GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα νέα διόδια της Αγ. Τριάδας...

Από το http://fthiotida.net/    Θα συνεχίσουμε να τους κοιτάμε από τον καναπέ μας ή θα κάνουμε και εμείς κάτι; Αρκετοί από εσάς ίσως να κ...

Από το http://fthiotida.net/  
Θα συνεχίσουμε να τους κοιτάμε από τον καναπέ μας ή θα κάνουμε και εμείς κάτι;
Αρκετοί από εσάς ίσως να κάθεστε αναπαυτικά στο καναπές σας και διαβάζετε τα νέα της ημέρας .
Μπορεί και να εκνευρίζεστε για αυτά που συμβαίνουν και στην κατάσταση στην οποία φτάσαμε ...
Όμως τα πράγματά δεν έγιναν έτσι τυχαία... Τα ΑΦΗΣΑΜΕ και φτάσανε...
Κάποιοι άνθρωποι που είναι κατά των διοδίων στην πράξη ξεκίνησαν αυτοκινητοπομπή που κατέληξε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του μεγάλου αριθμού των διοδίων που λειτουργούν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Το ερώτημα είναι "θα συνεχίσουμε να...
 τους κοιτάμε από τον καναπέ μας ή θα κάνουμε και εμείς κάτι;"
"Θα περιμένουμε να βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα ή θα απαιτήσουμε το δίκιο και το αυτονόητο;"
Ό,ΤΙ ΓΊΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ....
ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ;
Να θυμήσουμε πως ο ΔΗΜΟΣ και η ΝΟΜΑΡΧΙΑ Φθιώτιδας είναι στο πλευρό οποιουδήποτε δημότη σε περίπτωση δίκης από μη καταβολή των διοδίων.

5 σχόλια

  1. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι….( Τα Φασιστοειδή )
    Υπάρχει ένας νόμος του Ελληνικού Κράτους, ( δεν τον έφτιαξε ούτε η Φαιδρά Πορτοκαλέα ούτε ο Γαλάζιος Ουρανός ) ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!
    Που αυτός ο νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους και στα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ συμφέροντα τους, αυτοί τον έκοψαν και τον έραψαν, λέει ότι για να χτίσεις ένα σπίτι σε οικόπεδο εκτός σχεδίου πρέπει να έχεις τέσσερα στρέμματα γης!
    Ποιοι όμως έχουν τα τέσσερα στρέμματα ειδικά στην Αττική αλλά και σε κάποιες καλές περιοχές της Ελλάδας; Απάντηση αυτά τα Φασιστοειδή, οι νεόπλουτοι, που κλέβοντας έρποντας και με τα κέρατα τους, αγοράζοντας ένα και καταπατώντας οι περισσότεροι τα υπόλοιπα στρέμματα βρισκόντουσαν και στο παρελθόν αλλά και τώρα με τέσσερα και παραπάνω στρέμματα στην κατοχή τους σε εκτός σχεδίου περιοχές.
    Και γιατί τους λέω ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΙΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ 380 τετραγωνικών μέτρων στο υπό συζήτηση πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής, την έκανα το 1985! ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κατάργησε αυτό τον φασιστικό νόμο, εκατομμύρια Έλληνες θα σε ευγνωμονούν αλλά και θα σώσεις με τον καινούριο που προτείνω την οικονομία της Ελλάδας, γιατί θα ανοίξουν τα πουγγιά, όλοι θα τρέξουν να χτίσουν ένα σπίτι στο χωράφι τους, θα κάμουν το σκατό τους παξιμάδι αλλά θα τα καταφέρουν, θα ζεσταθεί η αγορά, θα ξαναζωντανέψει η οικοδομή και μέσω αυτής εκατοντάδες επαγγέλματα και το εμπόριο, θα μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, τα ασφαλιστικά ταμεία θα δουν χρήμα, ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι απο πανω να βαλουν σημαιακια του πασοκ στα διοδια.

    σοσιαλισμος παντου ρε ζωα.

    πληρωστε ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσοι εχετε μηχανακια της AGB, γυριστε τα μονιμα σε οποιοδηποτε αλλο καναλι εκτος του Πασοκο-MEGA.

    Να μην γραφει ουτε ενα λεπτο MEGA

    Η με οποιονδηποτε αλλο τροπο χρειαστει, βγαλτε το απο την πριζα αν για λιγο βλεπετε MEGA.

    Ηρθε η ωρα να πληρωσουν λιγο για το συνεχες ξεδιαντροπο πασοκο-προμοταρισμα τους τα εμετικα πουλημενα καθικια.

    Ή διαδωστε το σε γνωστους-φιλους σας που εχουν μηχανακια AGB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    καλη επιτυχια

    στον Γιαννη Σγουρο
    και στον δρ Κουτσουκο

    για την Περιφερεια Αθηνας!!

    Με τις ευχες ολων μας

    Αναστασια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΡΤΥΣ (Θεόδωρος Τσουκάτος): Ο κ. Παπακωνσταντίνου, σας είπα, υποκρίνεται και δεν λέει την αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ, επειδή δεν θέλει να πει με θάρρος τη γνώμη του για την πρακτική που ίσχυε για τα δύο μεγάλα κόμματα όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά για τον εαυτό του, δεν ομολογεί την αλήθεια. Γι’ αυτό δεν έκανε και καμμία ενέργεια αποκάλυψης της πραγματικότητας.

    Τι είχε δηλώσει τότε ο κ. Παπακωνσταντίνου ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ:

    Ι. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Ήθελα να σας ρωτήσω για την κατάθεση σήμερα του πρώην ταμία του ΠΑΣΟΚ του κ. Αυγερινού και της γραμματέως, στην υπόθεση Τσουκάτου, ο οποίος πηγαίνει αύριο στον Εισαγγελέα. Φαίνεται και τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες ότι και ο κ. Αυγερινός και η γραμματέας έχουν καταθέσει πως ό,τι χρήματα έφερε ο κ. Τσουκάτος πήρε κουπόνια και ότι αυτά τα χρήματα πήγαν στο κόμμα. Αυτό αλλάζει σε κάτι την τακτική του ΠΑΣΟΚ που μέχρι τώρα ήταν «δεν ξέρω, δεν γνωρίζω»;

    XAxαχαααααα...
    "Πληρώστε φόρους κορόιδα!!!..."
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΩΣΗ.
    ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση