GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάρωσε στο δημοψήφισμα ο Ερντογάν...

Στην Τουρκία   η συνταγματική μεταρρύθμιση που προώθησε η κυβέρνηση Ερντογάν υπερψηφίστηκε σε ποσοστό 58% με καταμετρημένο το 99% των ψήφων ...

Στην Τουρκία  η συνταγματική μεταρρύθμιση που προώθησε η κυβέρνηση Ερντογάν υπερψηφίστηκε σε ποσοστό 58% με καταμετρημένο το 99% των ψήφων κατά το χθεσινό δημοψήφισμα, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.
Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ΑΚΡ στήριξε το «ναι», ισχυριζόμενο ότι οι αλλαγές φέρνουν την Τουρκία πιο κοντά στην ΕΕ ενώ το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα CHP, τάχθηκε υπέρ του «όχι», με το επιχείρημα ότι...
 η κυβέρνηση προσπαθεί να θέσει υπό τον έλεγχο της τη Δικαιοσύνη.
Η ψηφοφορία για το πακέτο 26 συνταγματικών μεταρρυθμίσεων έχει χαρακτηριστεί ως βαρόμετρο για τη δημοτικότητα του Ερντογάν και του ΑΚΡ, μετά από οκτώ χρόνια εξουσίας και εν όψει των γενικών εκλογών που θα διεξαχθούν το αργότερο τον Ιούλιο του 2011.

6 σχόλια

  1. Ο Ερντογάν είναι ηγέτης, δεν είναι παρλαπίπας και κούφιος σαν το δικό μας το "καμάρι".

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτο θα ερθει ο Ερντογαν εδω σαν Κυβερνητης και θα τελειωνει το πανηγυρακι των δικων μας..
    χοχοχοχοχοχοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!
    ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ!! ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΟΠΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ (ΣΙΜΕΝΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!

    ΖΗΤΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!! ΚΑΤΩ Η ΓΕΡΝΑΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΕΙ, ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 1922 ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ 1.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΠΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΝΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΙΣΙΝΚΕΡ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ 1974 ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακαρι να τον ειχαμε πρωθυπουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση