GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αφορμή μια δημοσίευση για την Βάρη...

Αφού διάβασα με προσοχή την «Ξενάγηση στην πόλη του αύριο» του Δημάρχου Βάρης κ. Καπετανέα, στην εφημερίδα του συνδυασμού του θα σας κάνω μ...

Αφού διάβασα με προσοχή την «Ξενάγηση στην πόλη του αύριο» του Δημάρχου Βάρης κ. Καπετανέα, στην εφημερίδα του συνδυασμού του θα σας κάνω μια ξενάγηση στην πόλη του σήμερα .
- Η ασφαλτόστρωση της οδού Μουτούση κάθε άλλο παρά επιτυχής ήταν αφού ήδη 15 ημέρες μετά έχουν ανοίξει λακούβες. Προεκλογική προχειροδουλειά.
- Για την οδό Η. Βενέζη ο ποδηλατόδρομος της έλλειπε. Να δω πως θα περνάνε αυτοκίνητα και πεζοί.
- Για την οδό Αφροδίτης, μα ήδη η μισή είναι μονόδρομος που όμως δεν...
 τηρείται αφού όλοι παραβιάζουν τον μονόδρομο.
- Στην οδό Μαρώτη, όλοι γνωρίζουμε ποιοι μένουν εκεί, δόθηκε ιδιαίτερη προτεραιότητα σε όλα τα έργα με αντίθεση σε άλλες περιοχές , σκεφτείτε δίπλα στην Βασιλέως Κων/νου υπάρχουν δρόμοι χωρίς άσφαλτο, με σκέτο χώμα.
Ας μας πει ο κ. Καπετανέας τι έκανε τέσσερα χρόνια. Η παραλία βρωμάει από σκουπίδια, οι κάδοι απορριμμάτων τέσσερα χρόνια είναι άπλυτοι και δεν μπορείς να περάσεις από δίπλα. Οι δρόμοι σκουπίζονται επιλεκτικά ανάλογα με το ποιος μένει που , και επίσης πλένονται επιλεκτικά. Στις εκδρομές των ΚΑΠΗ ποτέ δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους εκτός κυκλωμάτων, πάντα έχουν συμπληρωθεί. Αποτέλεσμα να πηγαίνουν εκδρομές πάντα οι ίδιοι άνθρωποι. Τα πεζοδρόμια που οι πολίτες πλήρωσαν από την τσέπη τους, λόγω μη συνεννόησης του Δήμου με τις διάφορες υπηρεσίες έχουν σκαφτεί τρεις φορές. Τα παραμάγαζα της παραλίας που θα τα έκλεινε, ακόμη είναι ανοικτά και μολύνουν όλη την παραλία με τα απόβλητά τους. Κολυμπάς και βρωμάει ο τόπος. Που ήσουν κ. Καπετανέα τέσσερα χρόνια; Τελευταία μάλιστα έμαθα ότι κάποιοι έχουν βγει στην γύρα και ζητούν επιχορηγήσεις από τους απλούς πολίτες. Αν αυτό είναι αλήθεια ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Ο κατά τα άλλα συμπαθής κ. Καπετανέας δεν χάνει ευκαιρία να εγκαινιάζει έργα, προωθώντας την υποψηφιότητά του, να παρίσταται σε πολιτιστικές βραδιές και εν τέλει να εκμεταλλεύεται όπως μπορεί τις τελευταίες ημέρες του στον Δήμο.
Α.Α.

1 σχόλιο

  1. Πασοκ

    καλη επιτυχια

    στον Γιαννη Σγουρο
    και στον δρ Κουτσουκο

    για την Περιφερεια Αθηνας!!

    Με τις ευχες ολων μας

    Αναστασια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση