GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλικράτιες εκλογές 2010...

Από το http://leonidiog.blogspot.com/    Πλησιάζουν οι εκλογές, η "γκαστρωμένη" κάλπη για άλλη μια φορά θα βγάλει τους τοπικούς ...

Από το http://leonidiog.blogspot.com/  
Πλησιάζουν οι εκλογές, η "γκαστρωμένη" κάλπη για άλλη μια φορά θα βγάλει τους τοπικούς και περιφερειακούς άρχοντες, η λαϊκή ετυμηγορία, θα δώσει την εντολή της στους ανωτέρω, για να υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους, που ποτέ δεν θα το υλοποιήσουν ή για να είμαι πιο δίκαιος, θα το υλοποιήσουν ελάχιστα...
Στο σημερινό Δήμο της Ν. Κυνουρίας, το 19ο αιώνα (από το 1835) υπήρχαν 4 Δήμοι (Λιμναίων, Μαρίου, Γλυπίας και Σελινούντος), και έβγαιναν 4 Δήμάρχοι.
Με την...
 εγκατάλειψη της υπαίθρου, με βασικούς υπεύθυνους τους πολιτικούς και την αστυφιλία που δημιουργήθηκε, φτάσαμε στον ένα πληθυσμιακά, συρρικνωμένο Δήμο...
Η συνέχεια, αν δεν σκύψουμε το κεφάλι όλοι μας, να κοιτάξουμε τον τόπο, ανεξάρτητα από κομματικά, παραταξιακά, συμφεροντολογικά κ.λ.π. πιστεύω, θα γίνουμε σε επόμενη φάση ΠΕΡΙΚΛΗ, ΣΟΛΩΝΑ, ΣΩΚΡΑΤΗ ή όποιο άλλο όνομα θα βεβηλώσουν, μετά τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, για να ονομάσουν, την επόμενη φάση, που θα είναι για μας ο Δήμος Κυνουρίας ή ο Δήμος Αρκαδίας.
Πριν πολλά χρόνια, οι υποψήφιοι έβραζαν σε καζάνια κρέας με μακαρόνια και τάγιζαν τους ψηφοφόρους, για να τους ψηφίσουν ¨εκμεταλλευόμενοι¨ τη φτώχια και την πείνα που υπήρχε τότε.
Σε άλλες περιπτώσεις, ψηφοφόροι φώναζαν το περιβόητο: ΖΗΤΩ και ΤΟΥ, για να τους τάξει ο υποψήφιος κάτι και να φωνάξουν ΖΗΤΩ και ΤΟΥ ¨ΤΑΔΕ¨(το όνομα του υποψήφιου).
Σε κάποια άλλα σημεία έπεφταν μαγκουριές μεταξύ των ψηφοφόρων..
Οι ταβέρνες αναστέναζαν από τα γιουβέτσια και τους μεζέδες των υποψηφίων.
Αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί, όσον αφορά τα πολιτικά τερτίπια, δεν πέρασαν ανεπιστρεπτί όμως, η πείνα και η φτώχια, οι οποίες αυτόν τον καιρό περιτριγυρίζουν τα σπίτια μας, σαν μαύρες γάτες, που προσπαθούν να χωθούν μέσα, να κάνουν το ¨χουζούρι¨ τους...
Στα τοπικά μας τώρα, ό,τι έγινε-έγινε με τον Καλλικράτη, από δω και πέρα, με αρχή τις εκλογές που έρχονται πρέπει, μονιασμένοι να προχωρήσουμε για το καλό του τόπου, πρέπει αυτοί που θα βγουν, συμπολίτευση και αντιπολίτευση (εξίσου σημαντικές και οι 2), να ξεχάσουν γρήγορα τις εκλογές και να στρώσουν κ... που λέει ο λαός, να δουλέψουν, να προσφέρουν (άλλωστε γιαυτό βάζουν υποψηφιότητα, για να προσφέρουν), διαφορετικά, ας αφήσουν όσους μπορούν να στρώσουν πισινό... και να προσφέρουν.
Σε αυτό που πρέπει να εστιαστεί η προσοχή όλων ανεξαιρέτως των ψηφοφόρων είναι η επιλογή αυτών που πρέπει να βγουν, που πάνω από όλα πρέπει να είναι ικανοί να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο και να δημιουργήσουν προοπτικές για το μέλλον των απογόνων μας, που πρέπει να τους παραδώσουμε, αυτόν τον τόπο που ¨δανειστήκαμε¨ από τους προγόνους μας, βιώσιμο, με ανάπτυξη και ευοίωνη συνέχιση της ύπαρξής του.
΄Οσον αφορά το ποιος θα βγει, θα σας το πω να μη έχετε αγωνία:
Θα βγει αυτός, που τον δουλεύει λιγότερο, το ποσοστό των ψηφοφόρων, που έχει υποσχεθεί σχεδόν σε όλους, ότι θα τους ψηφίσει..
(σαν αμερικάνικο ανέκδοτο σας το έγραψα).
Α.Κ.

4 σχόλια

  1. Σε αυτούς τους ανθέλληνες προδότες θα βροντοφωναξουμε τα ΟΧΙ μας σε λίγες μέρες:

    «Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα… Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».


    Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ – Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)

    Προς διαμαρτυρομενους πασοκους, η επιστολη ειναι γνησια, την εχει επιβεβαιωσει η παραληπτης.


    - Αυτος ο τιποτενιος τεμπελης,
    ο "μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά", απο τη στιγμη που ανελαβε ο ξευτιλισμενος αδερφος του την "ηγεσια" "αυτής της καταραμένης χώρας", πεταει με τα λεφτα του Ελληνικου λαου συμμετεχοντας δηθεν σε κλεισιμο συμφωνιων για επενδυσεις, συνοδευομενος απο μια αλητοπαρεα τεμπεληδων.

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΙΣ 7/11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
    Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    1 – 1 – 2011
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
    Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ...κράτες!
    Είναι αληθές ότι μεγαλοτραγουδιστής χρωστά εδω και 20 χρόνια 5 και πλέον εκατομύρια ευρώ από φόρους και δεν τους πληρώνει?
    Γιατί δεν τους πληρώνει είναι δικός σας?
    Με τους κλέφτες της χρηματιστηριακής φούσκας τι κάνατε?
    Θυμηθείτε τι έλεγαν πρωτοκλασσάτοι για να μπει ο κόσμος στο χρηματιστήριο να του φάνε τα λεφτά?
    Κόσμε μαύρισε όλους τους υποψηφίους που μας πούλησαν στους ΔοΝηΤάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ):

    "ΡΕ ΦΙΛΕ 8.08
    ΑΦΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 70%;

    ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 88%!!!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΟ 2190/94 - ΠΕΠΟΝΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!

    Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ DNA ΣΑΣ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση