GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εισπρακτικές...

Από τον "ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡ...

Από τον "ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ"
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΕ...
 ΕΔΡΑ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ . ΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ 21082183..
 ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ;
ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ, ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ . ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
 ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

12 σχόλια

  1. αλλαξα αριθμό τηλεφώνου και υσήχασα !!!

    οταν θα έχω λεφτα θα πληρώσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.
    Λογικό είναι να θέλουν τα χρήματα τους πίσω.
    Σιγά μην καθήσουν να περιμένουν τον κάθε άξεστο να θυμηθεί να πληρώσει την δόση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά, αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά, μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ άχρηστα ζώα του δημοσίου κατα Πάγκαλο.

    ΛΥΣΣΑΞΤΕ.......ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    -----------------------------------
    1.3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ εχει
    στην τραπεζα η Μαγια το Τσολι.
    ------------------------------------
    νο 4 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ....

    Απο που κυρα Μαγια μας;
    Ποσα επαιρνες για να κανεις ταξιδια ωστε να καλοπερνας μεσα στη χλιδα και να σου περισεψουν 1.3 εκατομυριακια για αποταμιευση;

    Αυτο ειναι το πασοκ.
    Μασα, ρεμουλα, αρπαγη, λαμογια, κλεψιμο, προδοσια.

    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!! ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ (ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η EUROBANK (παραδειγμα) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΕΙΔΕΜΗ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ? * Μ Η Ν Π Λ Η Ρ Ω Ν Ε Τ Ε * ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ: ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ, Ο ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ, ΔΙΕΚΔΙΤΙΚΟΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ (ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ), ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ... Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α : ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ...ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:58 >>>>..>>>> ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ???? ΑΞΕΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ, Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??? ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΡΑΓΚΑΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι κακοί άνθρωποι, ρε παιδιά! κάτι κακομοίρηδες των 700 ευρώ που είναι οι πρώτοι που θα απολυθούν αν όλοι αποφασίσουν να πληρώσουν ή να αλλάξουν τηλέφωνα ομαδικά. Υπάρχουν γιατί εσείς σηκώνετε τα τηλέφωνα και τους απαντάτε.Οσο για την καραμέλλα "φιλανθρωπικά ιδρύματα" ο απλοικός φίλος μάλλον δεν γνωρίζει τον ρόλο που έπαιξαν στην Κρίση, τις "επενδύσεις" που έκαναν στα Βαλκάνια και το πόσο έχουν στοιχίσει στον Ελληνα φορολογούμενο χωρίς να επιτελέσουν την βασική τους αποστολή: να κερδίσουν μέσα απο την επένδυση κεφαλαίων στην πραγματική οικονομία και όχι στις πιστωτικές πεθαμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    26 Σεπ 2010 9:58:00 μ.μ
    ==
    Εκτελεση τζογλανια..

    Χωρις ΟΙΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. paradikastiko exei kai sth loutsa me dikhgorines kai symbolaiografes
    ki ola ta mpoumpoukia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρατηρητή 26 Σεπ 2010 9:58:00 μ.μ. επιμένεις και επιμένω. Αν η δεξιά αύξησε το χρέος 120 δις σε 5 χρόνια, η ακροδεξιά (ΠΑΣΟΚ) το αύξησε 110 δις (+τόκους) σε ένα μόλις χρόνο και με πολύ μεγαλύτερα επιτόκια. Επίσης μια ματιά στα αποτελέσματα των συνδικαλιστικών εκλογών στο δημόσιο (70% ΠΑΣΟΚ) αποδεικνύει ποιός κυρίως γέμιζε με δικά του παιδιά το κράτος. Αλήθεια εσύ που δουλεύεις; Κατά τα άλλα το σχόλιό σου είναι πάλι άσχετο με την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με καλούν από το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο πάνω από 10 φορές την ημέρα, εδώ και ένα χρόνο, και τρομοκρατούν την υπέργηρη ανάπηρη μητέρα μου! κάλεσαν στο απόρρητο κινητό της συνάδελφό μου την οποία γνωρίζω ελάχιστα και με ζήτησαν, όταν δε εκείνη απορημένη τους ρώτησε πού βρήκαν τον αριθμό, της είπαν ότι μάλλον τα μπέρδεψαν, αλλά άρχισαν να ζητούν πληροφορίες για το τι είδους άνθρωπος είμαι! Ευτυχώς υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία από τον ΟΤΕ (παρά την απόκρυψη που χρησιμοποιούν μερικές φορές) αλλά και μάρτυρες, και τους ετοιμάζω μια αγωγή που θα με θυμούνται χρόνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση