GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτές για τη "μητέρα πατρίδα"...

Από του www.tourkikanea.wordpress.com/ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν (ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ: ΜΙΛΛΙΕΤ ΤΟΥ...

Από του www.tourkikanea.wordpress.com/
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν (ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ: ΜΙΛΛΙΕΤ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Οι Βουλευτές Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν μια σειρά επίσημων επισκέψεων στην Τουρκία.
Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ, τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν, τον Πρόεδρο του Τουρκικού Κοινοβουλίου Μεχμέτ Αλί Σαχίν, τον Υπ. Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα των Τούρκων Δυτικής Θράκης, καθώς για...
 τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή. Οι Βουλευτές, αφού επέστρεψαν από την Μητέρα Πατρίδα, συμμετείχαν στην εκπομπή «Radyo Medya» που ετοιμάζει και παρουσιάζει ο Νετζάτ Αχμέτ στον Τσινάρ FΜ. (κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ;)
Οι Βουλευτές συναντήθηκαν στις 12 Αυγούστου του 2010 με τον Πρόεδρο του Τουρκικού Κοινοβουλίου Μεχμέτ Αλί Σαχίν και συζήτησαν για τα προβλήματα των Τούρκων Δυτικής Θράκης. Οι Βουλευτές και ο Πρόεδρος του Τουρκικού Κοινοβουλίου υπογράμμισαν την σημασία της συνεργασίας των δυο χωρών και ανέφεραν πως χρειάζεται υπομονή για την επίλυση των προβλημάτων.
Την ίδια ημέρα συναντήθηκαν και με τον Υπ. Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και το βράδυ συμμετείχαν στο ιφτάρ που παρέθεσε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν.
Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν συναντήθηκαν την Παρασκευή 13 Αυγούστου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ ο οποίος είπε ότι οι Τούρκοι Δυτικής Θράκης μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο ως γέφυρα φιλίας ανάμεσα στις δυο χώρες. Επίσης, ευχήθηκε καλό Ραμαζάνι σε όλους τους ομογενείς.
Οι Βουλευτές ενημέρωσαν τον Γκιούλ για την κατάσταση και τα προβλήματα της Τουρκικής κοινωνίας της Δυτικής Θράκης. Του μετέφεραν την αγάπη και τους χαιρετισμούς της Τουρκικής κοινωνίας και σημείωσαν ότι περιμένουν τους Τούρκους επιχειρηματίες να κάνουν επενδύσεις στην Δυτική Θράκη.
Σχετικά με τις επαφές που είχαν στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, οι Βουλευτές μίλησαν στην εκπομπή «Radyo Medya» που ετοιμάζει και παρουσιάζει ο Νετζάτ Αχμέτ κάθε Τρίτη και Πέμπτη στον Τσινάρ FΜ. Στην εκπομπή συμμετέχει και ο Τζεγκίζ Ομέρ.
Οι Βουλευτές οι οποίοι συναντήθηκαν με κορυφαία στελέχη της Τουρκίας, δηλώσαν στον Τσινάρ FΜ ότι φιλοξενήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τα πλέον αρμόδια στελέχη της Μητέρας Πατρίδας. Κατά την διάρκεια των συναντήσεών τους συζήτησαν κυρίως για τα μειονοτικά προβλήματα, τις προτάσεις για την επίλυση τους, για την κοινωνικοοικονομική κατάσταση της Ελλάδας και ειδικότερα για τα προβλήματα σχετικά με την οικονομική κρίση. Είπαν ότι παίζουν τον ρόλο της γέφυρας φιλίας και διαλόγου ανάμεσα στις δυο χώρες και είναι έτοιμοι να κάνουν ότι χρειαστεί.
Ο Μάντατζη ανέφερε ότι οι εμπορικές συναλλαγές ανάμεσα στις δυο χώρες μέρα με τη μέρα αυξάνονται όλο και περισσότερο, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στις κοινωνικές σχέσεις. Όσον αφορά την επίλυση των μειονοτικών προβλημάτων, είπε ότι διανύεται μια αποτελεσματική περίοδος, ότι γίνονται προσπάθειες για την επίλυση των μειονοτικών προβλημάτων και είναι πολύ πιθανόν σύντομα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.
Σε ερωτήσεις σχετικά με τις ανεξάρτητες λίστες στις δημοτικές εκλογές, οι βουλευτές είπαν ότι είναι στο πλευρό κάθε προσπάθειας και λίστας που θεωρείται κατάλληλη από τον λαό και είναι έτοιμοι να στηρίξουν μαζί με τον λαό κάθε βήμα που γίνεται στα πλαίσια των μειονοτικών συμφερόντων.
Ο Αχμέτ Χατζιοσμάν δήλωσε ότι τελευταία δέχεται άδικες κατηγορίες από τον Τύπο σχετικά με αυτό το θέμα κι ότι όλα αυτά είναι ψέματα. Αναφέροντας πως σκόπιμα και κακόβουλα συκοφαντούν εναντίον του, είπε: «Εγώ είμαι όπου είναι ο λαός μου».
Σχόλιο: Δεν πιστεύων να νομίζετε ότι οι επαφές αυτές ενοχλούνε τον Παπανδρέου. Άλλωστε είναι απασχολημένος: κανό, ποδήλατο, κολύμπι κ.α.

9 σχόλια

  1. Δέν υπάρχουν τούρκοι στη δυτική Θράκη.
    Ούτε και στην ανατολική Θράκη υπάρχουν.
    Τούρκοι υπάρχουν ΜΟΝΟ στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (ΜΠΛΙΑΧ) ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνουν.
    Αυτοί τουλάχιστον
    έχουν Πατρίδα που στέκεται Μητέρα
    γι'αυτούς
    δεν έχουν πατρίδα ΠΟΥΤΑΝΑ
    (με τις γνωστές τσατσάδες)

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, οι δύο ελληνόφωνοι ή ελληνικής καταγωγής της Αλβανίας που πήγαν ακριβώς σήμερα στον Παπούλια τι ήθελαν; Γιατί να μην πάνε και οι τουρκόφωνοι ή τούρκικης καταγωγής από την Ελλάδα στον Γκιούλ; Και γιατί πηγαίνουν τα παιδιά από την γκρεκόφωνη Ιταλία στους υπουργούς; Μήπως είστε καθυστερημένοι εθνικιστές και δεν το έχετε αντιληφθεί; Τώρα το ξέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.36
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ;
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ;
    ΠΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

    ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    καλη επιτυχια

    στον Γιαννη Σγουρο
    και στον δρ Κουτσουκο

    για την Περιφερεια Αθηνας!!

    Με τις ευχες ολων μας

    Αναστασια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεία σου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ γιουσουφάκι
    του Μπορντέλο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η "Μητέρα Πατρίδα" βρίσκεται κάπου βαθιά μέσα στην Ασία...

    Καπετάν Μακρύς. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%B9

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση