GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Le Figaro" για τον Σαρκοζί...

Από το http://kostasxan.blogspot.com/    Αποκαλυπτικό άρθρο της γαλλικής εφημερίδας 'Le Figaro' αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος Νικ...

Από το http://kostasxan.blogspot.com/  
Αποκαλυπτικό άρθρο της γαλλικής εφημερίδας 'Le Figaro' αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί εργάστηκε για μια φορά - και ίσως να εξακολουθεί να το κάνει, όπως άφησε να εννοηθεί - για λογαριασμό της ισραηλινής αντικατασκοπίας ως Sayan (στα εβραϊκά σημαίνει "βοηθός"), ένας από τους χιλιάδες Εβραίους πολίτες άλλων χωρών που βρίσκονται εκτός του Ισραήλ, οι οποίοι συνεργάζονται με τους 'katsas' (αξιωματικοί της Μοσάντ).
Μια επιστολή που στάλθηκε σε Γάλλους αξιωματούχους της αστυνομίας - πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές, αλλά έμεινε κάπως κρυμμένο - αποκάλυψε ότι ο Σαρκοζί είχε προσληφθεί ως κατάσκοπος του Ισραήλ. Η γαλλική αστυνομία διερευνά επί του παρόντος τα έγγραφα που αφορούν εικαζόμενες δραστηριότητες κατασκοπείας του Σαρκοζί για λογαριασμό της Μοσάντ, οι οποίες κατά την 'Le Figaro', χρονολογούνται ήδη από το 1983. Σύμφωνα με τον...
συντάκτη του μηνύματος, το 1978, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Menachem Begin διέταξε τη διείσδυση στο Γαλλικό κυβερνών γκωλικό Κόμμα, την «Ένωση για Ένα Λαϊκό Κίνημα» ('Union pour un Mouvement Populaire pour un Mouvement Populaire'). Αρχικά είχαν προσληφθεί ο Patrick Balkany, ο Patrick Devedjian και ο Pierre Lellouche.
Το 1983, θα προσληφθεί ο «νέος και ελπιδοφόρος» Σαρκοζί, ο «τέταρτος άνδρας». Ο πρώην πράκτορας της Μοσάντ, Victor Ostrovsky, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι 'sayanim' λειτουργούν μέσω απάτης στο βιβλίο του (1990) 'By Way of Deception': πως γίνεσαι και πως ξε-γίνεσαι αξιωματικός της Μοσάντ. Συνήθως έρχονται σε επαφή μέσω συγγενών στο Ισραήλ. Ένας Ισραηλίτης με συγγενείς στη Γαλλία, για παράδειγμα, θα μπορούσε να ζητηθεί να εκπονήσει μια επιστολή λέγοντας ότι το πρόσωπο το οποίο φέρει την επιστολή αντιπροσωπεύει έναν οργανισμό του οποίου κύριος στόχος είναι να συμβάλλει στη διάσωση των Εβραίων της Διασποράς. Θα μπορούσε ο Γάλλος σύνδεσμος να βοηθήσει με κάποιο τρόπο; Εκτελούν πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Ένα αυτοκίνητο 'Sayan', για παράδειγμα, σε ένα πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων, θα μπορούσε να βοηθήσει τη Μοσάντ να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται να μπλέξει με τις συνήθεις διαδικασίες. Ένα 'Sayan' διαμέρισμα θα μπορούσε να γίνει κατάλυμα χωρίς να δημιουργήσει υποψίες, μια 'Sayan' τράπεζα θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει κάποιον στη μέση της νύχτας, εάν χρειαστεί, ένας 'Sayan' γιατρός θα μπορούσε να ασχοληθεί με μία πληγή από σφαίρα, χωρίς να να γίνει καμία αναφορά στην αστυνομία.
Και, ένας πολιτικός 'Sayan'; Είναι μάλλον προφανές τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Οι 'sayanim' είναι μια ομάδα ατόμων σε ετοιμότητα, που θα σιωπήσουν σχετικά με τις ενέργειές τους, επειδή είναι πιστοί στο "σκοπό" τους, ένα σύστημα στρατολόγησης - χωρίς μεγάλο ρίσκο - που στρατολογεί άτομα από τα εκατομμύρια των Εβραίων που ζουν έξω από το Ισραήλ.
Τέτοια θέματα όμως, κάνουν άλλους να ανατριχιάζουν, ειδικά Άραβες και Μουσουλμάνους. Πράγματι, η αποκάλυψη δεν πέρασε απαρατήρητη σε αραβικές πρωτεύουσες, όμως ούτε ακούστηκε σαν μια τρομερή έκπληξη. Αλλά, πώς αυτό το σκάνδαλο επηρεάζει την εξωτερική πολιτική και την εσωτερική πολιτική της Γαλλίας;
Είναι συμβολικό το ότι ο (πρώην) ισραηλινός πρωθυπουργός Εχούντ Ολμέρτ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία αμέσως μετά την αποκάλυψη της 'Le Figaro' - δήθεν για να συζητήσει για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και το Παλαιστινιακό ζήτημα. Μετά ο Σαρκοζί πέταξε για το Μαρόκο, την προγονική πατρίδα πολλών από τους Εβραίους της Γαλλίας, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση τους συνδέσμου του με την Μοσάντ. Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η αποκάλυψη πρόκειται να κάνει την Γαλλία ακόμα λιγότερο δημοφιλή στον αραβικό κόσμο από ό, τι είναι ήδη, ειδικά όχι στους επίσημους κύκλους.
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο νέος πρόεδρος θα συνεχίσει την εξάλειψη της αντι-ισραηλινής αντίστασης," είπε ο Sammy Ghozlan, πρόεδρος της Εβραϊκής κοινότητας του Παρισιού, αμέσως μετά την εκλογή του Σαρκοζί. Η Γαλλία είναι η πατρίδα 500.000 Εβραίων, ως επί το πλείστον Σεφαραδιτών Εβραίων που ήρθαν από τη Βόρεια Αφρική και τις χώρες της Μεσογείου.
Ο παππούς του Σαρκοζί, από την πλευρά της μητέρας του, Aron Mallah, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και λέγεται ότι έχει ασκήσει σημαντική επιρροή στον εγγονό του. Ακόμη και αν μεγάλωσε ως Ρωμαιοκαθολικός, "ο Σαρκοζί έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην κίνηση της γαλλικής κυβέρνησης να κάνει ό, τι είναι αναγκαίο για να αντιμετωπιστούν οι άνεμοι που απειλούν τη μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα στη Δυτική Ευρώπη», σημείωσε ο David Harris, ο εκτελεστικός διευθυντής της αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής. Ο Σαρκοζί, άλλωστε, ήταν ένα πολιτικό προϊόν της εβραϊκής ελίτ της γειτονιάς του Neuilly-sur-Seine, όπου για καιρό υπηρέτησε ως δήμαρχος.
Η Μουσουλμανική μειονότητα της Γαλλίας ένιωσε κάθε άλλο παρά έκπληξη από τις αποκαλύψεις της 'Le Figaro', παρόλο που ορισμένοι μπορεί να έδειξαν δήθεν, απογοήτευση. Άλλοι ήταν πιο ειλικρινείς.
"Η Γαλλία δεν διευθύνεται από Γάλλους, αλλά από υπηρέτες της Σιωνιστικής διεθνούς οι οποίοι ελέγχουν την οικονομία», είπε θρηνώντας το 'Radio Islam', ισλαμικό ραδιόφωνο με μαχητικές τάσεις.
Όταν ο Σαρκοζί ήταν Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας και μίλησε σκληρά για τους μουσουλμάνους μετανάστες, αποκαλώντας τους ταραξίες, (του Παρισιού το 2005) που ήταν κυρίως μουσουλμάνοι, "αποβράσματα" σε μια ευρέως-κοινοποιημένη συνέντευξη, του ανταπέδωσαν με την ονομασία «"Σαρκοζί, sale juif» (βρώμικε Εβραίε)". Προφανώς δεν έχασε ξαφνικά την αγάπη της για τον Γάλλο πρόεδρο, η ισχυρή μουσουλμανική κοινότητα, της Γαλλίας, των πέντε εκατομμυρίων, η μεγαλύτερη στη Δυτική Ευρώπη...

20 σχόλια

  1. Ομάδες καθαρισμού ζωντανών σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα ζωντανά σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα ζωντανά σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΟΜΕΝΟ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ .
    ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαλτε σκουφακια ολοι παλιοπουστοι γαμημενοι. Σας εχουν αρπαξει απο τα αρχιδια οι εβραιοι.
    Καθαρματα πουλημενα παλιοαδελφες. Να πατε να κλαψετε και μπροστα στον τοιχο ρε και να αφησετε και κανενα σημειωματακι οτι ειστε καλα και υπακουα παιδια παλιοκαριοληδες.
    Ρε οι καταραμενοι τον ΧΡΙΣΤΟ σταυρωσανε εσας θα λυπηθουν; ου να μου χαθειτε κοπριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί χρειάζονται παραπάνω από 26 πράκτορες της Μοσσάντ για να δολοφονήσουν έναν άοπλο Παλαιστίνιο...
    http://www.gilad.co.uk/writings/why-it-takes-so-many-mossad-agents-to-kill-a-palestinian-wit.html

    Καπετάν Μακρύς.Τι να πεις όμως για αυτούς; Δεν είναι τυχαίο...
    http://www.youtube.com/watch?v=HoieZVapUww (psy-op?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 06 Αυγ 2010 10:10:00 μ.μ.


    ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ .


    ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι οι εβραιοι παντου την ιδια δουλεια κανουν
    δουλευουν για την μασσαδ

    γιατι δεν ψαχνετε και τις μασσωνικες στοες?

    φοβοσαστε?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκαλυψη

    ψαχτε τις 7 μηνυσεις που εχει υποβαλλει ο δρ Κουτσουος στην πρακτορα της Μοσσαδ κ. Δαμανακη Μυριαμ



    ετσι τη λενε!

    Βεβαια κανεις δεν τολμαει να την πειραξει γιατι η μοσαδ ελεγχει τραπεζες δικαιοσυνη Ευπ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΡΚΟΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφηστε τα σχολια να μαθει ο κοσμος την αληθεια ειδαλλως κλειστε το εντελως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΔΙΑΜΑΝΤ - ΠΟΥΛΟΥ

    ΟΠΩΣ ΓΚΟΛΝΤ

    ΧΡΥΣΟ - ΧΟΙΔΗΣ


    ΕΒΡΑΙΟΙ?
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙΙ ΜΕΤΑΛΛΟ ΧΡΥΣΟΣ ΚΛΠ...ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ


    ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΝ

    ΚΑΡΑ ΜΑΝ ΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

    ΕΠΙΤΟΚΙΑ 20% ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χεστηκατε πανω σας απο τις αποκαλυψεις

    ο "τρελος" τα ειχς 400 τελικα

    εσεις γινατε συνεργατες της Μυριαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kqnei to gyro tou diqdyktioy

    πρακτορας Μοσσαδ η Μαρια Δαμανακη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ

    Βραζει ο τοπος με τις τραπεζες που ληστευουν τον κασμακη "νομιμα"!!
    Και που να δειτε την επιστολη του δρ Κουτσουκου

    ελπιζουμε να τη δημοσιευσει το πρεσσ

    γιατι μετα τη δολοφονια του Γκιολια απο τις μυστικες υπηρεσιες , τον υποκοσμο και τη μαφια ( δικη τους σεχτα ειναι) πολλοι κλανουν μεντες

    Οσο φοβοσαστε τοσο πιο πολλα θα παθαινετε ειπε ο δρ Κουτσουκος που σκεφτοταν τι κοινο εχει ο εβραιος Σαρκοζι και η εβραια Δαμανακη: Ηταν Αρχι-Σαγιαν!
    Καλο Δεκαπενταυγουστο

    Παναγιωτης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα παιδια

    για παρανομη υιοθεσία που εφερνε το κυκλωμαα Δαμανακη Μαρια Κουλαιδη Βσιλη
    απο το Ισραηλ τα φερνανε?

    Ποσα παιδια εχουν παρανομα υιοθετησει?υιοθετηθει??

    Ποσες γυναικες στο ονομα του δηθεν φεμινισμου υποχρεωθηκαν απο αυτο το κυκλωμα να υιοθετησουν πιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος είπε...
    TRIZOUNE TA KOKALA TOU ANTREA KOPRITH GIWRGO!!!!!

    07 Νοε 2008 5:52:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ?
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ!!

    Επίσημες πηγές του Πασοκ φέρουν την Μαρία Δαμανάκη να χάνει την κομματική ιδιότητα Πασοκ (και την βουλευτική σύντομα)μετά από καταγγελίες στελέχους - που φέρεται να έφαγε και τον Βαλλιανάτο- και εμφανίζεται πολύ δυναμικός, αποφασισμένος, με στοιχεία...που καίνε πολλούς!!

    Η Μαρία Δαμανάκη και οι "φίλοι της" κατηγορείται και για υποθέσεις όχι μόνο κομματικές αλλά και για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου (εγκληματικές)δηλ. "σύσταση συμμορίας"!!

    ΄Ηδη έχουν κατατεθεί ενανίον της
    4 μυνήσεις και υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία εναντίον της για ποινικά και άλλα αδικήματα!!

    Κρίμα γιατί η Μαρία Δαμανάκη δεν καταλαβε ότι άλλαξαν οι εποχές γρήγορα...ότι η αλλαγή που έρχεται θα σαρώσει πολλούς "παρείσακτους" σε κάθε κόμμα!!

    Κάλά ξεμπερδέματα Μαρία και αν θες μια συμβουλή:
    - Προσπάθησε να γυρίσει σπίτι της αυτή που "χώρισες" γιατί αυτή η υπόθεση θα σε καταστρέψει.....
    ΄Ασε την κοπέλα να κάνει παιδί και άσε τις υιοθεσίες παιδιών από Αιθιοπία(έπαιρνες μίζα για θιοθεσίες)?

    Κατάλαβε Μαρία ότι γέρασες....
    - Μας θυμίζεις το ποίημα του Μαλακάση:
    "Στην κουφάλα σου
    εφώλιασε βουερό μελίσσι
    γέρικη ελιά,
    τώρα όντας σου στη δύση...
    ποιος να σε... ψηφίσει??

    Μην ξεχνας ότι αφήνεις παιδιά πίσω σου!!! Δεν θα ζεις για πάντα...να τα προστατεύεις!! ΄Ασε που μπορεί να έχουμε βεντέττες!!

    Γιώργο Παπανδρέου ...διέγραψέ την τώρα σαν τον Βαλλιανάτο...είναι βαρίδι πλέον για το Πασοκ του μέλλοντος!!

    ΝΟΝΗ ΠΑΣΟΚ

    07 Νοε 2008 6:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΟΝΗ ΠΑΣΟΚ

    07 Νοε 2008 6:02:00 μ.μ.




    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚΟΙ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΜΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ....
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ......
    ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση