GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οχι στην «απελευθέρωση» των οδικών μεταφορών...

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Αλληλεγγύη στους μικρούς ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και φορτηγών Δημόσιας Χρήσης Η κυβέρνηση, αδίστακτη και αποφασισμέ...

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση
Αλληλεγγύη στους μικρούς ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και φορτηγών Δημόσιας Χρήσης
Η κυβέρνηση, αδίστακτη και αποφασισμένη να υπηρετήσει με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, κλιμακώνει την επίθεση ενάντια σε όλους τους εργατοϋπαλλήλους και μικρούς επαγγελματίες.
Επιδιώκει την λεγόμενη απελευθέρωση του τομέα των οδικών μεταφορών και την πλήρη παράδοσή του σε ξένα και ντόπια μονοπώλια. Αυτό το στόχο υπηρετεί το...
 νομοσχέδιο που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη βουλή.
Οδηγεί στο ξεκλήρισμα χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες βυτιοφόρων και φορτηγών δημόσιας χρήσης, που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους. Η μεγαλύτερη μονοπώληση του τομέα των μεταφορών που προωθεί η κυβέρνηση, όχι μόνο δε θα μειώσει το κόστος των μεταφορών, όπως ψευδώς ισχυρίζεται, αλλά αντιθέτως θα είναι ο βασικότερος παράγοντας για την αύξησή του.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους μεροκαματιάρηδες, που επιμένουν αγωνιστικά παρά την επιστράτευση και την επίταξη. Που δηλώνουν αποφασισμένοι, αψηφώντας τους εκβιασμούς, να συγκρουστούν με την βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν με κάθε δυνατό τρόπο στον αγώνα για να αποκρουστεί η μονοπώληση του κλάδου των οδικών μεταφορών και η μετατροπή των μικροϊδιοκτητών σε άνεργους είτε σε μισθωτούς των μεταφορικών εταιρειών με άθλιους μισθούς και δικαιώματα.
Κανένας κλάδος, μόνος του, δεν μπορεί να σταματήσει την αντιλαϊκή θύελλα. Χρειάζεται να δυναμώσουν οι αγώνες, με κοινά αιτήματα, των αυτοαπασχολούμενων, των εργατοϋπαλλήλων, των μικρών αγροτών, της νεολαίας και των γυναικών των λαϊκών στρωμάτων.
Καλούμε τους μικροϊδιοκτήτες βυτιοφόρων και φορτηγών δημόσιας χρήσης να συσπειρωθούν με την Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή συσπείρωση των ΕΒΕ, την ΠΑΣΕΒΕ και να συμμετάσχουν στην νεογέννητη ελπιδοφόρα Λαϊκή συμμαχία, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το κοινό πλαίσιο πάλης των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και ΟΓΕ.
Με τον αγώνα και την ψήφο μας στις Τοπικές Εκλογές, μπορούμε να σταματήσουμε τα αντιλαϊκά σχέδια. Να συμβάλουμε να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη ανάπτυξη, όπου οι μεταφορές και οι άλλοι στρατηγικοί τομείς δεν θα είναι ιδιοκτησία των μονοπωλίων αλλά λαϊκή περιουσία. Θα υπηρετούν αποκλειστικά τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και θα έχουν εργαζόμενους με εξασφαλισμένα και πλήρη δικαιώματα.
Όλοι μαζί μπορούμε. OXI στην απελευθέρωση των οδικών μεταφορών.
Να αποσυρθεί οριστικά το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

15 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΕΚΗ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ? 35% ΚΑΙ Ο "ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΕΝΟΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://adf.ly/113297/banner/www.google.com

    ena polu kalo psaxtiri gia to internet!!rixte mia matia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλακες ποιο σκανδαλο?Τωρα που θα αποδειχθει οτι ηταν γραμμη να πεσει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και να ερθει ο πανιβλακας τι θα πειτε?αρρωστοι πρασινοσκωληκες,τρωκτικα θελετε να βγειτε και απο πανω?ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε για τον ορισμό της κατάντιας ενός έθνους.

    Προσωπικώς δε έχω ακούσει ποτε να μιλάνε δημοσιογράφοι με αυτόν τον τρόπο για τον πρωθυπουργό μιας χώρας. Ούτε καν για δικτατορίες της κεντρικής αφρικής.

    Αυτοί που μπορούν να σκεφτούν, τα ξέρουν ήδη.
    Αυτοί πάλι που πιστεύουν ακόμα στον Γκιόργκος, δεν μπορούν να σκεφτούν…
    Φαύλος κύκλος, τι τα ψάχνεις…

    Κατάντια.
    Μα λίγη μπέσα να παραιτηθούν δεν έχουν τουλάχιστον;


    ΤΥΡΟΜΕΡΗ “Γελοιοποίηση απο το BLOOMBERG των “επενδύσεων”... Παπανδρέου”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιανού μεγάλου κεφαλαίου ρε άσχετοι; Αυτοί πήραν δωρεάν άδειες από το κράτος και τις μεταπούλησαν αφορολόγητα με τεράστια κέρδη σε άλλους (ίσως και παράνομα μιά και είχαν δοθεί για συγκεκριμένους κοινωνικούς λόγους). Δηλ.πληρώναμε εμείς πανάκριβες μεταφορές ώστε κάποιοι τρίτοι να κονομάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γουσταρω πολυ τους φορτηγατζιδες γιατι ειναι και πολυ αντρακλες!
    Πολυ θα ηθελα να ταξιδεψω μαζι με εναν φορτηγατζη στο εξωτερικο.
    Να την εχει ΜΕΓΑΛΗ ομως... Την καμπινα.

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά, αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά, μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ άχρηστα ζώα του δημοσίου κατα Πάγκαλο.

    ΛΥΣΣΑΞΤΕ.......ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    -----------------------------------
    1.3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ εχει
    στην τραπεζα η Μαγια το Τσολι.
    ------------------------------------
    νο 4 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ....

    Απο που κυρα Μαγια μας;
    Ποσα επαιρνες για να κανεις ταξιδια ωστε να καλοπερνας μεσα στη χλιδα και να σου περισεψουν 1.3 εκατομυριακια για αποταμιευση;

    Αυτο ειναι το πασοκ.
    Μασα, ρεμουλα, αρπαγη, λαμογια, κλεψιμο, προδοσια.

    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΠΡΕΤΕΤΕΡΗΔΕΣ ΣΚΑΙ ΚΛΠ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΟΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10,16 το μυαλο σου σίγουρα δεν αξίζει ούτε 1 ευρω
    με αυτές τις παπαριές που λές.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ
    είναι ακριβώς αυτοί.
    ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
    ΜΕΓΑΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ- ΕΚΔΟΤΕΣ.

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ........και στα ολοφάνερα
    ανάποδα τα βλέπεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:58 ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΥΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λετε ρε παιδιά??Υπαρχει δικαιότερη λύση από το να δοθεί το δικαίωμα σε ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ , πληρωνοντας π.χ 100€ παραβολο να κάνει μεταφορές??Ζητατε φουκαριάρηδες την ψηφο των Τζωρτζατων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @(δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!


    TI LES RE ASXETE! GIA BALE POSA HTAN TA KALPAZONTA TOKOXREWLYSIA KAI THA LYTHOUN OI APORIES SOU AGRAMMATO PASOKOSKYLO.

    OPWS KAI TO XREOS TWRA AYJANETAI-TA IDIA THA LES SE 5 XRONIA?

    TO XREOS LOIPON ME TO PASOK THA AYJHTHEI 150+ DIS SE 5 (..) XRONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ "ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ" ? Ο ΣΑΜΑΡΕΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΖΩΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΑΛΟΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΦΤΑΕΙ Η ΝΔ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !

    ΣΚΑΤΟΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

    ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση