GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαριστικό παζάρι...

Ap;o to http://xariseto.gr/    Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό FREE FESTIVAL που διοργανώνει το xariseto.gr το 7ο Χαριστικό Παζάρι την Κυρ...

Ap;o to http://xariseto.gr/  
Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό FREE FESTIVAL που διοργανώνει το xariseto.gr το 7ο Χαριστικό Παζάρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη!
Για 7η συνεχή φορά θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα παζάρι "ανταλλαγής" βιβλίων, ρούχων, παιχνιδιών και μικρών αντικειμένων που τα χρήματα δεν είναι απαραίτητα.
Με διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις να... κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον, όλοι οι δρόμοι οδηγούν εδω απο 9:00 εως 22:00
Ελάτε μαζί με τους μικρούς μας φίλους για να παίζουν σε διάφορες δράσεις, να κανουν face painting!
Χορέψτε υπό τους ήχους των LaRoJa, των "Δίχως λόγια". Απολάυστε υπέροχο αρωματικό καφέ Karoma. Μάθετε τα πάντα για το δωρεάν λογισμικό και τις νέες εκδόσεις του Fedora Linux.
Και φυσικά όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ!
Τo http://www.xariseto.gr/ σας περιμένει όλους εκεί!
Ελάτε νωρίς το πρωί και μείνετε μαζί μας ως αργά το βράδυ
Με την υποστήριξη:
XariseTo.Gr, Δήμου Πολίχνης, Παιδία Εν δράση, Σχεδία στην πόλη, LaRoJa, Cafe Karoma, dwrean.net, Fedora 13 Linux, melos.gr
Φέρτε αντικείμενα, Ρούχα, Βιβλία, cd, Παιχνίδια, Συσκευές και ότι άλλο δεν χρησιμοποιείται στο παζάρι του Xariseto.gr και πάρτε ότι σας είναι χρήσιμο και ότι περισσέψει θα πάει σε ιδρύματα!

1 σχόλιο

  1. Ε!@ οχι ρε πουστη μου κι ετσι.

    Εβλεπα πριν απο λιγο το μαμουνι παπακωνσταντινου και φρικαρισα..

    Λοιπον αυτα τα καθικια της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) πρεπει να αισθανονται ιδιαιτερα ευτυχεις που το γαμημενο "τηλεκοντρολ" εχει μονο περιορισμενες δυνατοτητες.\@#%$^&^

    Α! βρε τσολια!!!

    Αν σημερα ηταν κυβερνηση η Νεα Δημοκρατια (του κυριου καραμανλη οπως ελεγε και το βλακογιοργο),αυτο το μαμουνι ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΜΟΥΝΙ παπακωνσταντινου,θα μιλαγε για .."αναβιωση της δεξιας"!! (για .."δεκεμβριανα" ,,οχι αυτα τα εκανε ο γερο παπατζης) για εκτελεση μπελογιαννη,..οχι οχι αυτα την καναν .."οι δημοκρατικοι", και΄λοιπα)

    Τελικα αγαπητοι μου ανθρωποι μηπως ειναι ωρα να παρουμε τις τυχες στα χερια μας??

    Αγαπητοι μου αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) στηριζονται στην .."πλειοψηφια" των 3.000.000 ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ συμπολιτων μας!!

    Ετσι δεν ειναι αγαπητοι μου ανθρωποι??

    ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ 3 εκατ ανθρωπους (ζωα με δικαιωμα ψηφου),και γιναν κυβερνηση ..
    Εδω ομως προκειται για ΑΠΑΤΗ.

    Ετσι δεν ειναι αγαπητοι μου ανθρωποι??

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση