GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα σχόλιο για τον κ. Μπουτάρη...

Από τον Χρήστο Μάτη Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης http://matis2010.blogspot.com/ Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είναι κομμα...

Από τον Χρήστο Μάτη
Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης
http://matis2010.blogspot.com/

Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είναι κομματικός κλώνος. Άλλωστε τίνος κόμματος, θα μπορούσε να είναι κλώνος; Της ΔΡΑΣΗΣ του Στέφανου Μάνου, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος και υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2009; Του ΠΑΣΟΚ, που διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2004, για να ζητήσει τη διάλυση του κόμματος το 2007; Του ΚΚΕ, με το οποίο εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2002; Ή της ΝΔ, της οποίας δήλωσε ψηφοφόρος παλαιότερα;
Σε κάθε περίπτωση, αν πιστεύει ότι οι υποψήφιοι πρέπει να αποτινάξουν τα δεσμά της κομματοκρατίας, ας σταματήσει να...
 ζητά από το ΠΑΣΟΚ κυρώσεις κατά των στελεχών που δεν θέλουν να τον παρακολουθήσουν σε αυτές τις διαδρομές και να σταματήσει επίσης να προσπαθεί να τους πειθαναγκάσει με έξωθεν παρεμβάσεις.
Γιατί συμφωνούμε απόλυτα ότι πρέπει να δώσουμε τέλος «στους χορούς και στα πανηγύρια», όπως είπε ο Γιάννης Μπουτάρης. Αλλά όχι για να εγκαταστήσουμε, όπως πρότεινε, νυχτερινή ζώνη πορνό στο TV100.

7 σχόλια

  1. ρε ..μάστορα
    απο τον μπουτάρη το κόλλησε το χικ..χικ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ..μάστορα
    απο τον μπουτάρη το κόλλησε το χικ..χικ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλωτσια σε ολα τα Σκουπιδια δ/υ του Δημοσιου, να βγουν τα κωλοσκουπιδα στην ελευθερη αγορα να δουν ποσα απιδια πιανει ο σακκος...α ξεχασα...Σκουπιδια Βδελλες πινετε το αιμα του λαου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράψε γιά τά ψεκαστικά αεροπλάνα,
    πού επιρρεάζουν τή βροχή στά αμπέλια του.
    Συγχρόνως επιρρεάζουν καί τά παρα-
    κείμενα μποστάνια.
    Κρατική αδεία.(Δοτική).
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά, αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά, μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΣΑΣ

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.


    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΡΑΣΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση