GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάταλες πρωτοβουλίες στην ΟΝΝΕΔ...

Του Κώστα Ζωγράφου Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους κόλπους των γαλάζιων στελεχών ο τρόπος που χειρίζεται, επικοινωνιακά, σημαντικά ζητήμ...

Του Κώστα Ζωγράφου
Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους κόλπους των γαλάζιων στελεχών ο τρόπος που χειρίζεται, επικοινωνιακά, σημαντικά ζητήματα η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας. Με πομπώδη τρόπο έσπευσε να διαφημίσει ως πρωτοβουλία για την οικονομική κρίση το «να παρουσιάσει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης για το πώς βλέπουν οι νέοι την κρίση, την οποία είχε ζητήσει από μεγάλη εταιρεία ερευνών».
Έκπληξη δημιούργησε το γεγονός πως η...
 πρώτη πρωτοβουλία του Ανδρέα Παπαμιμίκου ήταν να προσλάβει την εταιρεία που είχε αναθέσει τις προσωπικές του δημοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια των εκλογών για Πρόεδρο στην ΟΝΝΕΔ, για μεγάλη δημοσκόπηση … προφανώς με χρήματα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά την ώρα που οι προεκλογικές υποσχέσεις του Ανδρέα για διαφάνεια, μέσω της δημοσιοποίησης των εσόδων και εξόδων της ΟΝΝΕΔ στο διαδίκτυο, καθώς και η δέσμευση για έκδοση ΑΦΜ στη νεολαία παραμένουν απλές υποσχέσεις.
Ήδη άσπονδοι φίλοι του Προέδρου μιλάνε για «γιουρούσι» των γαλάζιων νεολαίων στα ταμείο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ενδεικτικά αναφέρουν πως για τη διεξαγωγή Φοιτητικών Εκλογών τον Μάιο και Εκλογών Νομαρχιακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ τον Ιούνιο ο Ανδρέας ζήτησε 500.000 και 250.000 ευρώ αντίστοιχα. Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να δώσει αξιόπιστη ενημέρωση για τον τρόπο που τα χρήματα αυτά δαπανήθηκαν.
Καλές οι δημοσκοπήσεις, καλό και το ενδιαφέρον για το πώς βλέπουν οι νέοι την κρίση … αλλά ας κοιτάξουν να συμμαζευτούν εκεί στην ΟΝΝΕΔ γιατί με τις σπατάλες και το όργιο «αργομισθιών» που μοιράζονται … θα τους λιντσάρουν οι νέοι για τους οποίους … τόσο πολύ νοιάζονται!!!
Μήπως ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να αφήνει τους νεολαίους του να χειρίζονται οικονομικά ζητήματα … όταν μάλιστα είναι γνωστός ο τρόπος που διαχειρίστηκαν οικονομικά ζητήματα στα υπουργεία που υπηρέτησαν ως έμμισθοι σύμβουλοι επί κυβερνήσεως Καραμανλή;

8 σχόλια

  1. μιλάνε όλοι ... μιλάν κι οι κώλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.ΠΛΙΑΤΣΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα πες την αλήθεια...
    Δεν περίμενες κάτι καλύτερο από τον Παπαμιμίκο... Έτσι Αντωνάκη?
    Ήξερες με τι λαμόγιο έμπλεκες... Έτσι Αντωνάκη? Αλλά κακά τα ψέματα κανένας δεν μπορεί να στήσει εκλογικό μηχανισμό καλύτερα από τον Ανδρέα... Γι' αυτό τον χρειάζεσαι Αντωνάκη.... Κι ας σε κάνει ρόμπα εσένα και τη ΝΔ με τα κατορθώματά του με κάθε ευκαιρία...
    Το μόνο που δεν ξέρουμε και ούτε εσύ το ξέρεις Αντωνάκη είναι πόσα θα χρειαστεί να φάει μέχρι να χορτάσει την πείνα του για χρήμα και εξουσία... Γι'αυτό πρόσεχε Αντωνάκη μη φάει κι εσένα καμμιά μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. agapito press...psaxe ligo parapano na deis to mistho pou pairnei o arvanitakis ...o diefthidis tis onned!!!2}o papamimikos etimazete gia agora spitiou sto kolonaki 3)i onned tha vgalei fyladia se ypopsifious gia tis dimotikes pou stixizoun 500E ana atomo kai tha ta xreosoun 3000!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά είστε απίθανοι εσείς που προσπαθείτε να "περάσετε" τέτοια πράγματα... Χρησιμοποιείτε ένα δήθεν όνομα και γεγονότα βγαλμένα από το μυαλό σας προκειμένου να χτυπησετε την ΟΝΝΕΔ... Σταματήστε τη λάσπη επιτέλους ρε! Ούτε οι πασοκοι δεν τα κάνουν αυτα...

    Είχατε συνηθισει στις αρπαχτες και χρησιμοποιουσατε την ΟΝΝΕΔ για να κανετε τις δουλειτσες σας και τωρα ο Παπαμιμικος σας χαλασε τη σουπα.

    Πανω που η ΟΝΝΕΔ ζωντανεψε ξανα, εσεις να τη γυρισετε πισω. Κανετε οτι ακριβως η Ντορα στο Σαμαρα, γι'αυτο δεν σας δινει και αξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..
    το "Νους υγιής εν σώματι υγιεί"
    του Γιωργάκη !


    Έχω μια απορία: Τελικά τη Δευτέρα το βράδυ πήγε ή όχι στο γυμναστήριο;

    ΒΕΒΑΙΑ...Το “νους υγιής” μεγάλη κουβέντα... για τον Γιωργούλη !!

    Με τόση γυμναστική ο ΓΑΠ πως και δεν……......αλλα θα πήρε απο τον Ραγκούση τον SOUPERMAN των GOODYS. ΠΟΥ έχει υπερφυσικές ικανότητες για να μπορεί να βρίσκεται σε τρία!!!!! γραφεία συγχρόνως (Μαξίμου, Βασίλης Σοφίας, Κλαυθμώνος).

    ΑΛΛΑ βλέπεις.....ολη την εξυπναδα την πηραν τα ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ NIC & ANTRIC
    και οι ψηφοφόροι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδερφε βγες επώνυμα και κατήγγειλε οτι θες. Υπάρχουν και χαρτιά που αποδεικνύουν τα πάντα. Καλό θα είναι να συγκρίνουμε τη θητεία ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ με την τωρινή και έτσι θα σας λήθουν όλες οι απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση