GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος νυχτερινός καβγάς στο ΠΑΣΟΚ...

Ο γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Αθήνας και ο εξ' απορρήτων της Διαμαντοπούλου κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια για τις απολύσεις ερ...

Ο γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Αθήνας και ο εξ' απορρήτων της Διαμαντοπούλου κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια για τις απολύσεις εργαζομένων σε αντίθεση με το "βόλεμα" των προνομιούχων...

Από τον Μαρίνο Πουλάκη
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Σε πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα έγινε η συνεδρίαση της κομματικής οργάνωσης Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ χθες (Δευτέρα) το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μου, τα πνεύματα οξύνθηκαν ιδιαίτερα όταν ο γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Νίκος Χρήστου αναφέρθηκε στα "βολέματα" που εξασφαλίζουν ορισμένα προνομιούχα στελέχη την ώρα που απλοί εργαζόμενοι βλέπουν τις αποδοχές τους να μειώνονται ή και να χάνουν τις δουλειές τους. Ανέφερε μάλιστα και συγκεκριμένο παράδειγμα γνωστού του προσώπου που εργαζόταν σε φορέα υπαγόμενο στο υπουργείο Παιδείας και έμεινε χωρίς δουλειά. Στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο στενός συνεργάτης στο Πολιτικό Γραφείο της υπουργού Παιδείας -και βουλευτή Α' Αθήνας- Άννας Διαμαντοπούλου Κώστας Μπάστας ο οποίος...
 ενοχλήθηκε από την αναφορά αυτή και αντέδρασε.
Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση, να λογομαχήσουν σε υψηλούς τόνους οι δυο τους και -σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες μάλιστα- η κατάσταση αγρίεψε τόσο που παρ' ολίγο να έρθουν και στα χέρια. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η διένεξη σταμάτησε. Και μπορεί να αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αλλά τα νέα για το περιστατικό έφθασαν μετά από λίγη ώρα μέχρι την Ιπποκράτους.

12 σχόλια

  1. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΘΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΕΑ! ((ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ)) ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε παιδιά όσοι είστε στα κομματικά μαντριά δεν σας περνάει από το μυαλό ότι όταν οι κυβερνήσεις (δηλαδή οι τράπεζες και οι πολυεθνικές) τελειώσουν με ιδιοκτήτες φορτηγών, ΟΣΕ, ΔΕΗ και γενικά την μεσαία τάξη θα ασχοληθούν μαζί σας; Εκτός του ότι είναι άπληστοι είναι και θέμα prestige να δείξουν ότι κάνουν ό,τι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ .
    Προς τους ψηφοφόρους Έλληνες πολίτες
    Μην ψηφίσετε σε εκλογές , βουλευτικές , δημοτικές
    ή οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση , το ΠΑΣΟΚ η την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με άλλα ονόματα συνδυασμών η ανεξάρτητων αρχηγών διότι από πίσω θα είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ κρυμμένο για να σας εξαπατήσουν , να σας κοροϊδέψουν, όπως πάντα και να σας πάρουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας .
    Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης , ελέγχουν όλα σχεδόν τα κανάλια , εφημερίδες δημοσιογράφους συνδικαλισμό .
    ΔΙΟΤΙ άμα ξαναβγούν αυτοί με οποιαδήποτε μορφή τους είναι μαθηματικός σίγουρο ότι οι ανώτεροι μισθοί και συντάξεις σε λίγα χρόνια θα είναι : 900 ευρώ η ανώτερη και 300 ευρώ η κατώτερη και με μια Ελλάδα γεμάτη με μετανάστες , λαθρομετανάστες , Πακιστανούς , Ινδούς , Σομαλούς , Αφρικανούς , γύφτους απελαθέντες από Γαλλία Ιταλία ( Διαβάστε συνθήκη Λισαβόνας που υπέγραψε ο Σημίτης ) .
    Συνέπεια όλων αυτών θα είναι η αύξησης της εγκληματικότητας (και να συλλάβουν τους δράστες θα είναι πάλι ελεύθεροι με το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ )
    Και τη χειροτέρευση της παροχής υπηρεσιών της υγείας :
    Νοσοκομεία φάρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μόνοι που πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά στα λεωφορεία , τα τρόλεϊ , τον ΗΛΑΠ το ΜΕΤΡΟ , ΤΡΑΜ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ .
    Μεταφέροντας μάλιστα τους μεγάλους σάκους τα παράνομα εμπορεύματα , ακόμα και κλεμμένα , κανείς δεν ξέρει τι μεταφέρουν αφού δεν τους ελεγχουν και έχουν διαταγή να κάνουν τα στραβά μάτια .
    Το εισιτήρια λοιπόν ΔΕΝ πρέπει να αυξηθούν.
    Το πρόστιμο δε για αυτούς που ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο , δηλαδή οι μετανάστες ( αυτό το καρκίνωμα της Ελλάδος μας )
    Το πρόστιμο να γίνει 100 ευρώ με πληρωμή επί τόπου και αν δεν έχει χρήματα απέλασης αμέσως .
    Να δείτε αμέσως πως αυξάνονται τα έσοδα .
    Γιατί όπως είναι τα πράγματα τώρα υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων από τους μετανάστες που δεν κόβουν εισιτήριο
    Δημιουργήστε σώμα ελεγκτών που να είναι σε όλα τα λεωφορεία , τρόλεϊ πχ στις γραμμές Φιλαδέλφεια Ιπποκράτους επί της Θηβών κλπ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ( ΣΤΟΝ ΗΛΑΠ ,λεωφορεία ,τρόλεϊ ΤΡΑΜ , εκεί έχει να γίνει έλεγχος εισιτήριων πάνω από ΕΠΤΑ (7) ΧΡΟΝΙΑ .
    ΣΤΟ ΔΕ ΜΕΤΡΟ μόνο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στην ΟΜΟΝΟΙΑ
    Υπάρχει ένας υποτυπώδες έλεγχος έτσι για τα μάτια του κόσμου για να λένε ότι κάνουν ελέγχους . )
    Πρέπει μέχρι να ιδρύσουν το σώμα ελεγκτών , όλοι αυτοί οι σεκιούριτι με τους υπαλλήλους των ΗΠΑΠ και ΜΕΤΡΟ και αστυνομικούς να αναλάβουν τους έλεγχους με ένα ποσοστό κέρδους από την δουλειά αυτή .
    Το ΤΡΑΜ , ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΑ ΤΡΟΛΕΙ είναι σύνθετη περίπτωση διότι πρέπει να είναι επτάδα ελεγκτών με αστυνομικό όργανο στο κάθε όχημα για να υπάρχει προστασία από τους μετανάστες παντός φυλής και χρώματος , που οπλοφορούν και είναι επικίνδυνοι εγκληματίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    Ο κύριος ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ το προσεχές διάστημα που πέρασε έκανε το εξής ρουσφέτι σε κάποιον φίλο… του,
    Συγκριμένα στη μητέρα του φίλου του!
    Η όποια έχει έρθει από Αίγυπτο… αρκετά χρόνια!
    Η κυρία αυτή έχει εξοχικό στις Σπέτσες με πισινά…
    Και με τόπο διαμονής το Κολωνάκι σε διαμέρισμα 200 τετραγωνικών μέτρων,
    Η όποια άκρως καλομαθημένη…. που σύμφωνα με τα λεγόμενα της ( οι υπηρέτες τις έφερναν τα φαγητά με τα γάντια ως το μπράτσο… )
    Της έβγαλε παρακαλώ σύνταξη !!
    και το τραγελαφικό ….. βαρβάτη !! ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ!!! Παρακαλώ !
    (αλίμονο έχει κουβαλήσει άπειρα καφάσια με πατάτες στη ζωή της)
    Της οποίας μάλιστα θα καταβληθούν και 5 ετών συντάξεις !!!!!!!!
    Πως μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος αυτό….. πως μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τον κύριο Ραγκουση??? …………τι χαρακτηρισμούς να χρησιμοποιήσω …..???? θα είμαι λαϊκιστής μετά αν βρίσω??
    όταν γίνονται μυώσεις η κόβονται συντάξεις από ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη! Με τέτοια οικονομική κρίση ,Γιατί να επιβαρύνετε το δημόσιο έτσι? Γιατί μας κοροϊδεύετε ? Γιατί Τόση αδικία? Γιατί? Γιατί? Γιατί?
    Και προς του αγαπητούς ψηφοφόρους του πασοκ αυτή είναι η διαφάνεια του πασοκ και του Γιώργου που ονειρεύεστε και περιμένετε ? Ξυπνήστε από τον λήθαργο επιτέλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλο λαμόγιο αυτός ο Μπάστας! Μπράβο Άννα! φοβερή επιλογή Διευθυντή έκανες!!!!!
    Έφαγε ο τύπος μέ τον Αρσένη στο Άμυνας ήρθε ο καιρός να ¨κολατσίσει" και στο Παιδείας!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ από ότι ακούγεται εχει και μεγάλη ακίνητη περιουσία!!!!!!!

    Ψάξτε το λίγο στο PRESS-GR η υπόθεση του έχει πολύ ψωμί!!!!

    Και πάλι μπράβο Άννα, φοβερή επιλογή!!! Αρε Λαμόγια, ξύλο που θέλετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ Η κΥΡΙΑ (ΠΕΖΆ ΕΠΊΤΗΔΕΣ), ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ (MEGA), ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΩΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ.ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΚ ΜΑΣ? ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΝΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΥΤΙΖΕΙ...Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ..ΤΑ ΖΩΑ ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ

    ΕΔΩ ΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ..
    Ο κ. Καρχιμάκης ζητά «προστασία» για να μην διασυρθεί.

    Ούτε γραμματέα του κόμματος χωρίς γκρίνια, δεν μπορούν να εκλέξουν στο ΠΑΣΟΚ και ήδη κάποια περιστατικά βάζουν φωτιά στην εκλογική διαδικασία που θα ξεκινήσει σήμερα στις 5 το απόγευμα με μοναδικό, μέχρι τώρα, υποψήφιο τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

    Στην εκλογή Ξυνίδη, οι επιλογές του Γ. Παπανδρέου δέχθηκαν έντονη κριτική και τότε μάλιστα δεν υπήρχε Μνημόνιο. Σήμερα κάποιοι δεν αποκλείουν να προκύψουν εκπλήξεις στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το οποίο αποτελείται από 483 μέλη.
    Λέγεται ότι κάποιοι περιμένουν στη γωνία τον πρωθυπουργό για να τους ασκήσουν έντονη κριτική για διάφορα ζητήματα. Από τις επιλογές στην οικονομία μέχρι τις αδιαφανείς διαδικασίες της επιτροπής υποψηφίων για τις εκλογές. Για παράδειγμα η υπόθεση Τατούλη έχει προκαλέσει διχασμό στο κόμμα και κάποιοι από την Πελοπόννησο θα βγάλουν το άχτι τους.

    Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο φόβος μήπως υπάρξει καμιά έκπληξη κατά την εκλογή Καρχιμάκη έκανε τον υποψήφιο να ζητήσει «προστασία» ήτοι να εξασφαλιστούν τα «κουκιά» για να μη γίνει ρεζίλι. Υπενθυμίζεται ότι ο Σ. Ξυνίδης είχε εκλεγεί με οριακή πλειοψηφία σε μια διαδικασία που ανέβασε το θερμόμετρο στο κυβερνών κόμμα.

    Θέμα δημιουργήθηκε και με την αντικατάσταση του Χ. Παπουτσή στη θέση του γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Ο Μ. Παπαϊωάννου άκουσε έκπληκτος ότι είναι υποψήφιος, αρνήθηκε και ζήτησε εξηγήσεις από τον Γ. Παπανδρέου και τελικά αναζητείται άλλος.

    Μύλος πράσινος δηλαδή ακόμη και για μια τόσο απλή και αδιάφορη για τον κόσμο διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ..
    14 Σεπ 2010 7:37:00 π.μ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΝΝΟΕΙΣ
    ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗ
    ΜΕΛΑΜΨΟ ΝΕΟ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΠΑΣΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΩΕΙ ........ΚΑΛΑ.....ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση