GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εφυγε» η Δούκισσα...

  Υπέκυψε στον καρκίνο που την ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Δούκισσα, η οποία άφησε την τελευταία της...


 Υπέκυψε στον καρκίνο που την ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Δούκισσα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 69 χρονών, τα ξημερώματα σε αθηναϊκή κλινική.
Γενννημένη στις 8 Φεβρουαρίου του 1941, στο Πασαλιμάνι του Πειραιά, ξεκίνησε την...
 επαγγελματική της καριέρα ως χορεύτρια, σε ηλικία 12 ετών, ενώ το 1956 μπήκε στην δισκογραφία. Συνεργάστηκε με μεγάλους συνθέτες και γνωστά τραγούδια της όπως το «Άνθρωποι είμαστε», «Αναμνήσεις», «Θέλω τα όπα μου» έμειναν στην ιστορία. Παράλληλα με τη μουσική και το τραγούδι, ασχολήθηκε και με τον κινηματογράφο και πρωταγωνίστησε συνολικά, σε 10 ταινίες κατά την περίοδο 1966 – 1970.
Ήταν παντρεμένη δύο φορές και είχε δύο γιους. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

5 σχόλια

  1. Κρίμα ρε, είχε πει ωραία τραγούδια.
    Συλλυπητήρια στους οικείους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι της Θα την θυμόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ νά τραγουδίσω-ψελλίσω ένα πού
    δέν ήταν δικό της.
    Μή τά φιλάς τά μάτια μου,(δις)γιατί
    από τά χρόνια τά παλιά στά μάτια
    χωρισμός είν'τά φιλιά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΗΣ 10ετίας ΤΟΥ ΄50,ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ'',ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την αγαπούσαμε όλοι. Ομως ΔΕΝ έφυγε... ΠΕΘΑΝΕ, τι πιό φυσικό?? Και δεν υπαρχει καλό και κακο ταξιδι..Μην υποκυπτετε σε ψευτοπαρηγοριές ..Αν υπαρχει άλλη ζωη θα μαθουμε αλλά προς το παρόν.."Χούς ει και εις χούν απελεύσει"και τερμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση