GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ισλανδοί τους στέλνουν φυλακή, εμείς τους πληρώνουμε...

Από τον Χρήστο Ζεστό Ο Ισλανδός Κουρασμένος-Καταλληλότερος και ο Ισλανδός Αλογοσκούφης παίρνουν το δρόμο για τις φυλακές. Στην Ελλάδα ο πρώ...

Από τον Χρήστο Ζεστό
Ο Ισλανδός Κουρασμένος-Καταλληλότερος και ο Ισλανδός Αλογοσκούφης παίρνουν το δρόμο για τις φυλακές.
Στην Ελλάδα ο πρώτος κάνει διακοπές διαρκείας σε κότερα κολλητών του επιχειρηματιών ενώ ο δεύτερος διδάσκει στην ΑΣΟΕΕ οικονομικά στα παιδιά μας.
Και τους δύο τους πληρώνει το ελληνικό δημόσιο αφού ο Καραμανλής είναι ο χαβαλές του ελληνικού κοινοβουλίου πηγαίνοντας εκεί για να πιει ήσυχος το εσπρεσσάκι του, να μιλήσει για τον Παναθηναικό ενώ ο...
 απατεώνας και αρχιμάγειρας των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, σύμφωνα με τον Ελληνογερμανό ευρωβουλευτή Χατζημαρκάκη, είναι καθηγητής Πανεπιστημίου.
Στα σπίτια τους ή καλύτερα στις βιλάρες τους θα πίνουν στην υγεία των κορόιδων. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ;; ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ.
Και οι δυο τους σπουδάσανε στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου όμως κανείς δεν τους έμαθε τις λέξεις ΤΣΙΠΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

22 σχόλια

  1. Καλά τα λές Χρήστο.
    Να τα πάρουμε όμως όλα με χρονολογική σειρά.
    Μια και πέθανε ο Αντρέας, να δικάσουμε πρώτα το Σημίτη που οι υπουργοί του ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έπαιρναν "χορηγίες", μετά τον Καραμανλή για τα υποτιθέμενα σκάνδαλα βατοπεδίου, ζαχόπουλου και υποκλοπών και μετά στο ψητό.
    Τον Παπανδρέου για το ξεπούλημα των κρατικών επιχειρήσεων και την υπογραφή του μνημονίου που υποθηκεύει την κρατική ακίνητη περιουσία!!!

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..και κάποια εκατομύρια μαλάκες τους ψηφίζουνε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ασκοί πεφυσιαμένοι - φουσκωμένα ασκιά» (Επίμαρχος)

    Οι δυο τους σπουδάσανε στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου όμως κανείς δεν τους έμαθε τις λέξεις ΤΣΙΠΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    Οι γαλάζιοι ταπεινοσεμνοπρεπώς, αφού έριξαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, την κοπάνησαν και έκλεισαν πίσω τους και την πόρτα της Βουλής, παραχώνοντας τα σκατά τους, όπως η γάτα, και νόμισαν ότι τα παρέγραψαν. Μα αυτά βρώμισαν και μας έπνιξαν.

    Οφείλουμε να δαχτυλοδείχνουμε τους κακούς , τους αδιάφορους, τους διεφθαρμένους πολιτικούς και όχι μόνον.

    Οι πολιτικοί πρέπει να φοβούνται τον ψόγο περισσότερο από τον νόμο…

    Γιατί «εκείνη η πόλη ευτυχεί και προ πάντων σώζει τη Δημοκρατία , όπου και αυτοί που δεν αδικήθηκαν καταγγέλλουν και τιμωρούν τον αδικητή, όχι λιγότερο από τους αδικηθέντες:

    Το προσωπικό κράξιμο,το ξεβρακωμα, τα κλούβια αυγά, οι σάπιες ντομάτες , τα νερωμένα γιαούρτια και οχι μονον, θα πρέπει να εκτοξεύονται καταπάνω τους ,σε κάθε δημοσιά παρουσία τους.

    Ήδη ορισμένα αρχιλάμογια της πολιτικής άρχισαν να κρύβονται και να φοβούνται τους σίγουρους προπηλακισμούς.

    Φοβούνται πλέον οι άπληστοι να βγαίνουν από το σπίτι τους, φοβούνται να πάνε στη Βουλή, φοβούνται να πάνε στην ταβέρνα ,στην ψησταριά μήπως και λοιδορηθούν.Δεν θα γλυτωσουν...

    Από την άλλη μεριά, υπάρχει ο κίνδυνος αν εκτραχυνθεί η κατάσταση, οι δικαίως αγανακτισμένοι πολίτες να χειροδικήσουν (λιντσάρουν ) τα υπόλογα αρπαχτικά και να πάνε άδικα κατηγορούμενοι απο μια εθελοτυφλούσα διαβρωμένη δικαιοσύνη των εγκάθετων .
    Ντροπη σας αχρειοι..
    (ανευλαβήs!!! + blockers)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ,ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΓΑΜΟΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αι εμείς στη ΝΙΡΒΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.(ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΕ ΜΑΥΣΩΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά αυτό το αβγό με το μούσι θα συνεχίσετε να το βγάζετε στην τηλεόραση. ΄Ελεος πια. Ας ασχοληθείτε με σοβαρότερα πρόσωπα. Ας πούμε με τον ………………… ΜΑΡΙΝΑΚΗ !!!!!!!! Κάποια μαλακία θα έχει να πει και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981.
    ΑΠΛΑ ΤΟ 2004 ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Η ΗΔΗ ΞΕΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΓΑΛΙΑΣΗ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το 2009 ερωτήσεις στον πρωθυπουργό έκαναν στην αρχή τα παρακάτω μέσα.
    1. Νέα Παπαχρήστος
    2. Μέγκα Χασαπόπουλος
    3. Ελευθεροτυπία Σώκος
    4. Αντένα Γιακουμής
    5. Έθνος Αντύπας
    6. Άλτερ Τσακίρης
    7. Βήμα Κωβαίος
    8. Άλφα Πιτταράς
    9. Καθημερινή Ζούλας
    10. Σκάι Σιδέρης
    11. Πρώτο θέμα Μακρυγιάννης
    12. Νετ Μποτώνης
    13. Real News Μακρή
    14. ΕΤ3 Ντόζης
    15. Επενδυτής Καλαρύτης
    Ποιός θα βρει ποιοί έκαναν ερωτήσεις το 2010 πρώτοι;

    Τι κερδιζω γιατι εφαγα δυο ωρες το μεσημερι στην τηλεοραση ;

    - Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου. Είχες μήπως πιεί πριν Lexotanil ?
    Όσο αφορά την σειρά, εκτιμώ ότι η πρώτη τριάδα ήταν σίγουρα μέσα.

    εχασες!!! και οι δεκαπεντε!!!!

    Μακράν η καλύτερη ερώτηση ανήκει στο Γιάννη Κανελλάκη: Αφού πρώτα “κατακεράυνωσε” την κακιά διακυβέρνηση της ΝΔ, συνέχισε κατακεραυνώνοντας την κακιά διακυβέρνηση της ΝΔ και ρώτησε, εμπιστευόμενος το Τζέφρη ως άλλο Μεσσία, πότε θα μπουν στη “φυλακη” οι κλέφτες της ΝΔ που ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο για την είσοδό μας στο ΔΝΤ (το οποίο δεν είναι ΔΝΤ κατά το Τζέφρη, αλλά ΕΕ…)…
    Τα λόγια είναι περιττά…

    Οι πληροφορίες που θέλουν το Συγκρότημα να μοιράζει δωρεάν πάνες στους υπαλλήλους του και δη στα προβεβλημένα στελέχη του,
    μετά το πέρας της συνέντευξης του ακατονόμαστου,
    ελέγχονται προς το παρόν ως ανακριβείς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. eiste emetikoi kai kakobouloi. entolodoxoi konduloforoi dhmosiografoi. Den asxoleiste me to xali ths kubernhshs asxoleiste akoma me to karamanlh kai ton alogoskoufh. giati re lamogia den pianetaikai shmith kai papantwniou?
    ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ KAI SEIS ROUFIANOI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χα χα
    αν ο καραμανλής πρέπει να πάει φυλακή οι ποροδότεςπου λέγαν λεφτά υπάρχουν πού πρέπει να πάνε;;;;;
    οι προδότες που πέρισυ δεν αφήναν να πάρει κανείς μέτρα που πρέπει να πάνε;
    οι προδότες που τογενάρη δε δανειστήκαν όλο το ποσό που προσφερόταν που πρέπει να πάνε;;;;;

    ΑΛΛΆ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΧΤΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛ ΣΑΛΕΧ,ΝΤΑΡΑΛΑ,ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ, ΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΚΛΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ.....
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΔ......ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ.

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟ.

    ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΕΙ, ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 1922 ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ 1.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΠΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΝΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΙΣΙΝΚΕΡ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ 1974 ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ χαρούμενος είσαι ρε Ζεστέ(έτσι σε λένε;) που στέλνουν ένα πρωθυπουργό στη φυλακή. Θα σου έλεγα να ενημερώνεις καλύτερ το blog γιατί ποτέ κανείς δεν πάει φυλακή κατηγορούμενος για αμέλεια.
    Επίσης θα σου επεσήμανα ότι εάν πάει ο Καραμανλής για αμέλεια να δικαστεί αυτός εδώ ο κουτός θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα και τον Σημίτη πρέπει να τον κλείσουν σε αναμορφωτήριο
    Για ένα δεύτερο χαρούμενο που λέει ότι ο Χατζηπωςτονλένε τον Γερμανό που κατηγορεί τον Αλογοσκούφ,θα του θυμίσω ότι ο υπουργός του Σημίτη ο Μαντέλης έχει παραδεχτεί χρηματισμό και δεν πάει φυλακή, ο Τσουκάτος έχει κάποιο εκατομύριο μάρκα σε εκκρεμότητα και δεν πάει φυλακή.
    Τι έχουν να πουν οι χαζοχαρούμενοι γι'αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί δεν δημοσιεύεις όαλ τα σχόλια ρε press.gr.
    Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί με κάποια σχόλια που ομολογουμένως δεν είναι χυδαία μαθαίνεις και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή προπαγάνδα… δουλεύει στα ΜΜΕ που μιλατε κι απαντάτε μόνοι σας, αλλά εδώ σε πιάσανε μαγκάκο Πασοκάκο:

    Ο Καραμανλής έχει εξηγήσει:
    90 δις ευρώ ήταν ο δανεισμός της περιόδου του: 60δισ αναχρηματοδότηση (δηλ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ) και τα υπόλοιπα για να χρηματοδοτηθεί η οικονομία, η οποία ξεχνάς, πασόκε, ότι πριν ξεσπάσει η διεθνής κρίση και ο δικός σας εωτερικός διχασμός και καταστροφή, έτρεχε με ρυθμό σχεδόν 4,5%, ανεργία στο 7,5%, έλλειμα 2.6% κοκ

    Ξεχνάς πασόκε τι χρειάστηκε να δανειστεί για να καλύψει τα χαμένα από τις φωτιές του 2007 και του 2008; Εσείς καίγατε και ταυτόχρονα έκαιγε και η διεθνής κρίση… καταστρέφατε τη χώρα και δεν βλέπατε τι γινόταν γύρω σας…

    Πάρε τώρα την καφτή πατάτα και φύλαξε τη στον κό…ρφο σου. Να σε δω να κυβερνάς με κλειστές τις κάνουλες…

    Πασόκε μέχρι τώρα δεν έχεις αφήσει τίποτα όρθιο… όλα καταρρέουν… κλείνουν σπίτια κια χάνονται περιουσίες…
    Πασόκε θα τα πληρώσετε τα σπασμένα και τα φαγωμένα…
    Έρχεται η ώρα… Σε 6 μήνες θα συγκρίνουμε τι παρέλαβες το 2009 και τι θα έχεις και θα ζητάς να ξαναγυρίσει ο Καραμανλής…

    Για αρχή σημείωνε Πασόκε…
    Ανάπτυξη -3.7% από +0.3 (δεύτερο τρίμηνο)
    Ανεργία 12% από 8.5%
    Πληθωρισμός: 6% από 0.7%
    Τουρισμός: η χειρότερη χρονιά της δεκαετίας, μαζί με το 2003
    Ανταγωνιστικότητα: -12 θέσεις από 71 στο 83….
    και έχει κι άλλα!
    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι!

    Α! και κάτι άλλο Πασόκε…
    Τα δώρα στους μισθούς εσύ Πασόκε τάκοψες…
    Θα το πληρώνεις μια ζωή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΑΤΟΡΑΓΙΑ.

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς αρθρογραφο
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ απολυτα με τα συγκεκριμενα ατομα που αναφερεις στο αρθρο σου.
    Το ερωτημα ειναι φταινε μονο αυτοι; το κακο του δανεισμου της κλεψιας και της ρεμουλας ηταν μονο επι των ημερων αυτων; τα 180 δις που δανειστηκαν οι κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ και πηγαν σε τσεπες μεγαλοεργολαβων με τις αντιστοιχες μιζες και χορηγιες στους "εντιμους σοσιαληστες" δεν σου λεει κατι; οι ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ που συνδυαστηκαν με τις ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ δεν σε ενδιαφερουν; η καταληστευση του λαου μεσω του χρηματιστηριου με την παροτρυνση του τοτε προθυπουργου και του υπουργου των οικονομικων δεν σου λεει τιποτε; αν απο αυτα τα λιγα που σου ανεφερα δεν σου φρεσκαρα την μνημη,δυο πραγματα συμβαινουν η εχεις αλτσχαιμερ και σε δικαιολογω ή εισαι ενα καταπρασινο κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ που θεωρεις τον λαο μαλακα.
    Φυλακη; ΝΑΙ !!!οχι ομως επιλεκτικα για ολα τα καθαρματα που οδηγησαν τον τοπο σε αυτο το χαλι. Αν τωρα εσυ πιστευεις οτι παραπεμπωντας τους Καραμανλη Αλογοσκουφη ξεβρωμιζεις την Ελλαδα ειναι ανεκδοτο και σιγουρα κατι Τσοχατζοπουλοι κατι Τσουκατοι κατι Τρεπεκληδες κατι Μαντεληδες θα ξεσκιζονται στο γελιο.
    Αστο φιλε γιατι αμα πιασουμε και τους σημερινους η Σταδιου δεν φθανει να στηθουν κρεμαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ??? Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.... ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΓΚΟΥΦΗΣ??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..... ΓΚΜΧΧΧ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΦΥΛΑΚΗ??? ΠΟΙΟΣ?? Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.... ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ 2 ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ SMART, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΖΕΣΤΕ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΖΑΠΑ ΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΧΑΖΟΛΑΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ.... ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΑΚΑ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση