GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ένταση και τα πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ...

Από στελέχη που ήταν παρόντα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της κομματικής οργάνωσης Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, μαθαίνουμε ότι η διαδικασία ...

Από στελέχη που ήταν παρόντα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της κομματικής οργάνωσης Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, μαθαίνουμε ότι η διαδικασία ήταν πολύωρη και ότι στη διάρκειά της υπήρξε πράγματι ένταση και εκνευρισμός σε ορισμένες στιγμές. Μας διαβεβαιώνουν πάντως ότι τα ονόματα που αναφέρθηκαν στο σχετικό post, δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με τις διενέξεις αυτές.

9 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ .
    Προς τους ψηφοφόρους Έλληνες πολίτες
    Μην ψηφίσετε σε εκλογές , βουλευτικές , δημοτικές
    ή οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση , το ΠΑΣΟΚ η την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με άλλα ονόματα συνδυασμών η ανεξάρτητων αρχηγών διότι από πίσω θα είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ κρυμμένο για να σας εξαπατήσουν , να σας κοροϊδέψουν, όπως πάντα και να σας πάρουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας .
    Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης , ελέγχουν όλα σχεδόν τα κανάλια , εφημερίδες δημοσιογράφους συνδικαλισμό .
    ΔΙΟΤΙ άμα ξαναβγούν αυτοί με οποιαδήποτε μορφή τους είναι μαθηματικός σίγουρο ότι οι ανώτεροι μισθοί και συντάξεις σε λίγα χρόνια θα είναι : 900 ευρώ η ανώτερη και 300 ευρώ η κατώτερη και με μια Ελλάδα γεμάτη με μετανάστες , λαθρομετανάστες , Πακιστανούς , Ινδούς , Σομαλούς , Αφρικανούς , γύφτους απελαθέντες από Γαλλία Ιταλία ( Διαβάστε συνθήκη Λισαβόνας που υπέγραψε ο Σημίτης ) .
    Συνέπεια όλων αυτών θα είναι η αύξησης της εγκληματικότητας (και να συλλάβουν τους δράστες θα είναι πάλι ελεύθεροι με το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ )
    Και τη χειροτέρευση της παροχής υπηρεσιών της υγείας :
    Νοσοκομεία φάρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Δίχως έκτροπα”…
    Αλήθεια, πού χάθηκαν φέτος οι μπάχαλοι;;; Δεν είναι πια “αγανακτισμένη” η (πρώην) γενιά των 700 ευρώ (και νυν των 592);

    τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ
    ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    αφρισαν απτο κακο τους οι μαυροψυχοι
    Μου θυμισαν κατι πολυ κακο……..
    αυτό που νικήθηκε κάποτε, είναι εδώ.

    Το φίδι όχι μόνο έχει βγεί από το αυγό του αλλά έχει αναπαραχθεί.
    Σκύλιασαν από το κακό τους.
    Ξέρουν τίτους περιμένει και αλυχτούν

    Οι μπαχαλαιοι τωρα ειναι στα "πραγματα", φιλε μου, με το παSSοκ.
    α πιο τρελα τους ονειρα εγιναν πραγματικοτητα...
    Εχουν ανθελληνα πρωθυπουργευοντα, εχουν διεθνιστικη κυβερνηση και, επιτελους, εχουν Πρωθυπουργο το μεγαλο αφεντικο τους,
    τον "πατερουλη" G. Soros.

    Και επιτελους, τωρα που δεν κυβερνα η επαρατη δεξια, εχουν αφθονο χρονο, αφου δεν δουλευει και κανεις τους, να παπαρολογουν ασταματητα.
    Μπες στον σερβερ να δεις παπαρολογια ατελειωτη, ασχετες αναλυσεις επι αναλυσεων, εχουν ματωσει τα χερια τους απ' τη μ@λακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΥΤΙΖΕΙ...Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ..ΤΑ ΖΩΑ ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ

    ΕΔΩ ΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ..
    Ο κ. Καρχιμάκης ζητά «προστασία» για να μην διασυρθεί.

    Ούτε γραμματέα του κόμματος χωρίς γκρίνια, δεν μπορούν να εκλέξουν στο ΠΑΣΟΚ και ήδη κάποια περιστατικά βάζουν φωτιά στην εκλογική διαδικασία που θα ξεκινήσει σήμερα στις 5 το απόγευμα με μοναδικό, μέχρι τώρα, υποψήφιο τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

    Στην εκλογή Ξυνίδη, οι επιλογές του Γ. Παπανδρέου δέχθηκαν έντονη κριτική και τότε μάλιστα δεν υπήρχε Μνημόνιο. Σήμερα κάποιοι δεν αποκλείουν να προκύψουν εκπλήξεις στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το οποίο αποτελείται από 483 μέλη.
    Λέγεται ότι κάποιοι περιμένουν στη γωνία τον πρωθυπουργό για να τους ασκήσουν έντονη κριτική για διάφορα ζητήματα. Από τις επιλογές στην οικονομία μέχρι τις αδιαφανείς διαδικασίες της επιτροπής υποψηφίων για τις εκλογές. Για παράδειγμα η υπόθεση Τατούλη έχει προκαλέσει διχασμό στο κόμμα και κάποιοι από την Πελοπόννησο θα βγάλουν το άχτι τους.

    Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο φόβος μήπως υπάρξει καμιά έκπληξη κατά την εκλογή Καρχιμάκη έκανε τον υποψήφιο να ζητήσει «προστασία» ήτοι να εξασφαλιστούν τα «κουκιά» για να μη γίνει ρεζίλι. Υπενθυμίζεται ότι ο Σ. Ξυνίδης είχε εκλεγεί με οριακή πλειοψηφία σε μια διαδικασία που ανέβασε το θερμόμετρο στο κυβερνών κόμμα.

    Θέμα δημιουργήθηκε και με την αντικατάσταση του Χ. Παπουτσή στη θέση του γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Ο Μ. Παπαϊωάννου άκουσε έκπληκτος ότι είναι υποψήφιος, αρνήθηκε και ζήτησε εξηγήσεις από τον Γ. Παπανδρέου και τελικά αναζητείται άλλος.

    Μύλος πράσινος δηλαδή ακόμη και για μια τόσο απλή και αδιάφορη για τον κόσμο διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι….( Τα Φασιστοειδή )
    Υπάρχει ένας νόμος του Ελληνικού Κράτους, ( δεν τον έφτιαξε ούτε η Φαιδρά Πορτοκαλέα ούτε ο Γαλάζιος Ουρανός ) ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!
    Που αυτός ο νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους και στα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ συμφέροντα τους, αυτοί τον έκοψαν και τον έραψαν, λέει ότι για να χτίσεις ένα σπίτι σε οικόπεδο εκτός σχεδίου πρέπει να έχεις τέσσερα στρέμματα γης!
    Ποιοι όμως έχουν τα τέσσερα στρέμματα ειδικά στην Αττική αλλά και σε κάποιες καλές περιοχές της Ελλάδας; Απάντηση αυτά τα Φασιστοειδή, οι νεόπλουτοι, που κλέβοντας έρποντας και με τα κέρατα τους, αγοράζοντας ένα και καταπατώντας οι περισσότεροι τα υπόλοιπα στρέμματα βρισκόντουσαν και στο παρελθόν αλλά και τώρα με τέσσερα και παραπάνω στρέμματα στην κατοχή τους σε εκτός σχεδίου περιοχές.
    Και γιατί τους λέω ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΙΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ 380 τετραγωνικών μέτρων στο υπό συζήτηση πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής, την έκανα το 1985! ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κατάργησε αυτό τον φασιστικό νόμο, εκατομμύρια Έλληνες θα σε ευγνωμονούν αλλά και θα σώσεις με τον καινούριο που προτείνω την οικονομία της Ελλάδας, γιατί θα ανοίξουν τα πουγγιά, όλοι θα τρέξουν να χτίσουν ένα σπίτι στο χωράφι τους, θα κάμουν το σκατό τους παξιμάδι αλλά θα τα καταφέρουν, θα ζεσταθεί η αγορά, θα ξαναζωντανέψει η οικοδομή και μέσω αυτής εκατοντάδες επαγγέλματα και το εμπόριο, θα μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, τα ασφαλιστικά ταμεία θα δουν χρήμα, ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρέπει να είναι κανείς μπουνταλάς , χαϊβάνι και βλάκας εάν νομίζει ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ καταλαβαίνουν από ηθική.

    1)Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει πως θα υφαρπάξει την εξουσία.
    2) Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει πως θα παραμείνει στην εξουσία.
    3) Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει να βάλει σε θέσεις κλειδιά δικούς του ανθρώπους για να έχει τον έλεγχο και όταν χάσει την εξουσία.
    Όλα τα άλλα είναι απλή φιλολογία.

    Στο τέλος θα αγοράσει το ΔΝΤ ολόκληρη την Ελλάδα για 110 δις ευρώ, τα οποία εμείς οι ίδιοι θα πληρώσουμε, με πληθωρισμό και φόρους.
    Δηλαδή θα αγοράσει με δικά μας λεφτά.

    Αυτό είναι εξυπνάδα!
    Μπράβο στην κυβέρνηση μας που τους διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωωωω!!!!!!!πωωωωωωωωω!!!!!!!
    Μαυρίλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξυνίτας; Καρχιδάκης; Παπούτσης;

    Τι γίνεται ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΧΙΔΙΕΣ...............ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    85% Ο ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ

    ΟΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ
    ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση