GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο μεγαλο-τσιφλικάς της Επιδαύρου...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΗΤΙΚΟ jkritikos@pegasus.gr http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=32620948 Eντελώς διαφορε...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΗΤΙΚΟ
jkritikos@pegasus.gr
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=32620948
Eντελώς διαφορετική εικόνα για την οικονομική κατάσταση του συγχωριανού τους βουλευτή Γιάννη Ανδριανού, στενού συνεργάτη ως πρόσφατα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, είχαν μέχρι προχθές οι κάτοικοι της Νέας Επιδαύρου, αφού όλοι γνώριζαν ότι προέρχεται από φτωχή αγροτική οικογένεια και τα μικρά ιδιόκτητα αγροτεμάχια που είχε ο πατέρας του δεν παρείχαν κάποιο σημαντικό εισόδημα.
Ο ίδιος συχνά παραπονιόταν συζητώντας στο χωριό ότι είναι σε «δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν βγαίνουν τα έξοδα». Γι’ αυτό και αποτέλεσε «κεραυνό εν αιθρία» η δημοσιοποίηση από τη Βουλή της δήλωσης «πόθεν έσχες» του βουλευτή τους και για πρώτη φορά έμαθαν την περασμένη εβδομάδα ότι...
ο Γιάννης, όπως τον αποκαλούν, διαθέτει 58 ακίνητα, όπως τα δήλωσε, και κοντά μισό εκατομμύριο ευρώ καταθέσεις. Αυτό είναι τώρα και το μόνιμο θέμα συζήτησης στις παρέες στο Λυγουριό, στην Παλαιά και στη Νέα Επίδαυρο.
47,4 στρέμματα είναι η έκταση
 του κτήματος που αγόρασε
 το 1996 ο κ. Ανδριανός
στο Αλεποτάξι. Μάλιστα,
όπως φαίνεται, ένα
 μέρος του έχει ήδη
 καθαριστεί.
Εμφανίζεται να κατέχει συνολικά 166 στρέμματα εκτάσεων, από τις οποίες, κληρονόμησε 53,4 στρέμματα, της συζύγου του είναι 37,5 στρέμματα και ο ίδιος αγόρασε άλλα 75,3 στρέμματα. Από τις δικές του αγορές ορισμένα όπως τα 47,5 στρέμματα στο Αλεποτάξι βρίσκονται σε μια πλαγιά πάνω από τη ρεματιά, υπάρχουν ωστόσο και «φιλέτα» κοντά στη θάλασσα. Για αγορές δύο σπιτιών, το 2002 και το 2003 στην περιοχή του Ν. Κόσμου, ο Γιάννης Ανδριανός δήλωσε στο «πόθεν έσχες» ότι πλήρωσε 250.000 ευρώ, ενώ στη δήλωσή του αναφέρει και καταθέσεις 493.000 ευρώ.
Για την αγορά κτήματος 47 στρεμμάτων το 1996 στην περιοχή Αλεποτάξι, μια πλαγιά πάνω από το χωριό, πλήρωσε στον πρώην αστυνομικό Απόστολο Στόκο 18.000.000 δρχ. Αλλες 800.000 δρχ. πλήρωσε για αγορά 800 τ.μ. ενός αγροτεμαχίου πλάι σε ιδιόκτητο από παλιότερα κτήμα δύο στρεμμάτων με πορτοκαλιές, στη θέση «Γωνιά». Το κτήμα αυτό είναι πολύ κοντά στη θάλασσα και η τιμή του σήμερα ως πορτοκαλεώνας είναι πάνω από 30.000 ευρώ το στρέμμα. Ως?μελλοντικό οικόπεδο όμως, μπορεί να πιάσει μέχρι και 100.000 το στρέμμα.
Πολύ πρόσφατα το 2008, δηλώνει επίσης ότι πλήρωσε 18.884,25 ευρώ, για αγορά 13,625 στρ. στη θέση Λοχτερίκι.
Το... λαχείο
Ο «Γιάννης της Επιδαύρου» εργάστηκε σε εφημερίδες και περιοδικά και ως σύμβουλος επικοινωνίας. «Ισως κέρδισε το λαχείο και μας το έκρυβε», λένε οι κάτοικοι, με... νόημα και εικάζουν ότι τα εισοδήματα μάλλον προέρχονται από κληρονομιές και προίκα. Σε «γονικές παροχές» και «αποδοχή κληρονομιάς» αναφέρεται και ο ίδιος κατά κύριο λόγο στο «πόθεν έσχες» του. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι αναφέρει και εισοδήματα από ενοίκια σπιτιών στην Αθήνα, ενώ έχει διαθέσει προς ενοικίαση στη Νέα Επίδαυρο και ένα παλιό διώροφο σπίτι στην Ελληνική Αστυνομία.
Οι γονείς του ήταν αγρότες και δεν είχαν ιδιαίτερα σημαντικά εισοδήματα. Η μητέρα του, η κυρία Σοφία, έβαζε για χρόνια, μερικά καφάσια μπροστά στο μαγαζί του Τάκη Κλεμπετσάνη και πουλούσε φρούτα από το μπαξέ τους, στο αυτοσχέδιο μικρό μανάβικο, από τα πολλά που υπάρχουν το καλοκαίρι στον δρόμο, για τους ταξιδιώτες.
Η πιο σημαντική όμως «προίκα» που πήρε ο Γιάννης Ανδριανός, είναι πολιτική, καθώς η σύζυγός του προέρχεται από το περιβάλλον του Μιλτιάδη Εβερτ, κοντά στον οποίο από το 1994 άνοιξαν οι πόρτες της πολιτικής, που του εξασφάλισαν μια ζηλευτή εξέλιξη ως κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. Ηταν υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. από το 2000 για να φτάσει το 2004 να είναι στενός συνεργάτης στο πρωθυπουργικό γραφείο, «εξ απορρήτων» του Κώστα Καραμανλή, αφού εκτός από θέματα Τύπου χειρίζονταν και «ευαίσθητες υποθέσεις», με πιο χαρακτηριστική την πολύκροτη ιστορία με τον «κομιστή του DVD του Ζαχόπουλου».
Δεν έχει αδέλφια, είναι παντρεμένος και έχει μια 9χρονη κόρη, ο πατέρας του έχει πεθάνει. Ζει η μητέρα του η κυρα-Σοφία, συνταξιούχος του ΟΓΑ, για την οποία όλοι στο χωριό έχουν έναν καλό λόγο: «Ηταν πάντα αξιοπρεπής και εργατική».
Καλά λόγια λένε και για τον ίδιο, που είναι πάντα φιλικός με όλους και σήμερα διατηρεί στο χωριό άριστες σχέσεις.
Τα παράπονα και οι διορισμοί
Παρά το γεγονός ότι ήταν στην «καρδιά της εξουσίας», το παράπονο του χωριού του είναι ότι ποτέ δεν ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις των συμπατριωτών του να συμβάλει να γίνει κάποιο σημαντικό έργο στην περιοχή.
Θυμούνται που έφερε τον Κ. Καραμανλή στην περιοχή για να προωθήσει την υποψηφιότητά του και ανάμεσα στ’ άλλα επισκέφθηκε έξω από το Λυγουριό και το έργο κατασκευής του νέου δρόμου Επιδαύρου - Ναυπλίου, που είχε αρχίσει μεν, αλλά «μπλόκαρε» η συνέχιση της χρηματοδότησης στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Και παρόλο που σ’ αυτή την επίσκεψη ο τότε πρωθυπουργός «ξεμπλοκάρισε» το έργο και θα συνεχιζόταν απρόσκοπτα, έρχεται ο Γιάννης Ανδριανός την περασμένη μόλις εβδομάδα, με ερώτησή του στη Βουλή να ζητά να μάθει από τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Ρέππα «ποιος είναι ο λόγος της καθυστέρησης»! Ο Γιάννης Ανδριανός έχει διαπρέψει, ειδικά την προεκλογική περίοδο, στον τομέα των διορισμών συντοπιτών του. Κάποιες δεκάδες «βόλεψε» στο «Αττικό νοσοκομείο» στο Χαϊδάρι, ακόμη και στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.
166 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ εκτάσεων έχει στην κατοχή του o Γ. Ανδριανός, ορισμένα από τα οποία βρίσκονται σε περιοχές - φιλέτα
500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ € εμφανίζεται να έχει σε καταθέσεις ο πρώην στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή.

20 σχόλια

  1. ΕΕΕ.....ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ.

    Η ΝΤΑΛΑΡΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 50 ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?

    KEΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΙ ............!!!

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    Ο ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΣ.....ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κήρυκας του «σεμνά και ταπεινά»,Κωστάκης ο ανιψιός, αφού κατήγγειλε στο σουβλατζίδικο «τους πέντε νταβατζήδες», ανέχθηκε - και εν πολλοίς κάλυψε- το νταβατζιλίκι των γνωστών κολλητών του (Αγγέλου,Ρουσοπουλου,Ανδριανού) τριάδας ομοούσιων αχρείων που οδήγησαν την χώρα στην αναξιοκρατία την φαυλοκρατία και το πολλαπλασιασμό της οικογενειακης των περιουσιας.

    Κωστάκη εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των,των κολλητών της προσωπικής σου επιλογής , αποτύχατε οικτρά, οι δε οπαδοί ψηφοφόροι σας, σας έφτυσαν κατάμουτρα και θα σας γιουχαρουν οπου σας βρουνε να απολαμβανετε τα αρπαγμενα..

    Αίσχος και ντροπή σε όσους αμνήμονες υποτιμούν τη μνήμη του λαού ,των μελών και των οπαδών του κόμματος.

    Τώρα σκερβελέδες,τενεκέδες ξεγάνωτοι,άπληστοι και αχόρταγοι...
    ο εξαπατημενος λαος θα σας περιμένει…

    Γιάννη μου το ποθεν εσχες σου το εχεις λερωμένο και ανεξηγητα πολυ διωγκομενο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί,
    σας διορίζαμε για χρόνια, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος).

    Λ Α Μ Π Ρ Α................

    Ποιος καλός Πασόκος υπάλληλος
    θα μας διαφωτήσει.
    σε ποιές συγκεντρώσεις και χρονιές
    ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.

    Όλα αυτά τα πλήθη που τώρα σας φτύνει ο Αντιπρόεδρος
    (τώρα..κυβέρνηση ! ο αλλάχ να την κάνει..). ΣΑΣ.

    φωνάζατε..
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΡΘΙΕΣ.

    εεε....εεεεε....παλαιέ...εεεεεεεε

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ

    ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ ..ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΑΣ. συν..φαγάνες του κράτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιαννάκης Ανδριανός μεγάλο -τσιφλικάς !!! ρε που καταντήσαμε …

    Όλη η κυβέρνηση Καραμανλή, υπουργοί, υφυπουργοί. διοικητές και δημόσιοι κρατικοί λειτουργοί συμβιβάστηκαν με τη διαφθορά και τα άρπαξαν χοντρά !...

    Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί υποχώρησαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα, το προσωπικό τους πόθεν έσχες το δείχνει.

    O Κώστα(κης) Καραμανλης υπήρξε ο καταλυτής που οδήγησε την χωρά στην ηθική απαξίωση,στην καταχρεωση και στην ανυποληψία…

    Έβγαινε ο μπουχεσας στα μέσα λέγοντας ότι η κυβέρνηση του διέπεται από τον κάνονα του σεμνά και ταπεινά και από δίπλα του τα τρωκτικά ροκάνιζαν ότι περνούσε έξω η μέσα από την πόρτα του Μαχιμου .

    Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο,που ο Ανδριανός έχει 58 ακίνητα ,ο Ρουσοπουλος τις βίλες με τις πισίνες, ο Σιουφας το μισό κώλο-νακι κτλ …

    Η πλειοψηφία των άξιων, των ικανών και των έντιμων οπαδών και πολιτικών, εξακολουθεί να καταδυναστεύεται από την μειοψηφία των κάθε λογής επιτήδειων αρπαχτικών , οι οποίοι, ελισσόμενοι και συναλλασσόμενοι καταλλήλως στους διαδρόμους της κομματικής νομενκλατούρας , καταφέρνουν και πάλι να παρακάμπτουν ατιμωρητί τούς αδύναμους θεσμικούς φραγμούς και τους δικαστικούς ελέγχους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΚΡΑΤΕΣ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ 25% ΦΠΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΧΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. paradikastiko exei kai sth loutsa me dikhgorines kai symbolaiografes
    ki ola ta mpoumpoukia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλάμε για τον ορισμό της κατάντιας ενός έθνους.

    Προσωπικώς δε έχω ακούσει ποτε να μιλάνε δημοσιογράφοι με αυτόν τον τρόπο για τον πρωθυπουργό μιας χώρας. Ούτε καν για δικτατορίες της κεντρικής αφρικής.

    Αυτοί που μπορούν να σκεφτούν, τα ξέρουν ήδη.
    Αυτοί πάλι που πιστεύουν ακόμα στον Γκιόργκος, δεν μπορούν να σκεφτούν…
    Φαύλος κύκλος, τι τα ψάχνεις…

    Κατάντια.
    Μα λίγη μπέσα να παραιτηθούν δεν έχουν τουλάχιστον;

    ΤΡΟΜΕΡΗ
    Γελοιοποίηση απο το BLOOMBERG των “επενδύσεων”... Παπανδρέου”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τις διασυνδέσεις τους, τις βλέπετε;
    Τα αλλοδαπά λαμόγια, χέρι-χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μια και μιλάμε για λεφτά.........,

    -----------------------------------
    1.3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ εχει
    στην τραπεζα η Μαγια το Τσολι.
    ------------------------------------
    νο 4 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ....

    Απο που κυρα Μαγια μας;
    Ποσα επαιρνες για να κανεις ταξιδια ωστε να καλοπερνας μεσα στη χλιδα και να σου περισεψουν 1.3 εκατομυριακια για αποταμιευση;

    Αυτο ειναι το πασοκ.
    Μασα, ρεμουλα, αρπαγη, λαμογια, κλεψιμο, προδοσια.

    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τις βαλίτσες με τα μετρητά του μαύρου πολιτικού χρήματος ποιοι τις παραλαμβάνουν;

    Έχετε και σεις κάτι απορίες...

    Ποια μεγαλοκατασκευαστική λίγο πριν τις εκλογές έστειλε ένα μεγάλο ποσό δήθεν για ενίσχυση του εκλογικού αγώνα; Μπήκε στα ταμεία του κόμματος ή το μοιράστηκαν οι οικοδεσπότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ - ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποια μεγαλοκατασκευαστική λίγο πριν τις εκλογές έστειλε ένα μεγάλο ποσό δήθεν για ενίσχυση του εκλογικού αγώνα; Μπήκε στα ταμεία του κόμματος ή το μοιράστηκαν οι οικοδεσπότες;

    4 Εκατομμύρια λένε οι εργολάβοι που δεν μπόρεσαν τα πληρωθούν τότε γιατί τα έδωσαν σχεδόν όλα στον καυβαρδαλή...έλα ντε αυτόν που κατηγορούσαν στον σουβλατζήδικο για νταβατζή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΛΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΓΙΑ NA ΡΙΞΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΝ...ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

    ΞΥΝΠΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ - ΦΤΩΧΕΙΑ - ΜΙΖΕΡΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ.

    ΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ , ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τo “μαζί τα φάγαμε τα λεφτά” είναι μια δήλωση που θα στοιχίσει στο ΠΑΣΟΚ όσο στοίχισε στη ΝΔ το “νόμιμο άρα και ηθικό.

    Είναι δήλωση-ομολογία που θα προσλάβει τεράστιες διαστάσεις στο άμεσο μέλλον και η επικοινωνιακή της δυναμική θα γίνει ανεξέλεγκτη.

    “Τα φάγαμε μαζί, αλλά κανείς δεν τιμωρήθηκε, ούτε θα τιμωρηθεί, όσοι δεν φάγατε μαζί μας είστε απλά κορόιδα γιατί εσείς θα πληρώσετε το λογαριασμό”.

    Η «Ηillary των Καλυβίων»...
    κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι.
    22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Δεν κοστίζει τίποτα, ρεφενέ είναι από αυτά που φάγαμε όλοι μας μαζί με τον άντρα της.

    Mε 847.190,09 ευρα εισοδημα, θα τσονταρει και η κορη απ’το μισθο της στο δημοσιο…ε, ολο και κατι γινεται!!

    Άλλη Γιάννα πάει να μας βρει!!
    Ιδια υπέρμετρη φιλοδοξία.
    Ιδια απληστεία. Ιδια αλαζονία.
    Ιδιο botox.
    χαχαχαχαχα!!μα ολόϊδιο λέμε!

    Ελάτε βρε γιατί γρινιαζεται?
    Δικά σας είναι?
    Τα δανεικά του Γιωργου ξοδεύει.
    Θα διορίσει κιολας.
    Θα κάνει όλους τους άνεργους ψηφοφόρους της δημοτικούς αστυνόμους.
    Αυτή είναι καλή διορίζει.

    Ψηφίστε την. ME ΦΟΥΜΟ ΜΠΟΛΙΚΟ.
    Θαψτε στο μαύρο την Κυράτσα του ΖΩΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση