GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θυελλώδεις άνεμοι...

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται για την Τετάρτη σε πολλές περιοχές της χώρας οι οποίες στην Δυτική Ελλάδα καθώς επίσης και σε ορεινές περιοχέ...

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται για την Τετάρτη σε πολλές περιοχές της χώρας οι οποίες στην Δυτική Ελλάδα καθώς επίσης και σε ορεινές περιοχές της Κεντρικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, μικρής διάρκειας. Από τις απογευματινές ώρες και μετά αυξημένες νεφώσεις αναμένουμε και στην Πελοπόννησο.
Περισσότερα εδώ http://www.meteo-news.gr/

4 σχόλια

  1. Τελικα πιστευω οτι ο σαμαρας εκλεισε τον κυκλο του.

    Πιστωνω στα θετικα του οτι διεγραψε την θεοδωρα κουβελου-μητσοτακη.
    Αυτο ΕΠΡΕΠΕ να το ειχε κανει ο καραμανλης .Αλλα αντικειμενικα δεν μπορουσε .
    Με 151 βουλευτες η θεοδωρα θα επαιρνε και τον "κροκοδειλοματακια" αδελφο της και θα τον ερριχναν την αλλη μερα.

    Λοιπον σαμαρα κανε ακομα μια "μαγκια".
    Διεγραψε τον ,,"πακη" και μερικους ακομα και μετα ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και ξεκινα διαδικασιες για την εκλογη νεου αρχηγου στην Νεα Δημοκρατια.

    Δεν θελω να σε προσβαλλω,αλλα εισαι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ για προεδρος της Ν.Δ.
    Εισαι Λιγος,ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣ!!

    Καταλαβε το και αδειασε μας την γωνια.
    Βρε ανθρωπε εχεις καταλαβει οτι με (υποτιθεται) κυβερνηση ενα τσουρμο αλιτηριων καιροσκοπων και αδιστακτων τυχοδιωκτων και ενα βλημα "πραιμ μινιστερ" η Ν.Δ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ακομα να εχει κατιουσα πορεια?????

    Το εχεις αντιληφθει αυτο???

    ΒΡΕ!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να μας διαβαζεις ...ποιηματα,ΔΡΑΣΗ θελουμε!!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να μας λες ΠΟΣΑ θελει να ζησει μια τετραμελης οικογενεια και να μας βγαζεις 2.500 ευρω μηνιαιως τα εξοδα!!
    Δεν καταλαβαινεις οτι προκαλεις με τετοιες μαλακιες εκατομμυρια ανθρωπους που την βγαζουν με 500-600 ευρω συνταξη,η 330 ..αγροτικη συνταξη???
    Η την ..
    περιφημη γενια των 700 ευρω το μηνα" που η αλητοσυμμορια την ειχε κανει σημαια της??

    Τι 2500 ευρω μας τσαμπουνας????
    ΠΟΣΟΙ ειναι αυτοι που παιρνουν αυτα τα λεφτα??
    Σε αυτους στηριζεσαι??
    Αντε ναναι καποια ζευγαρια δημ υπαλληλων που μαζι παιρνουν τοσα!!
    Και αυτοι στην πλειοψηφια τους ειναι πασοκοσκυλα.
    Δεν παιρνεις ψηφο απο αυτους στον αιωνα τον απαντα!!

    Υ.Γ.
    Αν μην τι αλλο δημιουργεις την εντυπωση με τετοιες μαλακιες οτι εισαι εκτος πραγματικοτητας.
    Εκτος τοπου και χρονου.

    Λοιπον δινε του αφου κανεις το ξεκαθαρισμα που λεγαμε..

    Με το συμπαθειο κιολας.

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εσάς ρε παλικάρια εκεί στο press... δεν πήρατε είδηση τι τρέχει με τους φορτηγατζήδες; Δεν μυριστήκατε ότι από εχθές έχουν κατακλύσει τη βουλή; Μια ανάρτηση να μη παίξει αυτές της ημέρες; Μία παρουσίαση των γεγονότων που εξελίσσονται; Και ύστερα μου λέτε: "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG". Καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Greenpeace: όχι στη μονάδα του Αστακού

    Nα μην εγκρίνει την κατασκευή του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό, καλεί την κυβέρνηση η Greenpeace ζητώντας από την τοπική κοινωνία να αντισταθεί σε ένα έργο που στο όνομα της “ανάπτυξης” απειλεί κυριολεκτικά να τινάξει την περιοχή στον αέρα και δημιουργεί μία κερκόπορτα, μέσα από την οποία θα ελλοχεύει για πάντα ο κίνδυνος πιο επικίνδυνων και καταστροφικών επενδύσεων.
    .Η συγκεκριμένη μονάδα δε συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό και ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες για την ικανοποίηση των δεσμεύσεων της χώρας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πακέτου για το Κλίμα και την Ενέργεια.
    Πέραν των προφανών κινδύνων για την περιοχή (αφού η εγκατάσταση υπάγεται στην Οδηγία ‘Σεβέζο’ για τις επικίνδυνες βιομηχανικές εγκαταστάσεις), η συγκεκριμένη μονάδα, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται να εκλύει περί τα 3,5 εκατ. τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως. Η προώθηση της συγκεκριμένης μονάδας θέτει εν αμφιβόλω το εγχείρημα της Πράσινης Ανάπτυξης. Γεννά εύλογα ερωτηματικά το γεγονός ότι ενώ για μια μικρή μονάδα φωτοβολταϊκών χρειάζεται μια πολύμηνη διαδικασία, μέσα σε ένα μόλις μήνα μπορούν να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες εγκρίσεις για μια ρυπογόνο και επικίνδυνη μονάδα!
    ‘Είναι ατυχές το ότι η κυβέρνηση επέλεξε να κάνει μία σπάνια επίδειξη ισχυρής πολιτικής βούλησης, με την κραυγαλέα προώθηση μίας επένδυσης που τορπιλίζει τον εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας και την Πράσινη Ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η ίδια η κυβέρνηση’, τόνισε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, συντονιστής εκστρατειών της Greenpeace.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.45 Και ποιός σου είπε ότι ο καιρός στην μπλογκόσφαιρα είναι καλύτερος από αυτόν στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση