GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρβικα σενάρια...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/    Αμέσως μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ κυκ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/  
Αμέσως μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ κυκλοφόρησαν σενάρια για την πιθανή πρόσληψή του στον ΠΑΟΚ. Ήδη από βράδυ της Κυριακής που αποχώρησε ο Σερβοέλληνας προπονητής από την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη εμφανίσθηκαν φήμες για την αντικατάσταση του Παύλου Δερμιτζάκη από τον Μπάγεβιτς.
Χθεσινοβραδινό δημοσίευμα από την Σερβία ήρθε να ενισχύσει αυτές τις φήμες.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 63χρονος πρώην προπονητής της «Ένωσης», αποτελεί και πάλι στόχο του...
 ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά» την περίοδο 2000-2002 όπου μάλιστα κατέκτησε και το κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Επίσης τονίζεται ότι η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου και η ήττα στη Ξάνθη έχουν δημιουργήσει προβλήματα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Παύλο Δερμιτζάκη. Σε περίπτωση νέας αποτυχίας με Ντιναμό και Άρη, κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση