GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και "γαλάζια" παρεοκρατία για το δήμο Βόλου...

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΠΟΥΛΑ από το http://voliotaki.blogspot.com/ Η απουσία ενός ενιαίου αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου από τον χώρο της κεντροδεξιά...

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΠΟΥΛΑ
από το http://voliotaki.blogspot.com/
Η απουσία ενός ενιαίου αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου από τον χώρο της κεντροδεξιάς και το παρασκήνιο που δρομολογήθηκε με ευθύνη στελεχών της Ρηγίλλης, για να μην κατέλθει στις εκλογές του Νοεμβρίου ως υποψήφιος ο κ. Κυριάκος Μήτρου, με αναγκάζουν να μη συμμετέχω σε κανέναν συνδυασμό και να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές 2010.
Δε μπορώ να είμαι σε ένα ψηφοδέλτιο με επικεφαλής μια υποψήφια που είναι προϊόν πρωτοφανών παρασκηνιακών μεθοδεύσεων, επιβολής της από γνωστούς κύκλους των Αθηνών και ορισμένους δήθεν υπευθύνους της Ρηγίλλης που αγνόησαν τα κορυφαία τοπικά πολιτικά στελέχη της παράταξης και τους αιρετούς στο Δήμο Βόλου.
Δε μπορώ να στηρίξω μια επιλογή που πάρθηκε με γνώμονα τις φιλοδοξίες μιας παρέας, αγνοώντας όλες...
 εκείνες τις παραμέτρους που θα εξασφάλιζαν την ενότητα και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Για την παρέα αυτό που προέχει είναι πώς θα ικανοποιήσουν άμεσα και με απώτερο σκοπό τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, πώς θα χρησιμοποιήσουν τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές για την αναρρίχηση – επανεμφάνιση στη Βουλή μέσω της διεκδίκησης του Δημαρχιακού αξιώματος. Στο βωμό αυτών των φιλοδοξιών θυσίασαν την προοπτική όχι μόνο καθόδου ενός ψηφοδελτίου ενωτικού αλλά και με προοπτική νίκης.
Η απόφαση καθόδου της πρώην βουλευτού κ. Ζέττας Μακρή, είχε ληφθεί από τον Απρίλιο και η Νέα Δημοκρατία μέσω του κ. Φίλωνα Παρρησιάδη προχώρησε στον εμπαιγμό μιας ολόκληρης αυτοδιοικητικής κίνησης και του πρώην δημάρχου κ. Κυρ. Μήτρου.
Αν αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρόκειται πράγματι να υπηρετήσουν το Δήμο από όπου ο καθένας θα ταχθεί βάσει του αποτελέσματος των εκλογών, τότε γεννάται το ερώτημα: Γιατί η κ. Μακρή σέρνει στο δικαστήριο τον κ. Γ. Σούρλα διεκδικώντας τη δεύτερη θέση και μάλιστα λίγες μέρες προ των δημοτικών εκλογών; Θα δηλώσει ότι θα παραμείνει είτε εκλεγεί είτε όχι και δε θα συμμετέχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές;
Ο κόσμος θα κρίνει αν είναι κατάλληλη για δήμαρχος, θα καταλάβει πόσο γνωρίζει τα ζητήματα του Δήμου και αν μπορεί να ανταποκριθεί στο νέο μεγάλο εγχείρημα όπως επίσης και αν επιθυμεί να μείνει στα έδρανα του Δήμου Βόλου. Πιστεύω ότι ήδη το έχει καταλάβει .
Περιμένουμε όλοι το αποτέλεσμα των εκλογών για να κάνουμε τον απολογισμό και να κρίνουμε την υποψήφια και τους κομματικούς της φίλους.

4 σχόλια

  1. - Εσύ δεν ήσουν που στις εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού της ΝΔ είχες πιάσει την πόρτα των εκλογικών κέντρων φορτωμένος με κονκάρδες της Ντόρας;

    -Εσύ δεν ήσουν που στις Νομαρχιακές εκλογές πήγες με τον Κοκκίνη (διασπαστικό ψηφοδέλτιο) χάνοντας η ΝΔ την Νομαρχία;

    -Εσύ δεν ήσουν που στις προηγούμενες εκλογές κατέβηκες με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και βγήκε τελικά ΠΑΣΟΚΟΣ Δήμαρχος;

    Τώρα έχεις το θράσος να βγαίνεις πάλι αντίθετα με την επιλογή της ΝΔ λέγοντας για μια ακόμα φορά τρίχες.

    Τι σχέση μπορεί να έχεις έσύ με την ΝΔ που είσαι ορκισμένος εχθρός ΟΛΩΝ των επιλογών της παράταξης;

    Ποιοι είναι εκείνοι οι ηλίθιοι που σε θεωρούν ακόμα στέλεχος της ΝΔ;

    Γιατί δεν σε έχουν διαγράψει ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός δεν συνεργάστηκε με τον Βούλγαρη [ΠΑΣΟΚ] ενάντια στον Μήτρου [ΝΔ] στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα την επιστολή του Κου Καπούλα και τα σχόλια των δύο ανωνύμων. Δυστυχώς για το βολιώτικο λαό όσα καταμαρτυρούν οι ανώνυμοι σχολιαστές είναι αληθινά. Προσωπικά πιστεύω ότι κος Καπούλας δεν μπορεί να συνέταξε την παραπάνω επιστολη. Οι πνευματικές του ικανότητες και η όλη παιδεία του δεν επαρκούν για κάτι τέτοιο. Εντεταλμένη υπηρεσία εκτελεί και τώρα, όπως πάντα. Οι λυκοφιλίες του με κάποια τοπικά στελέχη, η αρχομανία του και το προσωπικό του όφελος τον οδήγησαν σ' αυτή την επιλογή.

    Χειροκροτητής της τωρινής υποψηφίας δεν υπήρξα ποτέ. Λυπούμαι όμως γιατί ψήφιζα τη Ν.Δ προσμένοντας μια άσπρη μέρα με σένα στο τιμόνι της κυρ Αντώνη μου. Όμως η Ν.Δ εξακολουθεί να προβάλει όλους αυτούς και αυτές, που αναφέρονται στα σχόλια, σαν άξιους και μεταλαμπαδευτές των ιδεών σου και των οραμάτων σου, κυρ Αντώνη μου. Πρόσεχε λοιπόν και συ μην πάθεις όσα έπαθε και ο μακαρίτης ο Μπακογιάννης και το Μητσοτακαίικο από τον Σούρλα. Ένα άφθαρτο και ικανό δεν μπορέσατε να βρείτε σ' όλο το Βόλο. Ή μήπως κυρ Αντώνη μου όλοι αυτοί με όλων των ειδών τις υποδείξεις τους ετοιμάζουν τη διαδοχή σου; Ο χρόνος θα το δείξει, αν πρέπει να βαδίζεις μ' αυτούς ή να στηρίζεσαι στην αγάπη, τη μαχητικότητα και τη δύναμη των πολλών αγνών οπαδών της Δεξιάς Παράταξης.

    Κατά τα άλλα, οι σκυλοκαυγάδες των στελεχών σου "για το πάπλωμα" μ' αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Ας δαγκωθούν, ας φαγωθούν, ας κατασπαραχθούν, α χαθούν ως ασήμαντοι και μοιραίοι, προτού η πόλη χαθεί από τα ανουσιουργήματά τους. Αλλά και αυτό δεν είναι λύση γιατί απομένουν οι άλλοι του πρασινορόζ κοπαδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν απασχολεί κανέναν πια ο Β.Καπούλας.
    Οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες τον έκαναν κάποτε Θεό γιατί κατάφερε να ρίξει τον Μ.Κουντούρη και να φέρει τον Κ.Μήτρου στο δήμο Βόλου.
    Όλα τα περί ικανοτήτων κλπ ιδιοτήτων του ήταν απλές ετικέτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση