GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ»...

Από τον Στέλιο Λανδράκη υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας Λάθρα κυβερνητικά σχέδια , αποφάσεις και υπογραφές μνημονίων στην αλλοδαπή με σκοπό την τ...

Από τον Στέλιο Λανδράκη
υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας

Λάθρα κυβερνητικά σχέδια, αποφάσεις και υπογραφές μνημονίων στην αλλοδαπή με σκοπό την τσιμεντοποίηση του Ελληνικού, ερήμην των κατοίκων και των τοπικών φορέων, θα μας βρουν απέναντι με κάθε τρόπο.
Το ζήτημα της αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και η ενίοτε δέσμευση της κεντρικής εξουσίας για δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου συνιστά διαχρονικό και διακομματικό εμπαιγμό όλων μας από τα κόμματα «εξουσίας»!
Συγκεκριμένα, το 2000 ο Δήμος Γλυφάδας και ο τότε δήμαρχος Στέλιος Λανδράκης οργάνωσαν ημερίδα για την τύχη του πρώην αεροδρομίου στην οποία απεκαλύφθη πως η τότε κυβέρνηση του Πασοκ παρά τις δημόσιες εξαγγελίες και διαβεβαιώσεις για δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου, είχε δώσει εντολή στον καθηγητή του ΕΜΠ κ. Βασεχόφεν για σύνταξη σχετικής μελέτης που...
 αφορούσε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της έκτασης την οικοπεδοποίησή του χώρου. Κατόπιν αυτών των δεδομένων της κυβέρνησης Σημίτη το 2002 οργανώνεται από κοινού ημερίδα των τεσσάρων όμορων προς το ακίνητο Δήμων, προκειμένου να τεθεί το θέμα στην κεντρική εξουσία και να συντονιστεί η αντίδραση των τεσσάρων Δήμων στα σχέδια αυτά. Το 2004, προεκλογικά, ο τότε πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και λίγο μετέπειτα πρωθυπουργός της χώρας κ. Κώστας Καραμανλής, σε σχετική συγκέντρωση στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη δημόσια δεσμεύτηκε ότι δεν θα επέτρεπε ούτε μέτρο οικοπεδοποίησης του Ελληνικού. Σε συνέχεια των δεσμεύσεων του αυτών και μετά την εκλογή του ως Πρωθυπουργού της χώρας, δια στόματος του αρμοδίου υπερυπουργού του, Κ. Σουφλιά, ζητούσε την υλοποίηση της μελέτης Βασεχόφεν που η πρώην κυβέρνηση του Πασοκ είχε παραγγείλει με το πρόσχημα ότι ήταν αναγκαία η οικοπεδοποίηση ενός αρκετά μεγάλου τμήματος του Ελληνικού, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αναγκαίοι πόροι για τη δημιουργία πάρκου σε ότι περισσέψει … από τα συμφέροντα! Στην τοποθέτηση-πρόταση τότε του ευρωβουλευτού του Συνασπισμού κ. Παπαδημούλη το 2006 ότι μπορούσε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση ο ίδιος από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το σύνολο του έργου, προκειμένου να δημιουργηθεί σε όλη την έκταση του Ελληνικού το Μητροπολιτικό Πάρκο, ο κ. Σουφλιάς κώφευσε, κατά τη συνήθη πρακτική του και βεβαίως αρνήθηκε την πρόταση Παπαδημούλη! Σήμερα, η κυβέρνηση του Πασόκ, η κυβέρνηση της Πράσινης Ανάπτυξης, της δημόσιας διαβούλευσης και του open government υπέγραψε ΕΡΗΜΗΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ μνημόνιο συνεργασίας με το Σεΐχη του Κατάρ, προκειμένου να «αξιοποιηθεί» τουριστικά το Ελληνικό με ξενοδοχεία, καζίνο κλπ. Να απωλέσει, δηλαδή, η Αττική και την τελευταία της ελπίδα ανάσας!
Για την παράταξη μας, όπως ήδη έχουμε εκδηλώσει από την εποχή που ήμασταν στη διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας, και μέχρι σήμερα, το ζήτημα του Ελληνικού είναι το μείζον. Για το λόγο αυτό δηλώνουμε πως θα υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τη διαχρονική μας θέση της δημιουργίας αποκλειστικά και μόνο Μητροπολιτικού Πάρκου και θα αντιταχθούμε με ότι μέσο διαθέτουμε είτε στα προκλητικά τουριστικά σχέδια της κυβέρνησης του Πασοκ είτε σε άλλα κεκαλυμμένα της αντιπολίτευσης περί, δήθεν, περιορισμένων επενδύσεων στο χώρο, ώστε να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενοι για τη δημιουργία του Πάρκου πόροι.
Επειδή, εμείς ούτε ανεξόφλητα κομματικά γραμμάτια έχουμε, ούτε συναλλασσόμαστε με κανένα κόμμα για την προίκα του, ούτε έχουμε ταχθεί να εξυπηρετήσουμε συγκεκριμένες κομματικές δεσμεύσεις, θα δώσουμε με όποιο κόστος τη μάχη με την όποια κεντρική εξουσία, προκειμένου να αποτρέψουμε τα σχέδια της ντροπής και της ωμής εξυπηρέτησης μεγαλοσυμφερόντων.

15 σχόλια

  1. * Θέλω πίσω την χώρα μου
    * Εάν πλήρωναν όλοι φόρους… θα ήμασταν όλοι ίσοι
    * Εάν δεν είστε έξω φρενών, τότε κοιμάστε!!!
    * Αγνοήστε τα δικαιώματα σας και θα σας αφήσουν ήσυχους.
    * Θα πάρω πίσω τη χώρα μου, αφού…..έναν πολιτικό κάθε φόρα
    * Αντί να απολογείστε για την Ελλάδα, απολογηθείτε στην Ελλάδα
    * Δεν είναι μνημόνιο για την σωτηρία, αλλά για την δουλεία
    * Είναι υποχρέωση σας να φτιάξετε τη χώρα, όχι να την καταστρέψετε
    * Ενωθείτε μαζί μας, σώστε τη χώρα μας
    * Απλώς πείτε όχι στην κυβέρνηση του μνημονίου.
    * Ελευθερώστε την αγορά
    * Τα εισοδήματα μεγαλώνουν μόνο για τους τραπεζίτες
    * Περισσότερος κυβερνητισμός, λιγότερη ελευθερία
    * Περισσότεροι φόροι, λιγότερες δουλειές
    * Την επόμενη φορά, διαβάστε το μνημόνιο πριν το υπογράψετε

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ.

    ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΠΟΥ τρέμηΟΥΝ ΑΠΟ κάψη ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ MEGA XOYNTAΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30/9/2010 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LANDRAKH ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...

    Ο ΠΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι,να μείνει στο ελληνικό δημόσιο για να αξιοποιηθεί.
    Όπως η γλυφάδα που την κατέστρεψαν τελείως με την πεζοδρόμηση , το τραμ και τις άλλες βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
    Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και θα γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 ,( σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και που πρέπει να τις εκτελέσουνε ) , δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
    Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
    Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
    Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
    ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
    ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καπιταλιστικά όπλα πολιτών

    Κανένας ακτιβισμός στην εποχή μας δεν μπορεί να σταθεί “στα ίσια” απέναντι στους εχγώριους ή τους παγκόσμιους κολοσσούς παρα μόνο αν αξιοποιήσει με έξυπνο τρόπο, μερικά από τα όπλα του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος.

    Με τον ίδιο τρόπο που το έκανε (έξυπνα) ο Δαβίδ στον Γολιάθ και ακόμα καλύτερα με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιεί ο γνώστης της τέχνης του Judo το βάρος και την δύναμη του αντιπάλου για να τον ανατρέψει.

    Στην προκειμένη περίπτωση η ομάδα μας με την βοήθεια μελών της κοινότητας που εξειδικεύονται στην πληροφορική και στα σύγχρονα “εξωτικά” εργαλεία της παγκόσμιας βαριάς χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας, κατασκευάζουμε ένα σύστημα που θα πλήξει τους μεγάλους, διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, ακριβώς στο πιο ευαίσθητο σημείο τους (το σημείο που στόχευσε ο Δαβίδ). Στην χρηματιστηριακή αξία των επιχειρήσεων τους.

    Φυσικά ο πρώτος στόχος είναι οι δυο όμιλοι της οικογένειας Μπόμπολα, το συγκρότημα του “Πήγασου” (ο οποίος με την συνέργεια του ΔΟΛ έχει δημιουργήσει ένα μονοπώλιο στα μέσα μαζικής προπαγάνδας και λοβοτόμησης των πολιτών), και του ομίλου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που είναι ο βασικός όμιλος που ευθύνεται για την υπερχρέωση και την κατάρρευση των οικονομικών της χώρας μέσω των υπερτιμολογημένων έργων που υλοποιεί στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, σε τιμές 4πλάσιες της… Γερμανίας.

    Ο μηχανισμός θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα λειτουργεί ως εξής:

    Όλοι οι ενεργοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες θα μπορούν να γραφτούν σε μια νέα διαδικτυακή κοινότητα η οποία θα διενεργεί ακτιβισμό εναντίον των διεφθαρμένων επιχειρήσεων μποϊκοτάροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Στην προκειμένη περίπτωση, τα έντυπα του Πήγασου και του ΔΟΛ και το MEGA channel.

    Παράλληλα, όποια από τα χιλιάδες μέλη της κοινότητας επιθυμούν, θα μπορούν να επενδύσουν μέρος των καταθέσεων τους (από το σύνολο των καταθετικών κεφαλαίων 250 δις ευρώ που βρίσκονται στις Ελληνικές τράπεζες), στο “σορτάρισμα” των μετοχών των “διεφθαρμένων” εταιριών γκρεμίζοντας την μετοχή τους. Τα κέρδη είναι περίπου εξασφαλισμένα καθώς η επένδυση είναι “αυτοεκπληρούμενη προφητεία”. Το 10% από τα καθαρά κέρδη θα αποδίδεται από το μέλος μας στην χρηματοδότηση του ακτιβισμού εναντίον και άλλων διεφθαρμένων επιχειρήσεων. Έτσι τα μέλη της κοινότητας μας θα έχουν τριπλό κέρδος και ικανοποίηση. Θα χρησιμοποιούν τα υπερσύγχρονα “πυρηνικά” καπιταλιστικά όπλα (από τα οποία ήσαν αποκλεισμένοι…), θα πλήττουν τους διεφθαρμένους “κολοσσούς” (με τα πύλινα πόδια), οι οποίοι όμως πρόλαβανα να ρημάξουν την σύγχρονη Ελλάδα και φυσικά θα αποκομίσουν μεγιστοποιημένα κέρδη με ελαχιστοποιημένο ρίσκο.

    Σε όλο αυτόν τον μηχανισμό, κεντρικό ρόλο επιτελεί ο συντονισμός και ο συγχρονισμός (timing) καθώς τα ποσά θα επενδύονται ομαδικά, την ίδια στιγμή που θα ξεκινά το ομαδικό μποϊκοτάζ.

    Για να θυμόμαστε… πριν από μερικά χρόνια μια τέτοια αυθόρμητη κίνηση πολιτών (νοικοκυρών), με την βοήθεια του διαδικτύου και με συντονισμό μέσα από τα social networks, γκρέμισε κατά 50% την τιμή του γάλατος και το περιθώριο κέρδους των γαλακτοβιομηχανιών, που μας είχαν επιβάλει το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη. Οι διεφθαρμένοι βιομήχανοι δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα στην χρηματιστηριακή αξία των επιχειρήσεων τους που οδήγησε σε νίκη των νοικοκυριών, φθηνό γάλα και σημαντικές ανακατατάξεις στον κλειδωνισμένο κλάδο του γάλατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ

    http://bobolasgate.info/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας και λοιπούς λαοπλάνους - λαμόγια και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας και λοιπούς λαοπλάνους - λαμόγια και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ασε ρε κασιδα,ειδαμε και το δημοσιο πώς εκμεταλλεύεται την περιουσια του! Καλώς να ερθουν και οι Αραβες και οι Μογγόλοι! Απο εσας τα λαμογια χειροτεροι δεν μπορουν να ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ ΜΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ Α.Ε ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ 0 ΤΖΙΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ 63.000. ΑΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ κ.ΛΑΝΔΡΑΚΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πρώην αεροδρόμιο είναι τσιμεντοποιημένο 100% εδώ και δεκάδες χρόνια ως αεροδιάδρομος. Οι όποιες καινούργιες κατασκευές αποκλείεται να το τσιμεντοποιήσουν παραπάνω απ' ότι είναι τώρα. Αντιθέτως, θα αφεθούν πολλοί ελεύθεροι χώροι και θα πάψει να υπάρχει αυτή η σημερινή βρωμιά και εγκατάλειψη. Όταν ζητάς πάρκο τι εννοείς; Να πληρώσει ο ελληνικός λαός για να γίνει η Γλυφάδα πιο πολυτελής περιοχή απ' ότι είναι σήμερα; Να πουλήσεις το σπίτι σου βρε μπούλη και να φτιάξεις όσα πάρκα θέλεις. Ο λαός δεν πρόκειται να σου δώσει ούτε δεκάρα. Το πρώην αεροδρόμιο ανήκει στο δημόσιο και όχι στους κατοίκους της Γλυφάδας. Να πουληθεί ακριβά σαν οικόπεδα πολυτελείας και να δοθούν όλα τα λεφτά μέχρι τελευταίου ευρώ για να ελευθερωθούν χώροι στην κεντρική Αθήνα που πεθαίνει. Φτάνουν οι κρατικές επενδύσεις στα νότια προάστια. Αν θέλουν λεφτά οι δήμαρχοί τους να τα μαζέψουν από τους πλούσιους δημότες τους, αλλιώς να μείνουν ως έχουν, καλά είναι και έτσι.
    ΥΓ: Τα λεφτά που θα αποσυμφορήσουν την κεντρική Αθήνα να μην τα αγγίξει καθόλου ο Κακλαμάνης και όμοιοί του των άλλων παρατάξεων. Αυτοί έχουν αποτύχει παταγωδώς γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν ελευθερώσει ούτε ένα οικόπεδο έστω και για συμβολικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε συ Λανδράκη, κάνα σίγουρο για το στοίχημα έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση