GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέβη στην Αθήνα‏...

Κάνε του κι εσύ μήνυση για να σ΄ αφήσουμε ελεύθερο... Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας Συνέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας ... Δυό Αλβανοί...

Κάνε του κι εσύ μήνυση για να σ΄ αφήσουμε ελεύθερο...

Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας

Συνέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας... Δυό Αλβανοί είχαν επιτεθεί σε κάποιον για να τον ληστέψουν, εκείνος αντιστάθηκε και περαστικοί έσπευσαν σε βοήθεια και έπιασαν τον ένα, ενώ ο άλλος το έσκασε...
Σε λίγο το θύμα βρέθηκε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλε μήνυση στον συλληφθέντα, που οδηγήθηκε στο κρατητήριο κλαψουρίζοντας ότι το έκανε γιατί δεν είχε να φάει... Και τότε έγινε το καταπληκτικό...
 Ένστολος πλησίασε τον κρατούμενο, κάτι του ψιθύρισε και εκείνος φώναξε "κάνω κι΄εγώ μήνυση στο κύριο"!..
Το αποτέλεσμα ήταν να αποσύρει το θύμα τη μήνυση (για να μη τρέχει στα δικαστήρια) προς...
 ανακούφιση του μοναδικού αστυφύλακα που θα έμενε τη νύχτα στο τμήμα και θα ήταν υποχρεωμένος να φροντίσει όχι μόνο τη φύλαξη του κακοποιού αλλά και τη σίτισή του...

23 σχόλια

  1. Twra 8a toys ma8oyme toys kwlompatsoys?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς βρισκόμαστε στο έλεος των κακοποιών και των λαθρομεταναστών, κλεπτών διαρρηκτών και πορτοφολάδων, δεν υπάρχει αστυνομία, και αυτοί που συλλαμβάνονται απο τη μία πόρτα εισέρχονται στο αστυνομικό τμήμα και από την άλλη διευκολύνονται να απέλθουν............ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ θα έκανα μύνηση στον ανίκανο αστυνομικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αλήθεια, κάτι άλλο έχει συμβεί. Εάν συνέβει τέτοια περιστατικό να πάει αμέσως να το αναφέρει στον Διοικητή του τμήματος.
    Υπάρχει και μια άλλη πλευρά με τις πάντα ευνοικές νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν τους δράστες διαφόρων αδικημάτων.
    Πρόσφατα διάβασα ότι εάν ο δράστης αποζημιώσει τον παθόντα δεν θα δικάζεται. Να είναι αλήθεια αυτό?
    Δηλαδή εάν κάποιος κάνει καμμιά 20 ληστείες κλπ και συλληφθεί για μία και επιστρέψει τα αφαιρεθέντα δεν θα δικασθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου ο αλβανος κλεφτης δεν ειχε ουτε να φαει
    πως θα ...εκανε και μηνυση απο πανω
    να πληρωσει δικηγορο, κλπ;

    κατι δεν κολλαει εδω......


    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά το νέο. Αυτό γίνεται συστηματικά από τους αστυνομικούς, που βαριώνται να γράφουν τα έγγραφα της δικογραφίας, που πρέπει να σχηματίσουν και να επιφορτιστούν στην συνέχεια οι ίδιοι ή κάποιοι συνάδελφοί τους και με την μεταγωγή του κρατουμένου. Είναι κάτι που γίνεται συστηματικά , δυστυχώς, και έτσι ένας άνθρωπος, που μπορεί να τον έχουν δείρει ή βρίσει και έχει καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα με τον δράστη, τελικά δεν βρίσκει το δίκιο του. Αυτή είναι η ελληνική μπατσαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
    Αυτοί είστε κύριε του ΠΑΣΟΚ.


    Είστε το κόμμα του καλαμποκιού, των πρασινοφρουρών, των πειναλέων που έψαχναν τα κουφάρια των προβληματικών για κανένα φράγκο, των επιδοτούμενων σεμιναρίων, των ψεύτικων πτυχίων, της αντιγραφής στα διαγωνίσματα, του προσωρινού διορισμού.

    Ταυτίσατε τον σοσιαλισμό με ροκάνισμα ξένου χρήματος που μοιράζατε μεταξύ σας, επειδή «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» και είσαστε λάτρεις του Καντάφι και του κάθε περιθωριακού.

    Κάνατε τα κόμπλεξ της κατωτερότητάς σας, «εθνικό σύμβολο». Κάνατε την μικροκλοπή αποδεκτή, αλλά «όχι και 500 εκατομμύρια». Ζηλέψατε τις βίλλες των πλουσίων και αρπάξατε για να φτιάξετε κι εσείς.

    Ο κόσμος έχει καταλάβει την κοροϊδία. Τα τερτίπια των κυβερνητικών εκπροσώπων και οι νάϋλον λόγοι του Πρωθυπουργού δεν πείθουν. Και σιγά-σιγά, φτιάχνεται η ελληνική εκδοχή του tea party, και με λίγη τύχη θα σας στείλει πίσω από εκεί που ήρθατε.
    Για θυμηθείτε…

    Βαρεθήκαμε την φαυλότητα και τα παραμύθια. Βαρεθήκαμε όλο το κηφηναριό και την αλητεία που έκλεψε κοστούμια και παριστάνει τους «σοβαρούς».
    Δύναμή σας, πασόκοι, μέχρι σήμερα ήταν το κλεμμένο και τα δανεικό.

    Μοιράζατε δανεικά στον λαό, τον εκμαυλίσατε και τον χαρίσατε σε νέες Δυνάμεις Κατοχής, και νομίζετε ότι δεν σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι και ούτε οι προεκλογικές σας παροχές στους πασοκικούς Δήμους, ούτε ο θυμός των φαιδρών εκπροσώπων σας θα ανατρέψει το ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σχεδιο παει ρολοι!!!
    Οπως το εχουν μελετησει.
    Δεν τους ξεφευγει τιποτα.
    Πριν ενα μηνα κοψανε 300 ευρω απο τους μισθους των αστυνομικων. Τωρα τους αφηνουν χωρις ανταλλακτικα, για ΕΝΑ και μονο σκοπο….
    Ποιος , ποιος????
    Μα ειναι πολυ λογικο να σου πει και ο αστυνομικος : Για κατσε ρε κουμπαρε, μου κοβεις λεφτα, με αφηνεις να πληρωνω κι απ την τσεπη μου??
    Θα κανω και γω λευκη απεργια (Χτυπησε τηλεφωνο για περιστατικο? Ερχομαι (σε μια ωρα, ενοειτε….)
    Ποιο ειναι το αποτελεσμα ολων τουτων??????
    ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    Αυτο ειναι το ζητουμενο.
    Και γιατι το θελουν?????
    Μα για να ερθει σε κανα χρονο αυτος ο φοβερος πολιτικος που θα ειναι τοτε και να πει :
    Θελετε μειωση της εγκληματικοτητας 100% εδω και τωρα???
    Ολοι θα εχουν απηυδησει απο τις κλεψιες και τους βιασμους και θα συμφωνησουν (Σου λεει, να προστατεψω τα παιδια μου!!!)

    Βαλτε τοτε το τσιπακι υποδοριως, να ξερουμε που εισαστε (γιατι εννοειται οτι εχει και gps, αλλα και πολλα αλλα που δεν ειναι τις παρουσης να τα αναφερουμε).
    Και ετσι ο λαουτζικος θα νομιζει οτι ελυσε το προβλημα, μονο που δεν ξερει οτι το προβλημα του , ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ. ΒΙΚΤΟΡ ΟΥΓΚΩ.

    Τα παν οι παλαιοι, αλλα εμεις δεν τους διαβασαμε…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έμεινε απο … μπουζί ο ΔΙΑΣ !!!!

    Σήμερα: 150 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν ακινητοποιηθεί, επειδή τους λείπει… ένα μπουζί.! Το τι γίνεται δεν περιγράφεται… Το υπουργείο δεν εγκρίνει ούτε ένα ευρώ. Βέβαια ο κ. Παπουτσής κατηγορεί τον προκάτοχό του αλλά το χέρι στην τσέπη… δεν βάζει.

    Και δεν είναι μόνον αυτό. Τα εργοστασιακά λάστιχα των μοτοσικλετών έχουν φθαρεί επικίνδυνα και οι οδηγοί αρχίζουν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα… Φοβούνται ότι μόλις αρχίσουν οι βροχές η ομάδα ΔΙΑΣ θα κατεβάσει ρολά!
    Οι μηχανές που βλέπουμε ακόμα στους δρόμους κινούνται με ανταλλακτικά από άλλες μηχανές που έχουν ακινητοποιηθεί…!

    Και το χειρότερο: Δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί χειμερινές στολές για τους αναβάτες…!
    Με «κοντομάνικα» θα τη βγάλουν τον Χειμώνα.

    Τα τηλέφωνα στους βουλευτές για να μετακινηθούν από την υπηρεσία πέφτουν βροχή…!
    Κρίμα…και ήταν ένας θεσμός που έδειχνε να δουλεύει. Πάει και αυτό…

    ΠΑΣΟΚ : ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
    Όπως “κανιβαλίζονται” τα μαχητικά της Π.Α.,
    έτσι “κανιβαλίζονται” και οι μηχανές της ΕΛ.ΑΣ.
    Άφεριμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ριξτε πασοκ ζωα το νοεμβρη να παρει θετικο μηνυμα η τροικα,
    να δειτε τι ακομη εχει να γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΓΟΥΡΕ

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ
    ΒΑΛΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MEGA-LO ΨΕΜΑ και γκαιμπελική ενημέρωση κάθε βράδυ. Η “ομάδα” ενημέρωσης συναγωνίζεται στην κυριολεξία τους Marx Brothers.
    Πολύ γέλιο!
    Η διαφορά τους από τους Αμερικάνους κωμικούς είναι μία, αυτή της γελιότητας. Ας συνεχίσουν σαν υποβολείς του Πρωθυπουργού Γ.Α.Π.
    Ο δρόμος τους δεν είναι μακρύς.

    Ειναι σε πανικο και αυτο ειναι πασιφανες, το ΠΑΣΟΚ πάει ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ με την ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΡΤ και των ΚΩΛΟΚαναλων.

    Τετοια προπαγανδα ειχαμε να δουμε απο την εποχη της ΥΕΝΕΔ.
    Προσωπικα πιστευω οτι και οι ιδιοι γνωριζουν οτι ολο και περισσοτερος κοσμος ανακαλυπτει την αληθεια μεσα απο μπλογκς και αλλα ηλεκτρονικα μεσα και αυτο τους εχει γονατισει γιατι δεν μπορουν να κοροιδευουν με την ανεση που καναν πριν δεκα χρονια.

    Και βεβαια δεν ειναι ελληνικο φαινομενο / στην αμερικη φωνες οπως του gerard celente μιλανε για το κινημα του 20% δηλ αν 20% του κοσμου ειναι ενημερωμενος πραγματικα μπορει να ξεκινησει επανασταση απεναντι στο κατεστημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. _____________________________________
    42 ΕΤΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ...ΜΟΝΟ 42 ΕΤΩΝ...______________________________

    και ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ κάθε μερα.

    στις εκλογές του Νοεμβρίου.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ
    ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ
    ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H πιό συνοπτική και
    ουσιαστική περιγραφή του Πασόκ.
    Τα λέει ωμά και ΠΟΝΑΕΙ.

    GET RID OF THEM NOW
    –ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ–αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά μας blogers.
    Στείλτε το παντού.


    Tο οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα ανά τον κόσμο.

    Στην Iταλία λέγεται Kαμόρα.
    Στην Aμερική Mαφία.
    Στην Eλλάδα Σοσιαλισμός PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΙΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σήμερα είχαν στο πασοκοκάναλο, σουαρέ για τη νέα σεζόν, και η Τρέμη στο σχόλιό της, “…θα συνεχίσουμε την ίδια πετυχημένη πορεία, με την ίδια ορχήστρα και τον ίδιο μαέστρο”.
    Εννοούσε φυσικά “…με τον ίδιο θίασο και τον ίδιο σκηνοθέτη”.

    Πάντως βγάζω το καπέλο στον Παναγιωτόπουλο.(ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΑΡΟ-ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΟΙ ΤΟΥ.. )

    Και ΓΑμώ την ικανότητά του, να συντονίζει με τόση επιτυχία τη παραπληροφόρηση. Η ανοιχτή γραμμή με τον Πεταλωτή, δουλεύει ρολόϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επρεπε να κανει μηνυση και στον αστυνομικο. Να περασει ΕΔΕ και να παει σε διαθεσιμοτητα, το λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ότι ο αστυφύλακας παρότρυνε τον Αλβανό να κάνει μήνυση τον πολίτη-θύμα, αυτό δεν είναι τίποτα. Το να συμβουλεύουν οι αστυνομικοί τους κακοποιούς να κάνουν μήνυση κατά συναδέλφων τους αστυνομικών, πού το έχεις δει γραμμένο; Και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση