GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχή...

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ    Λέω ΟΧΙ στην ΤV! Επειδή αποφάσισα να μην αποδεχτώ καμία πρόσκληση από σήμερα 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τ...

Του Καθηγητή
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  
Λέω ΟΧΙ στην ΤV!
Επειδή αποφάσισα να μην αποδεχτώ καμία πρόσκληση από σήμερα 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 28 Νοεμβρίου και να μην εμφανιστώ σε ΚΑΝΕΝΑ από τα Πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια που πολύ συχνά με φιλοξένησαν στη διάρκεια των τελευταίων 3 δεκαετιών, καταθέτω την σημερινή μου blog-άποψη ως «αιτιολογία» της πράξης μου.
Εκεί στις δεκαετίες του ’50 και ’60, ΕΙΚΟΝΑ σήμαινε αφίσες και φωτογραφίες από έργα που έπαιζαν στα συνοικιακά και κεντρικά σινεμά…Ανείπωτη η υποβλητική δύναμη που μας έκανε να θέλουμε να γινόμαστε μετά την προβολή τα αγόρια πειρατές και cowboys, μυστικοί πράκτορες και αδέκαστοι λειτουργοί της Θέμιδος…και τα κορίτσια ντίβες μυστηριώδεις, γυναίκες πλανεύτρες και...
 εξωτικές όσο και επιθυμητές…Υπήρχε στις ταινίες του σινεμά αρχή και τέλος, υπήρχε πλοκή και δράση και, φυσικά, όλες οι απαραίτητες προοπτικές για να εισπράξουμε κάποιο «δίδαγμα και ρητό…»
Μπορεί να βιάστηκε ο George Orwell δίνοντας στο βιβλίο του για τίτλο το «1984», αλλά τελικά δικαιώθηκε για τη δύναμη της Τηλεόρασης να καθοδηγεί την κοινή γνώμη σε στόχους επιθυμητούς καθώς αποδεχόμενη την προπαγάνδα ως ενημέρωση συναρπάζεται, ακολουθεί άβουλα, αξιολογεί άκριτα, υιοθετεί ασυλλόγιστα!.. Και έτσι ζει τελευταία το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μια ιδιόμορφη τραγωδία με άγνωστες προεκτάσεις που αδυνατούμε να συλλάβουμε, να κατανοήσουμε και στο μέτρο που το επιτάσσουν οι περιστάσεις και το απαιτούν οι καιροί να ερμηνεύσουμε παραγωγικά.
Τώρα ο σύγχρονος Δούρειος Ίππος, η ΤιΒι, μπήκε στα σπίτια μας καθηλώνοντάς μας στον καναπέ να ρουφάμε άκριτα αμέτρητες σειρές εγχώριων και εισαγόμενων σήριαλ, που – σαν την εποχή μας - δεν χτίζουν πρότυπα, δεν προβάλλουν ήρωες και ηρωίδες, ούτε « δίδαγμα και…ρητό» αλλά σίγουρα βοηθούν να ξεχάσουμε … τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, τα οικονομικά προβλήματα, το καθημερινό άγχος και στρες, την ψυχοσυναισθηματική μας ένδεια που μας οδήγησε στην καθιέρωση ανθρώπινων σχέσεων μιας χρήσης.
Αρχές της δεκαετίας του ’60 και ήμουν νεαρός φοιτητής Κοινωνιολογίας-Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο όταν γνώρισα σε Δημοτικό ΚΑΠΗ της απίστευτης χοάνης λαών, φυλών, γλωσσών και πολιτισμών, που έδωσε το όνομά της και στο Πανεπιστήμιό μου, της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, το μακαρίτη πια Jose Eusebio Rodriguez, άντρα διπλά διαζευγμένο και πολλαπλά ξεχασμένο από τα εντός και εκτός γάμου παιδιά του. Είχε αγοράσει μια (γιγάντια για εκείνη την εποχή) έγχρωμη τηλεόραση 27 ιντσών και μια άνετη πολυθρόνα-ξαπλώστρα. Κάθε φορά που είχε σεκλέτια και θυμόταν την πατρίδα του στη Νότια Αμερική, πνιγμένος στη μοναξιά της πάντα πολύβουης, πολυάνθρωπης, και συνάμα απάνθρωπης μεγαλούπολης που ποτέ δεν κοιμάται, απλωνόταν με κινήσεις σχεδόν καταναγκαστικής ιεροτελεστίας στην ξαπλώστρα και άναβε το πούρο Αβάνας άνοιγε την έγχρωμη ΤιΒι του ταξιδεύοντας ολομόναχος στη μαγική χώρα του Όζ.
Αν και γίναμε γνώριμοι και «φίλοι» νέος εγώ εθελοντής ως φοιτητής κοινωνιολογίας-ψυχολογίας, γέροντας εκείνος απόμαχος της βιοπάλης στον κόσμο της βιομηχανικής παραγωγής, αλλά κοντινοί «συγγενείς» στην κουλτούρα - βοήθησε το δικό μου ταμπεραμέντο της μεσογείου και το δικό του της καραϊβικής – ποτέ του δεν μου εκμυστηρεύτηκε που τα έβρισκε τα περιώνυμα «πούρα Αβάνας» παρά το ασφυκτικό εμπάργκο της Αμερικάνικης Κυβέρνησης πάνω στο νησί που ήταν και παραμένει η πατρίδα του Μαρξιστή Δόκτορα Φιντέλ Κάστρο…
Στην εποχή της αποβλακωτικά παθητικής τηλοψίας που βιώνουμε αναρωτιέμαι εάν θα ήταν λύτρωση αν ΟΛΟΙ οι Έλληνες παίρναμε το δίκανο και πυροβολούσαμε την ΤιΒι μας ουρλιάζοντας…«τη σκότωσα επειδή την αγαπούσα»;…
Ή μήπως η παρότρυνσή μου αυτή θα δικαίωνε την κρυφή υποσυνείδητη πρόφαση για να βγούμε μετά στην αγορά να προμηθευτούμε σύγχρονα ΤV σετ με επίπεδες οθόνες τύπου «Home Cinema με ήχο Surround» για να ξεφύγουμε από την πικρή μας μοναξιά;
Όποιος έτσι συλλογιέται, αφού ολοκληρώσει τη διαδικασία που συνιστά ο τίτλος μου, ας φροντίσει για την ολοκληρωμένη απόλαυση να ανάψει και ένα πούρο Αβάνας…
Κατασκευάζονται ΑΚΟΜΗ από χέρια φτωχών Κουβανών Σοσιαλιστών αλλά διατίθενται στον ελλαδικό χώρο σε τιμές σαφέστατα…καπιταλιστικές!..

22 σχόλια

  1. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΤΙΑ ΑΝΕΜΕΝΑ

    ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΣΒΗΣΤΟΥΣ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι η ΓΑΠΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν Εβαλε ΕΚΤΑΚΤΟ νομο για φυλακιση στις πολυεθνικες που πουλανε ακριβοτερα στη ΕΛΛΑΔΑ και φυλακιζει τους φορτηγατζηδες. ΓΑ@ΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παρουσία του Θεόδωρου Πάγκαλου στα πολιτικά πράγματα χαρακτηρίζεται από αμετρητες αποτυχιες, λαθος χειρισμους και ελαφρομυαλες δηλωσεις. Χαρακτηριστικά:

    Η δήλωσή του ότι «η Γερμανία είναι οικονομικός γίγαντας, αλλά πολιτικός νάνος», την οποία κατόπιν υποχρεώθηκε να αποσύρει.

    Η δήλωσή του ότι «στους διαδρόμους του Υπουργείου Εξωτερικών μιλάνε αγγλικά», αναφερόμενος στην Υπουργία Γιώργου Παπανδρέου

    Η δήλωσή του ότι «μετά το 2000 καταστράφηκε η χώρα»

    Η αρχική έντονη καταδίκη του Σχεδίου Ανάν για την επανένωση της Κύπρου και μετέπειτα η φανατική υποστήριξή του

    Η θητεία του ως Υπουργού Εξωτερικών έληξε με την παραίτησή του, το Φεβρουάριο του 1999, λόγω των ατυχών χειρισμών που έγιναν στην υπόθεση Οτσαλάν, του Κούρδου ηγέτη που κατέφυγε στην Ελλάδα και φυγαδεύτηκε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Κένυα, όπου και συνελήφθη καθοδόν προς το αεροδρόμιο από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και παραδόθηκε στις αναμένουσες εκεί τουρκικές αρχές.

    Θεωρειται συνυπευθυνος για τραγικους χειρισμους την νυχτα των ιμων το 1996, σε σημειο να ειναι εως και υποπτος για εσχατη προδοσια.

    Τελος η θητεια του στα περισσοτερα υπουργεια απο οπου περασε, αφησε τεραστια ελλειματα και πολλες φορες ακομη περισσοτερα προβληματα απο αυτα που παρελαβε.

    Θυμιζουμε επισης την δηλωση του οτι τον γιωργακη παπανδρεου δεν θα μπορουσε ουτε να τον φανταστει πρωθυπουργο, αφου ειναι εντελως ανικανος και ανιδεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
    Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και θα γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 ,( σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και που πρέπει να τις εκτελέσουνε ) , δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
    Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
    Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
    Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
    ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
    ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΑΠΟΧΗ ΒΡΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ .ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ.ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΦΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " Όταν το μυαλό είναι ακμαίο, ασχολείται με την επιστήμη. Όταν αρχίσει να κάμπτεται, στρέφεται προς την φιλοσοφία. Στη δύση του, τέλος καταφεύγει στη πολιτική".
    Bertrand Russell
    (ή απλούστερα μας κούρασες και καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις την απόφασή σου προς το επ'αόριστον).
    Ολβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    * Όχι άλλα bonus και τραπεζικές ενισχύσεις
    * Όχι άλλα λεφτά σε κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις
    * Όχι στις αλόγιστες δαπάνες
    * Όχι φορολογία χωρίς δικαιολογία
    * Σταματήστε, δεν έχω τίποτε άλλο να δώσω
    * Παπανδρεονομία (οικονομία): σιγά, σιγά οδηγούμαστε στη φτώχια.
    * Η κυβέρνηση είναι το τοξικό ομόλογο.
    * Πατριώτες, ξυπνήστε
    * Η δύναμη διαφθείρει, η απόλυτη δύναμη διαφθείρει απόλυτα

    * Δώστε κίνητρα στις επιχειρήσεις, όχι στην κυβέρνηση
    * Σταματήστε την πτώχευση της χώρας
    * Οι τράπεζες πήραν εγγυήσεις, εμείς πήραμε το λογαριασμό
    * Το Σύνταγμα δεν είναι για πούλημα
    * Είστε οι υπηρέτες μας, όχι τα αφεντικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σκατα στα μουτρα σου Ζομπι--λαμογιο εισαι για κρεμαλα κατεστρεψες την χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανοιγει ο κορυδαλος...κωστακη ετοιμασου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παλαιά μου τέχνη ΠΑΣΟΚ...

    Δεν αποτελει η περαιωση ομολογια αποτυχιας της κυβερνησης αλλα ομολογια στηριξης της διαφθορας.

    Γνωριζουν πολυ καλα πως να τα παρουν απο τους φοροφυγαδες αλλα δουλευουν γι’αυτους και επομενως τα οποια μετρα κατατεινουν στην απαλλαγη των φοροφυγαδων και στην υφαρπαγη του εισοδηματος των εντιμων πολιτων.

    Αλλωστε αν εφαρμοσουν τα σωστα μετρα οι πρωτοι που πρεπει να πληρωσουν ειναι οι ιδιοι και οι ημετεροι.

    Παρατηρειστε με τι λυσσα προσπαθουν να μπουν στην περαιωση ακινητων αυτοι που ποτε δεν πληρωναν τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μαλακα πιπεροπουλε γραφικος ησουν εισαι και θα εισαι.αντε σπιτι σου βλακα να γλιτωσουμε απο τις μπουρδες σου!!!αι χασου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε ρε Πιπερόπουλε που είχες γίνει ό Μαϊντανός των μαϊντανών.
    Ψοφάς για κούφια δημόσιότητα Ω! Μέγιστε πνευματικέ φωστήρα.
    Όπου γάμος και χαρά...... Μέχρι σε μεσημεριανάδικα κουτσομπολίστικα σε είχαμε δει και τώρα κάνεις αποχή?
    Σιγά τ'αβγά θα στερηθούμε τισ βαρύγδουπες ανοησίες σου.
    Μην πω την γνωστή παροιμία Για την Φατιμέ και το Γενητζαμί αντε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χέσε μας ρε Πιπερόπουλε με τις παπαριές σου , δεν βαρέθηκες ακόμα;
    Αυτά που λες και γράφεις είναι τρίχες κατσαρές και δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >Κατασκευάζονται ΑΚΟΜΗ από χέρια φτωχών Κουβανών Σοσιαλιστών αλλά διατίθενται στον ελλαδικό χώρο σε τιμές σαφέστατα…καπιταλιστικές!..

    Ρε μεγάλε Καθηγητά πως το σκέφτηκες αυτο; Πολύ πρωτότυπο όπως και όλο το άρθρο σου.
    Τελικά πόσοι είναι αυτοί που με τρίχες πληρώνονται αδρά από τον κρατικό προϋπολογισμό με μόνη έννοια να βολέψουν σε αντίστοιχες θέσεις καθησιού και παχυλών απολαβών τα παιδιά τους;
    H απάτη με τους ειδικούς επιστήμονες του ΥΕΘΑ τι έγινε; Ακυρώθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ κλείσουν αυτές οι χουντοφυλλάδες καθώς και το φασιστοκάναλο μέγκα με τους προπαγανδιστές του Πασοκ θα είναι η μεγαλύτερη μέρα της δημοκρατίας κ θα πρέπει να γιορτάζεται σαν εθνική γιορτή….

    Βρυκόλακες που έχουν ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων τόσα χρόνια,
    σαπίλα και βρωμιά όλη η ιστορία τους….

    Όσο για τους εργαζομένους εγώ προσωπικά δεν τους λυπάμαι καθόλου,να μείνουν μια ζωή άνεργοι εύχομαι,τόσους μήνες που ο ελληνικός λαός υποφέρει,η ανεργία καλπάζει,τα λουκέτα πέφτουν βροχή,αυτοί πουλάνε τρελίτσα και στηρίζουν το καθεστώς.

    Ας φάνε καλά τώρα….ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ
    ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν δεν έχεις τυχοδιωκτικά προσόντα δεν μπορείς να πετύχεις στη πολιτική και να πλουτίσεις, όπως οι περισσότεροι που έγιναν υπουργοί....

    Όπως επίσης άμα δεν έχεις στο αίμα σου την πουτανιά, την πουστιά και την αναισθησία απο την οικογένειά σου. ΔΕΝ μπορείς να γίνεις δημοσιοκάφρος του MEGA XOYNTA, και να ΕΚΤΕΛΕΙΣ τόσο απαίσια το ΅λειτούργημα΅
    ( ΟΠΛΙΣΑΤΕ - ΣΚΟΠΕΥΣΑΤΕ - ΠΥΡ )..

    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.ΤΟΥ ΒΑΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ .
    ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ. ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ.. κατά κάθε απλού πολίτη που τολάμει να ξεφωνίζει επείδη τον πονάει το γαμήσι που του ρίχνουν
    για να είναι στην ΛΙΣΤΑ (ΝΡΟΠΗΣ)
    ΤΩΝ 100 ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    άξιοι !!! να σας χαίρονται τα παιδάκα σιας τα μελλοντικα ναρκωμανή και ανώμαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε άσε μας ρε Αλατόπουλε, κριτική εκ του ασφαλούς σε κάτι που συμμετέχεις και αποτελείς μέρος του προβλήματος. Ούστ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΩΝΥΜΕ, 29 Σεπ 2010 9:23:00 μ.μ

    Εφόσον όταν έβγαινε ο Πιπερόπουλος σε κούραζε μάλλον εσύ τον "έκοψες" από τα κανάλια για να βγαίνεις εσύ αποκλειστικά ως...ΟΛΒΙΟΣ (29 Σεπ 2010 9:41:00 μ.μ) και τώρα ποιός την χάρη σου!!!
    Ρώτα και τα κανάλια και τον κόσμο εάν τον θέλουνε τον δάσκαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΑΣΚΑΛΕ


    ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ .




    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ των 11.59 μ.μ.(29/9), σωστά μαντεύεις ότι δεν αντέχεται από θεατές με στοιχειώδη αυτοσεβασμό η παρουσία του εν λόγω στην τηλεόραση. Αλλά διάβασε προσεκτικά την αρθρογραφία του. Τί άλλο είναι παρά απλοϊκές και καινότοπες διαπιστώσεις αναμεμειγμένες με ισχυρές δόσεις αυταρέσκειας μέχρι ναρκισσισμού, στοιχεία που συνιστούν περίπτωση αναγόμενη στη ψυχοπαθολογία.
    "Ολβιος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 30 Σεπ 2010 10:50:00 π.μ.


    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση