GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστακός: Τα ψέμματα τελείωσαν...

Από το http://bonitsapress.blogspot.com/    Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επέν...

Από το http://bonitsapress.blogspot.com/  
Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνι.
Η Κίνηση Πολιτών από την πρώτη στιγμή αντιτάχθηκε στην "επένδυση" ξεκινώντας μια εκστρατεία ενημέρωσης των συμπολιτών μας, η οποία τελικά αποκάλυψε τα ψέματα που επιμελώς διοχετεύονταν στον Τύπο από επιτήδειους... που θέλουν να κερδίσουν περιουσίες εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και την οικονομική ανέχεια που επικρατεί στον τόπο μας.
Τώρα πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Η Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την...
 απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της "επένδυσης" και της κοροϊδίας.
2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλής τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ

7 σχόλια

  1. Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ;;;;;;;;Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΑΛΛΑ Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ;;;;;;;;Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΑΛΛΑ Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ;;;;;;;;Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΑΛΛΑ Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΔΝΤ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ.ΩΡΑΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΄΄΄΄ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ .ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΟΙ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ================================
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ
    ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ
    ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΙ

    ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ.
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ ..Ο ΑΔΕΛΦΟΣ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ
    ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ..ο οff shore
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΙΖΩΝ !
    ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΟΥΣ !
    =====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν δεν υπάρχουν λεφτά υποβαθμίζουμε τις καταπράσινες περιοχές μας

    Για πολλοστή φορά θα αναφερθούμε στην περίπτωση του Αστακού, μια καταπράσινη περιοχή στον πιο πλούσιο σε υδάτινους πόρους Νομό της Ελλάδας το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η οικολογική ανάπτυξη και η πράσινη συνείδηση της υπουργού κ.Μπιρμπίλη θέτει ως ενδεχόμενο την κατασκευή στο τόπο εκείνο μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με την καύση LPG (Liquefied petroleum gas). Είναι ίσως το πιο επικίνδυνο προϊόν καύσης καθώς στην περίπτωση ατυχήματος όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν οι ζημιές είναι τεράστιες και σε λεφτά αλλα και σε ανθρώπινες απώλειες. Είναι αυτό που θα λέγαμε πιο καλά τα σκουπίδια της Γης και τα φέρουν για κάψιμο από το Abu Dhabi στον Αστακό. Η μεγαλύτερη ηρωνεία όμως είναι οτι το παραγώμενο ρεύμα κατα 70% θα εξάγεται στην Ιταλία χώρα η οποία είχε θύματα από ατύχημα με LPG και πλέον δεν αποδέχεται την ύπαρξη τέτοιων εγκαταστάσεων στο χώρο της. Με λίγα λόγια πάρτε τα "σκατά" μας φτωχοί Έλληνες κάντε τα ρεύμα και δώστε το μας.Δεν πρέπει να επιτραπεί μια τέτοια εξέλιξη γιατί κάτι τέτοιο θα έστελνε τον τόπο αυτόν στα αζήτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι….( Τα Φασιστοειδή )
    Υπάρχει ένας νόμος του Ελληνικού Κράτους, ( δεν τον έφτιαξε ούτε η Φαιδρά Πορτοκαλέα ούτε ο Γαλάζιος Ουρανός ) ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!
    Που αυτός ο νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους και στα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ συμφέροντα τους, αυτοί τον έκοψαν και τον έραψαν, λέει ότι για να χτίσεις ένα σπίτι σε οικόπεδο εκτός σχεδίου πρέπει να έχεις τέσσερα στρέμματα γης!
    Ποιοι όμως έχουν τα τέσσερα στρέμματα ειδικά στην Αττική αλλά και σε κάποιες καλές περιοχές της Ελλάδας; Απάντηση αυτά τα Φασιστοειδή, οι νεόπλουτοι, που κλέβοντας έρποντας και με τα κέρατα τους, αγοράζοντας ένα και καταπατώντας οι περισσότεροι τα υπόλοιπα στρέμματα βρισκόντουσαν και στο παρελθόν αλλά και τώρα με τέσσερα και παραπάνω στρέμματα στην κατοχή τους σε εκτός σχεδίου περιοχές.
    Και γιατί τους λέω ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΙΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ 380 τετραγωνικών μέτρων στο υπό συζήτηση πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής, την έκανα το 1985! ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κατάργησε αυτό τον φασιστικό νόμο, εκατομμύρια Έλληνες θα σε ευγνωμονούν αλλά και θα σώσεις με τον καινούριο που προτείνω την οικονομία της Ελλάδας, γιατί θα ανοίξουν τα πουγγιά, όλοι θα τρέξουν να χτίσουν ένα σπίτι στο χωράφι τους, θα κάμουν το σκατό τους παξιμάδι αλλά θα τα καταφέρουν, θα ζεσταθεί η αγορά, θα ξαναζωντανέψει η οικοδομή και μέσω αυτής εκατοντάδες επαγγέλματα και το εμπόριο, θα μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, τα ασφαλιστικά ταμεία θα δουν χρήμα, ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση