GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση δίνει λύση στη γραφειοκρατία της χούντας!..

Πώς επανέρχονται τα σενάρια για κυβέρνηση "εθνικής ανάγκης" Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Με την υπερψήφιση της τροπολογίας για τ...

Πώς επανέρχονται τα σενάρια για κυβέρνηση "εθνικής ανάγκης"

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Με την υπερψήφιση της τροπολογίας για την επίταξη των ιδιοκτητών φορτηγών, η κυβέρνηση επέλυσε το ζήτημα της χουντικής γραφειοκρατίας. Με απόλυτο κυνισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, δήλωσε ότι η τροπολογία, υπήρξε αναγκαία, καθώς «αν ενεργοποιήσουμε τις πεπαλαιωμένες διατάξεις που ισχύουν από την περίοδο της δικτατορίας, θα υπάρξει ένα εμπόδιο γραφειοκρατικών διαδικασιών και για μερικές εβδομάδες ακόμη, δεν θα υπάρχει ποινική ευθύνη, την ώρα που παραβιάζονται υποχρεώσεις που συνδέονται με την επίταξη».
Έτσι, όσοι φορτηγατζήδες αρνούνται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την επίταξή τους, θα τιμωρούνται με φυλάκιση, ενώ δίνεται και...
 η δυνατότητα στον υπουργό Μεταφορών, να αφαιρεί από τους μη συμμορφούμενους μεταφορείς, την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Μονό αυτά; Να τους αφαιρέσει και το δικαίωμα ψήφου, και την ιθαγένεια, να μην τους εκδίδει διαβατήρια …να τους κουρέψει γουλί τους τεντιμπόηδες! Να τους υποχρεώσει και σε δίαιτα, διότι στην πλειονότητα τους είναι υπέρβαροι!
Μη γελάτε…πάει τρελάθηκαν ομαδικώς στην κυβέρνηση. Τους πείραξε η πολύ διαβούλευση προφανώς, καθώς ποτέ δεν κατάλαβαν τι σημαίνει. «Η κυβέρνηση ψήφισε ένα νομοσχέδιο, φρόντισε όσο μπορούσε να εξετάσει πτυχές των αιτημάτων, πιθανότατα δεν ικανοποίησε τους αυτοκινητιστές, έφτασε στα όριά της, κι οι αυτοκινητιστές θέλουν και άλλα. Κάποια στιγμή, πρέπει κάποιος να πάρει μια τελική απόφαση […]το δημοκρατικό όριο έχει εξαντληθεί στη συνεννόηση» ανέφερε ο κ. Καστανίδης, δίχως προφανώς να αντιλαμβάνεται τι λέει και τι κάνει.
Όταν η διαβουλευτική δημοκρατία που εξήγγειλε ο Γιώργος με τους «αντιεξουσιαστές» υπουργούς του, θέτει δημοκρατικά όρια, τα οποία όταν ξεπερνιούνται οδηγούν πολίτες που διεκδικούν επαγγελματικά δικαιώματα στην φυλακή, θα πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες της. Όχι η διαβουλευτική δημοκρατία, καθώς αυτή δεν έχει αποσκευές στην χώρα, αλλά η κυβέρνηση.
Δεν έχει πλέον νόημα να συζητήσουμε απολύτως τίποτα. Όταν μία προοδευτική, δήθεν, κυβέρνηση μετά το «δημοκρατία» βάζει το όριο της φυλακής, προφανώς αντιλαμβάνεται την δημοκρατική διαδικασία ως securitization της πολιτικής διαδικασίας.
Η δημοκρατία δεν έχει όρια. Υπάρχει για να ανοίγει πολιτικό χώρο στην κοινωνία και όχι για να ποινικοποιεί την διαμαρτυρία. Όποιος βάζει τέτοια όρια πετάει απέξω ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού το οποίο αγωνίζεται για να αποφύγει ή να μετριάσει την φτωχοποίησή του. Με το ζόρι μπορεί μια κυβέρνηση να κάνει κάποιες κοινωνικές ομάδες πιο φτωχές. Αν δοκιμάσει, όμως, να απειλήσει με φυλακή όσους δεν συμμορφώνονται με το νέο επαγγελματικό καθεστώς που επιβάλει, χάνει αυτόματα την δημοκρατική της νομιμοποίηση. Αν κάποιος, λοιπόν, ξεπέρασε τα όρια, αυτός σίγουρα είναι η κυβέρνηση. Πρόκειται για την πιο κραυγαλέα απομυθοποίηση αυτών που με ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ κέρδισαν τις εκλογές πριν από περίπου ένα χρόνο.
Δικαίως τώρα θα μπορούν να μας μέμφονται κάποιοι, διότι ορισμένοι βιαστήκαμε να εκδηλώσουμε την ικανοποίησή μας όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ. Δικαίως θα μπορούν να μας σούρουν ότι επιθυμούν, καθώς πολλοί από την ανέντακτη αριστερά, αλλά και τους πολιτικούς φορείς της, πιστέψαμε ότι ένας προοδευτικός πολιτικός αναλαμβάνει τα ινία ενός πελατειακού κόμματος που ήδη βρισκόταν σε ανυποληψία. Καμία σχέση! Τώρα αποδεικνύεται ότι ο Γιώργος προσποιούταν τον προοδευτικό. Και μαζί μ’ αυτόν πολλοί άλλοι στο κόμμα του. Στην ουσία οι άνθρωποι αυτοί δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να καλλιεργήσουν την δημοκρατία, αλλά αποκλειστικά να εκμεταλλευτούν τον δημοκρατικό χώρο, το δημοκρατικό φρόνημα και την δημοκρατική σημειολογία, για να συνεχίσουν πιο ξεδιάντροπα την πολιτεία της δεξιάς, με μία μάλιστα κρίσιμη διαφορά. Κάθε ανάλογη πρωτοβουλία της δεξιάς συναντούσε την λυσσαλέα αντίδραση όλων των υπολοίπων, ενώ τώρα ένα μεγάλο μέρος των υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ κάνει το κορόιδο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πελατειακής δομής που καταδεικνύει και την χυδαία φύση του δικομματισμού.
Αν το ΠΑΣΟΚ ήταν κόμμα αρχών δεν θα επέτρεπε ποτέ η κοινωνία να εκβιάζεται διαρκώς από την κυβέρνηση και ασφαλώς δεν θα διανοείτο να ανεχθεί την σημερινή τροπολογία που ντροπιάζει, εκτός από τον δημοκρατικό πολιτισμό και τον νομικό πολιτισμό στην χώρα. Για φαντάσου μία προοδευτική κυβέρνηση να ευαγγελίζεται την βελτίωση του γραφειοκρατικού τύπου της χούντας για να διώκει επαγγελματίες σαν να πρόκειται για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Όλα αυτά επειδή ξεπερνούν την φαντασία, οδηγούν σε δεύτερες σκέψεις. Μήπως τελικά η κυβέρνηση έχει βάλει σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο για να ξεσηκωθεί ο λαός και να βρει πρόσχημα να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης» και να περισωθεί και ο Γιώργος, δραπετεύοντας από τον εφιάλτη που προκάλεσε με τον τρόπο που χειρίστηκε την δημοσιονομική περιπέτεια της Ελλάδας;

22 σχόλια

  1. Η ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ).

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας και λοιπούς λαοπλάνους - λαμόγια και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε να ανοιξουν και την Μακρονησο να ερθει να δεσει η δικτατορια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΡΕ...ΞΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΣΟΥ. ΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν έχεις τυχοδιωκτικά προσόντα δεν μπορείς να πετύχεις στη πολιτική και να πλουτίσεις, όπως οι περισσότεροι που έγιναν υπουργοί....

    Όπως επίσης άμα δεν έχεις στο αίμα σου την πουτανιά, την πουστιά και την αναισθησία απο την οικογένειά σου. ΔΕΝ μπορείς να γίνεις δημοσιοκάφρος του MEGA XOYNTA, και να ΕΚΤΕΛΕΙΣ τόσο απαίσια το ΅λειτούργημα΅
    ( ΟΠΛΙΣΑΤΕ - ΣΚΟΠΕΥΣΑΤΕ - ΠΥΡ )..

    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.ΤΟΥ ΒΑΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ .
    ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ. ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ.. κατά κάθε απλού πολίτη που τολάμει να ξεφωνίζει επείδη τον πονάει το γαμήσι που του ρίχνουν
    για να είναι στην ΛΙΣΤΑ (ΝΡΟΠΗΣ)
    ΤΩΝ 100 ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    άξιοι !!! να σας χαίρονται τα παιδάκα σιας τα μελλοντικα ναρκωμανή και ανώμαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και τους βολεύει να δοθούν άδειες, άλλωστε στην νέα εταιρεία, εκτός από σύζυγο γνωστής πολιτικού αυτομολήσασας συμμετέχει και το καμάρι παλαιού πολιτικού του ΠΑΣΟΚ που είναι πλέον στον σκληρό πυρήνα του κόμματος...
    Μπράβο, και εις ανώτερα! Άντε λοιπόν, βάλτε τους συνταγματάρχες να μας διοικούν!
    Λευτεριά στην Ελλάδα! Ξεσηκωθείτε Έλληνες, έφτασε η ώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ κλείσουν αυτές οι χουντοφυλλάδες καθώς και το φασιστοκάναλο μέγκα
    με τους προπαγανδιστές του Πασοκ

    Θα είναι η μεγαλύτερη μέρα της δημοκρατίας και θα πρέπει να γιορτάζεται σαν εθνική γιορτή….

    Βρυκόλακες που έχουν ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων τόσα χρόνια,
    σαπίλα και βρωμιά όλη η ιστορία τους….

    Όσο για τους εργαζομένους εγώ προσωπικά δεν τους λυπάμαι καθόλου,να μείνουν μια ζωή άνεργοι εύχομαι,τόσους μήνες που ο ελληνικός λαός υποφέρει,η ανεργία καλπάζει,τα λουκέτα πέφτουν βροχή,αυτοί πουλάνε τρελίτσα και στηρίζουν το καθεστώς.

    Ας φάνε καλά τώρα….
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ.ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην αγοράζετε πια εφημερίδα. Ούτε ένα eurocent στα πληρωμένα πιστόλια των μεγαλοεκδοτών και των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    Μποϋκοτάζ στον ρύπο.

    ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!


    Αυτοι οι δηθεν δυστυχεις !!!!!
    ΠΑΣΟK δημοσιογραφοι που απολυονται μεχρι τωρα στηριζαν την εξουσια.

    Οταν καιγεται το σπιτι του γειτονα σου πρεπει να ξερεις οτι ερχεται και η σειρα του δικου σου.. ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ ΚΡΥΦΟΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
    ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΑΧΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
    Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ – ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σήμερα αυτοί (ιδ. φορτηγών)
    αύριο εμείς
    μεθαύριο οι άλλοι

    και κανείς δεν θα μιλά ελπίζοντας ότι δεν θα φτάσει η σειρά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι τεχνικοί, κάμεραμεν, ηχολήπτες, συντονιστές, διορθωτές, συντάκτες ύλης, μονταζιέρες, κλπ. όταν φρόντιζαν να “αναδεικνύουν” την κάθε Φράου Χέλγκα και τον κάθε Κύριο Δημοσιογράφο-Ροβεσπιέρο απαστράπτοντες και βροντερούς να εκφωνούν ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και να ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΟΘΟΝΗΣ τους φορτηγατζήδες και κάθε ομάδα που απεργεί δεν σκέφτονταν ότι κάποτε θα ερχόταν η δική τους σειρά;

    Προφανώς νόμιζαν ότι ο “κοινωνικός αυτοματισμός”, που τόσο πιστά υπηρετούν τοις κείνων (χ)ρήμασι πειθόμενοι, θα είχε μονοσήμαντη και όχι αμφιμονοσήμαντη επίδραση.

    Έχουν μια ευκαιρία να επανορθώσουν και να αποδείξουν ότι δεν είναι ΑΔΕΙΑ ΜΥΔΙΑ:

    Να καταλάβουν τις αίθουσες σύνταξης και τα ατελιέ και να βγάλουν αληθινές ειδήσεις.

    Οι φορτηγατζήδες συγκρούστηκαν.

    Αυτοί κότες;

    Καταρρέει;
    Κολυμπηθρόξυλο να μην μεινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΒΟΔΙΟΥ.ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ @@ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΠΑΠΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ, ΤΟ Κ.Κ.Ε
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ MARFIN.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ 7,2% ΕΧΟΥΜΕ.
    ΑΔΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΕ ΣΕΙΣ;
    ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΡΟΝΣΟΣΝ.


    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.
    ΣΩΣΤΑ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ:
    "ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ΄ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1. Θα μας πει ο Παπακ/νου πως υπεγραψε τη συμβαση δανειου-υποθήκευσης της χώρας στο ΔΝΤ.
    χωρις ΦΕΚ εξουσιοδοτησης ??

    2 Θα φερει τη Συμβαση Δανειου οπως οφειλει στη ΒΟΥΛΗ ???

    Αφηστε την περαιωση.. σκονη στα ματια ειναι !!!
    Εδω θα μας παρουν τα εσωρουχα και θα μας ξυρισουν πατοκορφα με τα οσα υπεγραψε !!!
    ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ !!!!
    η Βουλη δεν γνωριζει επισημα !!!

    Ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠ μαζί με κάτι Ραγκούσηδες και Παμπούκηδες, ας μην νομίζουν ότι ζούμε στο ΄40.
    Για να κρυφτούν.
    Μέχρι και οι δορυφόροι-που έλεγε ο ηλίθιος στο Αμέρικα,για τις πισίνες
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΧΟΛΙΑ ΥΠΗΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΝΤΟΡΕΣ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ30 Σεπ 2010, 4:05:00 μ.μ.

    Ειλικρινά δεν κατέχω καλά το ζήτημα των φορτηγών και των
    αιτημάτων των οδηγών.Πιστεύω όμως
    ότι έκαναν λάθος που δεν προέβησαν
    σε μια προσωρινή έστω αναστολή των
    κινητοποιήσεών τους.
    Υπάρχει πιθανότητα να στρέψουν μεγάλα τμήματα του απλού κόσμου εναντίον τους.
    Μερικές φορές μια υποχώριση τακτικής βοηθά πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. “Αντισυνταγματική η περαίωση;”

    Σκίστηκαν πολλά καλσόν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ πάλιιιιιιιιιιιιιι.

    Ο χουντικός νόμος είχε… υπερβολική γραφειοκρατία, κατά τον Καστανίδη!
    Ενώ τώρα με το ΠΑΣΟΚ, ο φασισμός θα μπορεί να εφαρμόζεται χωρίς γραφειοκρατία, ελεύθερα και ανόθευτα.
    Επαίρονται ότι ξεπέρασαν τη χούντα και δεν ντρέπονται κιόλας…



    Ο πρωθυπουργός σε μια κρίση Αριστοτελισμού είχε δηλώσει ότι όπου το Σύνταγμα έρχεται σε αντίθεση με την λογική! δεν υπάρχει πρόβλημα να αγνοηθεί το Σύνταγμα.,
    ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΄Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ.. ΜΕΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. “Αντισυνταγματική η περαίωση;”

    Σκίστηκαν πολλά καλσόν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ πάλιιιιιιιιιιιιιι.

    Ο χουντικός νόμος είχε… υπερβολική γραφειοκρατία, κατά τον Καστανίδη!
    Ενώ τώρα με το ΠΑΣΟΚ, ο φασισμός θα μπορεί να εφαρμόζεται χωρίς γραφειοκρατία, ελεύθερα και ανόθευτα.
    Επαίρονται ότι ξεπέρασαν τη χούντα και δεν ντρέπονται κιόλας…



    Ο πρωθυπουργός σε μια κρίση Αριστοτελισμού είχε δηλώσει ότι όπου το Σύνταγμα έρχεται σε αντίθεση με την λογική! δεν υπάρχει πρόβλημα να αγνοηθεί το Σύνταγμα.,
    ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΄Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ.. ΜΕΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση