GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκδήλωση για την υποψηφιότητα Μητρόπουλου...

Από την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ» Κέντρο Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην πολιτική εκδήλω...

Από την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ»
Κέντρο Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ», ο «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» και η «Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους» για τις Περιφερειακές Εκλογές και την υποψηφιότητα του Αλ. Μητρόπουλου.
Στην ομιλία του ο Βουλευτής Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Βασίλης Οικονόμου, τόνισε ότι η «Δημοκρατική Συνεννόηση» αποτελεί ένα κέντρο που συστήθηκε από την ανάγκη να υπάρξει αντίδραση στα αντιλαϊκά και αδιέξοδα μέτρα της κυβέρνησης που βάλουν ευθέως κατά της κοινωνικής συνοχής. Υποστήριξε ότι σήμερα ακούμε διαρκώς ότι για όλα ευθύνονται οι εργαζόμενοι και η μικρομεσαία τάξη και όλα τα μέτρα που υιοθετούνται συρρικνώνουν το κοινωνικό κράτος και υποβαθμίζουν το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων.
Στις Περιφερειακές Εκλογές του Νοεμβρίου ο ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει, να υποδείξει δια της ψήφου του τους ενόχους της δημοσιονομικής τραγωδίας και να αναδείξει εκείνους τους συνδυασμούς που θα αναλάβουν την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, που θα διεκδικούν την ισόρροπη και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη και θα...
 επιβάλουν την προστασία του κοινωνικού κράτους.  Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ» που πρότεινε τον Αλέξη Μητρόπουλο ως υποψήφιο Περιφερειάρχη θεωρεί ότι ο συνδυασμός που θα προκύψει από την συνεργασία των ευρύτερων δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων μπορεί να θέσει τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας στην πραγματική τους διάσταση και να επιβάλει τις ουσιαστικές και κοινωνικά δίκαιες λύσεις προς όφελος του ελληνικού λαού και της χώρας. Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι οι πολιτικές που προέρχονται από το Μνημόνιο και την κυβέρνηση είναι αδιέξοδες και οδηγούν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στο περιθώριο και την εξαθλίωση. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλ. Μητρόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να ενωθούν όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στο κοινωνικό κράτος, να αναπτυχθούν οι πολιτικές προστασίας των πιο αδύναμων πληθυσμιακών ομάδων όπως είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι νέοι που οδηγούνται σήμερα μαζικά στην μετανάστευση. Στις Περιφερειακές εκλογές για την Αττική δίνεται η ευκαιρία στον μισό περίπου ελληνικό πληθυσμό να αποδείξουν ότι υπάρχει και άλλη λύση, ότι υπάρχει ο κοινωνικά δίκαιος δρόμος της ανάπτυξης και ότι πρέπει να πληρώσουν για την οικονομική κρίση αυτοί που πραγματικά την δημιούργησαν.
Οι κεντρικοί στόχοι της «Ανεξάρτητης Κίνησης για την Αττική» είναι: η προστασία και η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, η αποκατάσταση του αττικού περιβάλλοντος, η προστασία των δημοσίων αγαθών και των κοινοχρήστων χώρων από την προϊούσα ιδιωτικοποίηση και την πιθανή απαλλοτρίωση από τους δανειστές, η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η αντιμετώπιση της ανεργίας, της ετεροαπασχόλησης και της μετανάστευσης των νέων μας, με την αυτόνομη ανάπτυξη των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, η εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των πολιτών και η αναβάθμιση των αντίστοιχων υπηρεσιών, η ενίσχυση της περηφάνιας και της αξιοπρέπειας του λαού μας, με την αξιοποίηση της γεωστρατηγικής μας θέσης και του εθνικού μας πλούτου.
Η μεγαλειώδης συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός διαφωνεί με τις πολιτικές που ακολουθούνται και ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να σώσει το κοινωνικό κράτος που οι κυβερνώντες προσπαθούν να συρρικνώσουν και να εξαφανίσουν. Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ» καλεί όλους τους Έλληνες να αντισταθούν και να αποδείξουν για μια ακόμη φορά ότι δεν σκύβουν το κεφάλι, ότι γνωρίζουν τους υπεύθυνους αυτής της κρίσης και ότι δεν έχουν σκοπό να θυσιαστούν για να σώσουν τους ξένους τραπεζίτες και τα κερδοσκοπικά κεφάλαια. Λύσεις υπάρχουν και είναι πολύ πιο αποτελεσματικές όταν κύριο κριτήριο για την υιοθέτηση των όποιων μέτρων είναι η κοινωνική δικαιοσύνη.

7 σχόλια

  1. Ανθρωπάκι κι ο Μητρόπουλος!!! το τσιράκι του αυτιά το παίζει πλέον όψιμος επαναστάτης. Ας τον έβαζε το ΠΑΣΟΚ σε καμιά θεσούλα ή ας μην τον εφτυνε για υποψήφιο βουλευτή και θα σου έλεγα αν κατέβαινε "ως αριστερός" θα τριζουν τα κόκκαλα του Λενιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι….( Τα Φασιστοειδή )
    Υπάρχει ένας νόμος του Ελληνικού Κράτους, ( δεν τον έφτιαξε ούτε η Φαιδρά Πορτοκαλέα ούτε ο Γαλάζιος Ουρανός ) ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!
    Που αυτός ο νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους και στα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ συμφέροντα τους, αυτοί τον έκοψαν και τον έραψαν, λέει ότι για να χτίσεις ένα σπίτι σε οικόπεδο εκτός σχεδίου πρέπει να έχεις τέσσερα στρέμματα γης!
    Ποιοι όμως έχουν τα τέσσερα στρέμματα ειδικά στην Αττική αλλά και σε κάποιες καλές περιοχές της Ελλάδας; Απάντηση αυτά τα Φασιστοειδή, οι νεόπλουτοι, που κλέβοντας έρποντας και με τα κέρατα τους, αγοράζοντας ένα και καταπατώντας οι περισσότεροι τα υπόλοιπα στρέμματα βρισκόντουσαν και στο παρελθόν αλλά και τώρα με τέσσερα και παραπάνω στρέμματα στην κατοχή τους σε εκτός σχεδίου περιοχές.
    Και γιατί τους λέω ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΙΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ 380 τετραγωνικών μέτρων στο υπό συζήτηση πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής, την έκανα το 1985! ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κατάργησε αυτό τον φασιστικό νόμο, εκατομμύρια Έλληνες θα σε ευγνωμονούν αλλά και θα σώσεις με τον καινούριο που προτείνω την οικονομία της Ελλάδας, γιατί θα ανοίξουν τα πουγγιά, όλοι θα τρέξουν να χτίσουν ένα σπίτι στο χωράφι τους, θα κάμουν το σκατό τους παξιμάδι αλλά θα τα καταφέρουν, θα ζεσταθεί η αγορά, θα ξαναζωντανέψει η οικοδομή και μέσω αυτής εκατοντάδες επαγγέλματα και το εμπόριο, θα μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, τα ασφαλιστικά ταμεία θα δουν χρήμα, ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει να είναι κανείς μπουνταλάς , χαϊβάνι και βλάκας εάν νομίζει ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ καταλαβαίνουν από ηθική.

    1)Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει πως θα υφαρπάξει την εξουσία.
    2) Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει πως θα παραμείνει στην εξουσία.
    3) Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει να βάλει σε θέσεις κλειδιά δικούς του ανθρώπους για να έχει τον έλεγχο και όταν χάσει την εξουσία.
    Όλα τα άλλα είναι απλή φιλολογία.

    Στο τέλος θα αγοράσει το ΔΝΤ ολόκληρη την Ελλάδα για 110 δις ευρώ, τα οποία εμείς οι ίδιοι θα πληρώσουμε, με πληθωρισμό και φόρους.
    Δηλαδή θα αγοράσει με δικά μας λεφτά.

    Αυτό είναι εξυπνάδα!
    Μπράβο στην κυβέρνηση μας που τους διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν δεν υπάρχουν λεφτά υποβαθμίζουμε τις καταπράσινες περιοχές μας

    Για πολλοστή φορά θα αναφερθούμε στην περίπτωση του Αστακού, μια καταπράσινη περιοχή στον πιο πλούσιο σε υδάτινους πόρους Νομό της Ελλάδας το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η οικολογική ανάπτυξη και η πράσινη συνείδηση της υπουργού κ.Μπιρμπίλη θέτει ως ενδεχόμενο την κατασκευή στο τόπο εκείνο μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με την καύση LPG (Liquefied petroleum gas). Είναι ίσως το πιο επικίνδυνο προϊόν καύσης καθώς στην περίπτωση ατυχήματος όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν οι ζημιές είναι τεράστιες και σε λεφτά αλλα και σε ανθρώπινες απώλειες. Είναι αυτό που θα λέγαμε πιο καλά τα σκουπίδια της Γης και τα φέρουν για κάψιμο από το Abu Dhabi στον Αστακό. Η μεγαλύτερη ηρωνεία όμως είναι οτι το παραγώμενο ρεύμα κατα 70% θα εξάγεται στην Ιταλία χώρα η οποία είχε θύματα από ατύχημα με LPG και πλέον δεν αποδέχεται την ύπαρξη τέτοιων εγκαταστάσεων στο χώρο της. Με λίγα λόγια πάρτε τα "σκατά" μας φτωχοί Έλληνες κάντε τα ρεύμα και δώστε το μας.Δεν πρέπει να επιτραπεί μια τέτοια εξέλιξη γιατί κάτι τέτοιο θα έστελνε τον τόπο αυτόν στα αζήτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας πει ποσα λεφτα εφαγε απο τους υπαλληλους του ΟΤΕ ,που τους εκπροσωπησε ως δικηγορος για να παρουν τα υπολοιπα χρηματα απο το εφαπαξ(το ειχε κοψει ο Μητσοτακης).Εννοειται οτι δεν δικαιωθηκαν ποτε αλλα τα χρηματα τα πηρε ο ...αριστερος πασοκοανθρεμενος υποψηφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε μας κι εσύ μωρή ανεξάρτητη σάχλα.

    Μας τάχετε πρήξει όλοι, βολεμένοι, μια χαρά.

    Εδώ δεν έχουμε να πάρουμε παπούτσια...

    Παπουτσίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ : ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ…!!!!

    Διαφημιστικές πινακίδες
    «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
    ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ» παντού στην Αττική.
    Η «κυβέρνηση» ανοίγει επαγγέλματα και κλείνει σπίτια.
    Δημιουργεί νέες δουλειές –γι΄αυτούς που «διευκολύνουν» τους νέους μας να πάρουν των ομματιών τους!

    Κοινωνική προσφορά των κατοχικών ανδρεικέλων που εξανδραποδίζουν τους Έλληνες, αυτό το αφισάκι, «σήμα κατατεθέν» τους «τέταρτου (!!!!!!!!) δρόμου» τους: «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ»… Δώρο-ταφόπλακα από τους νεκροθάφτες που θάβουν ζωντανή την Ελλάδα.

    Πάλι για «πατριωτισμό» μίλησε ο ΓΑΠ από τη Θεσσαλονίκη. –τον «νέο πατριωτισμό» των «antieksousiastwn –antisymbatiukwn» τουριστών από το Χάρβαρντ, που οδήγησαν τη χώρα στο σημείο, τα νέα παιδιά να μην έχουν κανένα μέλλον, να ψάχνουν τρόπους απόδρασης…Και τα «κοράκια» να παριστάνουν τα «αποδημητικά πουλιά».

    Να φύγουν νύχτα οι ανελλήνιστοι / αφελληνισμένοι ολετήρες, πριν βουλιάξουν την πατρίδα μας στο απόλυτο ζόφο.

    MAYΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
    ΤΗΣ MEGA XΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....
    ΠΑΝΤΟΥ.
    ( ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση