GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στο κέντρο της Χαλκίδας...

Από το http://www.evianews.com/ Τρόμος επικράτησε γύρω στην μία το μεσημέρι όταν έγινε ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Χαλκίδας. Πιο συ...

Από το http://www.evianews.com/
Τρόμος επικράτησε γύρω στην μία το μεσημέρι όταν έγινε ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Χαλκίδας. Πιο συγκεκριμένα ο ληστής κρατώντας όπλο στα χέρια εισέβαλλε σε τράπεζα στην περιοχή του Δημαρχείου της πόλης. Μπήκε μέσα και απειλώντας τους ταμείες ζήτησε να του δώσουν χρήματα. Αμέσως επιβιβάστηκε σε ένα μηχανάκι και εξαφανίστηκε σε άγνωστη κατεύθυνση. Μέσα σε δευτερόλπετα οι άνδρες της ομάδας Δίας, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου πριν από λίγο εντόπισαν το μηχανάκι του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα...
 γίνονται συνεχείς προσαγωγές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evianews.com, το ποσό της ληστείας ανέρχεται σε 11.000 ευρώ.

2 σχόλια

  1. Στηρίξτε και άλλο τον "αγώνα" του κάθε βολεμένου, για να είναι η Ελλάδα μια ζωή πίσω. Για να μην καταργηθούν ποτέ οι αναχρονιστικοί νόμοι, και τα αναχρονιστικά καθεστώτα που ισχύουν από τη χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδράνεια και προβληματικά μέτρα βλέπει η Greenpeace στην «πράσινη ανάπτυξη»
    Την εκτίμησή της ότι η κρίση που πλήττει τη χώρα «δεν αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για προώθηση πολιτικών που μπορούν να προστατεύσουν το περιβάλλον και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» εξέφρασε η οργάνωση Greenpeace.
    Σε ανακοίνωσή της, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση καταλογίζοντάς της «δειλά ή προβληματικά μέτρα (νόμος για τις ΑΠΕ), απόλυτη αδράνεια (αλιεία, μεταλλαγμένα) ή ακόμα και προσέλκυση επικίνδυνων επενδύσεων (μονάδα ηλεκτροπαραγωγής LPG στον Αστακό)».
    «Οι εξαγγελίες και δεσμεύσεις της σημερινής κυβέρνησης, όπως διατυπώθηκαν προεκλογικά στο πλαίσιο της Πράσινης Ανάπτυξης, είχαν προκαλέσει αισιοδοξία για τη στροφή της εθνικής πολιτικής προς ένα μοντέλο ανάπτυξης που αντιμετωπίζει το περιβάλλον ως μέρος της λύσης και όχι ως εμπόδιο. Αποδείχθηκε όμως ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η οικονομική κρίση ήταν η δικαιολογία για την απουσία των απαραίτητων τομών σε αυτή την κατεύθυνση, αντί να αποτελέσει αφορμή για θετικές αλλαγές», τόνισε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, συντονιστής εκστρατειών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση