GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πάλλη" τα ίδια, κ. Σαμαρά;...

Αντιπεριφερειάρχης στον Κικίλια η ( κόρη τής) κ. Πάλλη;   Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Θεωρητικά πάντα , ο κ. Σαμαράς ερχόμενος στην ηγεσ...

Αντιπεριφερειάρχης στον Κικίλια η (κόρη τής) κ. Πάλλη; 

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Θεωρητικά πάντα, ο κ. Σαμαράς ερχόμενος στην ηγεσία της ΝΔ υποσχέθηκε σε όσους τον ψήφισαν -αλλά και σε όσους άλλους τον αποδέχθηκαν ευκόλως- ότι θα απαγκιστρωθεί από τα βαρίδια του παρελθόντος, τα πολιτικά τζάκια και θα ξανακάνει υπερήφανο το κόσμο της ΝΔ. 
Δεν δύναμαι να καταγράψω με βεβαιότητα την υπερηφάνεια που νιώθει το σύνολο των...
νεοδημοκρατών, αφού δεν έχω το απαραίτητο μέτρο και τον αναγκαίο μετρητή, αλλά δεν παρατηρώ κάποια σημαντική βελτίωση. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ανθρώπων που νιώθουν πράγματι υπερήφανοι, όχι για την εικόνα της παράταξης εν συνόλω, αλλά γιατί ξεπαστρεύουν ντορικούς (βλ.π. κ. Μουρούτης) και κάνουν τη ρήση του Προέδρου του ΛΑΟΣ, κ. Καρατζαφέρη, να μοιάζει αληθινή. "Ο Σαμαράς μας φόρτωσε για άλλα 10 χρόνια το ΠΑΣΟΚ".
Τα αίτια της χαμηλής αυτοπεποίθησης των νεοδημοκρατών, παρά την ιδεολογική μεταστροφή του ΠΑΣΟΚ που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ευνοϊκή συγκυρία αναπτέρωσης του ηθικού του δεξιού, είναι πολλά και λίγος πολλοίς καταγεγραμμένα από πολλούς. Καταδεικνύονται, δε, στο κατά καιρούς μούδιασμα των βουλευτών της Συντηρητικής Παράταξης και στον πειθαναγκασμό τους σε διγλωσσία και άρνηση των φιλελεύθερων ή κεντρώων καταβολών τους. Αποτέλεσμα η απέχθεια και πολύ πιθανών η αποχή από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σ΄αυτή την κατάσταση, καταλυτική είναι και η συμπεριφορά πολλών υποψηφίων (ή εν απειλή υποψηφίων) του κόμματος που μοιάζουν να προτάσσουν το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον και είτε θέτουν υποψηφιότητα κόντρα σε έναν χρισμένο από τη ΝΔ πολιτευτή, είτε τάσσονται εμμέσως ή και αμέσως στη διάθεση υποψηφιοτήτων που πρόσκεινται σε αντίπαλα στρατόπεδα. Αυτή η άρνηση συμμόρφωσης με το χρίσμα συνέβαινε πάντα, αλλά φέτος υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις κραυγαλέες που προκαλούν τη δυσαρέσκεια των φίλων και υποστηρικτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χαρακτηριστικότερο όλων, θαρρώ πως είναι η κ. Αλεξάνδρα Πάλλη, γενική γραμματέας του ΕΒΕΑ και κόρη της πάλαι ποτέ υπουργού κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. Η εν λόγω γόνος εκ πολιτικού τζακιού, για να μην είναι υποψήφια στο δήμο Γλυφάδας κόντρα στον ομοϊδεάτη κεχρισμένο κ. Μιλτιάδη Βαρβιτισώτη, απαίτησε, διαπραγματεύτηκε και κέρδισε. Από ότι φάνηκε, στην οικογένεια δεν αρκούσε η θέση βουλευτή που θα καταλάβει η μητέρα Πάλλη σε ενδεχόμενη εκλογή Βαρβιτσιώτη (καθώς είναι η πρώτη επιλαχούσα), αλλά η κόρη Πάλλη αξίωσε και θα λάβει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και όχι μόνο. Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού καιροσκοπισμού, η κ. Πάλλη διασφάλισε τη θέση υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη (πιθανότατα Νοτίου τομέα) στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Κικίλια. Μόνον έτσι θα καταφέρει να αποκτήσει και δικό της εκλογικό μηχανισμό, πλην αυτού που θα της παράσχει η μητέρα με την ένδοξη αποχώρησή της.
Ενδεχομένως, η κ. Πάλλη να ήταν γραμματέας του ΕΒΕΑ κι αν δεν ήταν κόρη της μητέρας της. Πιθανώς, να αξίωνε να χρισθεί και υποψήφια δήμαρχος. Ίσως, να ήταν και υποψήφια βουλευτής, αλλά και να εκλεγόταν (σενάριο ακραίο). Αλλά δε νομίζω ότι αν δεν είχε το πολιτικό όνομα και τις πλάτες της μητρός ότι θα εκβίαζε μ' αυτόν τον στυγνό τρόπο. Δεν γνωρίζω πραγματικά ποιά είναι η προσφορά της μητρός στον τόπο. Δεν ξέρω γιατί ο Πρόεδρος της ΝΔ, ακόμα είναι σε θέση να εξαναγκάζεται από δεύτερης και τρίτης γενιάς υποψηφίους. Πιστεύω, όμως, ότι τέτοια φαινόμενα αποθράσυνσης εξαγριώνουν τον κόσμο της ΝΔ και τους πολίτες στο σύνολό τους και τους κρατούν μακρυά από το όποιο κάλεσμα. Είτε αυτό έχει φόντο ελπίδες, είτε προβάλλει βίντεο με τις ανακολουθίες του ΓΑΠ, είτε εμφανίζει τον κ. Σαμαρά να κρατάει την εικόνα του Αγίου Διονυσίου...Πραγματικά, δεν ξέρω πόσοι άγιοι πρέπει να βάλουν το χέρι τους για να διασωθεί αυτή η παράταξη. Αγνοώ το πόσοι άγιοι πατέρες πρέπει "ν' αρχίσουν τα καντήλια" για να μαζευτούν θρασύτατες περσόνες που απαιτούν κληρονικώ δικαίω αποκατάσταση...

15 σχόλια

  1. Τοτε γιατι ο κ. Καραμανλης ανελαβε εξολοκληρου την πολιτικη ευθυνη; Ποια ευθυνη αφου δεν υπηρξε τιποτε το μεμπτο;
    ==
    Ναι ρε στραβομουτσουνη "κ μακρη".
    Και δηλαδη και τι επρεπε να κανει??
    ΟΤΙ και να ελεγε ,το ιδιο θα ηταν ..

    Και κατι αλλο: Αφου με αποφαση δικαστηριου η μονη Βατοπαιδίου δεν ειχε στην κατοχη της τη Βιστωνιδα τι ηταν αυτο τοτε που ανταλαζε με φιλετα - οικοπεδα;
    ==
    στραβομουτσουνη "κ. μακρη" ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ,δεν ειναι .."θεσφατο" οπως θα ελεγε και το βλακογιοργο...

    Η μονη Βατοπεδιου θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να προσφυγει στο Ευρωπαικο Δικαστηριο ,κ.στραβομοτσουνη
    "κ.μακρη".


    Και πως ειναι δυνατον μοναχος να ασχολειται με εμπορικες επιχειρησεις δηλαδη με τα εγκοσμια και να γυρναει σε πολιτικα γραφεια με τζιπ και να εχει εταιρειες με καταθεσεις εκατομμυριων;
    ==
    Ενταξει . Ρε στραβομουτσουνη.
    Συμφωνουμε αθλια..

    Ε?? και τι θα γινει τωρα??
    Θα περασουμε απο δικαστηριο τον καθε /."μοναχο"??
    Ρωταω μωρη παρασανταλη??????

    Τελικα να σου κανω μια ερωτηση επι ..προσωπικου":

    ΤΠΑΡΧΕΙ ΑΝΔΡΑΣ να σε γαμαει εσενα???

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ...βιάζεσαι..
    Και θα πέσεις πάλι έξω..
    όπως εχεις πέσει χιλιάδες φορές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ .ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.ΑΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ.ΠΕΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΟΟΟΟ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΝΕΠΟΤΙΣΤΕΣ .Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΜΟΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Ο ΕΜΕΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩ ΜΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ! ..
    Για το τέλος κρατούν τη στρατευμένη αντεπίθεσή τους. Το κύκνειο άσμα τους. Νταβατζήδες, εξαπτέρυγα, ΔΟΛ, Πάγκαλος, Λούληδες και κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ξεσαλώνουν.

    Πρωτοσέλιδη συνέντευξη του υπουργού των Ιμίων και του Οτσαλάν, του Πάγκαλου, που ενώ θα έπρεπε να ζει εξοστρακισμένος σε άλλη χώρα μετά την παραδοχή του ότι «μαζί με τους δημοσίους υπάλληλους φάγαμε τα λεφτά των Ελλήνων» βγαίνει μόνο και μόνο για να πλήξει τον Σαμαρά.

    Οι ΔΟΛιοι «δημοσιογράφοι» ανακαλύπτουν δήθεν ασάφειες στην πρόταση Σαμαρά, αποκρύπτουν και παραποιούν στοιχεία, τον χτυπούν κάτω από τη ζώνη. Κουβέντα για την παρουσία του στη ΔΕΘ, κουβέντα για τον θρίαμβό του, έναντι του πρωθυπουργού του Μνημονίου και του τζόγου.
    Ποιοι;
    Κρατικοδίαιτα συστήματα «ενημέρωσης» μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του μνημονίου και πρόεδρο της εν Ελλάδι οικογενειοκρατίας.
    Αυτού που διόρισε στο γραφείο του την κόρη του στην Βουλή, αυτού που την ξαναδιόρισε μόνιμη στον Δήμο Αθηναίων της Ντόρας και του Σκυλακάκη, αυτού που έχρισε τη γυναίκα του δήμαρχο στην περιοχή του!

    Τους πονάει ο Σαμαράς.
    Κάποιος Ραβανός, μαζί με τον Καψή, τον Σωμερίτη και τα άλλα καλόπαιδα του μνημονίου, αναλαμβάνουν «εργολαβικά» την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΗ.!!!

    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ κ.τζων

    26 Σεπ 2010 5:11:00 μ.μ.

    Η ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΗΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΝΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ΔΟΛ (ιοι) “νταβατζήδες”, η φασιστική ΕΡΤ και το τρομοκρατημένο σύστημα”

    Ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος. Αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

    Έτσι έκαναν και με τον Καραμανλή, όταν άρχισε να πηγαίνει καλά , έτσι έκαναν και με τον Σαμαρά πάλι στην περίοδο των εσωκομματικών της Ν.Δ. Σας θυμίζω κάτι ανεκδιήγητες δημοσκοπήσεις που μέχρι και τον Ψωμιάδη έβγαζαν μπροστά από τον Σαμαρά, με αδιαμφισβήτητη τη νίκη της Ντόρας και τον Σαμαρά τελευταίο και καταϊδρωμένο!!!!!!!!!!

    Βεβαίως ο κόσμος πια έχει μάθει δεν τα χάφτει αυτά και απαντά δυναμικά εκεί που πραγματικά έχει ο ίδιος λόγο. Στην κάλπη! Και πάλι όλοι αυτοί, τα παπαγαλάκια-συστηματάκια-εντεταλμένα τσιράκια θα πάρουν την απάντησή τους. Το μόνο που έχω να πω: Περαστικά τους!

    Για τα μμε του πασόκ..
    α) Μαζί τα φάγανε και τι ΦΑΓΑΝΕ(Σ)!!!!….
    β)Το σύστημα έχει πάντα έτοιμους πρόθυμους που ανεξάρτητα το κόμμα να κράξουν στην κατεύθνση που κατά καιρούς αυτό θέλει.

    ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ...ΕΚΕΙ......ΖΩΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε αναζήτηση πολίτικου ρολού είναι κάποιοι αδιόρθωτοι νοσταλγοί, αεριτζήδες υποτακτικοί της κλίκας της συμφοράς και της Ντορο-φαύλο-κρατιας στο Ελλαδισταν…

    Ποιον μπορεί να ενδιαφέρει το άδηλο πολίτικο μελλον της κοτερατης κόρης της Φάνης Πάλης Πετραλιας της γνωστής κυρίας επί των τιμών και των αρπαχτών της Ντορο-φαύλο –κρατιας .

    Θα προσφέρει και αυτή ότι πρόσφερε και η μάνα της είκοσι χρονια τώρα .

    Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν???

    Όταν η οικογενειοκρατία , η απληστία και η αναλγησία για την καρέκλα γίνεται νόμος ,η καταψήφιση μας και το γιουχάρισμα γίνεται καμιά φορά καθήκον μας ... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ. ΟΠΩς ΓΙΑΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΜΕΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΜΕΠΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΝΟΝΤΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΩΗΝΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΤΛ ΚΞΤΛ ΚΤΛΚΤΛ ΚΤΛ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οικογενειακή αναξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.
    Kαι τώρα θα περιμένομε τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ, μήπως δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ forum ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΣΟΥ ΝΤΟΡΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!

    Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΚΟΠΑΝΕ,ΜΟΥΝΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΗΣ ''ΨΗΛΗΣ''!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΟΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΚΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.........


    ......ΣΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    ΟΥΣΤ.

    ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΝΟΡΟΙΑ ΣΥΦΙΛΗ..ΕΡΠΗ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΧ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι γινετε

    ρε παιδια

    δεν εχει δρ Κουτσουκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ

    Η ΚΟΛΛΥΤΗ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ;;;


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζώνες πορνό θέλει στην TV ο Μπουτάρης !
    Έκρηξη ειλικρίνειας, ή ψηφοθηρία στους …συνομίληκούς του;

    http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_3143.html


    Ο tempora o mores…

    Μακάρι Μπουτάρη!
    τώρα μάλιστα! έπιασε τόπο το σύνθημα.

    Και το άλλο ωραίο:
    “Με τον Γιάννη τον Μπουτάρη
    έχω τούρλα το “κοντάρι”.

    υγ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΙΝΑ της μητσοτακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση