GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρακολουθούν τις εξελίξεις στη διαιτησία και… περιμένουν στον ΠΑΟΚ

Aπό τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει σε επίσημο επίπεδο από τον ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει...

Aπό τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει σε επίσημο επίπεδο από τον ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με τις εξελίξεις σε διαιτητικό επίπεδο. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» βλέπουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να «τρώγονται» μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στους «πράσινους» στο ματς με τον Άρη ο Δαλούκας και περιμένουν να μην συμβεί κάτι ανάλογο και σε βάρος τους.
Άλλωστε, όπως είχε προειδοποιήσει πριν από μερικές ημέρες στη συνέντευξη Τύπου που...
 παραχώρησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης: «Μόνο μη μας πειράξουν». Όσον αφορά στα τεκταινόμενα, στην Τούμπα έλεγαν: «Αφήστε τους να ξεφτιλίζονται. Μόνο αυτό καταφέρνουν. Να προκαλούν γέλια σε όλη την Ελλάδα. Εμείς τους περιμένουμε στη γωνία. Φωνάζουμε όταν πρέπει, εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζεται πάντα να φωνάζεις δημοσίως. Εμείς κάνουμε μεγάλες επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και θέλουμε να τις προστατεύσουμε. Αυτοί βάζουν τα δικά τους λεφτά και απολογούνται στον εαυτό τους. Εμείς διαχειριζόμαστε λεφτά χιλιάδων ανθρώπων και έχουμε πολύ μεγαλύτερη ευθύνη».
Συγκέντρωση στην Μπριζ
Προσηλωμένοι στο εκτός έδρας ματς της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ είναι, την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. «Χάσαμε στοιχεία που μας χαρακτήριζαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε σίγουρες πάσες, ούτε κατοχή της μπάλας και σταδιακά χάσαμε και την αυτοπεποίθησή μας για τη νίκη. Επιπλέον έλειπε η κινητικότητα από τους επιθετικούς, η ομάδα είχε αργή ανάπτυξη και οι αμυντικοί περίμεναν τον αντίπαλο και δεν έβγαιναν πρώτοι πάνω στην μπάλα. Στοίχισαν στην ανάπτυξη της ομάδας και οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών», είπε στους παίκτες του ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση