GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψίχουλα και οι ψήφοι...

Από τον   Κώστα Ζωγράφο Παρατηρώ την φωτογραφία του κ. Λανδράκη στο προφίλ του στο facebook και αναρωτιέμαι αν ξεκίνησε τον... ανταρτοπόλεμ...

Από τον  Κώστα Ζωγράφο
Παρατηρώ την φωτογραφία του κ. Λανδράκη στο προφίλ του στο facebook και αναρωτιέμαι αν ξεκίνησε τον... ανταρτοπόλεμο στην Γλυφάδα ή στην Αθήνα, καθώς η φωτογραφία του είναι από στιγμιότυπο στο Σύνταγμα. Ωσάν άλλη Κάτια Δανδουλάκη...
σε τρέιλερ της Λάμψης, με το παιδί (αν είναι γιος του είναι διπλά κατακριτέα η "χρήση" του για τη σαγήνη του e-πλήθους και την πρόκληση συναισθημάτων τρυφερότητας και την προσπάθεια δημιουργίας του προφίλ οικογενειάρχη) ανα χείρας, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για το δήμο της Γλυφάδας ταΐζει με ψίχουλα τα περιστέρια μπρος στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Άγνωστο και το επάγγελμα του κ. Λανδράκη από το οποίο καταφέρνει και ζει η οικογένειά του, όχι με ψίχουλα υποθέτω που τους δίνουν τρίτοι. Πια δεν είναι διαιτητής και πια δεν είναι κάτοχος της καφετέριας Cozi (νυν Chic) που καταλάμβανε παρανόμως πεζοδρόμια, καθώς επωλήθη. Και τώρα, ο πρώην δήμαρχος ζητά ξανά λίγα ψίχουλα.. αγάπης (που θα μετουσιώνονται σε πολύτιμη ψήφο). Πολλές οι ιστορίες για τα έργα και τις ημέρες του κ. Λανδράκη που κατά καιρούς ακούγονται στα στέκια της Γλυφάδας (από τα παιδιά του που φέρονταν να πήγαιναν με λιμουζίνα στο σχολείο μέχρι τις φερόμενες υπερκοστολογήσεις έργων επί των ημερών του, όταν η Γλυφάδα ήταν ένα "απέραντο εργοτάξιο"), οι οποίες ενδεχομένως έχουν δόση υπερβολής ή και μεγάλης αλήθειας. Στο στέκι, όμως, που έπινε χθες τον καφέ του ο ίδιος στην Τερψιθέα, είχε πάνω στο τραπέζι φέιγ βολάν που μετέπειτα γέμισαν όλη τη πόλη. Κατανοώ ότι ο υποψήφιος και πρώην δήμαρχος προσπαθεί να διαφημίσει τις.. ενέργειες ή μη ενέργειες των αντιπάλων του, αλλά ας σκεφτεί και λίγο το περιβάλλον που ζει, το οποίο πρέπει να είναι καθαρό και αμόλυντο...

9 σχόλια

  1. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν αναρωτιέστε για τα συνθήματα για τη Βουλή, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
    Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και θα γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 ,( σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και που πρέπει να τις εκτελέσουνε ) , δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
    Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
    Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
    Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
    ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
    ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλαιά μου τέχνη ΠΑΣΟΚ...

    Δεν αποτελει η περαιωση ομολογια αποτυχιας της κυβερνησης αλλα ομολογια στηριξης της διαφθορας.

    Γνωριζουν πολυ καλα πως να τα παρουν απο τους φοροφυγαδες αλλα δουλευουν γι’αυτους και επομενως τα οποια μετρα κατατεινουν στην απαλλαγη των φοροφυγαδων και στην υφαρπαγη του εισοδηματος των εντιμων πολιτων.

    Αλλωστε αν εφαρμοσουν τα σωστα μετρα οι πρωτοι που πρεπει να πληρωσουν ειναι οι ιδιοι και οι ημετεροι.

    Παρατηρειστε με τι λυσσα προσπαθουν να μπουν στην περαιωση ακινητων αυτοι που ποτε δεν πληρωναν τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έρχονται οι κάρτες του διαβόλου. Διαβάζουμε σε όλες τις εφημερίδες και ακούμε στη τηλεόραση τα ωραία νεα του ξενοφερτου απο το 81 ΠΑΣΟΚ.
    Θυμηθειτε εοκ και νατο, βασεις θανατου και τι κανει σημερα;
    Πριν πολλα χρονια αλλα και σημερα δεν σταματησαν να φωναζουν γεροντες της εκκλησιας ότι ο σιωνισμος και η παγκοσμια κυβερνηση του αντιχριστου ερχονται σιγα σιγα.
    Τους λοιδωρουσαν οι προοδευτικοι πολυπολυτισμικοι και οι ορθολογιστες της ψευτοκουλτούρας σαν οπισθοδρομικους φασιστες.
    Απο το 2011 κανενας δεν θα αγοραζει χωρις καρτα, δεν θα πηγαινει γιατρο ψωρις καρτα δεν θα συναλλασεται χωρις ΑΜΚΑ ΑΡ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ κλπ. ολα σε ον λαιν με υπολογιστη. που πηγαινουμε που τρωμε που ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΚΑΙ @ΑΜΑΜΕ.
    Σε λιγα χρονια εχουν προγραμματισει να μας φυτεψουν τσιπ στα χερια ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ . ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαίωση….δηλώσεις των σημερινών Υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ απο το 2008 :

    Σεπτεμβρίου 28, 2010 από Astakos.wordpress

    Α). (Γ. Παπακωσταντίνου 29/8/2008 στο δημοσιογράφο κ. Φ. Καρζή)
    «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι, που επιβάλλεται με εκβιαστικό τρόπο… και είναι μία πρακτική που κάποια στιγμή πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας».

    Β).(Λ.Κατσέλη 2/9/2008 σε συνέντευξη τύπου) «Η κυβέρνηση με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την περαίωση φορολογικών υποθέσεων για τις μεγάλες επιχειρήσεις, ουσιαστικά τι κάνει; Επιβραβεύει και εξισώνει ελεγκτικά τις μεγάλες επιχειρήσεις με τις μικρές. Τους ασυνεπείς φορολογούμενους με όσους δηλώνουν με ειλικρίνεια τα εισοδήματά τους. Και μεταφέρει, επομένως, πόρους από τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα στους έχοντες και κατέχοντες».

    Γ).(Γ. Πεταλωτής 16/12/2008 σε ερώτηση προς τον τότε Υπουργό Οικονομικών)
    «Επανέρχονται, λοιπόν, τα κρινόμενα ως ατελέσφορα εισπρακτικά και άγονα μέτρα τύπου “περαίωσης”».

    Δεκάδες παρόμοιες δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ μπορούν να αναφερθούν, δηλώσεις που έγιναν την περίοδο που η ΝΔ έφερε το νόμο για την περαίωση της περιόδου 2000-2006.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ Α.Ε ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ 0 ΤΖΙΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ 63.000. ΑΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ κ.ΛΑΝΔΡΑΚΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παπαριές καί ξαναμανά παπαριές.
    Άς συμβάλω.
    Ο πιτσιρικάς στή φωτογραφία,είναι
    από τώρα ΠΑΟΚτσής.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση