανικές αρχές, προειδοποιώντας τους να μην δολοφονούν τους Έλληνες, γιατί θα τους πάρει ο διάολος???
    Τι περιμένουν οι παπάρηδες???

    Σκέφτηκαν οι τεμπέληδες του ελληνικού department του «STATE DEPARTMENT», τι θα γινόταν, αν στην Ελλάδα δολοφονείτο κάποιος Αλβανός οικογενειάρχης με 2-3 παιδιά επειδή θα μιλούσε αλβανικά, ή κάποιος μωαμεθανός στης θράκης επειδή θα μιλούσε τούρκικα???????????
    Θα έμπαιναν μέσα στην Ελλάδα και θα μας έπαιρναν όχι μόνο τα νησιά μας (πλην των Ιμίων που ο Πάγκαλος με τον Σημίτη, τα εκχώρησαν ήδη στους Τούρκους), αλλά και τα βρακιά μας.
    Παπάρηδες!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση