GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο διασυρμός του Συντάγματος‏...

Από το http://alampasis.blogspot.com/ Υπερψηφίστηκε στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής η τροπολογία που προβλέπει ποινές φυλάκισης και α...

Από το http://alampasis.blogspot.com/
Υπερψηφίστηκε στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής η τροπολογία που προβλέπει ποινές φυλάκισης και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος για τους φορτηγατζήδες που αρνούνται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις από την επίταξη τους.
Πρόσεξε τώρα να δεις τι λένε αυτοί οι άνθρωποι: Ότι αν είσαι επιταγμένος φορτηγατζής και σου δοθεί εντολή να πας να αδειάσεις ένα βόθρο και αρνηθείς να συμμορφωθείς ή παραλείπεις να πας να αδειάσεις το βόθρο, θα τιμωρηθείς με...
 φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών. Τώρα αν όπως πας να αδειάσεις το βόθρο, πατήσεις στο δρόμο με το βυτίο σου έναν άνθρωπο και τον σκοτώσεις, τιμωρείσαι με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών!!!
Πρόσεξε τώρα και το άλλο: Αν επανειλημμένα αρνηθείς να πας να αδειάσεις το βόθρο ή αφήσεις το βυτίο παραπλεύρως του δρόμου κατά τρόπο που το καθεστώς θα χαρακτηρίσει την πράξη σου ως «παρακώλυση των συγκοινωνιών», τότε πας μέσα (χωρίς να έχεις δικαίωμα εξαγοράς της ποινής). Η ίδια ποινή σου επιβάλλεται αν κάποιος σου βρίσει τη μάνα και σύ εκτός εαυτού, τραβήξεις ένα παλιό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι και τον σκοτώσεις!!!
Ερωτάται: Στέκουν αυτά τα πράγματα στα δικαστήρια? Η απάντηση είναι προφανής… Εδώ μιλάμε όχι για παραβίαση, αλλά για γελοιοποίηση του άρθρου 25 παράγραφος 1 του Συντάγματος… Όταν τιμωρείς το φορτηγατζή για «επανειλημμένη παρακώλυση των συγκοινωνιών» το ίδιο με αυτόν που σε βρασμό ψυχικής ορμής δολοφονεί έναν συνάνθρωπό μας , είναι προφανές ότι όχι απλώς παραβιάζεις, αλλά ότι βιάζεις το Σύνταγμα!!!

24 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ;

    OI ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑΝ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδράνεια και προβληματικά μέτρα βλέπει η Greenpeace στην «πράσινη ανάπτυξη»
    Την εκτίμησή της ότι η κρίση που πλήττει τη χώρα «δεν αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για προώθηση πολιτικών που μπορούν να προστατεύσουν το περιβάλλον και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» εξέφρασε η οργάνωση Greenpeace.
    Σε ανακοίνωσή της, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση καταλογίζοντάς της «δειλά ή προβληματικά μέτρα (νόμος για τις ΑΠΕ), απόλυτη αδράνεια (αλιεία, μεταλλαγμένα) ή ακόμα και προσέλκυση επικίνδυνων επενδύσεων (μονάδα ηλεκτροπαραγωγής LPG στον Αστακό)».
    «Οι εξαγγελίες και δεσμεύσεις της σημερινής κυβέρνησης, όπως διατυπώθηκαν προεκλογικά στο πλαίσιο της Πράσινης Ανάπτυξης, είχαν προκαλέσει αισιοδοξία για τη στροφή της εθνικής πολιτικής προς ένα μοντέλο ανάπτυξης που αντιμετωπίζει το περιβάλλον ως μέρος της λύσης και όχι ως εμπόδιο. Αποδείχθηκε όμως ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η οικονομική κρίση ήταν η δικαιολογία για την απουσία των απαραίτητων τομών σε αυτή την κατεύθυνση, αντί να αποτελέσει αφορμή για θετικές αλλαγές», τόνισε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, συντονιστής εκστρατειών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, Ο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ...
    ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά έχουμε ΧΟΥΝΤΑ δεν το εχετε καταλάβει ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυτεχνίτης και άνεργος30 Σεπ 2010, 5:33:00 μ.μ.

    θέλω κάποιος να μας πει που έζησε την 7/ετία εαν τότε πεινούσε , εάν του έπαιρναν με το έτσι θέλω την περιουσία και εάν τον έβαζαν φυλακή. Δεν εννοώ αν έμπαιναν στην φυλακή οι κλέφτες, εκβιαστές,βομβιστές κλπ παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου.'
    Τέλος πόσοι από τους πρωτεργάτες κλπ της 7/ετίας δικάσθηκαν για κλέψιμο της κρατικής περιουσίας και πόσοι πήραν καθ οιονδήποτε τρόπο επιχορηγίες.
    Στην 7/ετία έκοψαν τους μισθούς των υπαλλήλων?
    στην 7/ετία το δημόσιο χρέος ήταν [0] ΜΗΔΕΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ "ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΣΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.
    ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΟΥΝΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μαλακα bloopers τι θα φυγουν νυχτα και σε ξυλικα πακετα και παπαριες;

    Πας καλα; Στην Ελλαδα εισαι οχι στην Βολιβια.

    Σε εκοψε απο το payroll το ΚΙΣ και εχει σαλεψει τα μυαλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ
    ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ
    ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ!

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ" ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    Ε ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΖΑΝ Τ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ & ΣΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ....
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
    ΑΝΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BLOG ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ "ΣΟΦΟΥ" ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΣ Ο "ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ". ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" (Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΠΟΥ ΟΣΟ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΨΑΧΝΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" , ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ -- ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. BLOOPERS
    ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ Η ΚΑΝΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΘΑΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΣΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΧΟΛΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΠΟΤΕ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 120 ΔΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ. ΣΥΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ. ΣΥΝ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ. ΣΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΚΛΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Α. Αλαβάνος μιλώντας σε φορτηγατζήδες στα διόδια Ελευσίνας είπε, μεταξύ άλλων:

    «Ο Χανς – Βέρνερ Ζιν, οικονομικός σύμβουλος της Μέρκελ δήλωσε ότι με το πρόγραμμα της τρόικα η Ελλάδα οδηγείται στον εμφύλιο πόλεμο.

    Η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι σε όσους κινητοποιούνται, όπως οι ιδιοκτήτες των φορτηγών, είναι πολιτική μίσους. Θεσπίζει νέα νομοθεσία πολιτικών διώξεων, γιατί δεν της αρκούν οι νόμοι της δικτατορίας. Ανοίγει μέσα στην κοινωνία το κουτί της Πανδώρας του φθόνου και του αλληλοσπαραγμού.

    Αυτή η κυβέρνηση, κι όλο το δικομματικό σκηνικό, πρέπει να φύγουν το γρηγορότερο δυνατό».


    *- Όλοι αυτοί οι “αντάρτες” του ΠΑΣΟΚ είναι συνυπεύθυνοι για το έκτρωμα αυτό.
    Ας πάψουν να κλαίγονται και να διεκδικούν ψήφους υποκρινόμενοι τάχα τους αντιμνημονιακούς.

    MAYΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ
    ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ & NOMAΡΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΥΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ
    ΤΩΡΑ..ΣΗΜΕΡΑ.

    ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ...ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΛΑΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟΥ
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ.............
    1. Θα μας πει ο Παπακ/νου πως υπεγραψε τη συμβαση δανειου-υποθήκευσης της χώρας στο ΔΝΤ.
    χωρις ΦΕΚ εξουσιοδοτησης ??
    2. Θα φερει τη Συμβαση Δανειου οπως οφειλει στη ΒΟΥΛΗ ???

    Αφηστε ΓΙΑ την περαιωση..(λίγα χρονάκια θα φάνε ).
    Με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΜΩΣ. Που θα μας παρουν τα εσωρουχα και θα μας ξυρισουν πατοκορφα με τα οσα υπεγραψαν !!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ η Βουλη,
    δεν γνωριζει επισημα !!!

    Ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠ μαζί με κάτι Ραγκούσηδες και Παμπούκηδες,
    ας μην νομίζουν ότι ζούμε
    στο 1940. Για να κρυφτούν.
    Στην Νότια Αμερική!!!

    Μέχρι και οι δορυφόροι-που έλεγε ο ηλίθιος στο Αμέρικα-για τις πισίνες
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΥΠΗΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ....ΝΤΟΡΕΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πρεπει να παρει αμεσα δρομο αυτος ο αθλιος θιασος και να στηθει μια σοβαρη κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. “Αντισυνταγματική η περαίωση;”

    Σκίστηκαν πολλά καλσόν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ πάλιιιιιιιιιιιιιι.

    Ο χουντικός νόμος είχε… υπερβολική γραφειοκρατία, κατά τον Καστανίδη!
    Ενώ τώρα με το ΠΑΣΟΚ, ο φασισμός θα μπορεί να εφαρμόζεται χωρίς γραφειοκρατία, ελεύθερα και ανόθευτα.
    Επαίρονται ότι ξεπέρασαν τη χούντα και δεν ντρέπονται κιόλας…



    Ο πρωθυπουργός σε μια κρίση Αριστοτελισμού είχε δηλώσει ότι όπου το Σύνταγμα έρχεται σε αντίθεση με την λογική! δεν υπάρχει πρόβλημα να αγνοηθεί το Σύνταγμα.,
    ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΄Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ.. ΜΕΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ?ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "εχεις σήμα, σήμα καμπάνα""
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ.........


    ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩΣΑΝ 78 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ 10 ΔΙΣ /ΧΡΟΝΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΟΙ ΚΟΥΙΣΛΙΓΚΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση