GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρησμός Παμπούκη για τις παραπομπές υπουργών σε Ειδικά Δικαστήρια...

Από τον Μιχάλη Ρήγα «Ετσι όπως τα έχουμε κάνει, ουδείς υπουργός θα αναλαμβάνει ευθύνες με τις απειλές των Ειδικών Δικαστηρίων. Οταν μπορε...

Από τον Μιχάλη Ρήγα

«Ετσι όπως τα έχουμε κάνει, ουδείς υπουργός θα αναλαμβάνει ευθύνες με τις απειλές των Ειδικών Δικαστηρίων. Οταν μπορεί να πάει κάποιος στο Ειδικό Δικαστήριο με το αδίκημα της απιστίας, δεν θα βάλει ποτέ την υπογραφή του».
Η φράση αυτή αποδίδεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων, στον υπουργό Επικρατείας και Επενδύσεων Χάρη Παμπούκη κατά την ενημέρωση που έκανε στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση και τη διαφάνεια στην υλοποίηση στρατηγικών επενδύσεων.
Ήταν άραγε μια θεωρητική διαπίστωση του κορυφαίου υπουργού και επιφανούς νομικού ή ο...
 χρησμός αυτός με δεδομένη την πολιτική συγκυρία σηματοδοτεί και τίποτε άλλο;

18 σχόλια

  1. σύντροφε Καστανίδηηηηηηηηη
    μία χαρα δουλεύει το Παραδικαστικό Πασοκ.

    "Ελέυθερος αφέθηκε με 50.000 ευρω εγγύηση ο Γ.Τσουγκράνης. Επιχειρηματίας και ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Τάσου ΜΑΝΤΕΛΗ, με τους λογαριασμούς για τις χορηγείες της ΖΙΜΕΝΣ". !!

    Οι λογαρισμοί ξεπλύματος στις Ελβετικές Τράπεζες για τον "Α.Rocos" του ΠΑΣΟΚ, ήταν " συμετοχή, άδολη και φιλική "
    δήλωσε ο συνήγορός του ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗ του ΠΑΣΟΚ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος.

    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΡΓΕ ΜΑΣ. Βάλε τώρα φυλακή όλους όσους χρωστάνε κι ένα (1) ευρω στο κράτος.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΔΟΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απελευθέρωσαν "απότομα" το επάγγελμα του ΦΟΡΤΟΓΑΤΖΗ "σκατατζή" και έπνιξαν την Ελλάδα στη μπόχα

    Εκ των προτέρων, με απόλυτο σεβασμό και συμπάθεια στους συμπολίτες μας, που κάνουν αυτό το πολύ χρήσιμο επάγγελμα.

    Οι "αδέξιοι" χειρισμοί του μόνιμα θυμωμένου-λόγω ύφους-υπουργού μεταφορών, απελευθέρωσαν "απότομα" το επάγγελμα του "Αχόρταγου" (εκκενώσεις βόθρων) και γέμισε η Ελλάδα σκατά, στις περιοχές που δεν έχουν αποχέτευση.
    Μετα τα ξυγκια ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
    Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και θα γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 ,( σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και που πρέπει να τις εκτελέσουνε ) , δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
    Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
    Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
    Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
    ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
    ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπουργός στο ειδικό δικαστήριο; ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρα από τα κυκλοφορούντα σχόλια για τις καλές σχέσεις της οικογένειας Παμπούκη με την Ελληνοαμερικάνικη Ομογένεια , γύρω από τον μακαρίτη Επίσκοπο Ιάκωβο ( Σιάκωβος στα νεοελληνικά ) καλό θα ήτανε να κοντοσταθούμε και σε ορισμένες άλλες βιογραφικές και κριτικές αναφορές του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου , επίσης παιδί της ¨Ομογένειας¨ , κύριου Χ. Παμπούκη , πρώην νομικού συμβούλου ενός άλλου φίλου του πρωθυπουργού μας , του κ. Γ. Τρεπεκλή.

    Έχοντας υπόψη και την περίπτωση του υπουργού ¨μας¨ , πρώην συμβούλου στην Καγκελαρία της Αυστρίας και επίσης ¨Ελληνοκύπριου Ομογενή¨ , αναδύεται και πάλι το ερώτημα που επισκιάζει την ζωή των Ελλήνων από την πρώτη ημέρα της ανακήρυξης της ¨Ελληνικής Ανεξαρτησίας¨ το 1832 : ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ;

    Είναι δύσκολη η απάντηση ;
    δεν πιστεύω – δεν είναι τυχαίο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”
    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος…
    …του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!
    “”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"

    Η ανάμειξη του ονόματος του Γ. Τρεπεκλή, στην υπόθεση της Siemens, οδηγεί αυτόματα και σε ένα άλλο πρόσωπο: Τον δικηγόρο και καθηγητή του Πανεπιστημίου Χάρη Παμπούκη. Αυτός έδινε τις νομικές συμβουλέςστην εταιρεία του Γ. Tρεπεκλή όταν είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της κοινοπραξίας SAIG, που συνεργαζόταν με την Siemens, για τα συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων. Εχει φυσικά και μια άλλη ιδιότητα: Είναι πολύ στενός φίλος -και μυστικοσύμβουλος- του Γ. Παπανδρέου.

    http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_740.html
    “”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την ίδια ημέρα ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε και ότι νομικός σύμβουλος του κ. Τρεπεκλή, είναι ο σημερινός σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Παμπούκης. Όμως, μετά τις έντονες αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδης επανόρθωσε, λέγοντας ότι ο κ. Παμπούκης ‘δεν διαψεύδει ότι συνεργάστηκε με τον κ. Τρεπεκλή, απλώς διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε συνεργασία στην υπόθεση της Siemens’». –
    http://www.antinews.gr/?p=1087
    “”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”‘
    Ο ρόλος του Χάρη Παμπούκη

    Ο καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω είχε μια λαμπρή καριέρα ως νομικός. Το δικηγορικό του γραφείο αναλάμβανε πολύ μεγάλες υποθέσεις και είναι γεγονός ότι από την καριέρα του ως δικηγόρος κέρδισε απείρως πολλαπλάσια από όσα ως υπουργός Επικρατείας.

    Παρά ταύτα, τον κέρδισε η πολιτική –τουλάχιστον προς το παρόν–, αλλά κινείται πάντα στο παρασκήνιο. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα, δεν δίνει συνεντεύξεις, παρά σπανιότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον κ. Παμπούκη ανήκει η πατρότητα συγκεκριμένων ιδεών, όπως η πρόσληψη του κ. Πάντοα Σκιόπα ως συμβούλου του πρωθυπουργού, η ανάληψη από το Μαξίμου αρμοδιοτήτων για επενδύσεις προκειμένου να αποφευχθούν οι αγκυλώσεις της ελληνικής γραφειοκρατίας, το άνοιγμα προς τις πλούσιες αραβικές χώρες για επενδύσεις κ.ά. Εγνωσμένης ευφυΐας πρόσωπο, κινείται με άνεση σε κύκλους διπλωματικούς και επιχειρηματικούς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

    Και, ασφαλώς, προτιμά να συνδιαλέγεται με το σεΐχη του Αμπού Ντάμπι ή τον αντιπρόεδρο της Λιβύης παρά με τον Παναγιωτακόπουλο και τον Ξυνίδη. Η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ είναι ανύπαρκτη – για την ακρίβεια δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το κόμμα.

    Η εμπλοκή του στην πολιτική οφείλεται αποκλειστικά στις εξαίρετες σχέσεις που είχε με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου αλλά και με τον αδελφό του Νίκο. Άνθρωπος με άφθονες δόσεις χιούμορ – όταν βρίσκεται με ανθρώπους που εκτιμά…

    Η εχεμύθειά του και η… τερατώδης ψυχραιμία του –απότοκο των δικηγορικών εμπειριών του– και η δυνατότητά του για ελιγμούς, για χειρισμούς προσώπων και καταστάσεων, είναι παροιμιώδης εξ ου και τοποθετήθηκε «παρά τω πρωθυπουργώ». Στρατηγικός νους, πάσχει εντούτοις από το σύνδρομο του… χάους ως προς τις οργανωτικές δυνατότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αποδοχή από τον πρωθυπουργό της παραίτησης της νομικής συμβούλου του Μαξίμου κυρίας Γλυκερίας Σιούτη, στενής συνεργάτιδος του υπουργού Επικρατείας, έδωσε σε ορισμένους την αίσθηση ότι «αρχίζει το ξήλωμα του συστήματος Παμπούκη».

    Όσοι όμως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα διαβεβαιώνουν ότι «ούτε κατά διάνοια» ισχύει κάτι τέτοιο. Στο νέο κυβερνητικό σχήμα δεν είναι ακόμη σαφές τι θα αναλάβει: Άλλοι υποστηρίζουν ότι «κλείδωσε» ως υπουργός Εξωτερικών, άλλοι ότι θα παραμείνει Επικρατείας και άλλοι ότι θα αναλάβει ένα καινούριο υπουργείο, το Επενδύσεων, εφόσον συσταθεί.

    http://m-epikaira.gr/2010/09/%CE%B1
    “”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Επιτροπή των ξένων

    Η Επιτροπή ξένων εμπειρογνωμόνων για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της κυβέρνησης αποτελείται από δύο Βρετανούς, έναν Αμερικανό, ένα Σουηδό και έναν Αυστραλό –όλοι καθηγητές ή εμπειρογνώμονες περί τη διακυβέρνηση– και οι οποίοι «κρύβονται» πίσω από τον ανασχηματισμό του Μαξίμου και τη δομική λειτουργία του κυβερνητικού σχήματος. Πρόκειται για τους:

    •Κέβιν Φέδερστoουν, καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στην έδρα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και διευθυντή του ελληνικού παρατηρητηρίου του LSE.

    •Τζεφ Μάλγκαν, τέως επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού του γραφείου του Βρετανού πρωθυπουργού.

    •Ρίτσαρντ Πάρκερ, λέκτορα Δημόσιας Πολιτικής στη Σχολή Διακυβέρνησης του Χάρβαρντ.

    •Ρότζερ Ουίλκινς, γενικό γραμματέα της Γενικής Εισαγγελίας της κυβέρνησης της Αυστραλίας και ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού της χώρας.

    •Λιφ Παγκρότσκι, βουλευτή και πρώην υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου της Σουηδίας.

    Οι προτάσεις τους περιλαμβάνουν τη δομική αναμόρφωση των υπηρεσιών του γραφείου του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης με ένα κεντρικό επιτελείο που θα επικουρεί τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς και το οποίο θα έχει ως αρμοδιότητες: Τον εσωτερικό συντονισμό, την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, την αποτελεσματικότερη λειτουργία των κυβερνητικών οργάνων, την αξιολόγηση και θεσμοθέτηση των διαδικασιών επιλογής στελεχών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης, την κατάρτιση κώδικα δεοντολογίας υπουργικού συμβουλίου, την προώθηση προτεραιοτήτων, τη διαβούλευση, την ανάδειξη του ανθρώπινου δυναμικού, την κινητοποίηση και συμμετοχή του δημόσιου λειτουργού και υπαλλήλου και του πολίτη, αλλά και την προώθηση της διά βίου εκπαίδευσης και συνεχούς καινοτομίας μέσα στη Δημόσια Διοίκηση.

    Όλα αυτά μπορεί να μην σημαίνουν τίποτα. Μιλώ για απλά ¨ψηφιδωτά ¨ στο παιχνίδι ( Πάζλ ) που λέγεται ¨Ελλάδα¨ , στην Ν-Α πτέρυγα της Ε-Ε- των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ …

    “”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”

    ” ΚΟΡΝΤΟΒΑ¨ / ΜΟΝΑΧΙΚΗ-ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ”

    http://www.youtube.com/watch?v=ZmmOQ1BlWcQ&feature=related

    ( ποιητική αδεία μπορείτε να φαντασθείτε , εκτός από την Κόρντοβα , και οποιοδήποτε άλλο μέρος , οποιαδήποτε άλλη χώρα και το μέλλον ( μοίρα ) ενός οποιουδήποτε άλλου λαού στην Μέση της Γης ( Μεσόγειο ) που είμαστε στο σταυροδρόμι της … ) .

    “”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Έλληνες

    Πέραν των «ξένων» συμβούλων, τέσσερις υπουργοί, μία στενή συνεργάτιδα και ο αδελφός του πρωθυπουργού είναι οι άνθρωποι που επηρέασαν καθοριστικά τις τελικές αποφάσεις του κ. Γιώργου Παπανδρέου για τον ανασχηματισμό.

    • Ο νυν υπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ κ. Χάρης Παμπούκης που βρίσκεται πάντα δίπλα στον κ. Παπανδρέου επέλεξε –διόλου τυχαία– να κάνει φέτος διακοπές στην Πάρο, σε διπλανό ξενοδοχείο από εκείνο που βρισκόταν ο πρωθυπουργός. Οι δύο άνδρες είχαν συναντήσεις σε καθημερινή βάση και κατέστρωσαν από κοινού τα σχέδια για μετακινήσεις, αλλαγές και «κοψίματα» υπουργών και υφυπουργών.

    Δεδομένου ότι ο κ. Παμπούκης
    –ως εκ του ρόλου του– αποτελούσε τον «κυματοθραύστη» σε παράπονα, γκρίνιες, αλληλοεπικαλύψεις αρμοδιοτήτων, υπουργικά μαχαιρώματα κ.λπ., είχε άριστη γνώση τι
    «σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» και συμβούλευσε αναλόγως τον κ. Παπανδρέου.

    Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παμπούκης θα εξακολουθήσει να είναι από τα κεντρικά κυβερνητικά πρόσωπα.

    http://m-epikaira.gr/2010/09/
    “”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”"”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υ.Γ. : Εάν αναρωτηθείτε σε ποιον ανήκει το αξιοπρόσεκτο περιοδικό ¨Επίκαιρα¨ από το οποίο αντλήσαμε τα περισσότερα ¨καλοπρόαιρετα¨ σχόλια για τον κ. Χ Παμπούκη και την Μαγική Πολιτεία του κ. Γ. Παπανδρέου ( β΄) , η απάντηση είναι : ΣΤΙΣ ¨ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ¨.

    Στις οποίες συμβαίνει
    ( άσχετο αυτό ) να έχει και κάποια απασχόληση και ο κ. Κ. Λαλιώτης.

    Πάνω – αριστερά στην ιστοσελίδα του περιοδικού υπάρχει και ένα άμεσο ¨link¨ για ραδιοφωνική ακρόαση –ενημέρωση του Μετα-κοκαλέϊκου και ανερχόμενου Ρ/Σ ¨ Flasch¨ , συμφερόντων του ομίλου ¨Λαυρεντιάδη¨ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ οι καλές φωτοβολίδες.
    Λέει μιά μαλακία και νομίζει ότι απευθύνεται σε χαχόλους.
    Είναι πολύ απλό.
    Όλα τα υπουργικά έργα βρωμάνε.
    Θες εξοπλιστικές προμήθεις, θες εργολαβικές προμήθειες, θες νοσοκομειακές προμήθειες, θες προμήθειες για αγορά μηχανημάτων μεταφορικού έργου θες θες θες...
    Πόσοι μπήκαν φυλακή που έβαλαν τις υπογραφές τους?
    Όταν αγόραζαν υποβρύχια που γέρνουν.
    Όταν αγόραζαν υπερκοστολογημένα φάρμακα.
    Όταν αγόραζαν άχρηστα λεωφορεία και τρόλλευ.
    Όταν έφτιαχναν δρόμους που σε ένα χρόνο απο την παράδοση τους γκερμιζοντουσαν-καλαμάτα, μαλακάσα-.
    ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΔΟΛΕΣ.
    Αν όμως τα λες γιατί φοβάσαι σκάνδαλο για το Ελληνικό τότε εντάξει.
    Που το δώσατε στους φίλους σου άραβες αντί να το κάνετε πάρκο να
    πηγαίνει ο λαος να αθλείται.
    Και θα λες μετά , να εγώ τα έλεγα για τα ειδικά δικαστήρια όταν σε σέρνουν εκεί γιατί μπορεί να αποδειχτεί κι αυτό νέο βατοπαίδι.
    Αλλά σ αυτές τις περιπτώσεις λέει ο λαός ότι την έχεις χεσμένη τη φωλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να μην ξεχάσουμε και την ΝαυΑΡΧΙΔΑ της έντυπης και τηλεοπτικής Αλητείας του Πασοκ.

    Το Πρώτο Ψέμα.

    και τα 20.000.000 ναι.ναι..
    ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΛΛΑΣΟΔΑΝΕΙΟ, που κανόνισε ο Υπουργός αλητείας Χάρης Παμούκης, απο την χρεοκοπημένη ΠΕΙΡΑΙΩΣ του Σάλλα,
    να πάρει ο ΘΕΜΟΣ.
    για να το δώσει στον Μπόμπολα για το μερίδιο.

    ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑ
    ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΘΑ ΑΞΙΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παμπούκι;
    Αυτός πάει για 40 χρόνια τουλάχιστον.

    πωπωπω πωπωπω, τι παμπούκι ητάν αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1. Θα μας πει ο Παπακ/νου πως υπεγραψε τη συμβαση δανειου-υποθήκευσης της χώρας στο ΔΝΤ.
    χωρις ΦΕΚ εξουσιοδοτησης ??

    2 Θα φερει τη Συμβαση Δανειου οπως οφειλει στη ΒΟΥΛΗ ???

    Αφηστε την περαιωση.. σκονη στα ματια ειναι !!!
    Εδω θα μας παρουν τα εσωρουχα και θα μας ξυρισουν πατοκορφα με τα οσα υπεγραψε !!!
    ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ !!!!
    η Βουλη δεν γνωριζει επισημα !!!

    Ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠ μαζί με κάτι Ραγκούσηδες και Παμπούκηδες, ας μην νομίζουν ότι ζούμε στο ΄40.
    Για να κρυφτούν.
    Μέχρι και οι δορυφόροι-που έλεγε ο ηλίθιος στο Αμέρικα,για τις πισίνες
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΧΟΛΙΑ ΥΠΗΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΝΤΟΡΕΣ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΕΧΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
    Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ....
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
    ΟΣΟΝΟΥΠΩ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ!!!!ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ?

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση